Kuva

Thaimaa

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Assassinated
Viestit: 11
Liittynyt: 21.6.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Assassinated » 13.11.2011 13:09

Kannattaa kyllä kattoa mistä hommaa savuja ja missä polttaa. Mitä enemmän turisteja sitä tarkemmin kytät vahtii, jotta pääsevät masseille. Siviilikytät on myös yleisiä turistisaarilla ja -rannoilla. Vaikka useimmiten selviikin sakoilla(lahjuksilla) on se kuitenkin perseestä. Eikä ne sitä parii hunttia pyydä vaan jotain 30,000+ ja mitä alemmas tinkaat sitä kauemmin istut häkissä.

Samuilla ja Taolla on usein tienvarsiratsioita. Aina lahjuksillakaan ei selviä pienestäkään nipistä, esim Phuketissa poliisilla on usein tarve saada jotain näkyvää aikaseksi ja raahaa huumeista kärynneitä turisteja lehdistön eteen.

Välttäkää ostamista rannoilta, kaduilta, tuktuk kuskeilta, jet-ski ukoilta jne. Reggae baarit on jees, mutta tilatkaa ees yks kalja ennen kun kysytte. Kannattaa myös kysyä löytyykö takahuoneesta bamboo helicopteria :laugh:

Avatar
Jasamies
Viestit: 8
Liittynyt: 4.12.2008

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Jasamies » 2.12.2011 1:24

Onko kellään muulla tarkotus oleskella Thaivaassa alkuvuodesta?

Itellä olis lähdö just ennen uuttavuotta ja tarkotus ainaki alustavasti hengailla Koh Lantalla. Yhteensä oon kolmisen viikkoa, eli todennäkösesti tulee ainaki jonki verran kierreltyä myös muualla.

Ei kyllä millään malttais odottaa ku kattoo ulos ikkunasta..

shamaan
Viestit: 55
Liittynyt: 6.11.2009

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja shamaan » 4.12.2011 15:09

Meikä lähtee just jouluks thaikkuihin.Tällä kertaa meinaan olla vaan 2 ja puol viikkoo ja meinaan olla koh changilla.Kävin viime vuoden reissulla kans lantalla ja ohan seki aika rento mesta :P

Avatar
Morpheus
Viestit: 44
Liittynyt: 12.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Morpheus » 5.12.2011 7:06

Täällä sitä ollaan Thaimaassa, ekaa kertaa ja eka viikko menossa.. Tällä viikolla siirtymässä abaut pariks viikoks Ko Changille, uudeksvuodeks ehkä Bangkokiin.. Ja joskus alkukesästä takas suomeen :mrgreen:

Näkyi jo heti tuolta Pattayalta irtoovan polttoa, sen kun korjas talteen vaan. Täällä on niin lungit meiningit muutenkin et ei oo tullu vielä maisteltua.. 8)

Normijätkä
Viestit: 25
Liittynyt: 7.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Normijätkä » 15.12.2011 1:17

Morpheus kirjoitti:Täällä sitä ollaan Thaimaassa, ekaa kertaa ja eka viikko menossa.. Tällä viikolla siirtymässä abaut pariks viikoks Ko Changille, uudeksvuodeks ehkä Bangkokiin.. Ja joskus alkukesästä takas suomeen :mrgreen:

Näkyi jo heti tuolta Pattayalta irtoovan polttoa, sen kun korjas talteen vaan. Täällä on niin lungit meiningit muutenkin et ei oo tullu vielä maisteltua.. 8)


Ko Chang on yksi mun lempimestoista tuolla. En tosin hamppuvinkkejä osaa antaa kun ei itse ole tullut tuolla polteltua. Anyway suosittelen tsekkaamaan ainakin muutaman saaren pidemmällä Ko Changin eteläpuolella. Ko Mak on esim. todella nätti paikka.

LL Cool R
Viestit: 54
Liittynyt: 28.10.2010

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja LL Cool R » 20.12.2011 13:52

Koh Samui kuittaa. Täällä ollaan ja pysytään. Jos joku on näillä kulmilla ni linkkiä vaan.

Avatar
Meripilvi
Viestit: 171
Liittynyt: 8.4.2006

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Meripilvi » 11.1.2012 22:37

Viikon päästä nokka kohti Itää. Takas vasta joskus maaliskuus!!! :lol: :yes:

Avatar
Morpheus
Viestit: 44
Liittynyt: 12.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Morpheus » 15.1.2012 5:39

LL Cool R kirjoitti:Koh Samui kuittaa. Täällä ollaan ja pysytään. Jos joku on näillä kulmilla ni linkkiä vaan.


Kerros vähän missä on Samuin parhaat mestat.. rauhallisemman puoleista tsillailua vailla, vieläkö saarelta löytyy moisia paikkoja? :mrgreen:

Avatar
Morpheus
Viestit: 44
Liittynyt: 12.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Morpheus » 25.2.2012 7:48

Nyt kolme kuukautta Thaimaata kiertäneenä hieman kokemuksia meiningeistä...

Saarilta (Chang, Tao, Samui, Lanta) löytyy polttoa aika kätevästi, tosin hinnoissa on koviakin eroja.. esim Samuin rantapojilta ei kannata ostaa vaikka miten tarjoovat, on aika törkyhintaista. Osa sälleistä vielä haluaa rahat ensin, jonka jälkeen käy hakemassa ylihintaisen tuotteen. Lantalta taas irtos halvimmat setit, kunhan löytää oikean paikan.. tuolla baarit mainostaa mushroom shakejakin, ja mun kierroksen ehdotomasti chillein paikka.

Pääasiassa tullut bungaloweissa polteltua, ja myös jossain rauhallisissa baareissa ihan baarinpitäjienkin kanssa. Kaupunkisihauttelut oon jättäny suosiolla vähemmälle.. polttoa on vaikeampi löytää, rauhalliset ja turvalliset polttelupaikat on vähissä, sekä hommassa on omat riskinsä. Kaverit esim. tapas yhen suomalaisen tyypin, joka oli yrittäny ostaa Bangkokissa kytältä polttoa. Jepari oli tarjonnu kymppitonnin (n. 250€) suoraa diiliä, mutta rahaton turisti oli joutunu heittämään putkakeikan.. reilu peli! Myös tarinoita bussiratsioista on kuulunu, mutta tuskin ne hyvin jemmattua löytäävät. Lantalla olon aikana kytät piti myös paikallisille mopoilijoille ja autoilijoille kusitestiratsian, mutta turistit olivat jättäneet rauhaan.

Homma siis hoituu rauhallisessa ympäristössä varsin rennosti, kunhan ei mee jokaiselta tarjoojalta ostamaan ja pitää tuotteet hyvässä jemmassa. :pimp:

Avatar
muggg
Viestit: 330
Liittynyt: 8.11.2009

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja muggg » 28.2.2012 15:19

Morpheus kirjoitti: Myös tarinoita bussiratsioista on kuulunu, mutta tuskin ne hyvin jemmattua löytäävät. Lantalla olon aikana kytät piti myös paikallisille mopoilijoille ja autoilijoille kusitestiratsian, mutta turistit olivat jättäneet rauhaan.


Liekkö tornaria. Bussien tarkastukset ovat arkipäivää, ilmeisesti aina provinssia vaihtaessa. Ratsioissa etsitään laittomia maahanmuuttajia armeijan toimesta. Itse en kertaakaan näyttänyt sotilaspoliisille mitään papereita eikä heitä minun läsnäolo kiinnostanut.

Avatar
Morpheus
Viestit: 44
Liittynyt: 12.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Morpheus » 30.4.2012 20:31

Näinpä, ei tolla kirjottamallani ratsiahuhulla tainnut mitään perää olla. Itekin Kambodzasta Thaimaahan palanneena törmäsin juuri kyseiseen ratsiaan. Kytät pysäytti meidän pikkubussin ja kattoi kaikilta paikallisilta passit. Mä olin ainoa länkkäri, istuin etupenkillä, eikä niitä mun läsnäolo kiinnostanu yhtään, saatikka sit mitkään ruohonkikkareet..

Avatar
Kameliontti
Viestit: 34
Liittynyt: 6.5.2012

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Kameliontti » 20.5.2012 9:59

Kaikkien jotka haluavat ulkomailta hittiä kannataa käydä sivulla www.webehigh.com. Siellä on lähes joka maasta kannabikseen liittyvää tietoa siis kuinka ostan, keltä, hinnat ym. Käykää ehdottomasti kattomassa.
Life begins at the end of your comfort zone

Avatar
kapteeni-koukku
Viestit: 34
Liittynyt: 23.7.2009

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja kapteeni-koukku » 26.5.2012 11:55

11 vk kaakkois-aasiaa takana ja :pimp: on mennyt. Pajaria loytynyt tarpeen tullen.
Thai, Cambodia ja Laos akselilta sanoisin että Cambotsan ihmemaasta päräyttävimmät setit loytynyt.
Vietnamiin sitten ensi kerralla!

Reissuun lähtijät olkaa avoimin mielin ja huolellisia (Bangkokissa ja muissa turisti rysissä erityisen)!

-Been there Don det
"Helposti nieltävää kemikaali moskaa, samaa mitä liian moni polttaa eli paskaa. Nyt pohjolan perukatkin puskemaan puskaa. Ettei sitä kaikkee tarvii muualta kuskaa."

Shark Attack

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Shark Attack » 6.6.2012 11:08

Koh Tao kohteena vuodenvaihteen jälkeen.
Mites noi siemenet?
Onko kukaan onnistunut bongaamaan keltään kasvattajalta siemeniä?
Morfeus,
sä olet siel Changilla? Josta pitäs tulla aikas vahvaa siementä maailmalle, onko mitään tietoa mistä siidui sais?

Itsellä tiedossa Taolta joku kasvattaja , mut veikkaan et pettymystä tulee, kasvattaa kuitenkin jotain White Widowii ;)

Avatar
Morpheus
Viestit: 44
Liittynyt: 12.1.2011

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Morpheus » 11.6.2012 22:09

Harmi kyllä itelle ei tullu kasvattajia vastaan koko reissulla... kaikki siemenet mitä tuli vastaan oli budin seassa. Hyvä poltto -> siemenet talteen. Changilta löytyi kyllä hyvää polttoa kun löysi oikean paikan hommata, mutta en tiiä missä oli kyseiset kasvit kasvatettu. Täytyy ensi kerralla tutustua asiaan paremmin...

kapteeni-koukku: Tuli käytyy Vietnamissakin talvella, ja puhuivat siellä että tuotteet tulis pääasiassa naapurimaista.. pohjoiseen virtaa kukkaa Laosista ja etelään Kambodzasta. Huippumestoja kaikki nuo maat :mrgreen:

Avatar
muggg
Viestit: 330
Liittynyt: 8.11.2009

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja muggg » 15.6.2012 23:49

Suurin osa thaistickistä kasvatetaan pohjois ja koillis-thaimaassa, vaikka kasvaahan se jokapaikassa tuolla.

Avatar
Kani Sativa
Viestit: 960
Liittynyt: 13.11.2007

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja Kani Sativa » 3.8.2012 20:54

Niin no mä yritin joskus lomalla poistaa ganjaa tuolta kata:n alueelta ja sain sitte kyydin skodulla joltain paikalliselta sellaiselle kapealle ja pimeelle kujalle. En ees stressannu paljoo kusetuksen mahdollisuuksista, olin ihan liian kännissä. No sain sit tonnil (n.25e) sellasen vitun kovaan prässättyn lätkän jotain vihreetä murua, joka myöhemmin todettiiin mun iskemän thai-tytön kanssa olevan kratomia.. kyl se lepposaks vähän laittoi, ku jointin poltti hotellin parvekeellla juoden halpoja smirrejä jne :D

Mutta sitten me matkattiin tuolta phuketin alueelta koilis-Thaimaahan lopulta päätyen sellaiseen pieneen kylään, mihin tuli vasta jotain 10 vuotta sitten sähköt mut silti se "isan thai" on sellanen erilainen.. kyl mä söin siel kaikenlaisia ötököitä muurahaisista silkkitoukkiin ja koiranlihaa jne, mutta hyi vittu ne paikalliset söi kerran harmaaksi mädätettyä kalaa missä oli valkoisia matoja! Sitä en kyl maistanut, hajuakaan en kestänyt (en silti laatannut, ehdin pois ajoissa). :D

Nii joo mut siis siellä maksoi kukka sen verran et ku antoi 1000baht,eli n.25e, niin sillä sai kotiinkuljetuksella sellaisen n. 20-30g pussin kukkaa. Thai stickii, varsineen mut kumminkin, niin halpaa et olin sen muutama kk thauikuis ihan pöllys et alkoi melkein jo kyllästymään siihen :D Siis melkein!
Join a hilarious adventure of a life-time. Work, buy, consume, die.

somnamnaa
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1112
Liittynyt: 7.7.2012

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja somnamnaa » 3.8.2012 21:23

Poltteluhommista thaikuissa en pahemmin tiedä, mutta ainakin Laosissa Vang Viengissä tarjottiin siinä "aidossa kaljakellunnassa" matkan varrella olevissa baareissa jointteja.
Jos osti drikin niin sai poltettavat kaupanpäälle...

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 20.2.2013 9:41

Koh Changille ajantasaisia vinkkejä, anyone?
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja swazitime » 27.2.2013 13:42

Tässä pari tarinaa reissuista hymyjen maahan.. :)

Reissu 1

Oli ihan tavallinen sunnuntai aamu ja heräiltiin tytön kanssa kämpiltä. yhtäkkiä muija otti hirveet kipinät jostain ja heitti muo sytkärillä. Sihti pielessä ja suoraan icebongiin joka kaatui ja räsähti paskaks pöydälle. :doh: No ei muuta ku hammasta purren suihkuun, kuteet niskaan ja sanaakaan sanomatta baariin. No kaverilla samantapasia ongelmii ja ku siinä sit juopoteltiin ni kaveri sai kuningasidean et tänään lähetään reissuun!! No liput saatiin, passit himast, rokot maissarista ja eiku kentälle. Puhelimet kiinni totta kai.. No koneessa vähä driksua ja uniki tuli ku oli hyvät pohjat alla. Ja ku koneest astu ulos ties heti et nyt oon päässy vihdoin ja viimein tropiikkiin. 8) Ei muuta ku röpälle, tulliin ja taksin kokka kohti Pattayaa.. vanhalta kentältä. Kaveri oli käyny monet kerrat ja sano kuskille et soi 8 ja sunshine hotel. Illal hyvät mätöt naamaan, vähä bissee ja päätin mennä yksin nukkuu ku oli vähä väsy. No aamusella heräsin ihme kujerrukseen ja kun puluraudat oli jääny asentamatta akkunoihin ni ne piti metelii.. Katoin alas kasille ja norsuhan se siellä käppäili!! JES. Pari bissee naamaan ja päätin lähtee zsiikaa rantaa ku jäi illal näkemättä. Beachroadille kasin kulmaan vetää viskii ja taisin pari jekkuuki ottaa. Kiersin soi seiskan kautta takas hotlalle herättelee kaverii ja siellähän ne aamuvirkuimmat tytöt huuteli hävyttömiä. 8) Illal mentiin istuu naapuri baariin ja tytöt pöytään istuun ja kysyin sen mielessä käyneen kysymyksen.. can u get me marihuana? No tyttö sano et mani mani ja lähti käväseen jossain. Se toi kaks vakuumipakattua pussii, arvio 2g per pussukka vessa paperiin rytättynä. Noin 10e makso ja kamat nopeesti hotlalle turvaan ja pieni katselmus. Kuivaa, melkein hajutonta ja tod.näk ikivanhaa. No yöllä sit tyypit tytön kanssa jointista ja kyllähän se toimi. :mrgreen: muutama siemen löyty mut tuskin itäviä joten heitin roskiin. Muutaman päivän päästä ku päätettin antaa tytöille kenkää ku loma alko jo lähenee loppua :doh: ni alko tytöt pyytää ylimääräistä tonnii per naama ja uhkaili kytillä ku ties et weediä on viel jäljel.. semmosia ne on. No vikan aamuna pakkailin kamoja ja vedin paukut, ni päätin tehdä ekaa kertaa sen karmeimman.. vika ramma roskiin.. onhan sitä nyt vahingossa menny mut.. Ja ku pääsin alas respaan venaa taksii ni tuttu suomalainen jäpä käppäilee pöytään ja kysyy et onks viel jäljel :doh: siit sit kentälle vetää daiqureita ja pitkä lento himaan. Aamul himas rokot maissarista ja kattelin joulukuista härmää.. huh huh!!! Olihan hurja 6 yön iloittelu pattiksella :yes:

Jatkuu...


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa