Suomen Kannabisyhdistys (SKY)

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
keke6969
Viestit: 195
Liittynyt: 29.10.2004

Suomen Kannabisyhdistys (SKY)

ViestiKirjoittaja keke6969 » 26.4.2005 17:32

Olen tässä miettinyt, että SKY ei oikein näy mitenkään yhteiskunnassamme. Eikö SKY voisi saada aikaiseksi sellaisen kestävän pitkän tähtäimen työkalun huumausainepolitiikan ja kannabiskeskustelun aikaansaamiseksi Suomessa? Eikös nuo puolitotuus ja kokototuus olleet aika tehokkaita? Jokin nettisivu, jossa olisi vain asiapitoista tietoa ja suomalaisten asiantuntijoiden kirjoittamia tutkimuksia mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu. Vähän kuin hamppu.net + osa forumista, mutta sellaiselle vähän enemmän objektiiviselle "maaperälle" esimerkiksi www.huumepolitiikka.fi/net/com tyyliin. Siten siis, ettei sivustoa leimattaisi myönteiseksi tai vastaiseksi? Onko tällaisia sivustoja jo?

Sitten markkinointia esimerkiksi radiomainoksilla kuten puolitotuus/kokototuus. Eihän ne maksa niin paljoa ja SKY:llä on varaa?

Onko ajatus syntyessään kuollut?
Linkki, joka ei toimi.

Vieras

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Vieras » 26.4.2005 19:51

No tuohon kannattaa varmaan tutustua-> http://www.hppry.org/

(:

Mora
Viestit: 138
Liittynyt: 19.12.2003

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Mora » 26.4.2005 20:27

Mielestäni SKY on ollut aina hörhöjen salaseura jolla ei ole ollut aikomustakaan todelliseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Nyt internet aikana ei kyseisellä yhdistyksellä ole mielestäni juurikaan virkaa.

Avatar
wu-hsin
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 466
Liittynyt: 1.4.2004

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja wu-hsin » 26.4.2005 20:41

SKY:llä ei todellakaan ole varaa.

w
imho
lol
omg

Satunnaispösäyttäjä
Viestit: 105
Liittynyt: 18.12.2003

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Satunnaispösäyttäjä » 27.4.2005 8:33

Tai ehkäpä niillä on se paljonpuhuttu amotivaatiosyndrooma tai jotain? Meinaan vaan, että putiikin jäsenmäärä on - mitä? - parisentuhatta, eikä mitään saada aikaiseksi...

Joka myöskin omalta osaltaan laimentaa ainakin mun halua liittyä jäseneksi. Miksi nähkääs liittyä mokomaan painoarvottomaan & kuolleeseen putiikkiin, kun samaan vaivaan voi perustaa kokonaan uudenkin jos siltä tuntuu?

Vieras

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Vieras » 27.4.2005 11:19

omasta mielestäni sky:johtajan pallille tarvitaan joku, ketä tekee sitä hommaa 24/7.Joku sellainen, joka Elää muutoksien tuomasta mahdollisuudesta, Janoaa tietoa, tekee mitä tahansa sen saavuttaakseen, ja ei ole hippi.

Vieras

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Vieras » 27.4.2005 12:23

amd kirjoitti:omasta mielestäni sky:johtajan pallille tarvitaan joku, ketä tekee sitä hommaa 24/7.Joku sellainen, joka Elää muutoksien tuomasta mahdollisuudesta, Janoaa tietoa, tekee mitä tahansa sen saavuttaakseen, ja ei ole hippi.


Mitäs vikaa hipeissä on?

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 27.4.2005 12:52

Amd varmaan sekoittaa mielessään vähän päällikköä ja pr-henkilöä. Tässä tapauksessa todellakin pr-henkilö kannattaisi olla erikseen; hänellä ei tarvitse olla sitä tietoa ja kokemusta niin paljoa, vaan sanavalmius, "oikeat ajatukset hampusta" ja mediaa suosiva ulkoasu riittävät.

Satunnaispösäyttäjä: samalla vaivalla et kyllä uutta perusta, mutta liity ihmeessä mukaan jo ole nyt vanhassa uudessa sky:ssä sitten se toimiva jäsen. Ei se uusi putiikki sen ihmeellisemmin pyörisi. Ja niin, onhan sitten myös Hpp ry. Ja niin, voithan sen uudenkin perustaa - mutta jos tiedät miten sen saisi pyörimään, mikset jaa sitä tietoa vanhojen käyttöön?

Olen aikanaan oman panokseni tarjoutunut SKY:lle antamaan, mutta siitä ja "vastaanotosta" täällä joskus jo avauduinkin.

Muistakaa, että tämä forum on jo tällä hetkellä suurempi vaikuttaja kuin SKY. Ei siihen tarvita välttämättä yhdistystä, että toimittaisiin. Jos totta puhutaan, en usko että pelkkä uuden yhdistyksen perustaminen auttaisi vielä mitään.

Yhdistyksissäkin toimivat ihmiset, ei itse yhdistys.

Pitäkää tämä mielessä. Olkaa rohkeita ja olkaa Juuri Niitä, jotka todella tekevät jotain asioiden eteen sen sijaan, että kritisoivat vaan kaiken toimimattomuutta.

Avatar
wu-hsin
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 466
Liittynyt: 1.4.2004

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja wu-hsin » 27.4.2005 14:26

HPPRy on muuten kenties vielä astetta kuolleempi kuin SKY. Vai missä ja milloin viimeksi kuulitte heidän tehneen jotain? Ainakin muistaakseni vielä kolme vuotta sitten homma toimi, en tiedä mikä heille on nyt tullut eteen.
Itse pyysin (ja pyydän edelleen) HPP:ltä edustajaa erääseen ensi kuussa järjestettävään kansalaistapahtumaan Tampereelle. Mistään ei löydy ainoatakaan puhelinnumeroa josta heitä tavoittaisi, palautteeseen ei vastata, edes heidän omalla foorumillaan julkinen pyyntö ei ole viikkoihin herättänyt mitään reaktiota. Siellä keskustelevat vain satunnaiset vierailijat omista asioistaan.
Tuntuu, että HPPRy on vain webbisaitti jota ei päivitetä. SKY sentään lisäilee uutisia sivuilleen kiitettävään tahtiin.

Reijon kanssa olen samaa mieltä siitä, että hamppu.net on nykyään jo merkittävämpi vaikuttaja kuin SKY. Sen puolesta puhuu jo pelkästään se, että tätä kautta Hamppumarssien jonkin asteinen organisointi on onnistunut hyvin.

w
imho
lol
omg

powergrower
Viestit: 316
Liittynyt: 16.3.2003

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja powergrower » 28.4.2005 11:56

nyt kun rattaat ovat alkaneet pyöriä, niin olisi viimeinkin sky:n aika napata kiinni ja pitää ne pyörimässä!

Webbisivujen layout on surkea, ja ainoa mitä tiedän heidän järjestävän on helsingin hamppumarssi... ei sen puoleen, kyllä ne ihmiset marssis ilman järjestelemistäkin.

Lakkauttakaa se toimisto jota ei käytetä mihinkään, ja perustakaa jotakin oikeasti hyödyllistä. Esimerkiksi joku osoite jonnekka voi kirjoittaa jos on jäännyt kiinni ja oikeudenkäynti odottaa, niin saisi neuvoja ja ehkä numeron asianajajalle jne ?

Jotakin oikeasti hyödyllistä.

Tällähetkellä SKY vaikuttaa ainoastaan olemassaolollaan.

Sophie
Viestit: 224
Liittynyt: 22.3.2004

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Sophie » 28.4.2005 15:09

Sen verran pitää puolustaa SKY:tä, että aina sieltä on vastailtu sähköposteihin saman päivän aikana, jos olen tarvinnut apua tai tietoa johonkin projektiin. Joskus jopa kaksi eri ihmistä on vastannut.

Yhdistykset eivät toimi, jos niiden jäsenet eivät toimi.

Vieras

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja Vieras » 28.4.2005 15:39

Minäen tiiä mittään sinä se tiiät jottain vaan sanon jotakin hiljaa vaan samalla fontilla ilman ja väärin välimerkein..tämä se on sitä dramaatisuutta . D

Muistelisin Endwinin sanoneet joskus, öö saatan kyll' muistaa täysin vääri, no kuitenkin, että SKY tarvitsis näitä aktiiveja!
Niin jos siellä jo toimii sähköposti loistavasti niin pari aktiivia lisää ja avot tapahtuu?
ja aina kun kannabiksessa jossakin tiedoitusvälineessä jauhetaan (väittely tai jotakin) niin kyllä se sky siellä on edustettuna!
No siis en tiedä miten helposti sky:n sisäpiiriin pääsee, mutta tuskin se mikään salaseura on. :p

Osittainhan homma ja näkyvyys on kiinni siitä, että tiedotusvälineet kuitenkin karttaa kannabista aiheena, tai niin olen ymmärtänyt. :foil:

Tottakai tällasia selviä juttuja vois tapahtua, kuten sky:ltä vois joku aktiivi, tai aktiivi muutenvaan, soitella lehdille yms mtw you know me ja silleen, silloin kun kuulee havaitsee jossakin vaikkapa jonkin mielenkiintoisen uutispläijäyksen, niin ei tarttis täällä yhteisössä kyrräillä sitä kun ei taaskaan ketään mitää ikinä koskaan sano hampusta postitiivisesti tai ylipäätänsäkään mitään (poislukien iltalehti? iltalehden toimituksen väki on ulkoavaruuden olentojen koekaniineina..). :foil:

kunhan jotakin savuissa tsori..

Avatar
keke6969
Viestit: 195
Liittynyt: 29.10.2004

Re: SKY:n toiminta?

ViestiKirjoittaja keke6969 » 28.4.2005 18:57

No eikös se SKY voisi järjestää jonkinlaisia tempauksia? Esimerkiksi verenluovutusta (joo vaatii sen, ettei ole tullut pössyteltyä vähään aikaan, ei onnistu) tai jotakin muuta yleishyödyllistä, jolla saisi positiivista julkisuutta. Tuo kannabismarssikin on lähinnä negatiivista julkisuutta, mutta tietty any publicity is good publicity?
Linkki, joka ei toimi.

Avatar
BiuBau tilhi
Viestit: 136
Liittynyt: 12.12.2005

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja BiuBau tilhi » 31.12.2005 9:26

Lähetetty 31.12.2005 9:12:
Kuulkaas naiset ja pojat

Hittoako me täällä mutistaan ja nuristaan. Muutos vaatii työtä ja ääntä. Joukossa on kiva tehdä työtä ja pitää suurta ääntä.

Tältäkin foorumilta saataisiin aimo läjä jäseniä, johonkin kolmesta hienosta yhdistyksestä: SKY, HPPry, Vihreet Pantterit.
Jäsenmaksuilla kyseiset järjestöt eivät suinkaan ostele kukkia tai hassuja hattuja vaan saattavat jopa tehdä hyödyllisiä asioita.

Itse en ole yhdenkään jäsen mutta puntaroin tässä mihin niistä liittyisin. Tehkää samoin. Por favor!

Jos foorumilla on kyseisten järjestöjen aktiiveja pyydän mitä nöyrimmin, että esittelette järjestönne tavoitteet sekä kerrotte miksi meidän tulisi valita juuri tämä järjestö. Tietysti voimme vaikka innoissamme liittyä kaikkiin.
----------
Lisätty 2 minuutin jälkeen:

Kehveli olisi pitänyt nimetä tämä eritavalla mutta menköön. Ei lumiukkokaan itke kun aurinko paistaa.
----------
Lisätty 12 minuutin jälkeen:

vielä lisäisin (voi mua), että jättäkää ne "Minä en ainakaan liity" viestit kirjoittamatta. Paitsi jos on ihan oikeita perusteluja. Muussa tapauksessa vaikeuttavat vaan aiheen lueskelua. Niillä kun ei ole minkään tason uutisarvoa. Kiitos. :yes:
- Jos tunnet taistelevasi tuulimyllyjä vastaan muista, että kun viimeinen tuulimylly on maassa voit palata kotiin voittajana -

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 31.12.2005 9:59

Tämä ei toivottavasti kuulosta liian yhdistysvastaiselta, mutta älä nyt hyvä mies unohda hamppu.netiä. Se on tällä hetkellä noista kolmesta laajin, aktiivisin ja myös tunnetuimpien joukossa (väitän, että esimerkiksi Hamppu.net on tutumpi kuin Vihreet pantterit).

Vapaamuotoista peruskritiikkiä noista yhdistyksistä:

HPPry:n vahvuus on sen imago, joka on korkeampi kuin pantterien tai Sky:n. Heikkoutta tämänhetkinen aktiivisuuden puute.

Sky:n ongelmakohtina näen nykyisellään liian kalliin tilan, jonka vuokraan jäsenmaksut lähinnä menevät ja (osin tästä seuraavan) aktiivisuuden puutteen. Myös imago (ottaen huomioon historian, johon kuuluu ry:n pois riistäminen jne. ikävät ongelmat) on Sky:n kohdalla hieman kysymysmerkki, joskin yleisesti yhdistystä pidetään asialinjaisena.

Vihreisiin panttereihin en ole kovin paljoa tutustunut, mielikuvaksi on lähinnä jäänyt tämänhetkinen passiivisuus ja aiemmin oli vähän lappeen rantalaiset sivut, jotka näyttävät onneksi vähän parantuneen :o

Omat rahaniaikani menevät tällä hetkellä tämän systeemin ylläpitoon ja aktiiviseen toimintaan. Tätä kautta voi tehdä myös mitä vaan. :yes:

Edwin

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja Edwin » 1.1.2006 19:50

reijo hitler kirjoitti:Tämä ei toivottavasti kuulosta liian yhdistysvastaiselta, mutta älä nyt hyvä mies unohda hamppu.netiä. Se on tällä hetkellä noista kolmesta laajin, aktiivisin ja myös tunnetuimpien joukossa (väitän, että esimerkiksi Hamppu.net on tutumpi kuin Vihreet pantterit).

Tuotanoin, laajin, määrittelisitkö tarkemmin?

Muuten, SKY:n uutispalvelu ON laajin lajissaan maassamme ja vieläpä ilmainen.

Niin muistatko muuten miten ja missä hamppuforum on saanut alkunsa, ennenkuin annoimme tunnukset vanhan forumin uusille vetäjille?


reijo hitler kirjoitti:HPPry:n vahvuus on sen imago, joka on korkeampi kuin pantterien tai Sky:n. Heikkoutta tämänhetkinen aktiivisuuden puute.

Niinpä, mikään yhdistys tahi yhteisö ei ole yhtään sen tehokkaampi kuin ihmiset sen takana, tietysti jos ei ole edes niitä ihmisiä, ei auta minkäänvaltakunnan imagokaan.
Kyselin taannoin apua tuolla IRC:n puolella, josko joku olisi halunnut jeesata senverran, että olisi saatu HPPRY:n kotisivut taas pystyyn, kun sivujen ylläpitäjä jotenkin lakkasi vaikuttamasta kuvioissa.
Noh, arvatkaas montako aktiivia ilmoittautui, no kerron sen kuitenkin, ei yhtään.Tunnukset olisin antanut ihan itse henkilökohtaisesti, tosin meilin välityksellä.

reijo hitler kirjoitti:Sky:n ongelmakohtina näen nykyisellään liian kalliin tilan, jonka vuokraan jäsenmaksut lähinnä menevät ja (osin tästä seuraavan) aktiivisuuden puutteen.

Ja millä tavalla sitä aktiivisuutta ja uskottavuutta ylläpidetään, mikäli yhdistystä ei fyysisesti olisi olemassa.
Olisi vain pieni jälki bittiavaruudessa (kotisivut) eikä mitään missään, paitsi nimi paperissa.

Ja edelleenkin, mikä olisi se vaihtoehto? Miten ja missä toimivaa ja kehittyvää yhdistystoimintaa harjoitettaisiin?

Heittopussina ihmisten kotien nurkissako, niin entäs kevät sekä syyskokoukset, niin ja ne kuuluisat talkoot, joissa esim. marsseja tai vastaavaa rakennetaan ihan käytännössä??

reijo hitler kirjoitti:Vihreisiin panttereihin en ole kovin paljoa tutustunut, mielikuvaksi on lähinnä jäänyt tämänhetkinen passiivisuus ja aiemmin oli vähän lappeen rantalaiset sivut, jotka näyttävät onneksi vähän parantuneen :o

Pantterit on ihan jees, yksi pantteri hoitaa meidän uutistoimituksen. :wink:

reijo hitler kirjoitti:Omat rahaniaikani menevät tällä hetkellä tämän systeemin ylläpitoon ja aktiiviseen toimintaan. Tätä kautta voi tehdä myös mitä vaan. :yes:

Antaa palaa, elät vain kerran. :yes:

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 1.1.2006 20:33

Edwin kirjoitti:Tuotanoin, laajin, määrittelisitkö tarkemmin?

Muuten, SKY:n uutispalvelu ON laajin lajissaan maassamme ja vieläpä ilmainen.


Määritellään tarkemmin: laajin vaikutusvoimaltaan, resurssivaroiltaan ja toiminta-aktiivisuudeltaan, ei pelkän uutispalvelun osalta.

Tulee myös olemaan toiminnaltaan mielestäni edelleen aktiivisin ottaen huomioon asiat.

Edwin kirjoitti:Niin muistatko muuten miten ja missä hamppuforum on saanut alkunsa, ennenkuin annoimme tunnukset vanhan forumin uusille vetäjille?


Muistan, mutta uskon, ettei Hamppuforumista olisi välttämättä sitä kautta tullut näin toimiva, käytetty, ylläpidetty ja jatkuvasti paranneltu yhteisö.

Edwin kirjoitti:Ja millä tavalla sitä aktiivisuutta ja uskottavuutta ylläpidetään, mikäli yhdistystä ei fyysisesti olisi olemassa.
Olisi vain pieni jälki bittiavaruudessa (kotisivut) eikä mitään missään, paitsi nimi paperissa.

Ja edelleenkin, mikä olisi se vaihtoehto? Miten ja missä toimivaa ja kehittyvää yhdistystoimintaa harjoitettaisiin?

Heittopussina ihmisten kotien nurkissako, niin entäs kevät sekä syyskokoukset, niin ja ne kuuluisat talkoot, joissa esim. marsseja tai vastaavaa rakennetaan ihan käytännössä??


Esimerkiksi jo Espoon tai Vantaan puolelta saisi huomattavasti halvemmalla vuokrattua tilat, jos ne koko ajan täytyy olla, enkä sinänsä näe kovin tarpeellisena fyysistä toimistoa, jolla ei kuitenkaan ko. tiloja vaativaa toimintaa järjestetä käsittääkseni kovin usein. Itsekin mainitsit kolme tapausta, joissa tiloja tarvitaan ("vastaavaa" ei ole näkynyt, kerro ihmeessä jos on). Kevät- ja syyskokouksia ja erilaisia talkoita varten on koirakerhoillakin ollut tapana vuokrata erikseen tilat, ja hyvin se sujuu.

Taloudellisen tilanteen ja sen ongelmien kannaltakin on hassua, että suurena ongelmana pidetään paperipostituskuluja esimerkiksi sen sijaan, että toimiston tarpeellisuutta edes kyseenalaistettaisiin. :?

Edwin

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja Edwin » 1.1.2006 21:40

reijo hitler kirjoitti:...
Tulee myös olemaan toiminnaltaan mielestäni edelleen aktiivisin ottaen huomioon asiat.

Loistavaa, juurikin tällaista asennetta kaivattaisiin lisää ja paljon.
Tällöin myös HPPRY sekä SKY voisivat näkyä ja kuulua paremmin, mutta...

reijo hitler kirjoitti:Muistan, mutta uskon, ettei Hamppuforumista olisi välttämättä sitä kautta tullut näin toimiva, käytetty, ylläpidetty ja jatkuvasti paranneltu yhteisö.

Viittaan edelliseen lausumaani.

reijo hitler kirjoitti:Esimerkiksi jo Espoon tai Vantaan puolelta saisi huomattavasti halvemmalla vuokrattua tilat, jos ne koko ajan täytyy olla, enkä sinänsä näe kovin tarpeellisena fyysistä toimistoa, jolla ei kuitenkaan ko. tiloja vaativaa toimintaa järjestetä käsittääkseni kovin usein. Itsekin mainitsit kolme tapausta, joissa tiloja tarvitaan Kevät- ja syyskokouksia ja erilaisia talkoita varten on koirakerhoillakin ollut tapana vuokrata erikseen tilat, ja hyvin se sujuu.

Nykyisillä markkinoilla uudet vuokrasopimukset eivät välttämättä olisi oleellisesti edullisempia, kuin vanha olemassa oleva.
Myös pelkkä varastotila (pieni koppi) on nykymarkkinoilla suhteettoman kallis sijoitus, noin kokonaisuutta ajatellen.

Toiminta on hieman hiljaista juuri nyt, mutta tarkoitus lienee, että tulevaisuudessa olisi jo valmiit puitteet, jos ja kun aktiivisuutta alkaisi jälleen syntymään lisää, ajattelen kokonaisuutta, siis myös tulevaisuus on tärkeä, en jaksa roikkua vain tässäpäivässä.

reijo hitler kirjoitti:("vastaavaa" ei ole näkynyt, kerro ihmeessä jos on).

Näkynyt, missä?
Kevät ja syyskokoukset tiedotetaan jäsenkirjeissä, et ole ilmeisesti jäsen.
Muu toiminta käsitellään hallituksen kokouksissa, joka kuukausi.
PK- talkoot ja postitustalkoot jätin mainitsematta aiemmin.
Kannanotot päättäjille tai yleisesti eivät päädy mediaan kaikkien ihmeteltäväksi, miksi? Mietippä sitä.
Suomi on...


reijo hitler kirjoitti:Taloudellisen tilanteen ja sen ongelmien kannaltakin on hassua, että suurena ongelmana pidetään paperipostituskuluja esimerkiksi sen sijaan, että toimiston tarpeellisuutta edes kyseenalaistettaisiin. :?

Tässä ilmeisesti viitataan jossakin toisessa keskustelussa käsiteltyyn tilanteeseen, joka tarkoitti kai sitä, ettemme esim. voi spämmätä karhukirjeitä, kuten isot yritykset tekevät.
Asiat voidaan erotella alkuperäisistä yhteyksistään, ja käyttää mielensä mukaan, ja täten hämärtää totuus tahi sotkea koko soppa.
Sitähän se politiikka käytännössä valitettavan usein on.

PS.Turha murehtia toimistokuluja ja jäsenmaksujen kohtaloa, kustannan osan kuluista omasta pussistani jo nyt.
Vaikka ei olisi yhtään maksava jäsentä, toimisto pysyy pystyssä, -jos- niin päätetään.

Avatar
Addic
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 1956
Liittynyt: 2.9.2001

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja Addic » 1.1.2006 22:09

Edwin kirjoitti:
reijo hitler kirjoitti:Taloudellisen tilanteen ja sen ongelmien kannaltakin on hassua, että suurena ongelmana pidetään paperipostituskuluja esimerkiksi sen sijaan, että toimiston tarpeellisuutta edes kyseenalaistettaisiin. :?

Tässä ilmeisesti viitataan jossakin toisessa keskustelussa käsiteltyyn tilanteeseen, joka tarkoitti kai sitä, ettemme esim. voi spämmätä karhukirjeitä, kuten isot yritykset tekevät.
Asiat voidaan erotella alkuperäisistä yhteyksistään, ja käyttää mielensä mukaan, ja täten hämärtää totuus tahi sotkea koko soppa.
Sitähän se politiikka käytännössä valitettavan usein on.

Varsinaiseen aiheeseen liittymättä, ainakin itse olen paperipostissa säästämisestä lukenut SKY:n toimintasuunnitelmasta vuodelle 2006. Näin "julkisen" asian ollessa kyseessä (ei siis tarvita mitään tulkintoja mistään toisista keskusteluista) on mielestäni melko ikävä vihjailla (syytellä) totuuden hämärtelystä ja sopan sotkemisesta.

Edwin

Re: Suomen Kannabisyhdistys

ViestiKirjoittaja Edwin » 2.1.2006 13:33

Mielestäni on vähintäänkin johdonmukaista pyrkiä säästämään kaikista juoksevista kuluista, kuten jäsenkirjeiden korvaaminen mahdollisuuksien mukaan sähköisellä paperisen sijaan, tänään ja tulevaisuudessa.
Kahdestakin syystä, se vähä aika mitä on käytettävissä käytännön järjestelyihin, mukaanlukien postitus, on priorisoitava, sekä ne kulut.

En tiedä mitä tässä sitten pitäisi ajatella koko touhun tarpeellisuudesta ylipäätään, kun ainoa sanottava SKY:lle kentän suunnasta tuntuu olevan, että hullun hommaa.

Pahoittelen jos ilmaisuni on loukannut jotakuta, mutta tuli vain ensimmäisenä mieleeni tapaus, jossa joku joskus ihmetteli, miksi emme karhua maksamattomia jäsenmaksuja tehokkaammin.(linkkiä en ryhdy tähän enää kaivamaan, ei kertakaikkiaan huvita.)

Jossakin menee siis raja, milloin sekin on kannattavaa.

Aikani tätä sirkusta tässä omalta osaltani pyöritän, ja kun katson itsekin sen olevan hullun hommaa, siiryn muihin tehtäviin.

Hyvää uuttavuotta.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija