Kuva

Barcelona.

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
HenXu420
Viestit: 33
Liittynyt: 19.10.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja HenXu420 » 6.4.2014 12:57

YVta jos on Barcelonassa 6.4-18.4. Kaks suomalaista nuorta sallia ettii seuraa.. :)
Jah rules the world..

Avatar
weeder
Viestit: 187
Liittynyt: 9.4.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja weeder » 10.4.2014 7:25

olen sitä mieltä että elkää ostako niiltä jotka tulee kysymään tsiikailkaa tsuumailkaa joku paikallinen rastapää ku tulee vastaa laatu on hyvää ja määrät kohillaa.
Ne mustalais marokkolaiset kusettaa minkäkerkeäää :yes:
Elämästä katoaa se todellinen puoli, jos on sulle kirosana murhe taikka huoli!

omailo
Viestit: 64
Liittynyt: 2.4.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja omailo » 11.4.2014 8:39

Tänään parin tunnin päästä barcelonaan..toivottavasti löytyy jostain loppuloman ajaks muutakin kuin tupakkaa.

omailo
Viestit: 64
Liittynyt: 2.4.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja omailo » 11.4.2014 21:08

Yhdellä clubilla käyty, ja voin suositella! Kuulemma ennenki suomalaisia käynyt tuolla..dragon club.

Dilemma
1 tähti
1 tähti
Viestit: 337
Liittynyt: 11.9.2008

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Dilemma » 13.4.2014 20:25

weeder kirjoitti:Ne mustalais marokkolaiset kusettaa minkäkerkeäää :yes:


Tämä on minusta ennakkoluuloinen, vähän rasistinenkin lausahdus. Ei ne kuseta sen enempää tai vähempää kun muutkaan. Kolme kertaa ostin vanhemmalta paperittomalta "kuvausta vastaavilta" tyypeiltä ja oli ihan loistohasaa. Valkonen taas yritti kusettaa. Mustalta sai hyvää budia, toiselta valkoiselta ihan ookoota.

Ei kannata siis yleistää, vaan haistaa ja jos ei haise oikeelta, häipyä ja etsiä joku muu. Ihmettelen, kun modet eivät puutu näihin ennaakkoluuloisiin yleistyksiin. "Mustalaiset" ovat muuten romaneja

Jv420
Viestit: 27
Liittynyt: 4.7.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Jv420 » 14.4.2014 10:13

Syntax kirjoitti:Olin barceloonassa pari viikkoo sitte ja ei ollu bcn420 kerho vielä auki, mut ite olin alahambrassa, greenagessa ja 420 smoking associationissa. Poltot oli kaikki hyviä ja paljon parempia kuin damissa tai groningenissa. Halvimillaan 3€ white rhino ja kallein 20€ jamaican pearl. Ite tykkäsin alahambran ja greenagen sativoista jokka oli 9€/g.

Marijuanagames.org kannattaa tsekata. Tuolla on paljon tietoo tosta klubi skenestä. Sain sieltä yhen Jackon puhelin numeron jonka duunia oli hommata lisää jäseniä noihin kerhoihin. Sain siltä joku 15 käyntikorttia eri klubeille jotka oli ns suosituksia häneltä ja se sai varmaan provikat sitte ku oli liittyny jäseneks.

Aivan eri meininki ku coffeeshopeissa. Toi 420 oli aika damimainen paikka ja vähä väliä joku tuli kadulla mainostaan sitä mestaa. Siinä ei ollu paljo muuta hyvää, paitti et se oli myöhään auki. Alahambra ja greenage oli vähän ku ois menny jonkun tutun luo pajauttaa.

Meen toukokuussa takas.


Toukokuun lopussa ois pari viikkoa vietettävänä Barcassa, pistitkö vaan tolle Jacko-kaiffarille viestiä/soittoa saavuttuasi paikan päälle vai? Kuulostais tosi näppärältä, kun ekaa kertaa tohon kaupunkiin itse suuntaamassa. :yes:

Avatar
kerbiili
1 tähti
1 tähti
Viestit: 845
Liittynyt: 11.7.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja kerbiili » 14.4.2014 17:02

Suuntaa BCN420 growshoppiin, kaverit saattavat viedä sinut jonnekkin klubille.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.

Avatar
green-o-matic
Viestit: 271
Liittynyt: 16.10.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja green-o-matic » 15.4.2014 3:35

Eipä tullu suunnitellusta damin reissusta mitään. Ehkä onneksi. Alkoi kiinnostaa espanja ja barcelona jo hintansakin puolesta. Jännittää sinänsä kun en ikinä ole missään viroa kauempana ollut, saatika lentokoneella matkannut. Nuo klubit kiinnostaa lujaa! Kuinkahan turvallista tuolla on liikkua pikku paukuissa ehtosella? Taskuvarkaudet kai ovat todella yleistä.
Friends with weed, are friends indeed, but friends without weed are friends in need!

Jv420
Viestit: 27
Liittynyt: 4.7.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Jv420 » 15.4.2014 8:52

green-o-matic kirjoitti:Eipä tullu suunnitellusta damin reissusta mitään. Ehkä onneksi. Alkoi kiinnostaa espanja ja barcelona jo hintansakin puolesta. Jännittää sinänsä kun en ikinä ole missään viroa kauempana ollut, saatika lentokoneella matkannut. Nuo klubit kiinnostaa lujaa! Kuinkahan turvallista tuolla on liikkua pikku paukuissa ehtosella? Taskuvarkaudet kai ovat todella yleistä.


Ei kannata kuumotella, isot rahat jättää yöpaikkaan ja kantaa vaikka passin kopiota mukana jos haluaa pelata varman päälle. Itse suurimman osan Euroopasta kiertäneenä en ole joutunut kertaakaan minkäänlaisiin hässäköihin, joten pelko pois ja lungittamaan. :pimp:

Tuolta marijuanagames.org näyttäisi löytyvän kaveri jolle laittaa mailia päivää ennen kun on saapumassa paikalle ja hän ilmeisesti hoitaa suosittelut / muut tarvittavat hässäkät joillekkin klubeille. Toukokuun lopussa itsellä keikka ja tämä palvelu menee testiin silloin. :yes:

omailo
Viestit: 64
Liittynyt: 2.4.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja omailo » 15.4.2014 22:14

Tosi helppoa barcelonassa. Pistät mailia barcelona@webehigh.org että oot tulossa. Nancy vastaili muutaman tunnin välein todella hienosti. Hoitu suosittelut ja tarkat ohjeet helposti. Clubi löyty helposti, asiallinen mesta, halpaa, 3,5g pussukat 20€..ainakin mitä ite tuli otettua..mk ultraa, joku oli jtn bubblegumia tms ja sit oli vielä kolmatta. Osto, polttelua, loput munien alle piiloon ja ulos kafficlubilta (poliiseja pyöri aika huolella siinä ramblalla)..jostain syystä vähän enemmän tuon kyseisen dragon clubin läheisyydessä.. Hotellille ja loppuloma menikin rennosti. Ensimmäistä kertaa itsekkin kävin barcelonassa. Dragon club oli ainaski ihan ramblan alussa, normi talon näkönen mesta, mut oven edessä "myytiin nahkalaukkuja" ja oven sivussa oli pieni lohikärmeksen kuva josta ties olevansa oikealla ovella. Helppoa, yksinkertaista ja mukavaa.

Avatar
green-o-matic
Viestit: 271
Liittynyt: 16.10.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja green-o-matic » 16.4.2014 3:20

Kuulostaa muutes asialliselta! Kylä se melkein kesälomilla on reissu varattava :pimp:
Friends with weed, are friends indeed, but friends without weed are friends in need!

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja swazitime » 16.4.2014 6:33

Vicki, Cristiina ja Barceloona!! Mäki haluun kans!!

Syntax
Viestit: 8
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Syntax » 18.4.2014 15:36

Juu ei tosiaan vaadi paljoa vaivaa päästä noihin klubeihin. Itse en enää ostaisi espaniassa mitään kadulta.
Noilta housteilta kannattaa kysyä muistakin klubeista niin saa pakan käyntikortteja useampaan paikkaan kerralla.

Barcelona on uusi Amsterdam :pimp:

mulperipuu
Viestit: 7
Liittynyt: 14.8.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja mulperipuu » 19.4.2014 11:47

Tuli poikettua Barcelonassa jokin aika sitten, joten tehdäänpä tänne postaus kaikille tiedonjanoisille tuosta klubiskenestä. Paljon kyllä samaa asiaa kuin aiemmissakin postauksissa.

Alkuun kannattaa lukea tämä:
http://marijuanagames.org/10-things-you ... bis-clubs/

Tuolta löytyy paljon tietoa siitä, miten homma toimii. Samalta kirjoittajalta löytyy myös arvosteluja klubeista ja eri lajikkeista yms. Tältä kaverilta saa myös suosituksia haluamilleen klubeille. Homma toimii niin, että viestiä päivää ennen saapumista sähköpostiin niin lähtee siitä rullaamaan.

Poikkesin itse ainoastaan Greenagessa, jota kovasti suositeltiin. Vuoden jäsenyys 20€ ja poltot taisi olla 5-18€/g (Paikan vanha "menu" taitaakin löytyi tuolta yllä olevalta sivustolta paikan arvostelusta). Samoista tiloista löytyy myös baari, josta saa edullisesti niin juomia (ml. olutta) kuin syötäviäkin. Paikka mielenkiintoisesti sisustettu. Tila jaettu niin, että oleskelupaikkoja löytyy erilaisiin fiiliksiin. Paikalliset (pääsääntöisesti) oikein mukavia ja ystävällisiä, mutta englantia ei juurikaan puhuta. Talon puolesta tarjolla oli myös wifi ja erilaisia poltteluvälineitä (bongeja + volcano!). Klubi täytti kyllä odotukset ja tarjosi mukavaa irtiottoa arjesta.

En näe kyllä mitään syytä lähteä säätämään kujille paikallisten hämäräheikkien kanssa kun tällaistakin on tarjolla. Jäsenyys maksaa hieman, mutta tarjoaa kyllä vastineeksi omanlaisensa elämyksen. Kannattaa myös muistaa, että (ainakin teoriassa) polttelu ja hallussapito on kiellettyjä julkisilla paikoilla (=kävelee klubin ovesta ulos). Pariin otteeseen tuli bongattua poliisipartio huumekoiran kanssa metron uloskäynnillä. Ei yleistä, mutta tätäkin tapahtuu. Jos haluaa pelata varman päälle niin kerrallaan vain pieniä määriä, joita ei ota mukaan ja polttelee ainoastaan näissä sallituissa tiloissa.

Hyvin varteenotettava paikka verrattuna Damiin. Poltot edullisia ja laadukkaita + baarin antimet paljon halvempia (olut alle 2€). Nähtäväksi jää, miten kasvava turismi vaikuttaa tähän klubiskeneen ja ymmärtääkseni Espanjan lainsäädännössäkin on tulossa mahdollisesti joitain kiemuroita tämän vuoden puolella...

Täällä kyseltiin myös julkisilla paikoilla liikkumisen turvallisuudesta ja taskuvarkaista. Kannattaa tietysti pitää järki päässä, eikä kannatta kantaa suuria rahamääriä mukana. Laukun perään kannattaa katsoa tarkasti erityisesti turistirysissä (la rambla) ja muissa ruuhkaisissa paikoissa sekä vähän epämääräisimmillä alueilla (mm. raval). Mikäli yksin kulkee niin ehkä jättäisin itse pienimmät kujat kiertämättä myös. Hyvin pärjää kun käyttää tervettä järkeä, eikä perseile kännissä/liian pajoissa. Terve varoivaisuus ja skeptisyys riittää, vainoharhaiseksi ei tarvitse alkaa ;)

Tässä joitain ajatuksia. Tapoja saada jäsenyys/jäsenyyksiä on monia ja tässä niistä vain yksi. Toivottavasti tästä on apua joillekin matkaa suunnitteleville! :)

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja swazitime » 20.4.2014 7:21

Vai olis vielä Volcano ja muuta kivaa tarjolla! Nyt lähti liput tilaukseen :mrgreen: !!

tuumori
Viestit: 1
Liittynyt: 25.5.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja tuumori » 25.5.2014 18:42

Tervehdys. Tiistaina olisi lähtö viikoksi Barcelonaan. Ketjussa oli puhetta BCN420-klubista, onko se jo avattu, tietääkö kukaan? Meillä on Primavera-festivaaliohjelman vuoksi aikaa aika niukasti kierrellä klubeilla, luultavasti joutuu rajautumaan vain yhteen. Onko kukaan kierrellyt enemmän, olisiko tuo mainittu Green Age paras vaihtoehto?

Trichomes
Viestit: 62
Liittynyt: 24.3.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Trichomes » 5.6.2014 0:58

Mun kämppäilmotus netissä:

http://rentals.loquo.com/english/post/172712

Tulkaa mun ohjattavaksi niin ei tarvi mitään miettiä. Kerron mistä saa mitäki budia ja mihin hintaan ja mikä o meininki parhaani tietämykseni mukaan.

Kannattaa kavereiden kesken muuten heti ostaa lycamobilet luureihin kaikille ku tuutte tänne, maksaa 5 e prepaid ja lycamobilee soittelu on ilmasta. Vähän niiku ois radiopuhelimet kaikilla :pimp:
Diilaan mielummin äitimaan kanssa.

BCN420
Viestit: 7
Liittynyt: 26.9.2011

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja BCN420 » 5.7.2014 7:26

Näillä näkymin saamme avattua klubimme (Asociacion Cannabica 420) heinäkuun aikana. Klubi sijaitsee Vilassar de Marissa. Barcelonan keskustasta n. 30min julkisilla. https://www.google.fi/maps/place/Carrer ... 67f222bdc0

Ilmoitamme tarkan avajais päivän ja auki-oloajat lähiaikoina.


Terveisin,

-BCN420-

Maksukortti
Viestit: 68
Liittynyt: 5.1.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Maksukortti » 6.7.2014 12:11

Just lueskelin joku päivä sitten että siat ratsaillu noita klubeja siellä ja jotkut sulkenutkin oviaan.. Hienoa kuitenkin että te avaatte ovet ja onnea matkaan.
Tämän vuoden aikana itselläkin tarkotus pistäytyä Barcelonassa toivottavasti klubit pysyvät auki :P

Avatar
Camameble
Viestit: 43
Liittynyt: 4.7.2014

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Camameble » 14.7.2014 13:45

Muutaman kysymyksen haluaisin esittää näistä klubeista ja niiden toiminta tavoista.

1. Pääseekö klubeille 18 vuotias? Jos ei niin minkä ikäinen pääsee?
2. Miten saada tietoa missä klubit sijaitsevat?
3. Miten näihin klubeille pääsee? Eli onko jokin vuosimaksu? Tunnussana? Tai jotain muuta vastaavaa käytäntöä.
4. olenko ymmärtänyt oikein että klubit eivät ole yleisiä vaan ns. salaisia? Jos ovat niin miten näihin pääsee liittymään?

Epäselvää kirjotusta mutta olot päällä joten.... :)

Tarkoitus olisi velipojan kanssa lähteä matkalla kun velipoika meni ja täytti 18 vuotta ja olisi mukava tarjota jotain minkä varmasti muistaa... Jos muistaa... :lol:
"Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa"


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa