Kuva

toisten spotit..

Avatar
normain1
Viestit: 46
Liittynyt: 24.3.2007

toisten spotit..

ViestiKirjoittaja normain1 » 22.6.2013 7:48

elikkäs, oletteko törmänneet toisten spotteihin maastossa
liikkuessa??
jos, niin miten olette toimineet näitten suhteen?
itse wuosien saatossa pariin eri kertaan törmännyt, ja korkeintaan
maistiaiset ottanut ja lapun jättänyt kiitokseksi.
ja tänä vuonna, itse asiassa eilen kävin omalla spotilla,
niin kasvien lukumäärä oli noussut 5kpl, hienosti latvotulla(omiani en ole latvonut)
ja riviin järjestetyillä. :)
eli joku arvon hampuusi on tuonut omansa samaan paikkaan,
toivotaan ettei syksymmällä käy kato omista puskista. :think:
enää en lähde kaivamaan omiani ylös ja siirtämään.
kuolema kuittaa nälän ja univelan....

Avatar
nottis
Viestit: 46
Liittynyt: 5.6.2012

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja nottis » 24.6.2013 21:05

Jaa täytyy kyllä sanoa että pienet maistiaiset saattaisi lähteä matkaan, mutta harvoinpa tuolla tullu törmättyä erikois kasveihin. :think:

Mikäs siinä jos kohtalo toveri ei satu korjaamaan oman sadon lisäks extraa :laugh:

narkkari-pissa
Viestit: 35
Liittynyt: 21.6.2011

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja narkkari-pissa » 25.6.2013 13:18

Revin kasvit juurineen ja istutan omalle spotille.

Avatar
hisbollah
Viestit: 296
Liittynyt: 15.8.2010

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja hisbollah » 26.6.2013 13:30

Itse olen pienet maistiaiset ottanut (jos edes jaksanut), mutta muuten jättäny rauhaan. Lappuja en ole jaksanut koska paikatkin ovat olleet suhteellisen julkisia. Yleisesti porukka varmasti toivoo, että kasvit jätetään täysin rauhaan, mutta kyllä sitä välillä haluaa jokamiehenoikeuksiaan käyttää. Tänä vuonna olen bongannut muutaman.

Sinun tapauksessa voisit melkein jättää lapun sinne spotillesi, että haluaako kanssakasvattaja vaikka tavata poltetelun merkeissä tai jotain. Loppuisi kuumottelut ja saataisiin vähän hyvää tahtoa ja luottoa hommaan - ehkä jopa hoitovuorot :)

BonHamppu

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja BonHamppu » 29.6.2013 12:31

Noin viikko sitte vietii 3 lupaavaa narttua ulos ja johan ne oli ehitty viedä.
Kyllähän se vähän vitutti mutta nyt alkaa sisäprojektin valmistelu,
Jos törmäätte toisten spoteille ni ottakaa ne maistiaiset mutta älkää nyt jumalauta toisen kasveja viekö! :evil:

Avatar
hisbollah
Viestit: 296
Liittynyt: 15.8.2010

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja hisbollah » 1.7.2013 11:16

BonHamppu kirjoitti:Noin viikko sitte vietii 3 lupaavaa narttua ulos ja johan ne oli ehitty viedä.
Kyllähän se vähän vitutti mutta nyt alkaa sisäprojektin valmistelu,
Jos törmäätte toisten spoteille ni ottakaa ne maistiaiset mutta älkää nyt jumalauta toisen kasveja viekö! :evil:


Osanotot. Juuri tämän takia en ole ulkokasvatuksista järin innostunut ja silloin kun sitä on päättänyt koittaa niin spotit on olleet niin stealthejä, ettei aurinkokaan löytänyt niihin kunnolla.

booze
Viestit: 135
Liittynyt: 9.7.2008

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja booze » 2.7.2013 1:36

Pari viikkoa sitten olin viemässä muutamaa narttua lisää spotille, vähän kauemmaksi missä oli jo 2 narttua istutettu. Katsoin, että tossa oli hyvä paikka näille uusille nartuille, mutta kaskummaa siinä olikin jonku toisen hampuusin taimet kasvamassa. Noh kasvit vein toiselle spotille, mutta ei niitä kahta aikaisemmin istutettua pysty enää siirtämään..toivottavasti pysyy erossa neitokaisistani :think:

edit. pitäisikö kirjoittaa viesti omalle spotille jos hän siihen törmää, että ''jos näihin kajoat niin kärsii myös sinun kasvisi'' tjnsp.. :D

Avatar
hisbollah
Viestit: 296
Liittynyt: 15.8.2010

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja hisbollah » 2.7.2013 13:44

booze kirjoitti:Pari viikkoa sitten olin viemässä muutamaa narttua lisää spotille, vähän kauemmaksi missä oli jo 2 narttua istutettu. Katsoin, että tossa oli hyvä paikka näille uusille nartuille, mutta kaskummaa siinä olikin jonku toisen hampuusin taimet kasvamassa. Noh kasvit vein toiselle spotille, mutta ei niitä kahta aikaisemmin istutettua pysty enää siirtämään..toivottavasti pysyy erossa neitokaisistani :think:

edit. pitäisikö kirjoittaa viesti omalle spotille jos hän siihen törmää, että ''jos näihin kajoat niin kärsii myös sinun kasvisi'' tjnsp.. :D


Hieman sosiopaattinen ehdotus, mutta; Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä

1. vaihtoehtona kannattaa harkita yhteistä polttelusessiota. Näin saat lisää poltteluseuraa, mutta myös kaverin naaman selville. Saatat myös saada selville nimen, puhelimen ja osoitteen. Tämä varmasti edistää luottamusta. Saatat myös saada uuden polttelukaverin joka jakaa hoitovuorot kanssasi. Tämä olisi varsinainen win-win. Jätä siis lappu ja ehdota ystävällistä tapaamista asianmukaisissa merkeissä jos lappuja jätät :)

Avatar
normain1
Viestit: 46
Liittynyt: 24.3.2007

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja normain1 » 2.7.2013 14:20

nyt VITUTTAA suunnattomasti,prkl.
tänään kävin spotilla tutkailemassa tilannetta, ja voi sun saatana, 2 hiukan risunomaista kasvia lukuunottamatta kaikki viety!
spotti semmoisessa paikassa ettei sinne ihan heti ketään sieni/reppu reissaaja saati polliisitkaan löydä.
Sinä joka toit ja (ehkä) veit myös minun kasvini vittuun sielt, toivottavasti omaat omantunnon ja tätä lukiessa koet edes pientä mieliharmia.. omat kasvit kun oli viel kaikki femmattuja ja kukkimista oli viime reissulla jo havaittavissa.
perkele, jättäkää ne toisten kasvit nyt vittu rauhaan. :twisted:
kuolema kuittaa nälän ja univelan....

green ocean
Viestit: 3
Liittynyt: 13.3.2013

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja green ocean » 10.7.2013 11:51

Voi prkl!
3vuotta samoilla spoteilla menty ihan rauhassa,mutta nyt omilla käydessäni törmäsin jonkun hampuusin spottiin 10 metriä omaltani :doh:
Eipä tuo lienee mikään ihme ole,niin hyvä hylätty pelto läheltä kaupungin lähiöitä.Toivottavasti arvon hampuusi osaa pitää näppinsä erossa mun tytöistä,koska sun lapset näyttäis valmistuvan paljon myöhemmin niin silloin ne lähtevät ihan varmasti mun mukaan!

kukankasvattaja
Viestit: 4
Liittynyt: 31.1.2013

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja kukankasvattaja » 19.7.2013 14:34

Noin 10 metriä mun spotilta on jonkun toisen hampuusin spotti. Siinä on voimalinjan tukimaston vieressä kasvamassa 3 kukkivaa autofloweria tai earlya, ennen siinä tais olla 5 tai pari enemmän. Jätin siihen myös lapun minigrip pussissa. Paikka on Helsingissä. Viimekerralla oli yhessä lehdessä vähän keltasta, ja pusikossa oli jotain limupulloja ja yksi tai useampi ämpäri. Vieressä on myös joku sähkö muuntaja keskus tai joku semmonen. Se kukkapenkki on tehty silleen että se kohoaa vähän maastosta ja siihen paistaa hyvin aurinko. Tunnistaako kukaan?

Kasvikuiskaajatar
Viestit: 25
Liittynyt: 5.2.2013

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja Kasvikuiskaajatar » 23.7.2013 17:30

Tässä kans poikkesin omalla spotilla ja löytyi 2 ihmettelyn aihetta. kaikista komein puska oli ikäänkuin kaivettu multapaakkuineen ylös ja oli kumossa kuoppaa vasten. ja yx puska oli kuin veitsellä leikattu poikki ja viety pois. Varresta oli jäljellä muutama sentti. tuo leikattu puska oli niitä harvoja joka ei vielä edes kukkinut. :think: nyt ihmettelenkin voiko joku eläin tehdä tuollaista jälkeä vai mikä on ollut syynä ?

pärinä
Viestit: 34
Liittynyt: 3.8.2012

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja pärinä » 27.7.2013 18:17

Törmäsimpä omalla spotilla käydessä n. 25m päässä olevaan toiseen spottiin. Sen verran oli kulkujälkiä ympäristössä että oli pakko lähteä katsomaan miksi niin rämeikköisellä paikalla kuljetaan.. Jälkiä oli jo aiemmin jonkin verran ja aavistin että jotain siellä oman spotin ympäristössä tapahtuu. Sieltähän löytyi yksi vähän isompi ja muutama pienempi puska. Ison puskan tuenta oli pettänyt ja pistin kepin uudelleen paikalleen. Jätin myös risuista maahan puskien viereen 420 tervehdyksen. Luulen että puskia varten on haettu vettä läheisen pienen lammen rannasta. Lammen jonka reunoilla kasvoi muutama lowryderi jotka saapuivat tiensä päähän viime reissullani. 8) Kiitoksia ettette ole vieneet tyttösiäni.. Olisi hauska tietää oliko foorumilaisia kyseessä :)

Ja ihan kaikille vinkiksi: Muistakaa kulkea luonnossa jälkiä jättämättä ettei eksy ylimääräisiä paikalle niinkuin nyt kävi..

kukkaapukkaa
Viestit: 17
Liittynyt: 22.2.2013

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja kukkaapukkaa » 3.8.2013 18:28

pärinä kirjoitti:Olisi hauska tietää oliko foorumilaisia kyseessä :)


Miltä seudulta lienet?

kukankasvattaja
Viestit: 4
Liittynyt: 31.1.2013

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja kukankasvattaja » 4.8.2013 0:02

Taas spotattu spotti. Helsingissä vantaankosken lähellä, 3 aika riutunutta mutta kukkivaa hamppua.

pärinä
Viestit: 34
Liittynyt: 3.8.2012

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja pärinä » 4.8.2013 20:17

kukkaapukkaa kirjoitti:...

Miltä seudulta lienet?


Tampereelta.

Heikki
Viestit: 167
Liittynyt: 19.8.2008

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja Heikki » 6.8.2013 9:59

Jup jup. Persenaama oli käynyt viime viikolla nappaamassa parhaimmista ja kypsimmistä kasveistani toppibudit poikki, ja nipsinyt mukaan vielä muutaman alabudinkin.

Paikkana Tampere.

Raaimmat kasvit eivät vielä viime kerralla Persenaamalle kelvanneet. Ne saivat lannoitteet ja nyt sitten jännäten odotetaan, onko Persenaamalla minkäänlaista omatuntoa, vai meinaako hakea viimeisetkin pois sitten kun kypsyvät. Sitä meinaa että poliisi tai kukkahattu on kasvattajan uhka, mutta että toinen hampuusi... Hirvi kun ei osaa valikoida kypsimpiä kasveja eikä nipsiä alabudeja. Kukkahattukaan ei näin toimi. Kyllä tässä oma koira puri.

Jos haluaa polttaa pajaria, niin mikä siinä on että ei voi laittaa omia puskia, vaan täytyy kusta koko pajariyhteisön muroihin? Oon ite ollut ton spotin ansiosta omavarainen jo hyvän viisi vuotta. Sinne on kannettu kovalla työllä multaa ja kaivettu kunnon kuopat. Ensi keväänä joudun siirtämään paikan johonkin muualle, koska totta kai Persenaama meinaa uusia temppunsa. Ei se että Persenaama vei joku 30g liki valmista kukkaa, mutta se että joudun nyt tekemään min. 20h töitä, että saan vastaavan spotin perustettua muualle.

Kyllä risoo. Voin vaan kuvitella kun Persenaama passaa jointtia ja on kavereilleen hyvää jätkää. Babylon on Persenaaman sielussa, ei oo I and I koskettanut Persenaamaa. Ei ole viitsinyt. On nähnyt, että Persenaama on Babylonin huora. Babylonin huora sielultaan, Babylonin huora omasta tahdostaan.

Tiedän itsekin kanssakasvattajan spotin. Se on hieno, on selkeästi laitettu rakkautta ja eforttia. Aion jättää sen rauhaan, vaikka oma sato menikin. Kas kun jos siihen koskisin, en olisi Persenaamaa kummempi.

Älkää olko kuin Persenaama ja jättäkää toisten sadot rauhaan.

EDIT: ehkä nyt ei kuitenkaan lyömään ruveta. Ehkä.

Avatar
BoJangles
Viestit: 282
Liittynyt: 5.5.2007

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja BoJangles » 6.8.2013 21:23

Heikki kirjoitti:Jup jup. Persenaama oli käynyt viime viikolla nappaamassa parhaimmista ja kypsimmistä kasveistani toppibudit poikki, ja nipsinyt mukaan vielä muutaman alabudinkin.

Paikkana Tampere.

Raaimmat kasvit eivät vielä viime kerralla Persenaamalle kelvanneet. Ne saivat lannoitteet ja nyt sitten jännäten odotetaan, onko Persenaamalla minkäänlaista omatuntoa, vai meinaako hakea viimeisetkin pois sitten kun kypsyvät. Sitä meinaa että poliisi tai kukkahattu on kasvattajan uhka, mutta että toinen hampuusi... Hirvi kun ei osaa valikoida kypsimpiä kasveja eikä nipsiä alabudeja. Kukkahattukaan ei näin toimi. Kyllä tässä oma koira puri.

Jos haluaa polttaa pajaria, niin mikä siinä on että ei voi laittaa omia puskia, vaan täytyy kusta koko pajariyhteisön muroihin? Oon ite ollut ton spotin ansiosta omavarainen jo hyvän viisi vuotta. Sinne on kannettu kovalla työllä multaa ja kaivettu kunnon kuopat. Ensi keväänä joudun siirtämään paikan johonkin muualle, koska totta kai Persenaama meinaa uusia temppunsa. Ei se että Persenaama vei joku 30g liki valmista kukkaa, mutta se että joudun nyt tekemään min. 20h töitä, että saan vastaavan spotin perustettua muualle.

Kyllä risoo. Voin vaan kuvitella kun Persenaama passaa jointtia ja on kavereilleen hyvää jätkää. Babylon on Persenaaman sielussa, ei oo I and I koskettanut Persenaamaa. Ei ole viitsinyt. On nähnyt, että Persenaama on Babylonin huora. Babylonin huora sielultaan, Babylonin huora omasta tahdostaan.

Tiedän itsekin kanssakasvattajan spotin. Se on hieno, on selkeästi laitettu rakkautta ja eforttia. Aion jättää sen rauhaan, vaikka oma sato menikin. Kas kun jos siihen koskisin, en olisi Persenaamaa kummempi.

Älkää olko kuin Persenaama ja jättäkää toisten sadot rauhaan.

EDIT: ehkä nyt ei kuitenkaan lyömään ruveta. Ehkä.


Sympatiat :? ... Itellä on eka ulkokasvatus ja kukat on nyt suunnilleen 2 viikon päästä kaatovalmiit. Niin paljon olen eforttia laittanut kukkapenkkiini, että jos Persenaaman yllättäisin omalta spotiltani saattaisin äityä väkivaltaiseksi vaikka rauhanmies olenkin... kai.

Jätetään toisten spotit rauhaan! Se että voisi olla omavarainen koko talven kesän kasvatuksilla olisi todella mahtava juttu. Eipä tarvitsisi asioida niiden kaikkien sekakäyttäjä-diilereiden kanssa. Valitettavasti itellä noi kontaktit ovat just niitä...
"What`s So Funny About Peace, Love And Understanding?"

Makoo
Viestit: 46
Liittynyt: 15.1.2010

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja Makoo » 7.8.2013 11:50

1/20 on jäljellä omista. Pitikin käydä katsomassa, koko päivä meni pilalle :doh:

Tuskin etanatkaan syöneet noin terävästi. Oli 4-5 kasvia/paikka, parikymmentä metriä matkaa suuntaan tai toiseen, ja uudet. Ei kaikkia olisi pitänyt löytää, vieläpä keskeltä nokkospuskaa mihin ei jäänyt edes polkua, eikä marjoja kasva lähelläkään.

riistakamerakuumotus :foil:

777
Viestit: 881
Liittynyt: 25.11.2008

Re: toisten spotit..

ViestiKirjoittaja 777 » 7.8.2013 15:32

Sanonpahan vaan että haistakoot piiiiitkän vitun kaikki puskarosvo rotat!!!! Mullaki tiettävästi tietämäni pirinisti rotta kävi niittää kaikki kasvit noin 3 viikkoa ennen ajateltua kaatoa. Olen menettänyt jopa yö uneni pariksi päivää ,kun niin kovasti vituttaa... :twisted: +/- 250g lähti huonompiin suihin.


Palaa sivulle “Ulkokasvatus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija