Kuva

Interrail

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
i'm poster
Viestit: 155
Liittynyt: 24.12.2003

interrail

ViestiKirjoittaja i'm poster » 9.6.2008 19:42

Terve, olisin kesän lopussa menossa ystävieni kanssa reilaamaan ja nyt on suuria ongelmia..
Missä kannattaisi käydä? netti on pullollaan infoa eri maiden tapahtumista jne jne.. ja tuntuu, että mitä enemmän infoa löytää, sitä enemmän on epävarma missä pitäisi olla mihinkä aikaan :(
Tässä pari juttua mitä olemme bonganneet (reili sijoittuu ~15.8 ---> ja kestää ~20pv)

tapahtumat :
15-18.8 - Hollanti - Lowlands-festivaalit
20.8 - Ranska - Rage Against The Machine-keikka.
27.8 - Espanja - La Tomatina <- Tomaattisotaa kadulla :)
20.8-x.9 - Saksa - beerfest

nähtävyydet :
http://fi.wikipedia.org/wiki/Melilla
Dami :pimp:
hiukkaskiihdytin
Eli pihalla ollaan, tietysti matkassa kannattaa ottaa rennostii ja nauttia vain eri paikoista, mutta olisi kiva tietenkin tietää mitä missäkin tapahtuu milloin :(

Ja mistä saada poltettavaa mistäkin maasta ja missä kannattaa polttaa? :D

Avatar
Tepsteri
Viestit: 262
Liittynyt: 3.7.2006

Re: interrail

ViestiKirjoittaja Tepsteri » 9.6.2008 20:05

Ainakin Barcelonassa on todella helppoa löytää polttoa. Vähän syrjäisemmillä paikoilla ei voi olla törmäämättä miehiin, jotka supisevat vieressä "Hash? Hashish?" Näiltä ei kuitenkaan kannata poistaa, sillä kukintoakin on todella helposti saatavilla.Omalle kohdalle sattunut läpy ei ollut mitenkään hirveän hyvää.

Kukkaa taas löytyy helposti rannalta. Eli siis La Ramblaa alaspäin ja pitkälle kävelykadulle rannan tuntumaan. Kävelykadulla saattaa jo tummat pojat tulla kaupittelemaan, mutta vieläkun malttaa hetken ja menee kiertävää ramppia alas, venelaitureille saakka, voikin jo nähdä jengin, joka on kuin suoraan leffoista! Tyypit on todella mukavia, mutta englannin taito on hieman sitä sun tätä. Outoa marokko-englanti mongerusta josta kuitenkin saa pääasiat helposti selville. "What´s up friend? Need anything mongerus mongerus."

Pussukka maksaa 20e, tinkiä ehkä kannattaa. Ite ei jaksettu siihen lähteä, hinta oli meille ok, Suomihintoihin tottuneena. Yläfemmat ja käsissä on pikkunen minigrip tiiviisti täytettynä.

Jos useamman päivän reissun tekee Barceen, kannattaa käyttää saman diilerin palveluita. Meille irtosi viimeisenä iltana puolikas pussillinen ilmaseks hyvän jätkän lisää ;)

Eli jos välietappina on Barcelona, suunta kohti satamaa.
cannabush does not kill
georgewbush does

Roger
Viestit: 32
Liittynyt: 28.3.2011

Interrail

ViestiKirjoittaja Roger » 27.7.2011 15:09

Tsau! Moista aihetta koitin karvan aikaa etsiskellä, muttei sattunut silmään. Muistelisin, että joskus muinoin oon tosta täällä lukenut. No, anyway.

Eli mitenkä on porukalla on kokemusta reilaamisesta? Rahatilanne nyt ehkä ensimmäistä kertaa elämässä sallisi moisen reissun ja muutenkin kiinnostaisi kovasti. Ajankohtana mahdollisesti syksy, yhden kaverin kanssa ollaan alustavasti suunniteltu, pari viikkoa kai pörrättäis eri Euroopan maissa. Elikkä kaikki tipsit ja kokemukset tervetulleita.
Muutama kysymys kuitenkin:
-Paljon teillä on mennyt rahaa reissuun?
-Miten noissa yöjunissa saa nukuttua?
-Kattaako Interrail kortti paikallisia kulkuvälineitä, kuten metroa?
-Kuinka huolettomasti junissa voi kuskata esim. paria grammaa kukkaa rajojen yli?

Kiitoksia jo etukäteen :guru:

Paarma
Viestit: 1
Liittynyt: 27.7.2011

Re: Interrail

ViestiKirjoittaja Paarma » 27.7.2011 18:40

Itse juuri kirjoittelen tätä intterraililta Saksasta, tänään yöjunalla Rotterdamiin. Intterrail on aina ollu vähän sellanen juttu että se kuumottaa vitusti ennen matkaa, varsinkin jos yksin sattuu menemään. Kun sitten on pari päivää sekoillut ja pääse Euroopan makuun, niin homma alkaa toimia. Suositan että ottaa vaikka aloitusmaaksi jonkun jossa jengi puhuu englantia (jos ei ranska, italia tai saksa suju) niin pääsee hyvään alkuun. Itsehän aloitin ekan reilini lennolla Müncheniin ja se oli mainio juttu, siellä sieltä oli helppo jaktkaa joka suuntaan. SUomesta on vähän vaikea lähteä junalla Keski-Europpaa kohden, joten joku halpa lentolippu sinnepäin on aina plussaa.

Rahaa menee just sen verran kun haluat sitä menevän. Tää kuulostaa ihan perseilyltä, mutta totuus on se että sniiduilemallakin pärjää. Jos kuitenkin ei nyt puistoissa ja asemilla halaua nukkua, niin hostellien keskihinnat on 20-30e yöltä dormeissa, eli makuusaleissa. Logiikka on että mitä enemmän jengiä siinä yhessä salissa bunkkaa, sitä halvempi se on. Jos nyt sattuu olemaan ihan liian hienohelma nukkumaan muiden ku oman höpöpuppeli kaverinsa kanssa, nii silloin privaatit huoneet on valinta. Ne tosin sitten maksaakin sitä +40e yöltä. Noissa dormeissa myös parasta on se jengi. Reilatessa tapa aihan pimeetä porukkaa välillä ja jos vähän käyttää tervettä järkeä ja kattoo kenen bailuihin lähtee, nii voit saada uskomattomia trippejä... Itsehän bunkkasin viime kesänä Italissa 20 pakolaisen kanssa vanhassa kirkossa ja muistot on kultaiset vieläkin. Jengin yhteinen "isoäiti" kokkas mulle jotain puuroa joka iski enemmän kuin 30 kiloo kokkelia.

Joo, ja yöjunia on muutamaa eri tyyppiä ja hinnat vaihtelee mukavuustason mukaan. Ensinnäkin jos haluut noilla suositummilla reitillä saada paikkavarauksen, tee se vaikka asemalla päivää etukäteen. Monesti junat ihan täynnä jos vaan hyppäät kyytii 3 miun ennen lähtöä. Halvin vaihtoehto on istumapaikka yleensä 6 henkilön kabinetissa. Sen paikakvaraus ion joku max 10e. Toinen on sitten lepovaunu eli couchette mikä kustantaa yleensä 25e varaukselta. Niihin tulee lakana, tyyny ja joku flecetäkki. Päivisin ne on penkkejä, mutta yöksi ne käännetään sängyksi. Lepovaunuja o 2 tyyppiä 6 ja 4 henkilö ja 4 henkilön tais olla joku 35e varaukselta. Niissä sa hyvin unta, jos et nyt satu bailuvaunuun, jota käy välillä. 80% tapauksissa jengi kuitenkin haluu nukkuu niissä ja yleensä sä oot se jolle tullaan sanoo et pää kii apina (tosin vähän ystävällisemmin ja mitä mielenkiintoisimmmilla kielillä).
Joo ja sit o kans ihan sänkyjä noiss junissa, mut ne on sit lluokkaa +100e...


Eri maissa on eri säädökset mitä sillä lipulla saa aleja mestoissa ja kulkuvälineissä. Esim. saksssa saa kai s-bhanilla ajaa ilkmaiseksi, mutta nää o sellasia et ne tulee aina tarkistaa enne matkaa ja vaikka pari kertaa sen aikana... Kuitenkin ku meet ostaa sitä reilippua, nii saat kätevän vihkosen jossa nää hommat ja alet selitetää.


Ja sit huumeet.... Oh boy. Oon kyllä ite roudannu joskus tyhmänä kukkaa junassa, mut itävallan passipoliisi alko kuumottaa nii paljon et oli pakko vippaa se kauniiseen alppimaisemaan... Käytä vaik sit mitä tinnereitä ku oot paikallas, mut älä riskeeraa sun lippuasi, matkaasi ja etebnkään kaverisi matkaa roudaamalla jotain 1 getsiä pitkin junaa. Noissa junissa saa kyllä sitten dokata kunka haluaa, et päihtymys ei silleen oo ongelkma. Tosin muista nyt aina että se on kans muiden matka... Katelkaa vaan mitä muut duunaa ja go with the flow noin yleensä. EIkä noissa junissa sitä vois oikein polttakkaan, kun ainut mesta o about vessa ja joku kuitenkin raportoi ne hajut siellä ylemmille tahoille...

MUt that´s it mun aikani nettikahvilassa loppuu, ja lähen suuntaa junaa kohden. Loppuun sanon van et kuinka kuumottaiskin, kokeile ihmeessä reilaamista ja kaikkea mitä se tarjoaa koska et tuu ikinä katuu sitä! Ite paina aina suomessa paskaduunia et pääsen kesällä reilaa, koska tää vaan on nii vitun kivaaaaaa!

Avatar
VonHybel
Viestit: 60
Liittynyt: 23.4.2008

Re: Interrail

ViestiKirjoittaja VonHybel » 19.11.2011 14:11

Tuli käytettyä viime kesänä 11päivän interrail-passia niinsanottuun kannabis-pyhiinvaellukseen. Reissun tein yksin mikä oli kaiken kaikkeaan ihan hyvä juttu. Tulee liityttyä tuntemattomaan seuraan helpommin kun porukassa. Olisin kyllä ottanut kaverin mukaan jos joku vain olisi lähtenyt.

Eli siis, matkustin laivalla Ruotsiin, Ruotsista junalla Tanskaan ja Kööpenhaminaan. Siellä chillailin pari kolme päivää Christianiassa, mikä oli oikein tutustumisen arvoinen mesta. Sitten suoraan junalla Amsterdamiin jossa kuluikin loppuaika. Suuren osan ajasta vietin Bulldog Paradisessa, mistä tykkäsin kovasti. Hyvää musiikkia, seuraa ja laadukasta polttoa. Vierailin myös Green-Housen coffeeshopissa mistä jäi mieleen eräänlainen siirtomaameininki. Ei siinä ihan viihtyisä mesta jokatapauksessa. Reissun loputtua junalla Dysseldorffiin josta lentokoneella Suomeen Lappeenrantaan.

Myönnän että reissu oli puhdasta kannabisturismia, koska en reissun aikana juuri muuta tehnyt kun polttelin kukintoa. Tein kyllä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, mutta eniten reissussa harmittaa se ettei pysyviä kontakteja jäänyt. Rahaa kului noin tuhat euroa. Aika paljon mutta tulipahan syötyä hyvin, nukuttua hyvin, kokeiltua eri lajikkeita ja poltettua laatukukintoa runsaita määriä.

4c1d
Viestit: 74
Liittynyt: 14.5.2013

InterRail

ViestiKirjoittaja 4c1d » 11.12.2013 17:39

Hei! Aiheesta oli kyllä otsikko jo, mutta se oli pari sivua taaempana ja edellinen viestikin pari vuotta vanha, joten hampun voimalla otin riskin ja tein uuden jutun aiheesta, koska innostuin muistelemaan omaa matkaani.
Niin ja voi kysellä vinkkejä !

Kuinkas moni teistä on käyny kiertelemässä eurooppaa? kuinka kauan olitte? suosikkimesta? huonoin paikka, miksi? missä kaikkialla kävitte?

voi hemmetti. uskokaa tai älkää. mä tässä paukuissa kirjotin ihan hemmetin pitkän tekstin, aloin kertomaan kaikista paikoista missä olimme ja kaikki mahdolliset ja tekstistä olis tullu varmaan 100sivua pitkä. Joten lyhennelmä.

Mä ja tyttöystäväni tosiaankin olimme nyt heinäkuussa (2013) reilaamassa koko kuukauden. Matkamme alkoi tampereelta, josta lensimme frankfurttiin, saksaan.

frankfurt-> nürnberg -> praha -> wien(itävalta) -> Villach, todella hieno ja pieni kaupunki vuorien juurella. aivan käsittämätöntä -> Venetzia (jossa olimme noin 2tuntia. sielä oli oikeesti yli +40 lämmintä, meillä ei yöpaikkaa ja rinkat selässä ja oli helvetin kuuma -> peschiera del garda (järvi siinä italiassa. Todella miellittävä koska lämpöä oli todella paljon, oli kiva pulahtaa viileään järveen. Turistien pilaama mesta kyllä. Täynnä niitä -> Villachiin takaisin -> Wörthersee (itävalta. Tämän huomasi rakas tyttöystäväni kun olimme matkalla venetsiaan. Hän sanoi että mä tuun vielä tonne mestaan, se näytti niin hienolta ku mentii junalla ohi. no tännehän päädyttiin muutamaksi päiväksi. Suht kallista yöpyä, mutta oli hintansa väärti. Todella ystävällisessä matkailutalossa oltiin jota pyöritti vanha mumma ja hänen tytär:) -> prahaan -> berliini -> amsterdam (7päivää :laugh: ) -> malmön kautta tukholmaan -> turku -> koti.

Todella ikävä tota aikaa. Inhottaa muistella ja katsella kuvia kun tekis mieli mennä. se vapauden määrä. Saat päättää koska liikut ja minne meet.. ah.
Arvon hampuusit, kertokaa teidän kokemuksistanne!

spaceface
Viestit: 15
Liittynyt: 26.1.2014

Kesällä reilaamaan.

ViestiKirjoittaja spaceface » 5.2.2014 4:38

Eli meikä on lähössä ens heinäkuussa frendin kanssa interrailille. Olis kiva kuulla kokemuksia veteraaneilta, vinkkejä miten matkalla budin kanssa sähläily onnistuu parhaiten ja ihan yleisesti hyviä neuvoja!

Kiitos jo etukäteen mahdollisista vastauksista. :)
( ͡º ͜ʖ ͡º)

4c1d
Viestit: 74
Liittynyt: 14.5.2013

Re: Kesällä reilaamaan.

ViestiKirjoittaja 4c1d » 15.2.2014 20:31

spaceface kirjoitti:Eli meikä on lähössä ens heinäkuussa frendin kanssa interrailille. Olis kiva kuulla kokemuksia veteraaneilta, vinkkejä miten matkalla budin kanssa sähläily onnistuu parhaiten ja ihan yleisesti hyviä neuvoja!

Kiitos jo etukäteen mahdollisista vastauksista. :)


No helpoin tie on varmaan ihan Berliiniin, Saksaan ellet lennä Kööpenhaminaan tai no vaikka suoraa Amsterdamiin, äh, mikset suoraan Prahaan? :D
Eli siis noissa mestoisssa saat poltella ilman kuumotuksia. Prahassa toki myyminen ja ostaminen on laitonta, mutta hallussa saa olla maksimissaan 15g jne, että se myynti tapahtuu toki tiskin alta/ baarin vessassa, tai ihan vastaantulijalta. Berliinissä saa polttaa, Amsterdamissa ja Köpiksessä tottakai.
Kokemusta ei mulla ikävä kyllä ole kuljettamisesta, kuumotin liikaa ja polttelin kaikki kukat aina ennen kuin matka jatkui seuraavaan kohteeseen. Mutta väittäisin että Tsekissä tuo voisi olla aikka simppeliä ja varmaan sallittuakin mutta en voi vannoa. Prahassa kyllä uskaltaa kuskata pitkin metroja ja kaupunkia.

Hohhoh, anteeks jos tää toistaa itseään tää teksti.. Erittäin indicapainotteista kukkaa just polttanu ja oon aivan sairaan jumissa, sormet vaan liikkuu, ajatus ei.. :pimp:


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa