Kuva

Reissaaminen aasiassa

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
Lion of Judah
Viestit: 385
Liittynyt: 13.9.2007

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Lion of Judah » 23.12.2008 7:59

Kyllä, kauempana olevat saaret ovat usein hyvin rentoja mestoja pajautella, eikä poliiseja usein kovin paljoa ole. Phanganilla - ainakin Had Rin beachilla - kannattaa tosin vähäsen varoa, siellä voi olla enemmänkin sikoja ku siellä pidetään kuukausittain Full Moon Party eli yhdet maailman isoimmat biitsireivit.

Sen yhden rannan ulkopuolella Phangan on hyvin turistivirroilta säästynyt, mukava saari. Ja budi on hyvää.
"Layer cake. Have you seen it? Fucking good weed with Daniel Craig."
~Matisyahu

Hannu Solo maailmalla

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Hannu Solo maailmalla » 23.2.2009 10:15

Haha, vittu vahankos olen muuten nepalissa ja pokharassa. Tanaan on shivratri, elikka kaikki poleeseja myoten on ihan tuhannen paukuissa kadulla. Mulla on ollut bileet tosin joka paiva, maksan perati 70 senttia g hatsista joka muuten nain 30+ vuoden kokemuksella vitun parasta douppia koskaan missaan. Varanasin avaruuskakku ja happylassinmarinaadin jalkeen ei pitais minkaan kolista mitenkaan, mutta olen polttanut ja itkenyt ja polttanut yhta vitun kympin latkaa paivakausia aivaqn tuhannen tutkalla ja ei sita saa loppumaan mitenkaan. Tama tarina on tosi. Nepal vittu rulettaa. Alkaa ostako mitaan kadulta, se on suomen mittapuun mukaan ok douppia, mutta kannattaa tuntea Joku ja saa hatsia josta on vaikea uskoa etta se on taysin orgaanista, niin hevonvitun tutkalla sita on poltettuaan. Siemenia olen kanssa kerannyt pitkin intiaa ja nepalia, joten saa nahda kun kotiin paasee, sikali kun taalta edes viitsi tulla sinne persjalkaisten ryssien keskelle palelemaan...

reverend
Viestit: 75
Liittynyt: 29.10.2008

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja reverend » 11.3.2009 13:44

purtsih kirjoitti:Viiden pisteen vihje; missä halvassa kaukoidän kaupungissa on tuhat (kutakuinkin) valtion lisenssoimaa hatsikauppaa? Ja uskaltasko tästä päätellä että tällaisessa kaupungissa ei kukaan piittaa vaikka konttaisit kingsize jopo perseessä pääkadulla junaa leikkien?
Onks tää kompa? Vai onks sellanen olemassa?

Avatar
franckk
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1202
Liittynyt: 21.9.2005

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja franckk » 11.3.2009 14:16

Uijjuma shivaratri nepalissa! Se on yksi niitä festareita jotka mä haluan kokea. Sitten joskus määrittämättömän ajan päästä.

Ja itse aiheeseen liittyen.
Jos on joku mesta missä pilvenpolttejan on syytä elämänsä aikana käydä, se on ilman muuta pohjois-intia tai nepal sadonkorjuun aikaan. Kullun laakso ja ympäröivät alueet ovat täynnä parasta charasta ja mahdollisuudet oman charaksen hinkkailuun ovat paremmat kuin hyvät. Muutaman vuoden päästä lähden sinne bubblebagien ja martikaisen kanssa näyttämään pohjolan meininkiä.
Jos mä oon rikollinen, kuka on uhri?

reverend
Viestit: 75
Liittynyt: 29.10.2008

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja reverend » 4.11.2009 18:55

purtsih kirjoitti:

Viiden pisteen vihje; missä halvassa kaukoidän kaupungissa on tuhat (kutakuinkin) valtion lisenssoimaa hatsikauppaa? Ja uskaltasko tästä päätellä että tällaisessa kaupungissa ei kukaan piittaa vaikka konttaisit kingsize jopo perseessä pääkadulla junaa leikkien?

Onks tää kompa? Vai onks sellanen olemassa?

Heittäiskö joku kolmen pisteen vihjeen? :think: Kerrankii ois aikaa ja rahaa lähtee johonkii, mutta kun ei oo ikinä missään eksoottisessa mestassa käyny, vaikea haarukoida mihin lähtis ja onko sään puoleen huomioitavaa...
Hän oli äärettömän iloinen ja luuli olemansa thaivaassa.

Avatar
Sinikarhu
Viestit: 81
Liittynyt: 20.9.2009

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Sinikarhu » 5.11.2009 13:56

Kävin pari vuotta sitten kiertelemässä sielläpäin, ja voin sanoa että Laos on huomattavasti hienompi ja chillimpi mesta kuin Kambodza. Erityisen paljon ja vakaasti ja sydämmeni pohjasta suosittelen Laosin etelä osissa olevaa "1000 saarta". Ravintoloissa on ruokalistassa jointteja 3 eri kokoa ja maisemat ja kaikki ja aiijaijaijaijii... helvetti.. tahtoo takas sinne kyl erityisen kovasti.

Myös pohjois Laosissa on hienoja mestoja, mutta kulkuyhteydet siellä on aika eeppisiä, että kannattaa varautua 10h bussimatkoihin jos sinne menee.
Kambodzassa on toki myös hienoa, mutta siellä tuntui olevan huomattavasti enemän kusettajia liikkellä, turisteja on alkanut sinne virrata niin paljon että porukka osaa kiskoa käypää hintaa kaikesta.
täällä ei kapiaiset komenna, ei täällä natsoilla jazzailla, olen sieluni kapteeni, tänään ja huomenna

napo
Viestit: 10
Liittynyt: 19.4.2013

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja napo » 19.9.2013 19:35

Sinikarhu kirjoitti:Kävin pari vuotta sitten kiertelemässä sielläpäin, ja voin sanoa että Laos on huomattavasti hienompi ja chillimpi mesta kuin Kambodza. Erityisen paljon ja vakaasti ja sydämmeni pohjasta suosittelen Laosin etelä osissa olevaa "1000 saarta". Ravintoloissa on ruokalistassa jointteja 3 eri kokoa ja maisemat ja kaikki ja aiijaijaijaijii... helvetti.. tahtoo takas sinne kyl erityisen kovasti.

Myös pohjois Laosissa on hienoja mestoja, mutta kulkuyhteydet siellä on aika eeppisiä, että kannattaa varautua 10h bussimatkoihin jos sinne menee.
Kambodzassa on toki myös hienoa, mutta siellä tuntui olevan huomattavasti enemän kusettajia liikkellä, turisteja on alkanut sinne virrata niin paljon että porukka osaa kiskoa käypää hintaa kaikesta.


Tästä sitte, aivan varmasti seuraava reissukohde! :D

Uudu
Viestit: 12
Liittynyt: 25.2.2014

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Uudu » 1.3.2014 18:47

Vaikka ketju onkinaika vanha, niin pakko vastata.

Aasian travellerit varmaan kaikki tuntevat vang viengin joko juhlivien aussinuorten ryyppymestana tai kuolleena ex-turistirysänä valtion peliin puuttumisen jälken ja onhan se sitäkin (ex-turistirysä). Mutta jos joku muistaa madin tokan kauden laos jakson, niin sitä se vang vieng nykyään on. Upea chillaus paratiisi, tubeilua nam songia pitkin happy-foodeja ja ---takeaway bageja pitseeriosta, alle femman yö bungaloweja ja euron ateriota.

Toki jos tekee mieli niin kaljaa voi juoda. Kapakat sulkee ovensa jo puolilta öin, mutta silti. Ja Jos semmoseen lähtee niin monet pizza paikat myy myös [muita huumeita], sen kanssa muistakaa varovaisuus ja ei tubeilemaan [päihteiden vaikutuksen alaisena]!

Yhteen vetona voisi sanoa että kaikki rauhaa ja pitkää poissaoloa suomesta himoaville hampuuseille vang vieng laosissa on "the place to be"!

Edit: ei se ollukkaan niin vanha topicci :lol:
Edit2: nuo tälläisten "[]" merkkien sisällä olevat jutut ovat siis ylläpidon muokkauksia. Mutta eiköhän kaikki keitä ne kiinostaa tosiaan tiedä mitä ne golden triangelin "muut huumeet ovat
"Some guys don't live from mondey to friday, they just be. Its waste of time and I dont have time to waste my time." -Seinäkiipeilijä jonka niemeä en tähän hätään muista. Omasta mielestäni oikeen hyvä ajatus tai elämänohje.

vispaa
Viestit: 4
Liittynyt: 27.4.2014

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja vispaa » 27.4.2014 8:31

Just muutaman kuukauden reissulta palanneena voin kyllä lämpimästi suositella Laosia sekä Nepalia.

Laos jo ihan siitä syystä, että thaikut on vaan niiiiiiiiin väsynyt paikka. Laos ei ole vielä turistien pilaama ja oikeasti se Vang viengkin on tällä hetkellä ihan siedettävä paikka.

Vang viengissä ausseja ei juurikaan näkynyt ja brittien määräkin pysyy vielä lapasessa. Ranskalaisia, nipponeita ja kiinalaisia vähän enemmän (Täydellisiä chinese eyeseja polttoringissä! :D )
Sinne rakennettiin niin kovalla tahdilla turismia 5v sitten kunnes valtio sulki mestat kuolemantapauksien takia, että hotellit jne. meinaa ammottaa tyhjyyttään ja hinnat on erittäin erittäin alhaalla. 5€/yö lähti ok hotellihuone, safkoista selviää alle vitosella per päivä, jos normimättöä syö (joka on muuten erittäin jepa), Beerlao (0,68L) kustantaa sen egen verran. Tsygän saa alleen päiväksi muutamalla eurolla ja mopot 5-10e. Isommat prätkät 20-40e/pv.
Bilemeisinkiä riittää silti sopivasti ja aina voi vaihtaa maisemaa. Perus katu-/raflabudi (baareissa löytyy tiskin alta, kun vähän kyselee) aika kämästä, lefaa paljon seassa ja laatukaan ei päätä huimannut. Bussimatkat tosiaan aika tuskaa, mutta hinnat ei päätä huimaa, joten aikaa kannattaa varata sopivasti. Paikalliset on tosi lepposta jengiä, ei yhtään samanlaista agressiivista kaupustelua kun Thaimaassa, kusetuksiakaan ei tullut oikein vastaan. Paikallista röökiä saa halvimmillaan 0,30e aski (Hong hua). 4000 islands kannattaa käydä tsekkaamassa jos on enemmän aikaa, siellä saa olla ihan rauhassa ja polteltavaa löytyy jo huomattavasti paremmalla laadulla, mitä noissa yleisimmissä turistimestoissa.

Ko Phanganilla kannattaa ottaa mestat jostain etelä- tai pohjois-osista ja skootteri alle. Taksikaan ei oo älyttömän hintanen, vaikka maksaa mantereelle verrattaessa aika paljon enemmän. Täällä löytyy spotteja sekä räkäkännejä vetäville turisteille bilerantoineen (Haad rin) ja chillimpää meisinkiä etsiville hipeille. Haad rinillä ei kuitenkaan kannata budjaa, koska pää hajoaa aika nopeasti siihen ekoja ulkomaankännejä vetävään teinilaumaan. Full- ja half moon party tsekkaamisen arvoisia, mutta jos siellä haluu pään sekaisin, niin hanki nautintoaineet etukäteen! Tiskeiltä sai sitä sun tätä - millään ei vaan pää seonnut! Full moon partyilla nykyään kyttiä paljon, half mooneilla piritrancea, mutta meisinki muuten parempi. 4-5 päivää riittää ihan hyvin ellei löydä jotain tosi mieluista. Bangkokin päärautatieasemalta saa tourist infosta ostettua suoraan juna+bussi+lautta lipun ja thaikkujunien makuuvaunut on parasta ikinä, suosittelen käyttämään ennemmin junaa, kun ostamaan lennon. Junissa upee meininki ja palvelu oikeasti pelaa isolla P:llä, raflavaunussa saa vetää röböä ja bisseä urakalla, sattuipa yhen kerran karaokebileetkin kohdalle, voi sitä humalan määrää konnareiden kanssa.

Nepalissa Kathmandu aina näkemisen arvoinen. Siitä riittää niin paljon kerrottavaa, ettei enempää jaksa tähän vuodattaa. Pokhara vanhan koulun hippimestana täynnä länkkäreitä, ennen tultiin jalkaisin tai lavalla Afgojen kautta, nykyään flygarilla - ei niin jees. Ennemmin lento Kathmanduun ja sieltä minibussilla. Vaikka matka kestääkin 6-8h niin on sen arvoista, välillä upeet maisemat ja ne kuuluisat "maailman vaarallisimmat tiet". Pokharassa polteltavaa tarjoilee jokainen vastaankävelevä tohtorisykerö ja sen huomaa kyllä jengistäkin. Vähän kun menee sivumpaan, niin alkaa löytyä autenttista polteltavaa. Älä osta ekoilta vastaantulijoilta, tässä maassa kasvaa jokainen vuorennyppylä täynnä toinen toistaan täydellisempää polteltavaa, joten miksi tuhlata rahansa paskaan. Paras vierailuaika foorumilaisille helmikuun vika viikko, jolloin Shiva-jumalan festari (tuolla ylläkin mainittu Shivrati, kaikki polttaa yrttiä Shivan kunniaksi). Intiasta saapuu useita miljoonia jengiä Nepaliin kunnioittamaan Shivaa ja budien kanssa ei pääse takaisin rajan yli - tavaraa on joka puolella ja sitä poltetaan joka puolella, joten shit is cheap!

Nauttikaa ja kysykää lisää jos tulee jotain mieleen! :respect:

Avatar
ouroboros
Viestit: 3
Liittynyt: 23.8.2014

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja ouroboros » 23.8.2014 22:11

vispaa kirjoitti:Nepalissa Kathmandu aina näkemisen arvoinen. Siitä riittää niin paljon kerrottavaa, ettei enempää jaksa tähän vuodattaa. Pokhara vanhan koulun hippimestana täynnä länkkäreitä, ennen tultiin jalkaisin tai lavalla Afgojen kautta, nykyään flygarilla - ei niin jees. Ennemmin lento Kathmanduun ja sieltä minibussilla. Vaikka matka kestääkin 6-8h niin on sen arvoista, välillä upeet maisemat ja ne kuuluisat "maailman vaarallisimmat tiet". Pokharassa polteltavaa tarjoilee jokainen vastaankävelevä tohtorisykerö ja sen huomaa kyllä jengistäkin. Vähän kun menee sivumpaan, niin alkaa löytyä autenttista polteltavaa. Älä osta ekoilta vastaantulijoilta, tässä maassa kasvaa jokainen vuorennyppylä täynnä toinen toistaan täydellisempää polteltavaa, joten miksi tuhlata rahansa paskaan. Paras vierailuaika foorumilaisille helmikuun vika viikko, jolloin Shiva-jumalan festari (tuolla ylläkin mainittu Shivrati, kaikki polttaa yrttiä Shivan kunniaksi). Intiasta saapuu useita miljoonia jengiä Nepaliin kunnioittamaan Shivaa ja budien kanssa ei pääse takaisin rajan yli - tavaraa on joka puolella ja sitä poltetaan joka puolella, joten shit is cheap!
Kaikille Kathmandusta haaveileville muistutukseksi kolikon kääntöpuoli: Has air pollution made Kathmandu unliveable? (theguardian).

Pokhara, omien, sekä käsittääkseni myös joidenkuiden muidenkin, kokemusten perusteella on nykyisen koulukoulun bilemesta, edelleen täynnä länkkäreitä. Ts. Phewa-järveä vierustava Lake Side, sitähän sillä tarkoitetaan, että kun mennään Pokharaan. Baareja, diskoteekkejä, Sex on the Lake -drinkkejä, Nepal Ice, paikallisia viinejä ja Khukuri-rommia, ja ihan varmasti sieltä raksiakin sai.
Alkoholitarjonta Pokharassa ei tietenkään ole mitenkään erityistä; Nepalissahan viina tuntuu maistuvan, hämmästyttävän useille jopa liikaakin. Psykebileitä on, maksullisia ja ilmaisia. Maksullisista jäänyt sellainen maku, että ollaan rahan perässä eikä oikein osata mitään järjestääkään, vähän niin kuin politiikot: puhutaan ja lupaillaan paljon ennen äänestystä, sen jälkeen unohdetaan kaikki mitä on sanottu taas neljäksi vuodeksi. Ilmaisissa/"UG"-pileissä on taas useammin länkkärit messissä, joita kiinnostaa hauskanpito samanhenkisen poppoon seurassa. Toki molemmista seurueista löytyy niitä arjen sankareita, niitä jotka myyvät vettä happona, varastavat tavarasi heti kun mahdollista, ja kusettavat minkä kerkeävät. Mutta näin kaikkialla.
Ja joo, helppoa ja vaivatontahan Kathmandusta on Pokharaan päästä, turistibussit 500 - 650 rupiaa, paikalliset tais olla jotain 350 tai sitä luokkaa. Ja tiet nyt on kaukana vaarallisista, ihan turvallisin mielin siellä voi olla. Kuudesta tunnista eteenpäin on matka-aika, riippuen ruuhkista.

Pokharan Lake Sidella on kyllä hasista tarjolla, pollenia ja charkkua. Kukkaakin löytyy, yleensä paikallista, siemeniä pullollaan olevaa ulkokukkaa, mutta myös sisälläkasvatettuja hybridejä. Jos kukkaa haluaa, on sitä järkevämpi lähteä hakemaan jostain "kauempaa", joku tuntipari bussilla, niin saattaa jo saada sen muovipussillisen vuohenlääkettä reilulla tonnilla.
Pokharassa hasis tuntui olevan "randomeilta" kalliimpaa kuin Kathmanduussa, charas tuhatviissataa, tai niillä hujakoin, ja polleni tuhatkakssataa, jos siis tolaa kahta oli ostamassa. Mutta toisin kuin Kathmanduussa, on Pokharassa metskaaminen helpompaa: monista ruoka-/juomapaikoista saa, ja joistain guest houseistakin. Julkipolttelun suhteen siellä oltiin myös paljon avoimempia: useissa paikoissa ei tultu sanomaan mitään, ellei ollut ollut ongelmia virkavallan kanssa.
Ja olihan siellä se joku rafla, jotka tarjoili bhanglasseja: toisinaan toimi lujaa, toisinaan ei mitään, mutta hyvän makuinen oli.
Hasiksen kanssa Nepalissa on se sama ongelma kuin muissakin maissa missä on jotain hyvää, ja ainutlaatuista, tarjolla: parhaat shitit eksportataan ulkomaille eri maiden rikollisjärjestöjen toimesta. Mutta ei se sitä kiellä etteikö sieltä sitä itseään saisi, etsijä etsii ja löytäjä löytää.

Maha Shivaratri Pashupathinath-temppelillä on kyllä aikamoista, joo. Onhan se Kathmandun vanhin, että myös hienoimmaksi kutsuttu, ja myös tärkeä mesta Shivalle, täällä manifestoineena Eläinten Herrana. Jos babojen kanssa tykkää poltella, luottopaikka. Täällä kerjätään kilvan, ne tienaa parhaiten kellä on kreiseimmät jutut. Ja on daturaa, ja kannabista, ja pyhiä asioita.
Ja turistejen kanssahan kaikki haluaa samaan kuvaan, omissa oloissaan oleminen on paikoitellen helvetin hankalaa. Polttohautausta ei ole hoidettu niin tehokkaasti kuin Benaresissa, mutta ghateilla istuessa menee ajan ja paikan taju hypnoottisgnostisissa tiloissa.

Paras aika ei välttämättä ole helmikuun lopussa, kun ottaa huomioon minkälaisella foorumilla ollaan, eikä silloin oo ees kauhean lämmintä. Täten ehdottaisinkin kannabikseen menevien matkaajien ajoittavansa matkansa monsuunikauden loputtua, lokakuun tienoilla. Se on sadonkorjuun aikaa, ja tuoreen charkun. Jos on sniiduilija, niin menee tekemään/hakemaan omansa. Kasveja kasvaa kaikkialla.

Ja rajan ylittämisestä, siis Intiaan vai? Maateitse kun mennään, niin on ihan turhan liian rankkaa käyttää sanoja "ei", "pääse", "yli". Ihan varmasti pääsee. Nepali vielä kun on monille SE paikka käydä uusimassa Intian viisumi, niin siinähän samalla saa korjattua budjettiaan:
Odotusajan kun käyttää tehokkaasti, hankkii vaikkapa pollenia, josta maksaa <500 intian rupiaa tolalta, pakkaa innovatiivisesti, viisumin saatuaan poistuu maasta haluamastaan rajanylityspaikasta. Tadaa, jos hengailee pohjoisessa saa tolastaan melko varmasti 1200-1500 rupiaa, jos etelässä 2000-3000, ~8,5e - 31e per tola. Ja jos polttaa itse, niin siinä säästää omassa budjetissaan melkoisesti, Intiasta nyt kun on helppo löytää paskaa hassista miltei kaikkialta.
-- KETÄÄN KANNUSTAMATTA/YLLYTTÄMÄTTÄ RIKOKSEN SUUNNITTELUUN JA TOTEUTTAMISEEN. ONHAN KANNABIS, SEN HALLUSSAPITO, SEN SALAKULJETUS, JA VÄLITTÄMINEN KIELLETTYÄ LAISSA. KIINNIJÄÄTÄESSÄ, KARMASTASI RIIPPUEN, SINUA ODOTTAA SAKOT ELI BAKSHEESH ELI MATKA HYVIN TOD.NÄK. VITUILLEEN TAI SE PERINTEINEN VANKILAKEISSI, OMAN SELLIN JA SELLIIN TELKKARIN SAAMINEN NYT ON VÄHÄN MITEN ON. Järki päässä aina, oltiin sitten ulkomailla tai kotikonnuilla!
Sunaulissa se rajanylityspaikka nyt kuitenkin vaikutti lähinnä vitsiltä. Kun minua kollattiin, pyysi armeijan vaatteisiin pukeutunut mies näyttämään avattua tupakka-askiani, sen sisältöä, ja kun ei sieltä hypännyt silmille mitään, chalo chalo. Tervetuloa takaisin Intiaan.


Ja jos Nepaliin harkitsee lähtevänsä, niin kannattaa miettiä trekkaamista. Luvat taitaa pyöriä siinä neljänkymmenen dollarin tienoilla, siis TIMS ja aluelupa. Trekkaamisen sitten voi hoitaa ittekseen tai porukalla ilman opasta tai sellais(t)en kanssa. Eikä ole tarvis kanniskella rinkkoja mukanaan, ne saa jätettyä matkanjärjestyspaikkoihin tai guest houseille ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan. Telttakin on harkinnanvarainen, reitistä riippuen: suosituimmilla on tasaseen tahtiin erinäköistä yöpaikkaa tarjolla.
Ja jos idea syntyy matkan aikana, niin no worries. Varaa muutaman päivän Kathmanduun Thamelille, siellä kiertelyyn ja kauppojen hintapolitiikkaan tutustuen. Sieltä saa kaiken sen mitä retkeilyyn tarvitsee, uutena ja käytettynä. Mm. käytetty kahden hengen teltta, kevyin mahdollinen alumiinitikuilla, oli jotain kakskymppiä.
Muuten paikalliset katsovat vähän hölmistyneenä, et mikskä sä sitten oot oikeen Nepaliin tullut josset trekkaamaan aio. Vuorista ollaan ylpeitä, ja syystäkin!
ITS ALL BACKWARDS
EVERYTHING BACKWARDS
FURTHER AND FASTER BACKWARDS

Avatar
option
Viestit: 626
Liittynyt: 21.9.2005

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja option » 21.10.2015 17:21

Mikäs on vietnam-laos-kambodza -akselin meininki nykyään? Kambodzassa vissiin iisein meno. Kuulin jotain huhua laosista, että jotain turisteja on vähän ratsailtu sauhusta. Onko kellään tietoa, että minkä verran tarvii kuumotella?
Tässä vähän suunnittelin josko pääsis ens vuonna vähän pitemmälle chillailulomalle. Kambodzaan tulee varmaan ensimmäisenä suunnattua hyvien kuulopuheitten perusteella. Kerro ihmeessä hyviä mestoja tai vinkkejä jos tulee mieleen

album teaser
Viestit: 32
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja album teaser » 24.7.2017 20:51

Kamputseassa ja Vietnamissa vietin viime syksynä kolme kuukautta. Kyseessä ensimmäinen aasian matka. Uudelleen vierailen luultavasti vain ja ainoastaan vietnamin pohjoisosissa. Eteläinen Vietnam oli järkyttävän suuri pettymys kun Hanoista Saigoniin lensin. :( kamputseasta jäi mieleen lähinnä kusetukset, korruptio, (törkeen) halvat huumeet.

Hanoista aloitin matkani ja siellä vietin myös viimeisen kuukauden reissustani, tykkäsin tuosta pohjoisen meiningistä aika paljon. tuli lähinnä hengailtuu paikallisten expattien, ja sinne muutenvaan jumittuneiden reissaajien kanssa. olin siis reissussa yksin.

jos jotain kysymyksii noille mestoille niin voin vähän vastaillakin.

seuraava pitempi aasian reissu suuntautuu luultavasti Nepaliin, ja ehkä intiassa ois myös kiva käydä pyörähtämässä samalla.

the greatganjalover
Viestit: 230
Liittynyt: 24.3.2011

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja the greatganjalover » 25.7.2017 5:07

Moro album teaser! Mites ganja paloi siellä pohjoisen sissien joukossa?

album teaser
Viestit: 32
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja album teaser » 26.7.2017 20:33

the greatganjalover kirjoitti:Moro album teaser! Mites ganja paloi siellä pohjoisen sissien joukossa?


Moro!
Ganjaa paloi 300g/300€/3kk mutta tolet oli kohdillaan ja tuolla tuo budi on kyllä hyvää, mutta ulkokasvatettuu sativaa. tosin ihan sensimillaa ilman siidujakin oli tarjolla, kambodzassa paremmat markkinat. siellä mä poistin budini happy pizzerioista ja homma toimi todella hyvin. toi määrä kuulostaa hurjalta mutta väsymystä hoidettiin erinäisillä piristeillä ja budii paloi pelkästään spliffistä.

Kex
Viestit: 2
Liittynyt: 13.8.2016

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kex » 10.12.2018 14:30

Kaakkois-Aasiaa on pian tarjolla par-kolme kuukautta ja vähän kiinnostaisi tilanne Laos-Kamputsea-Vietnam-Thaimaa-akselilla. Olen syömisen ystävä ja siten erityisesti happy ruuat on ruokalistalla. Käsittääkseni tätä on tarjolla ainakin Laosissa ja Kamputseassa, mutta mites nuo pari muuta? Entä löytyykö vain keskesimmillä turrepaikoilla, mites vaikka jostain Vientianesta?

Google tarjosi ristiriitaisia vastauksia vahvuuteen, onko kokemuksia? Olen tottunut omissa kekseissä sellaiseen 0,3-0,5 geehen, kannattaako kysellä mildia vai strongia (kun ei haluaisi ilman toleja aloittaa superövereillä)?


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa