Berliini

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
svampen
Viestit: 27
Liittynyt: 11.12.2005

Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja svampen » 2.2.2006 10:50

Noniiin Berliinin olis matka tiedossa tossa keväällä ja nyt olis kiva tietää kokemuksia ja vinkkejä että minne kannattaa mennä ja mitä tehdä. En tule viipymään kuin pari päivää joten jos olis jotain alustavia mestoja tiedossa helpottais ne tutustumista kaupungin menoon. :yes:

Joten nyt Berliinin kuluttujat opastakaa turistia :P

shivaskunkki

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja shivaskunkki » 2.2.2006 11:30

Ota mukaan kamera ja valmistaudu maailman kauniinpiin NEW school graffiti taiteeseen ikinä. Kaiken maailman hall of fameja, megamuraaleja, junapiissejä .. taidetta ennemmän ku mikään silmä ikinä pystyy bongaamaan!
Bombing in berlin!
(check: cantwo, bates, seak, daim Stick up kid's)
http://www.overkill.de/ tai http://www.stick-up-kids.de/
Jos konemusa kiinnostaa voit bongata harvinaisuuksia melkein joka vloppu tai milloin vaan ihan niinku sillai ohimennen .... oho.. shiva shidapu soittaa tuol 3€ sisään.. hmmm mitäköhän tekis? :wink:

L.i.S.S
Viestit: 23
Liittynyt: 5.1.2006

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja L.i.S.S » 2.2.2006 16:03

Ite kävin viime kesänä siellä. Tosi hieno kaupunki!

Ainakin mahtava eläintarha siellä on. Taitaa olla yksi maailman suurimmista. Pandat oli aivan ylisöpöjä varsinki sellanen pikkupanda <3 Sano terveisiä jos sitä näet :D

Jos historia kiinnostaa, niin Berliinihän on siinä mielessä todellinen aarreaitta. On rauniokirkko, checkpoint charlie, muurin jäänteitä jne jne jne, helvetisti museoita sun muuta.

Paljon hyviä ruokapaikkoja. Ihan ydinkeskustan ulkopuolella, jopa suhteellisen kohtuuhintasia. Joku mehevä pihvi ja ruokajuomaks tietenki joku lukuisista
paikallisista oluista!

Jalkapallo, jos kiinnostaa, niin Hertha Berlinhän pelaa Bundesliigaa Olympiastadionilla.

Kierreltiin aika pitkälti koko kaupunki ympäri. Entisen itä-Berliinin puolella oli joku sellanen kaupunginosa, mistä jo ihan matkaoppaassa varoteltiin, että sinne ei kannata aivomesti homoseksuaalien eikä tummaihoisten mennä. Sinne ei sit uskallettu. Muuten en sit kyllä nähny yhtään skiniä missään. Punkkareita oli taas sitäki enemmän. Moni niistä tais asua kadulla ja paljon niitä näki aika isoissa porukoissa ihan siellä keskustassa ryypiskelemässä.

Hmm.. vaikee tässä sanoa, mitään erityistä, kyllä siellä tosiaan riittää tekemistä aivan kaikille! Aivan mahtava kaupunki. Varmaan ens jouluna sinne uudestaa.
Ensin oli tarkotus, että kesällä, mutta taitaa olla aika lailla tukossa koko kaupunki jalkapallon MM-kisojen vuoksi.
"Ei savua ilman tulta"

Avatar
Senare
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 355
Liittynyt: 6.5.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Senare » 2.2.2006 17:53

Gyldyyripainotteinen tavaratalo jossa laulattaa luottokorttia. Helvetin hyvä dvd-valikoima. Friedrichstraße 90, ihan S-bahnin vieressä Unter den Lindenin suuntaan joku pari sataa metriä.

http://www.kulturkaufhaus.de/

Avatar
MonetKehät
Viestit: 300
Liittynyt: 30.11.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja MonetKehät » 2.2.2006 18:50

Saatananpalvojien kirkko on yksi ihan ehdoton nähtävyys turistille, en kyllä muista osoitetta, mutta jos löydät kerrostalon, josta on ikkunat maalattu mustiksi niin ei muuta kuin sisälle vaan :yes:
Lapset, kasvattakaa haudallani marihuanaa

Avatar
Newbie112
Viestit: 25
Liittynyt: 20.3.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Newbie112 » 2.2.2006 22:36

Ja ne berliinin pubit!
niitä kaljamerkkejä on niin mielettömästi siellä,
niin monta maistamisen arvosta löytyy :P
Eikä siinä kaupungissa bileet lopu ikinä,
joka päivä on jossain sairaat bileet,
jos sellainen kiinnostaa niin bongaa flaijereita

Myös Kudamin varrella olevassa KaDeWe
tavaratalos kannattaa käydä,
sairaan kokonen mesta ja
atk-osastolta löytyy mm. 24-karaatin
kullalla päällystetty langaton näppis
jonka hinta oli ainakin viime kesänä
suolaset 3000€!

Ja kuten shivaskunkki mainitsi,
ei mistään muualta löydä sellaista katutaidetta
kuin berliinistä. Kunhan muistaa kulkea silmät auki
näkee niin hienoja taideteoksia etten ole
moisiin missään törmännyt

ShoJa
Viestit: 363
Liittynyt: 17.3.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja ShoJa » 2.2.2006 22:55

Onko Berliinissä coffeeshoppejä?
-"Historia on voittajien kirjoittama, kuka tietää kuinka kauas totuus on jäänyt menneisyyteen kummittelemaan"

Vieras

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Vieras » 2.2.2006 23:34

ShoJa kirjoitti:Onko Berliinissä coffeeshoppejä?


Ei ole ainakaan laillisia. 10 gr on vain DEKRIMINALISOITU, ja tuo määräkin vaihtelee eri puolilla Saksaa.
Hollannissa on coffeeshoppeja.

Vieras

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Vieras » 3.2.2006 19:13

Berliinissä taitaapi olla myös hamppumuseo. Siellä asuneen tutun mukaan ganjaa saa baareista ja kahviloista usein tiskin alta. Saksa on myös täynnä kebabmestoja, jotka pesee kaiken maailman eerikinpippelit mennen tullen.

H.Moilanen
Viestit: 31
Liittynyt: 20.6.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja H.Moilanen » 3.2.2006 21:15

Berliinissä on myös eräs baari jonka tiskin reunan alapuolella on reikä josta voit työntää kullisi sisään. Siellä toisella puolella joku ottaa sinulta suihin ja sinä voit samalla siemailla hyvää Saksalaista olutta.
Ainoa huono puoli siinä on se, että et voi tietää onko se suihinottaja nainen vai mies! :D

Avatar
Senare
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 355
Liittynyt: 6.5.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Senare » 4.2.2006 0:03

H.Moilanen kirjoitti:Berliinissä on myös eräs baari jonka tiskin reunan alapuolella on reikä josta voit työntää kullisi sisään. Siellä toisella puolella joku ottaa sinulta suihin ja sinä voit samalla siemailla hyvää Saksalaista olutta.
Ainoa huono puoli siinä on se, että et voi tietää onko se suihinottaja nainen vai mies! :D


Olen nähnyt jonkun valokuvanäyttelyn tästä. Onko osoitetta? Toi on tosi klassinen juttu. Heh, semmonen 1910-luvun pornoleffa kun the "Goat" on ihan ykkönen. Varmaan tiedätte. Siinä pimut hiujaa jäbää työntää kullinsa nudistirannan aidan oksanreikään mutta heillä onkin vanha vuohi siinä aidan toisella puolella. Jannu ei tieteenkään tiedä tätä vaan panee vuohta edestä ja takaa ja pimut repee. Hah haa!

Avatar
Indica
Viestit: 154
Liittynyt: 18.5.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Indica » 4.2.2006 20:24

itekkii olen menos kevääl berliinii, onks helppoo saada kannaa käsiinsä? mistä kannattaa kysellä, mistä löytyy? paljon maksaa, mitä lajikkeita, ja onko laadukast vai silkkaa paskaa?
-Entä jos elämän ikuinen virta..?

Vieras

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Vieras » 5.2.2006 14:54

Indica kirjoitti:itekkii olen menos kevääl berliinii, onks helppoo saada kannaa käsiinsä? mistä kannattaa kysellä, mistä löytyy? paljon maksaa, mitä lajikkeita, ja onko laadukast vai silkkaa paskaa?


Tuntuu olevan monilla ihan väärä käsitys Saksan huumepolitiikasta...

Esim. Schleswig Holstein osavaltiossa, josta mm.Lübeck löytyy, on 30 gr hallussapito ok! Eli se vaihtelee alueittain. Saksa ei suinkaan ole mikään Hollanti, jossa coffareita on satoja eri puolilla maata. Yhtään laillista, virallista coffaria ei Saksassa ole. On toki joitain esim.turkkilaisten yms.maahanmuuttajien kahviloita etc. joissa voi pajautella, mutta nekin pitää tietää ja pitäis tuntea vähän paikallisia. Aika kuumotusmenoa (ei tietenkään Suomen veroista) se on edelleen, jos meet kyselee jostain kaupasta mistä voi ostaa kukkaa tai hasaa, niin nolaat ittes ja sen myyjän.

Tutustu Saksan hamppusceneen osoitteessa: www.kiffer.net :mrgreen:
Jos kieli ei taitu, niin ota altavistan babelfish translator avuksi, se on ilmainen ja googlella löytyy, jos ei ole tuttu!

Yksi huippupaikka pajautteluun ja illanviettoon on Zapata, Oranienburger Strasse 54. Sieltä löytyy usein budiakin! :yes:

Tikkukirjain
Viestit: 3
Liittynyt: 5.12.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Tikkukirjain » 5.2.2006 16:16

Kävin itse Berliinissä kesällä. Pari viikkoa olin ja oli kyllä tosi hauskaa. Monta päivää vaan kävelin ympäriinsä ja kävin välillä syömässä, halpaa, tai juomassa tuopin olutta. U-bahnalla, siis metrolla, tai ratikalla pääsi samalla kortilla jos ei jaksanut kävellä. Ja sääkin sattui olemaan mitä mainioin, 30 asteen tuntumassa. Mutta asiaan. Kun itse olen tälläinen ei-hipahtava tyyppi niin kannan hommaaminen tuntui muutaman yrityksen jälkeen liian työläältä, ja se jäikin sitten siltä reissulta hommaamatta. Eipä oikeastaan haitannut. Head shopeista ei tosiaan kannata kysellä, ne nauraa päin naamaa tai pahimmassa tapauksessa suuttuvat. Itse shoppeja on kyllä runsaasti. Yksi rastamies yritti auttaa, muttei ollut kasvatuskaveri kotosalla. Kysyi kyllä ensimmäiseksi, et olenko poliisi. Et aika kuumotusmeininkiä ilmeisesti sielläkin. Neuvoi sitten erään puiston, jossa hengaavilta tyypeiltä saisi pieniä biittejä. Kyllähän siellä välillä näki ihmisten polttelevan ihan avoimesti. Oltiin yhdellä keikalla ja tyypit pajautteli menemään ja kanna haisi. Yhteenvetona voisi sanoa, et olisi hyvä tuntea paikallisia. Jos isommalla porukalla liikkeellä tai viitsii, niin miksei sitten niiltä puistotyypeiltäkin. Itse vain vähän vierastan sellaista. Siinä varmaan saa vähän sitä sun tätä, varsinkin turistit, ja onhan siinä vähän vieraalla maaperällä. Joltain yksityiskasvattajilta jonka näkis pajauttelemassa olis paras kun sais jotain, mut miksipä ne tuntemattomille myisi. En ainakaan itse myisi. Ja yksien savujen pummaaminen ei oikein ole vaivan arvoista, ja on vähän uncool. Mut jostainhan se on lähdettävä.

Avatar
Indica
Viestit: 154
Liittynyt: 18.5.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Indica » 5.2.2006 16:25

sais silti juntti-suomi siirtyy ees saksan linjalle, kun tääl ei saa pitää hallussa ees 0.001grammaa..mä ihmettelen, et mitä hemmettii sit puhutaa et on laillistettu, jos se ei ookkaan?
tosin en kyllä odottanukkaan mitään hollantimeininkiä.. sinne sitte eriksee..
-Entä jos elämän ikuinen virta..?

merkitys
Viestit: 24
Liittynyt: 30.10.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja merkitys » 13.2.2006 14:03

Kyllä sitä savua sieltä saa, melko helpostikin, tutustuu vaan rohkeasti joihinkin paikallisiin. Just olin sieläpäin käymässä ja istuskeltiin kavereitten jossain baarissa juopottelemassa, yhtäkkiä selkeä läbyn tuoksu,kattelin vähän ympärilleni ja siellähän jotkut sedät nurkassa imi joonasta. Eikun vaan kysymään, kyselivät et olenko turisti ja plaaplaa.Sain sitten loppujen lopuksi ILMAISEKSI jonkun vajaan kakkosen nipin.Poltin itsekkin vielä samaisessa kapakassa paukut,ei kukaan mittään sanonu...

Muutenkin itä-berliinissä on paljon rennompaa..Kreutzberg(siis kaupunginosa) nyt vaikka jotain mainitakseni..

Ja paikallisten mukaan siellä on kyllä jotain tosi vaarallisia alueita (lue: tyyliin asuu pelkkiä natseja).

Mutta pirun hiano kaupunki ja piissit on jotain mitä Suomessa harvemmin näkee.

Avatar
Newbie112
Viestit: 25
Liittynyt: 20.3.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Newbie112 » 14.2.2006 17:36

No eihän sitä siellä Berliinissä nyt niin vaikeaa ole.
Itse olin viime kesänä siellä lomailemassa ja ihan
ekstemporee sieltä savua löyty,
kunhan viitti kysyä :lol:

Mut miinuksena oli, että jäi ne
nähtävyydet vähän vähemmälle, kun oli niin savuista :laugh:

Avatar
svampen
Viestit: 27
Liittynyt: 11.12.2005

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja svampen » 19.2.2006 18:32

Kuulostaa siis siltä että tiedossa voisi olla ihan kannattava reissu.Pitää vaan kulkea nenä tarkkana ja nätisti kysyä paikallisilta. Yritän kyllä välttää noita "natsi" alueita, ei oikein innosta semmonen ajattelu.
Olisipa jo kevät ja pääsis matkaan :pimp:

Miksa
Viestit: 94
Liittynyt: 29.10.2003

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Miksa » 21.2.2006 15:53

merkitys kirjoitti:Muutenkin itä-berliinissä on paljon rennompaa..Kreutzberg(siis kaupunginosa) nyt vaikka jotain mainitakseni..


Kreuzberg on kylläkin lännessä. Mutta siellä jossain Kreuzbergin perukoilla on U-bahn-steissi 'Hermannplatz' missä taitaa aina päivystää jotain pilvenmyyjää. Klubeilta on myös omien kokemusteni mukaan erittäin helppo säätää kukkaa. Kyselee vaan ihmisiltä jotka väsäilee. pitää yhtyä kaikkeen Berliini-hehkutukseen täällä, onhan se tykki tykeistä tykein mesta =)

Niin tuli mieleen että onko joku säädellyt Frankfurtissa? Siellä en ole koskaan käynyt mutta ehkä olis asiaa tässä keväällä...
-Lyhyt ilo ei itketä-

Kylmäkyyti
Viestit: 31
Liittynyt: 20.2.2006

Re: Mitäs tekis Berliinissä??

ViestiKirjoittaja Kylmäkyyti » 28.3.2006 1:32

Itse olen Berliinissä lomaillessani poistanut yhteensä ehkä 10 grammaa budia, polttanut sitäkin enemmän. Olen myös kävellyt jointti suussa/kädessä poliisin ohi ilman kuumotuksia.

I love Berlin.


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa