Venus Vaporizer (www.venusvaporizers.net)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
Avatar
Elucka
Viestit: 289
Liittynyt: 27.3.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Elucka » 18.3.2013 12:51

Tapionpoika kirjoitti:Tämä nyt ei ole yksinomaan Venus-asia, vaan vaporisoinnista yleensä, mutta...

Kyllähän siitä höyrystäkin tulee vieno yrtin tuoksu kämppään, mutta ei läheskään yhtä voimakas entä savusta. Joskus kun on kotiin tullut ja tyttöystävä on höyryillyt niin kyllä sen tuoksun tunnistaa sisään mentäessä, mutta rapussa taas ei ole koskaan haissut mikään. Vaikka se sisällä saattaakin vähän haista niin siihen hajuun tottuu mielestäni jo muutamassa sekunnissa eikä sitä enää huomaa. Onhan tuota tullut höyryiltyä ihan niinkin että vieraana on saman katon alla toisessa huoneessa ihminen, joka ei pilven käytöstäni saisi mielellään tietää. Se ei ole silti estänyt höyrystämästä sitä perus ilta-annosta. Sanoisin että verrattuna polttamiseen, höyrystäminen on 100x turvallisempaa, terveellisempää ja kuumotusvapaampaa, joten ei muutakuin Venusta hankkimaan! :wink:
Sinä olet Jumala
Jumala on Rakkaus
Rakkaus on Kaikkeus
<3

Avatar
oldirty
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1660
Liittynyt: 15.5.2006

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja oldirty » 18.3.2013 17:00

Tapionpoika kirjoitti:Tämä nyt ei ole yksinomaan Venus-asia, vaan vaporisoinnista yleensä, mutta...

Onko tosiaan niin, että tällä voi tykitellä olkkarissa ilman pelkoa tunnistettavan hajun kantautumisesta rappukäytävään? Sauhutellessa kun omassa kämpässä turvautuu liesituulettimeen niin on "turvassa", mutta on se vähän chillailua rajoittavaa.


Elucka tuossa jo vastailikin. Lisään vielä sen että jos harjoittelee hieman on mahollista imailla niin ettei mitään karkaa ulos. Ei höyryä ei hajua. Tässä muutama pointti.

- tyhjennä keuhkot ilmasta
- ime höyryä tyhjiin keuhkoihin n. n.puolet maksimista
- lopuksi imet keuhkot täyteen raikasta ilmaa
- pidätä hengitystä hetki
- hengittele kevyesti sisään ja ulos sitä ilmaa pitäen höyryt keuhkoissa ns pohjalla
- puhalla keuhkot tyhjäksi jos muistat, tässäkohtaa olet jo pilivessä

Ja kas, ei tullutkaan höyryt pihalle vaan kaikki imeytyi sun kitusii. Kun tämän oppii tulee höyrystämisestä kaikista taloudellisin keino päihtyä. Jos joku sanoo ettei höyrystämällä "kolahda" niin se johtuu vaan siitä ettei ole vielä oppinut vaporisoimaan kunnolla.
Nyt Tapionpoika, hommaa kunnon höyrystin.
the Effects are very strange, and, at first hearing, frightful enough) is very general and frequent: and the Person, from whom I received it, hath made very many Trials of it, on himself, with very good Effect.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2193
Liittynyt: 29.1.2008

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 18.3.2013 19:23

Kiitos, arvon kanssaihmiset Elucka ja Oldirty :). Kaipa tuollainen tulee kesäksi viimeistään hankittua, ainakin toviottavasti. Vaikka silloin jo tohtii ulkokäyttöäkin suu nnitella :).

Kieffiterveisin :mrgreen:
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

GreaseMonkey
Viestit: 94
Liittynyt: 21.2.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja GreaseMonkey » 18.3.2013 19:34

Mites muuten voiko tolla höyrytellä lätkää? En oo tohtinu kokeilla etten söhri sitä jotenkii.

tuna
Viestit: 18
Liittynyt: 20.2.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja tuna » 19.3.2013 11:08

Itse oon höyrytellyt lätkää nykyisellä matkavapollani Arizer Sololla. Lätkän laau oli ihan ok mutta maku aika paha höyrytettynä, johtuen ilmeisesti kuljetustavasta Suomeen. Tosi tunkkainen maku.

Mutta toimi kyllä, laitoin Solon lasiputken varteen toisen ritilän ettei murskattu lätkä tipu itse laitteen lämmityspesään. Ei hajoaisi muttä joutuu rapsuttelemaan alkoholilla pois jonkin aikaa. Höyrytyslämpötilan joutui myös hieman korkeammaksi että toimi paremmin.

Mutta vitsi jos pääsis höyryttään jotain icehashii tai muuta hyvää hasista tolla vapolla, ois siistiä!! Suunnitteilla kyllä Nepalin matka ensi syksyksi, sinne otan Arizerini mukaan :)

Avatar
Elucka
Viestit: 289
Liittynyt: 27.3.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Elucka » 19.3.2013 14:14

GreaseMonkey kirjoitti:Mites muuten voiko tolla höyrytellä lätkää? En oo tohtinu kokeilla etten söhri sitä jotenkii.

Itse en ainakaan ole tohtinut lätkää höyrystellä sen mahdollisen sulamisen ja lämpöelementin vaurioitumisen pelossa. Jos pesään laittaisi vaikka 3 tai 4 verkkoa päällekkäin niin sitten tuskin mitään pääsisi lämpöelementtiin. Voishan sinne pesään toki laittaa pienen palan foliota ja lätkän sen päälle, ei ainakaan mahdollinen sulaminen aiheuttaisi tuhoja. Kuumennettu alumiini taas on hyvin kyseenalainen materiaali siitä irtoavien haitallisten (mahdollisesti mm. alzheimerin tautia aiheuttavien) yhdisteiden takia. Tosin valmistetaanhan ruokaakin folionyyteissä paistamalla: Kasvisnyytit. Venushan lämpenee vaan siihen about 200°C paikkeille ja alumiinin sulamispiste on yli 600°C, joten tuskimpa tuosta mitään haitallista irtoaa. Laitappas kokeiluun vaikka tuon folion kans ja kerro miten toimi! :) Ensi kerralla kun lätkää itellä on niin pitääpä kokeilla tuota pesän vuoraamista foliolla. Vaikuttais ainakin teoriassa ainakin ihan toimivalta menetelmältä vai onko jollakin tiedossa irtoaako alumiinista haitallisia yhdistetiä tuossa 200°C?
Sinä olet Jumala

Jumala on Rakkaus

Rakkaus on Kaikkeus

<3

GreaseMonkey
Viestit: 94
Liittynyt: 21.2.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja GreaseMonkey » 20.3.2013 16:53

Täytyy kokeilla, aattelin että jos ei möyhentäs ollenkaa vaa laittas palana. Höyrystyskö se siitä sitte kerros kerraltaa. Ei luulis että toi folio mitää luovuttaa, laitetaahan hiillosperunatkin foliossa.

Avatar
Elucka
Viestit: 289
Liittynyt: 27.3.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Elucka » 20.3.2013 22:20

Kokeile vaikka ensin kokonainen pala heittää sinne ja kato jääkö pesään mitään kovin kiinteää jäljelle. Jos jää niin sitten kannattaa murentaa jos haluaa polton koko potentiaalin hyödyntää :wink:

Omassa Venuksessa kovan käytön ansiosta meni pesän kansiritilä lähes TÄYSIN tukkoon tahmaisesta karstasta. Ilma ei oikein enää kunnolla kiertänyt vapon läpi eikä höyryä saanu imettyä. Laitoin pelkän kannen suoraan lämpöelementin päälle ilman pesäosaa, annoin lämmetä hetken ja kylläpä irtosi herkullisesti höyryä :mrgreen: Vähän kuitenkin ehkä semmonen karstaisen tunkkainen maku, samoten ku tuosta "kupu hellalle" -tekniikastakin. Kivasti irtoaa kyllä tästä Venuksesta "karstoja" ilahduttamaan pientä hiisailijaa, kun kaikki kukka on mennyt höyrynä keuhkoihin! :yes:
Sinä olet Jumala

Jumala on Rakkaus

Rakkaus on Kaikkeus

<3

FreeTheBass
Viestit: 18
Liittynyt: 9.3.2005

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja FreeTheBass » 20.3.2013 23:41

Pikaisella testauksella nuo sähkötupakkapuolen drip tip "imukkeet" tuntuisi sopivan Venuksen letkuun kuin nenä päähän.
Eli "tuunaajien" kannattaa testata, noita löytyy vaikka millaisia ja joka makuun.
Googleen "drip tip", niin löytyy esimerkiksi:
http://www.puff.fi/driptipit-dripshield ... -c-53.html

Jätän vastuun sopivuudesta tilaajille, eli kannattaa varmistaa itse kun tilaa.

Avatar
Elucka
Viestit: 289
Liittynyt: 27.3.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Elucka » 21.3.2013 0:46

FreeTheBass kirjoitti:Pikaisella testauksella nuo sähkötupakkapuolen drip tip "imukkeet" tuntuisi sopivan Venuksen letkuun kuin nenä päähän..

Kiitos vinkistä! Tuommoisen imukkeen voisi joku päivä vaikka ostaakin. Tahtoo tuohon silikoniletkuun tarttua turhan helposti karvat yms. roskat, kun välillä (tälläkin hetkellä) tuo vapo hengailee lattialla ja letku pyörii ties missä :x
Sinä olet Jumala

Jumala on Rakkaus

Rakkaus on Kaikkeus

<3

GreaseMonkey
Viestit: 94
Liittynyt: 21.2.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja GreaseMonkey » 23.3.2013 0:28

Ei sulanu lätkä mihinkään, sama 0,4g kökkö oli pesäässä polton jälkee, ei vaa tuoksunu enää miltää. Samantien aina höyryjen jälkee valtava naurukohtaus, ja hetken päästä ohi koko homma. Pienet kukkahöyryt pohjalla. Kahelle kaverukselle varmaa jotku 10 höyryt. Semmonen mukava pihkanen maku. Vapo ei ollu mitenkää moksistaa, teho jossain klo 2. Hyvätoli
Tämä siis sillä läpyllä, en tiijä miten jollain toisella

number6
Viestit: 1
Liittynyt: 27.3.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja number6 » 27.3.2013 20:12

The_Reef kirjoitti:Moi taas. Kovassa käytössä on Venus ollut ja hiljattain huomattiin että rupesi tehot huomattavasti loppumaan, eli vaporia ei muodostu läheskään entiseen tahtiin. Lähemmissä tutkimuksissa ilmeni että lämpöelementti (tuutti jonka päälle pesä laitetaan) heiluu ja liikkuu muutaman millin ylös ja alas jos kevyesti vetää.. Voiko nuo 4 pientä ristipääruuvia avata jos sitä kautta pääsisi käsiksi rikkinäisiin osiin vai pitääkö lähettää koko kapistus takaisin?

Edit:Lämmitettäessä laite pitää hiljaista ininää, epäilen halogeenipolttimon haljenneen, mitään kolausta ei laitteeseen ole kuitenkaan kohdistunut, ei ainakaan mitään minkä olisimme huomanneet kuten putoaminen ym. Onko mahdollista itse vaihtaa polttimo?


Itselläni meni mukana tullut halogeeni rikki kun suoraan käytön jälkeen laitoin vapon laatikkoon ja kolautin sen pöydänkulmaan(onneksi olen itsetietoinen sähläri ja ostin mukaan 3 halogeenipolttimoa). Vaihto onnistui hieman jykevämmän taivutetun rautalangan avulla.

Vaihto: ota lämpöelementin verkko irti, ujuta rautalanka tai vastaava jalkojen väliin ja nosta ylös (tässä sain ainakin itse käyttää suhteellisen paljon voimaa). Uuden polttimon paikalleen laittaminen oli sitten taas hieman hankalaa, mutta onnistui sekin naulalla hieman tukien. Pihdit tässä toki auttaisivat, kunhan tarttumapää on riittävän pitkä ja ohut(esim tavanomaisten elektroniikkaan tarkoitettujen pihtien luulisi toimivan mainiosti)

Halogeeni on spekseiltään 6V 20W
I am not a number!

Avatar
GrowIT
1 tähti
1 tähti
Viestit: 511
Liittynyt: 22.3.2007

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja GrowIT » 12.4.2013 18:53

Ensituntuman perusteella varsin toimiva vehje.... :mrgreen:
Ja äänetön&akullinen.
Digi volcanon myyminen ja tämän hankkiminen oli kyllä oikea ratkaisu.

Uki_85
Viestit: 14
Liittynyt: 3.2.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Uki_85 » 15.4.2013 21:00

Onko tuo lämpöelementin heiluminen normaalia? itselläni se heiluu jonkin verran sivuttain jos liikuttelee. Nyt ollut muutaman päivän venus testissä ja ei ihan vielä täysin vakuuta, bongista vaan toimii paremmin sama tavara vaikka kuinka säätelee ja hengittelee. Vika voi olla myös käyttäjässä siksi en heitä vielä kirvestä kaivoon vaan jatkan testejä ja säätelyä :yes: Paljon teillä on esilämmitys aika ja onko tällä miten merkitystä höyryyn?

Avatar
Elucka
Viestit: 289
Liittynyt: 27.3.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja Elucka » 15.4.2013 22:55

Uki_85 kirjoitti:Onko tuo lämpöelementin heiluminen normaalia? itselläni se heiluu jonkin verran sivuttain jos liikuttelee. Nyt ollut muutaman päivän venus testissä ja ei ihan vielä täysin vakuuta, bongista vaan toimii paremmin sama tavara vaikka kuinka säätelee ja hengittelee. Vika voi olla myös käyttäjässä siksi en heitä vielä kirvestä kaivoon vaan jatkan testejä ja säätelyä :yes: Paljon teillä on esilämmitys aika ja onko tällä miten merkitystä höyryyn?


Uskoisin sen olevan normaalia, itelläkin heiluu. Tottahan se on että niillä muutamilla kermaisilla bongihiteillä pääsee ihan toisiin ulottuvuuksiin ja nopeasti, mutta ainakin omalla kohdalla tuo tunkkainen savu myrkkykaasuineen ei usein miellytä :x Höyryn hyvät puolet on pilveen pääsyn lisäksi sen "terveellisyys". Kehohan on tunnetusti sielun temppeli, joten pidetääs kehon hyvinvoinnista hyvää huolta :wink: Omassa vehkeessä on esilämmitys säädetty erään kukinnon avustamana siihen asti, kunnes höyryä alkoi muodostua. Aikaa en ottanut. Jos on paljonkin jotain samaa, vaikka sitten sen oman puutarhan kukintoa, niin kannattaa säätää se esilämmitys siihen asti, kunnes matskun höyrystyminen alkaa. Sitten ku on toisenlaista kukintoa niin säätää ajan uudelleen jos jaksaa. Tuskinpa siitä esilämmityksestä on muuta apua kuin se, että pääsee mahdollisimman pian höyryilemään. Pari kertaa oon höyrystänyt rundin ilman esilämmitystä lämpöjen ollessa ~65% ja siinä lämpenemisessä kestää ihan liian kauan! T: Malttamaton hippi :laugh:
Sinä olet Jumala

Jumala on Rakkaus

Rakkaus on Kaikkeus

<3

KaasilaUG
Viestit: 7
Liittynyt: 30.10.2011

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja KaasilaUG » 17.4.2013 13:24

Uki_85 kirjoitti:...bongista vaan toimii paremmin sama tavara vaikka kuinka säätelee ja hengittelee...


Nyt on pakko kyseenalaistaa ja haluan hieman lisätietoja, kyseessä on siis sama tavara, sama määrä eikä bongihittiä ole miksattu röökiin tai muuhun? Osaatko myös tunnistaa savusta keuhkossa johtuvan reaktion, jonka monet sekoittavat siihen että kolisee? Oletko kokeillut liittää vaporisaattoria bongiin ja imailla sitä kautta hitingerit? Myöskin jos on vuosia polttanut (röökiä tai hatsia tai mitä vaan) on keuhkojen sisäpinta todennäköisesti niin röhnässä, että imeytyskyky on varmasti häiriintynyt.

Omalla kohdalla vaporisointiin vaihdettua kesti hetki, että oppi arvostamaan kannabiksen hienovaraisempia nyansseja. Kuukauden polttamattomuuden jälkeen raakispesällinen uskollisesta lasipiipustani tuntui pahalta ja maistui kauhealta, eikä pilvi ollut kirkas ja kepeä vaan enemmänkin tunkkainen, vaikka lajike ei vaihtunut. Mielestäni polttaminen on menneen talven lumia.


Big love<3

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 17.4.2013 21:17

joo kyllä se pieni heiluminen on ihan tarkoituksellista, parantaa tehokkuutta kun lämpö ei pääse siirtymään niin paljon siihen yläpaneeliin vaan säilyy lämpöelementissä ja pesässä. Jos se olisi tiukasti niin eipä siinä ois muuta vaikutusta kuin että se pitäis säätää isommille tehoille se halogeenin teho ja akut kestäis vähemmän aikaa, kun osa lämmöstä menis hukkaan niin oma ajatus oli että toi on parempi noin :)

GreaseMonkey
Viestit: 94
Liittynyt: 21.2.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja GreaseMonkey » 4.5.2013 20:34

Illalla sängyssä maatessa välähti että tosta Venuksesta vois tehä stealth-matkahärvelin. Purkas vanhasta cd mankasta sisukset irti kajareita lukuunottamatta ja laittas vapon sinne cd luukun alle. Mp3 soitin patterikoteloo joka soittas niitä mankan kajareita. Verkkojohto latais sitte vapoa. Letku jollain jousikelavirityksellä etupaneelista läpi tai sit vaa manuaalisesti vetelee sitä eestaas sinne mankkaa. Mikäs olis piknikillä istuksia ja kuunnella radioo.

PahaPahaPaha
Viestit: 29
Liittynyt: 24.5.2013

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja PahaPahaPaha » 28.5.2013 19:20

Pari kuukautta laitetta suht aktiivisesti käyttäneenä voin suositella laitteen hankkimista!
Tais mennä joku about 5 kertaa ennen ku oppi laitetta kunnolla käyttämään ja sai varmuuden säätöihin millä saa hyvät höyryt.
Pari kehitys ideaa käynyt mielessä ja joitakin jo toteuttanut omaan vapoon.
Elikkä "volume" säätimeen olis todella hyvä saada nuoli näyttämään lämpöasteikkoa.
Sit vapon sisälle olis ehkä hyvä saada yks ylimääränen ledi joka palais kokoajan kun laite on päällä nin näkyis paremmin muodostuvat höyryt. Varsinkin vihreestä kuvusta ei nää oikein mtn läpi ellei käytä boost nappia jolloin myös höyrystettävä materiaali lämpiää enemmän kuin on tarve.
Ja sit vielä tuossa jo aikasemmin mainittuja lisäyksiä laitteeseen olis kiva saada eli silikoni letkulle joku suojus (kankainen mahdollisesti?) ja joku ns. suukappale/drip tip (muovinen tai metallinen olis aika jees)
Näillä lisäyksillä laite olis omasta mielestä vieläkin viimeistellympi :wink:
PAHA!

Avatar
NeoVariable
1 tähti
1 tähti
Viestit: 83
Liittynyt: 14.6.2012

Re: www.venusvaporizer.com/

ViestiKirjoittaja NeoVariable » 4.6.2013 15:48

Täältäkin saatte ruusuja! Oma mielipiteeni on se, että Venus on lyönyt Volcanon statuksen parhaana sähkötoimisena vapona (parissa käyttäjätestissä näin myös todettu?). Lisäksi, käytetyn Volcanon hinnalla saa upouuden Venuksen, eli mulle tämän laitteen hankinta oli ihan järkipohjalta itsestäänselvä päätös. Pitkäikäinen laite, kooltaan Volcanoa pienempi, Volcanoa helpompi puhdistettava, ja antaa tasan tarkkaan yhtä laadukkaan lopputuloksen (tasaiset ja keuhkoystävälliset, pehmeät höyryt) kuin 400 euron Volcano... Halvemmalla.

Laitteen suunnittelu osoittaa hyvää makua tekijältä, mikä on kaltaiseni rationaalisen rakentajatyypin mieleen. Pienetkin yksityiskohdat on mietitty ja laitettu niin että laitteen käyttöikä/-teho olisivat mahdollisimman pitkään maksimaaliset, eli tämä vapo ei ainakaan tarkoituksellisesti tuhoudu ennen aikojaan (nykypäivän paskaelektroniikallahan toisaalta on näin tapana tehdä).

Tarkennettakoon että en nyt siis toisaalta sanonut että Volcanokaan hajoaisi kesken käytön.

Jos joku lukee näitä postauksia ja on valinnassaan Volcanon ja Venuksen välillä, niin ostakaa se Venus ja laittakaa ylijäävät 150 euroa talteen... Niillä ostaa lisätarvikkeet + tekee varmaan pari-kolme (?) huoltoa Venukseen tulevaisuudessa, ja pitää näin ollen laitteen toimintakunnossa tyyliin 20+ vuotta.

Venuksen porukka on halunnut erottua asiakasystävällisenä, ja mielestäni tämä on myös onnistunut... Kysymyksiin saa vastauksia, ja ongelmatilanteissa palvelu pelaa. Näin sen kuuluukin mennä, eikä tarvitse Saksaan asti mitään hajonnutta laitetta postitella, kuten Volcanon kanssa on tapana.

Ilo tietää, että hankintani tulevaisuus on turvattu vastuullisen valmistajan toimesta. Jatkakaa samaan tapaan! :)
Olemme edelleenkin orjia, hieman parempiosaisempia vain; samoin kuin isäntämme.


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa