Super Skunk

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

4.0

1
0
Ei ääniä
2
2
9%
3
4
17%
4
10
43%
5
7
30%
 
Ääniä yhteensä: 23

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Super Skunk

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 27.11.2005 17:56

Lajike: Super Skunk
Arvosana: 4,0 (ääniä yhteensä 23)
Lajiketyyppi: F1-risteytys
Linjaus/sukupuu: Afghani / Skunk #1
Genotyyppi: hybridi, indicainen
Kukitusaika: 50-60 pv
Haju: skunkkinen
Korkeus: 70-150 cm

Vaikutus: tasapainotettu

Kuvaus

High Times Cannabis Cup 1990 / indicat, 1. sija
High Times Cannabis Cup 1992 / 3. sija

Klassikkolajikkeiden risteytys, joka tuottaa pienehkössäkin tilassa tiivistä kukintoa. Indicaisempi fenotyyppi soveltuu erityisesti sog-kasvatukseen ja sativaisempi (Skunkin puolelta) fenotyyppi puolestaan scrog- ja pensasmaiseen kasvatukseen.

Maku on maanläheisen makea, ja Super Skunk yskittää melko paljon. Vaikutukset ovat tasapainotettuja. Sensi Seedsin Super Skunk vie vaikutusten tehossa voiton Nirvanan versioon nähden (käyttäjäkokemusten mukaan).

Nirvanan versio on "jatkettu" (f2, mahdollisesti f3) Sensi Seedsin versiosta. Hemcy Seedsin version "alkuperästä" ei ole tarkempaa tietoa, mutta se kukkii kymmenen päivää pidempään kuin muut.

Saatavuus
Hemcy Seed Company
Nirvana
Sensi Seeds

Avainsanat:
sisälajike, cup-palkittu

Avatar
Rockmaster
Viestit: 3
Liittynyt: 9.5.2006

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Rockmaster » 9.5.2006 18:26

Itellä valmistu pari viikkoa sitten super skunkki. Oli kaapissa 30 litran multa-astiassa ja valona 250W natikka. Kukitin 8 viikkoa, jonka ajan kämpässä olikin aika mukava tuoksu.
Lopputulos oli ihan laadukas ja kuugelia tuli n. 50-60 g. Maku ja haju on aika miellyttävä ja tehokin riittävä. Yskittää melko paljon.

Melko kestävä lajike ja antaa anteeksi suuremmatkin valojaksojen heittelyt (ei kuitenkaan menny kukituksessa koskaan valojakso yli 12 tuntia kerrallaan).
Elämä on hengenvaarallista.

pyg-mie

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja pyg-mie » 23.5.2006 11:30

Joo yskittää aika paljon. Itelle tuli semmost ihme fiilistely savut pääs musan sisään ja kaikkee. Suosittelen jos haluu vaik kattoo leffaa tai kuunnella musaa

Avatar
konsta-aapeli
Viestit: 370
Liittynyt: 25.4.2006

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja konsta-aapeli » 9.2.2007 23:34

Maku oli erittäin maanläheinen ja maistui aivan "perunakellarilta". Ei kuitenkaan pahanmakuinen, osittain jopa hedelmäinen ja korkealentoinen. Jumitusta ei juurikaan ilmaantunut.( kaksi (2) koemaistajaa asialla). Suosittelen! Erittäin mukavaa polttoa!! :pimp:
Fear leeds to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering.

Avatar
varkaiden
Viestit: 325
Liittynyt: 14.12.2004

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja varkaiden » 29.3.2008 1:00

Omat polttokokemukseni rajoittuu muutamaan testikertaan.

Nuppu oli todella tiukkaa ja vahvan tuoksuista. Vaikutuksiltaan vahvaa, yksi vahvimmista mitä vuosien varrella on tullut vastaan. Antoi todella nautinnolliset olot, naurunremakkaa ja päättömiä juttuja, aivan kuin olisi ekaa kertaa ollut pilvessä.

Pilven perusteella tämä lajike nousee jetin, ingemars punchin ja sweet toothin kanssa lempilajikkeideni joukkoon.

5/5

Avatar
varjonakki
Viestit: 74
Liittynyt: 19.7.2008

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja varjonakki » 16.10.2008 23:14

Kokeilin super skunkkia ensikasvatuksessani. Yks kasveista oli naaras. Kasvatin sen ~120W esl valolla n. 3vk vege. Vegetystä 3vk. Kukitusta tuli vaan n. 6-7vk ja varmaanki sen takia satoa tuli aika heikosti :/

Avatar
HenrikSon
Viestit: 19
Liittynyt: 12.4.2009

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja HenrikSon » 12.6.2009 12:58

Kuivatin hyötykasvikuivurilla SS lehtiä ja BB lehtiä sekasin murskasin hienoksi murskaksi pietin noin 3 päivää pakastimessa en tiedä miksi mutta näin tein. Sen jälkeen valmistin ihan tavallista alkoholitonta pirtelöä kippasin lehtimurskan sekaan sekoitin ja join kokopaskan. Vaikutukset alkoivat vajaan kahden tunnin päästä ja kestivät voimakkaasti 9 tuntia ja olivat ohi kokonaan vasta 24 tunnin päästä. Lehteä tuli 1/3 pienestä margariinirasiasta. Lehdet joita otin olivat vegessä-

Vaikutukset:
Hyvin energinen, hymy nousi korviin, halutti sosialisoida ja tanssia tuntui että olisi ollut paljon sativaista vaikutusta. Tämä oli siis ensimmäinen ns"huume kokeiluni" loistavat fiilikset pitää taas testata jokupäivä kummiskin piettäen paussia oli siinä ainkain 15 grammaa tai ylikin.

Seuraavana päivänä väsytti hieman mutta sekin johtui varmasti 6-7 tunnin yöunista, niin GOLFFISTA ei tullut välillä hevonvittuakaan mutta välillä kun antoi mennä alitajunnan kautta lyönnit lähtivät loistavasti liikket tulvat hidastetusti ja aluksi kävelin takaperin mutta silti etuperin ja pystyin toistamaan jotain tiettyä liikettä juuri samanlailla kuin viimeksi kuin vain ajattelin aivoilla kätevästi vaikea selittää :D esimerkiksi pystyin ravistamaan lihaksia niinkuin arska? :) hauskaa oli pientä masennusta oli mutta kun tietää että se johtuu kannabiksesta ja väsymyksestä on tämä olotila pian ohi jos on mieleltään vahva :| vatsa ei ollut sulattanut kaikkea vaan tuli ulosteen mukana varsai :) hahahahahhaha :laugh: :lol: :shock:
en usko olleeni kovissa paukuissa

Kastra
Viestit: 12
Liittynyt: 27.7.2009

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Kastra » 18.8.2009 1:00

Tästä lajikkeesta varmastikin riittää tarinaa. Ensimmäiset paukut Super Skunkkia parin kaverin kanssa oli aika törkeet. Jälkeenpäin luin jostain, että ko. lajike on erikoinen siitä, että sen poltteluun tarvitaan enemmän taitoa kun kasvattamiseen. Itse allekirjoitan tämän :D .

Huikean jenkkileffa-tyylisen yskiskelyn jälkeen aika pitkälti katkesi nauha. Seuraava olotila jossa varmasti muistan olleeni, oli makoilu kalliolla aivan uskomattomissa oloissa. Vaivuin totaaliseen koomaan, en negatiivissävyiseen kuitenkaan. Aiheutti uskomattomia mielikuvituksen ja luovuuden jatkumoita, kaikki visualisoituina(täysin uudenlaisia kung-fu sarjoja yms. omiin harrasteisiin liittyviä näkyjä/tunteita/kokemuksia). Tulihan se huono olo, osasyynä oma sählääminen, mutta aika tuhtia tavaraa on kyllä.

Tätä kun polttelisi enemmänkin ja valjastaisi kaikki sen maagiset voimat, pääsisi luultavasti aika etäisille maille :D. En suosittelisi ihan neitsytkeuhkoille.

towelie

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja towelie » 12.2.2010 16:16

laitanpa tänne kokemuksiani kun ensikasvatus superskunkilla on näin onnellisesti takana :)

voin suositella superskunkia lämpimästi ensikasvattajille. lajike antoi mukavasti anteeksi mokiani kasvatuksessa (mm. 10x lannoiteövärit), ja kasvoivat todella nopeasti jopa muutaman 20w pikku-eslien alla vegen alussa.
kukituksessa 400w natikan alla venähdys päästi todellakin yllättämään. 160cm katto tuli helposti vastaan, ja scroppauksesta ja taivutteluista huolimatta useampi kasvi venyi sinne 160cm asti, kattoon/lamppuun kiinni.
oli todella satoisa kasvatettava joten senkin puolesta voi suositella alkuun.

mitä sitten polttoon tulee.. niin nuista aiemmista poiketen kuvaisin sitä enemmänkin jumittavana, mutta tämä lienee aika lailla henkilökohtaista kokemusta. eli vaikka on aika korkealentoinen pilvi niin mulla ne passaa olemaan aika jumittavia: keskityn tuntikaupalla johonkin asiaan mutta sitten unohdan kaiken muun sen ulkopuolella. toisaalta, vaikka polttelisin kuinka paljon niin ei ala vainottamaan ja kuumottamaan niin kuin monia muita laatuja poltellessa. eli en ala säpsähtelemään olemattomia, vaan jumitan yhä vaan enemmän kunnes alkaa nukuttaa liikaa. :x
ja jonkin verran yskittävämpää tuntuu olevan kuin normaalisti, kuten tuolla aiemmin tuli todettua, mutta ei niin pahasti mielestäni

Avatar
juselius
1 tähti
1 tähti
Viestit: 583
Liittynyt: 30.12.2008

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja juselius » 10.11.2010 16:36

Ainoana positiivisena puolena mainittakoon ihan kiitettävä teho, mutta aika kovat miinukset täytyy antaa polton vaikutuksista. Alkuun pärisee kyllä lujaa, mutta menee nopeasti hybridimössöjumitukseksi. En jää kaipaamaan. :x

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4214
Liittynyt: 7.1.2003

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 5.1.2011 13:46

Whitelabel fem 5pack on tullut kasvatettua.. :?

Indicaista Skunk #1, juuri sitä.. Tosin Skunk #1 indyfenot ei mielestäni yhtä jumisia kuin tämä.

Hyvää, mutta ei mielestäni mitään aamu tai päivähittiä vaan iltapäivä tavaraa aikaisintaan.. Vaikutus on sekavuutta aiheuttava (tyyliin voit unohtaa loppupäivän raskaat työt), miedosti nukuttava, hyvä kipulääke, ruokahalua herättävä.

Hyvin homogeenistä tavaraa kasvuominaisuuksiltaan mutta enemmän vaihtelua kuin pelkässä Skunk #1, mutta sehän nyt on selvää..

Selvää... Tämmöstä välitilabudia... Selvästi.. Yhtyy sativan ja indican parhaat puolet.. Selvinkin..

Kaksi todella hyvää yksilöä sain tästä paketista - emomatskua, ihan hyvä hinta/laatusuhde siis. Muut semmoisia, jota en säilytä, kuitenkin ihan hyviä nekin. On varmasti mahdollista löytää jokin THE BOMB yksilö!

Maukasta. 8/10

Hajuista, mutta ei niin hajuista kuin odotin. :shock:

Tämä sopii varmasti kaikille, nuorista vanhoihin, aloittelijoista ammattikasvattajiin, ihan kaikille.

-J :mrgreen:

Avatar
Hamppumies
Viestit: 74
Liittynyt: 1.3.2011

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Hamppumies » 1.3.2011 19:55

Poltin tätä lajiketta ensimmäisillä kerroillani, otin kolme "hittiä" ja sitten noin 15min päästä olin jo niin pihalla etten tiennyt missä olin ja miten päin! :lol:
Siinä sitten makasin pää pöydällä monta tuntia ihan koomassa! :lol:
Minä en suosittelisi tätä aloittelijoille :guru:

Avatar
bonghits
Viestit: 139
Liittynyt: 6.4.2010

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja bonghits » 13.3.2011 13:03

Poltosta sen verran, että en suosittele niille joilla aikaisemmin tullut pelkotiloja muissa lajikkeissa. Raaka jolpero tätä sai meikäläisen ihan toiselle planeetalla. Tilat olivat tosin ERITTÄIN miellyttävät ei kyllä yleensä tulekkaan mitään kuumotuksia bubusta minulla :)

Avatar
miscage
Viestit: 64
Liittynyt: 5.10.2008

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja miscage » 2.4.2011 10:22

Poltin tätä yhden sadolllisen, vajaan heikin.

Tää on vahva. Lyö naamalle, vetää "sekasin". Siksi en tästä oikein pidäkään, koska vetää niin helposti toimintakyvyttömäksi. Leffajumitus ja musan kuuntelu ei oikein onnistu, kun pää "risteilee" eri ajatusten välillä nopeasti. Tätä pitää polttaa todella vähän.

Käyttö:

-Vahva, ahdistukseen taipuvaisille ei ehkä parasta tavaraa, itseä tämä lajike säpsähdytteli ja aiheutti pientä paranoiaa ja paniikkihäiriö nosteli päätään. Ei "chill out"-pilvi.
- Must do! Kun Skunkkia polttelee, pitää olla jotain tekemistä, esim. videopelejä tai vaan yleistä sekoilua. Pysy aktiivisena, muuten sinua viedään!
- Kurkulle karski. Tosin itsellä jäi sato huuhtelematta, mutta kyllä budin ominaismakukin on vähän harsh.
- Loppujen lopuksi hieman mössö - olen sekaisin, mutta en saa oikein mistään kiinni. Musan kuuntelu ei oikein onnistu, eikä keskittyminen muutenkaan.
- Panettaa ihan vitusti. Viagra 2.0.

Kaiken kaikkiaan lajike oli pettymys. Vetää todella sekaisin, mutta ei oikein tarjoa mitään "feelgood"-juttuja. Kyllähän tätä silti polttaa.

Kasvatus:

Kuten aiemmin todettua, helppoa ja itse sain reilu heikin kahdella kasvilla ekakertalaisena.
Life is a near-death experience - George Carlin

LungiFungi

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja LungiFungi » 29.8.2011 23:49

Skunkki oli helppo kasvattaa ja anto hyvin anteeksi muutamia virheitä. Polttona erittäin mukavaa, itellä ainakin naurua ja feel good-juttuja. Suosittelen lämpimästi.

Avatar
Bobsukka
Viestit: 40
Liittynyt: 15.6.2011

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Bobsukka » 19.4.2012 10:57

Nirvanan super skunkki on tosi helppo kasvattaa, maku aivan taivaallinen mullassa kasvatettuna ja tehoja löytyy ku lekasta. pistää vintin värikkääks joka kerta mut en lähtis alottelijana super skunkkii polttamaan. :yes:

Avatar
M4s3
Viestit: 65
Liittynyt: 20.4.2011

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja M4s3 » 22.4.2012 10:19

Kasvatus

Tilasin Sagarmatha Seedsiltä NL#9 -siiduja, mutta jäivät matkalle. Olin varautunut, että mitään hyvitystä en saa ja ensikasvatus täytyy aloittaa joillakin random-pavuilla mitä oli laatikossa. Toisin kuitenkin kävi, kun firma otti kuukautta myöhemmin vielä kerran yhteyttä, että kun ei papuja kuulu niin laittaisivat korvaavat femmatut tilalle, vaikkakin Super Skunkkia nortin ollessa lopussa. Mikäs siinä, pavut tuli reilu viikossa ja eikun idättelemään :D Kolmesta kaksi nousi pintaan ja selvisi kasvin näköiseksi asti, kolmas siemen oli omien kämmieni takia kokenut kohtukuoleman. Heti pisti silmään kaksi erilaista fenoa, toinen, joka loppujen lopuksi selvisi finaaliin, oli vastustuskykyinen ja reagoi latvontaan kuin se olisi kasville täysin luonteva osa kehitystä.

Kukitukseen pistin kasvit reilu pariviikkoisina johtuen mun pienestä teltasta (60x60x140, seuraavalla kerralla isommalla teltalla ja natikka kokoa isommaksi (oli 250W)). Näyttivät esikukinnot vain joku neljä-viisi päivää valojakson vaihdosta, aikaisin kypsyvä :) Latvottu isompi kasvi raivotti koko 60x60cm tilan itselleen haltuunsa ja pienempi kuolikin vain yhtenä päivänä ihan yhtäkkiä, varmaan tilanpuutteeseen. Polttohautaus sen nupuille ja kaakaota naamariin, oli toimivaa jo tuossa vaiheessa, mutta enemmiltä nyppimisiltä vältyttiin tosi hyvin. Haju oli jäljelläolevassa kasvissa kovinta siinä suunnilleen kukitusviikoilla 5-6, tosi kissankusen haju todellakin ja vivahteita peruslätkästä :D Tiukkoja nuppuja, ei mitään höttöistä sativaa. Kasvin korkeus oli jotain vajaa 90cm kaatoon mennessä, jonka suoritin pari päivää vajaa kahdeksan viikon kukan jälkeen.

Satoa tuli silmämääräisesti joku 40-50g, voi olla enemmän tai vähemmänkin koska vielä ei ole täysin kuivaa eikä vaakaa ole kämpillä, mutta muutama pieni nuppukin painoi 1,5g uunikuivauksella

Poltto

Pari päivää trimmauksen jälkeen ja voi sanoa jotain poltto-ominaisuuksista, kun on testattu saksihasaa sekä vähän pikkunuppuja: Saksihasan poltin 10cm kaboomista vihreään knasteriin miksattuna ja sitä oli todella pieni nippi, mutta se potkaisi kuin Lionel Messi (en tiedä potkaiseeko oikeasti kovaa palloa, en seuraa futista). Häkeltynyt olo ja UK House hakkasi kajareiden sijaan pään sisäisesti, nousujen tasaannuttua oikein rentoutunut olo näin pienellä annoksella :)

Nuppua testasimme kolmen kaverin kanssa 1,5g. Pienen spliffimakustelun jälkeen keho ja mieli siirtyivät rentoutuneeseen tilaan, jossa oli mukava porista ja pelailla videopelejä, eikä ollut yhtään hankala keskustella selvinpäin olevien ihmisten kanssa. Seuraavaksi iskettiin tulille vähän vajaa 50cm pituinen jääbongi ja miksattiin vähän vihreää knasteria joukkoon. Savu iski kuin lekalla lyöty, valtava tietoisuus valtasi pään ja siltikin välillä oli ihan uskomattoman hukassa. Kuuloaisti lisääntyi ihan uskomattomasti, olin ulkona odottamassa erästä vierasta jota koskaan ei saapunut ja maailman taustakohina valtasi koko pään ja siihen junan äänet vielä päälle, ihan uskomattoman härö kombo! Matka sisälle viidenteen kerrokseen tuntui ikuisuudelta ja kerrostalohelvetin käytävät näyttivät mielisairaalan käytäviltä. Vielä parit putket imaistiin tämän jälkeen ja naurua piisasi ihan uskomattomissa mitoissa, yksi kovimpia nauruja pilvessä koskaan, ihan kuin silloin joskus kultaisina aloitteluvuosina :D Missään vaiheessa ei iskenyt ihan hullua jumia päälle ja voisi kuvitella, että ainakin näin lyhyellä kukitusjaksolla voisi saada todella mukavaa ulkoilubudia kesäksi, nyt tuonne räntään ei kiinnostanut valua testaamaan.

Loppusanat

Lajiketta voin suositella kyllä ensikasvattajille ja totta hitossa tulen kasvattamaan myös kokeneempanakin, ei mikään uskomattoman voimakashajuinen mielestäni, mutta suosittelen silti aktiivihiiltä niin pysyy mieli rauhallisena :D satoisampikin olisi voinut olla, mutta eipä noilla settingeillä mitään hulluja satoja aloittelija ainakaan voi kiskoa. Todellakin top3-kamaa oman viiden vuoden hamppuhistoriani ajalta

4/5 (satoisampi feno olisi ollut loistava)

Avatar
M4s3
Viestit: 65
Liittynyt: 20.4.2011

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja M4s3 » 10.1.2014 15:50

Nyt on saatu jälleen yksi Super Skunk -projekti päätökseen. Tällä kertaa teltasta löytyi 4 Sensi Seedsin feminisoitua Super Skunkkia. Tytöt kasvoivat 100x100x200 Homeboxissa. Valona toimi vegessä 250 wattinen ESL ja kukituksessa 400 wattinen natikka lokinsiipivalaisimella. Siemenet itivät nopeasti ja istutin ne pieniin jugurttipurkkeihin. Tässä vaiheessa kasvit kärsivät ylikastelusta ja hetken aikaa näytti että pitää aloittaa alusta, mutta pienokaiset näyttivät jo tässä vaiheessa kestävyyttään, josta lajike on tunnettu. Vegetin n. 1,5kk jonka aikana latvoin kolme pisintä kerran. Valojakson vaihtuessa pituus oli noin 50 cm jokaisella, ja tästä venymistä tuli 20-25 cm, ja kasvit pysyivät saman kokoisina koko elinkaarensa ajan. Kukitin kasveista yhtä 8 ja kolmea 9,5 viikkoa. Kolme kasveista oli ulkomuodoltaan hyvin samanlaisia, erittäin perinteisen näköisiä tummia indicamaisia planttuja, kun taas yksi oli hieman sativaisempaan kallellaan oleva ja tuotti uskomattoman määrän hartsia nuppujen ollessa sokerissa pyöriteltyjä jo hyvin varhaisessa vaiheessa. SS oli erittäin helppohoitoinen lajike, joka otti vastaan kaikki ravinteet mitä sille antoi eikä kärsinyt käytännössä mistään. Aktiivihiili on tämän kanssa pakollinen, itselläni siitäkin huolimatta teltan hajut levisivät asuntoon ja vain hyvä väliovi sekä asunnon alipaine estivät tuoksujen leviämisen käytävään :foil:

Polttona SS on loistavaa, erityisesti seuraan. Juttua piisaa ja ajatus juoksee hauskoja polkuja. Yksin ollessa on mukava jumitella tietokoneella tai pelailla, rentouttaa mukavasti ja uni maistuu.

Avatar
tossumoi
Viestit: 263
Liittynyt: 8.4.2008

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja tossumoi » 28.6.2014 10:22

Kuvalinkki

Maaginen budshot kyseisestä lajista, vähän vertailuksi ja osviittaa antamaan mitä tuleman pitää.
Neljännensadannenkahdennenkymmenennen kerran PEACE!

Avatar
Varjo
Viestit: 25
Liittynyt: 17.4.2013

Re: Super Skunk

ViestiKirjoittaja Varjo » 18.3.2015 15:58

Mun mielestä Super Skunk on vähän mitään sanomatonta, mutta vahvaa peruspilveä. Aloitteleville kylläkin ainakin polton puolesta hyvä lajike. Kasvattamisesta en osaa sanoa mitään.
-------------------------------------------------------
Living a dream or living in the dreams?
Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija