Kuva

Budapest

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
rolcen
Viestit: 85
Liittynyt: 13.12.2004

Budapest

ViestiKirjoittaja rolcen » 29.4.2013 15:17

Kesän euroopan kierroksen aloitan Unkarin Budapestista kesäkuussa. Ryanair lennättää sinne Tampereelta viidelläkympillä. Jatkan matkaa Wizzairilla sieltä myöhemmin etelämmäksi. (Wizzair myös lennättää kesäisin Turusta halpalentoja.)
Hostellit Budassa hinnat on alkaen 50€ viikko. Webehigh antaa kukkaturistille tärkeimmät tiedot.
Kaipailisinkin tähän hyviä kokemuksia pajuttelupaikoista,dealereista,parhaimmista mässyistä ja must see turisti-rysistä.

Locker
Viestit: 424
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja Locker » 29.4.2013 22:41

Siellä Budan kukkuloilla (ainakin sillä, jonka huipulla on Vapaudenpatsas) saattoi illan hämärtyvinä hetkinä tuoksahtaa kannabikselle.
Itse lähtisin siellä kyselemään ao. henkilöiltä kainosti, sillä tuntui meininki tiukan lain vuoksi olevan aika varovaista. Laittoivat jointin piiloon heti, kun jengiä kulki ohi.

rolcen
Viestit: 85
Liittynyt: 13.12.2004

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja rolcen » 3.6.2013 18:48

Sankari-aukean skeittaajilta hirvittävän säädön kera lohkesi pala läpyä,mutta ihan vain hostellin aulasta kysymällä sai parhaat gugut 10e/g.
Cortinteto clubin katolla ringissä melko avoimesti tarjottiin kaikenlaista skeneen liittyvää...

StJude
Viestit: 7
Liittynyt: 15.1.2014

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja StJude » 16.3.2014 16:52

rolcen kirjoitti:Sankari-aukean skeittaajilta hirvittävän säädön kera lohkesi pala läpyä,mutta ihan vain hostellin aulasta kysymällä sai parhaat gugut 10e/g.
Cortinteto clubin katolla ringissä melko avoimesti tarjottiin kaikenlaista skeneen liittyvää...


Onko tullut lisää kokemuksia Budapestistä. Hyviä paikkoja skoorata? Olen lähdössä toukokuun alussa viikoksi duuniin. Siistejä sisähommia vaan :pimp:

HekaH
Viestit: 28
Liittynyt: 25.11.2008

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja HekaH » 27.4.2014 23:50

Kai tähän voisin jotain vastailla, kun kerran päässyt vähän kokemusta kertymään.

Kaupungistahan löytyy mitä mainioimpia pajauttelupaikkoja. Todella erilainen tunne kun koto Suomessa polttaa sitä jointtia vanhojen ja näyttävien rakennusten kupeessa. Itse olen ainakin tykännyt tuolla Heroes´ squaren aukion kupeessa olevassa puistossa ja linnan kyljessä käydä polttelemassa. Kaupungin puistossa on mukavia mestoja ja sen verran kookas puisto, että löytyy rauhaakin tarvittaessa.

Kadulta oleva hatsi on pääosin todella paskaa. Kerran on hyvää settiä löytynyt perus diileriltä joita aina välillä kadulla liikkuu. Ainakin Keletin juna-aseman edustalta yleensä löytyy jotain tyrkyttäjää, mutta hinta 10e/g tai jopa enemmänkin ja laatu usein heikkoa. Tarkista pussisi ennen ostoa tai jos ei huoli antaa tsekata, niin unohda koko homma.

Sitten kun/jos löytää jonkun paikallisen tyypin joka pyörii piireissä, niin löytyy todella laadukastakin kukkaa noin 7e/g hintaan. Aika prässätyn oloista yleensä, välillä ainakin ollut salakuljetettua Hollannista. Syksyllä tosin oli ulkokukkaakin tarjolla, mutta oikeen toimivaa sekin. Ja tarjontaa riittää. Samana päivänä soitosta yleensä saa noutaa säkin.

Laki on tosiaan ainakin paikallisten mukaan todella tiukka. Puhuivat, että saattais lähtä pariksi vuodeksi linnaan pienestäkin määrästä. Sanoivat tosin, että turistille ei todennäköisesti mitään seuraa jostain yhdestä jointista. Landella vielä kuulemma aika toisenlainen suhtautuminen savuihin.

Mässyistä nyt sen verran, että paikallista kebabbia eli gyrosia ainakin kannattaa maistaa. Muuta en nyt tähän hätään keksi, paitsi että välttäkää niitä Fornetteja ! Semmosia pikkupuljuja, jotka myy leivoksia. Ne on ihan perseestä.

Nähtävyyksistä nyt sen verran, että ainakin Heroes´ square (hösök tere) on näkemisen arvoinen aukio ja helppo päästä keltaisella metrolla. Jos sota-ajan historia kiinnostaa niin Terror housea voin suositella. Myös yksi maanalainen sairaala Budan puolella, joka oli ollut vuosikymmeniä salainen oli mielenkiintoinen nähdä. Vanha kauppahallikin näkemisen arvoinen.

Ja tosiaan jos vaan opiskelija sattuu olemaan, niin kannattaa hommata kuukauden matkakortti julkisiin. Maksaa vain vajaa 12e ja myyvät kyllä yleensä aika helpolla niitä, jos vain on jotain millä todistaa, että olet opiskelija (harvemmin tarvii sitäkään todistella). Turisteille tarkoitetut liput huomattavasti kalliimpia. En muista olisiko tohon samaan hintaan saanut edes 3 päivän turistilippua.

Ei mulla nyt äkkiseltään muuta :mrgreen:

vispaa
Viestit: 4
Liittynyt: 27.4.2014

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja vispaa » 3.5.2014 4:09

Party hostelleista tai vähintään Retox-baarista (joka on yhden sellaisen sisäpihalla) luulis irtoavan.
Budi käryää niin, ettei eteensä nää.

Corvinteton kattobaarissa myös sopivien iltamien yhteydessä liikahtaa kivasti.
Szimpla kert on ihan omiaan baarissa istuskeluun sen jälkeen, kun on sopivan lennokkassa ilmatilassa. Upee mesta.

Grassy1
Viestit: 39
Liittynyt: 19.2.2012

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja Grassy1 » 30.7.2014 2:24

Mässyistä sen verran, että kebab (Gyros täkäläisittäin) on aika yleinen juttu siellä. Kelvolliset gyrosit löytää parin euron hintaan joka kadun kulmasta. Goulash-keittoa suosittelen myös nauttimaan mikäli haluaa jotain paikallista syödä! Yrttien saatavuudesta en rupee enempää pätemään, mutta kehotan välttämään mustalaiskaupittelijoita (pahoittelut yleistämisestä) meinaa niillä ei ole mitään hienoa tarjottavaa. Yleinen pössyttely ei todellakaan ole hieno ajatus, joten hoitakaa matalalla profiililla. Vielä loppuun pikkuniksi; täkäläiseen kulttuuriin kuuluu, että ruokaostokset pakataan pussiin erillisellä tiskillä kassojen jälkeen joten ei kannata feidata koria kassalle!

Toivottavasti tästä saa jotain tipsiä revittyä reissuun :)
<3

J&J
Viestit: 5
Liittynyt: 2.1.2018

Re: Budapest

ViestiKirjoittaja J&J » 23.11.2018 1:16

Onko foorumilaisille kertynyt uusia kokemuksia Budapestista viime vuosien aikana? Oma lähtö Rayanairilla Tampereelta tulevina viikkoina :)

Vinkit saatavuuden suhteen ovat enemmän kuin tervetulleita, kiitos! :)


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa