Kuva

Thaimaa

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
kuosimodo
Viestit: 54
Liittynyt: 25.3.2012

Re: Menossa Thaimaahan

ViestiKirjoittaja kuosimodo » 28.12.2013 21:00

Himottanut jo kauan lähteä kiertämään thaimaata, halpojen hintojen, ja hyvän menon takia. Voi olla, että helmi-maaliskuussa varaan lentoliput Bangkokiin. :yes:

Ikämieli
Viestit: 5
Liittynyt: 26.1.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Ikämieli » 1.1.2014 19:19

Vähän samoissa ajatuksissa, pitkään ollu jo mietteissä lähteä kierteleen. Nyt ois puolen vuoden päästä mahdollistakin, taloudellisesti. Paljonkohan siellä menis rahaa, noin 3kuukautta jos pyöris..Sellasta reppureissu meininkiä jos harrastelis..mutta välillä vois antaa moponkin lähteä käsistä.. Low season aikaan saattas päässä vielä edullisemmin?

Avatar
Hra Virne
Viestit: 496
Liittynyt: 29.3.2006

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Hra Virne » 4.1.2014 15:23

Thaimaassa kantsii kyl olla tosi tarkka missä polttaa ja keneltä ostaa, mut on Bangkokissa laitettu seinää vasten ja kamppeet tongittu pariin kertaan... Kuumottavia kokemuksia, ei kannata ainakaan kantaa yhtään mitään mukana! Ei koskaan. Se tunne ku pari-kolme thaikyttää ympäröi sut, ottaa kiinni, kuulustelee ja tonkii kamppeita ku oot yksin matkalla ja syrjäisellä alueella. Ei kiva :|

Rantapaikoissa voi poltella paljon vapaammin, jos on vaik baari missä muutkin pössyttelee niin ei pitäis olla mitään hätää. Muutama kiva saari mis ei oo poliisia ja meininki on suht vapaa on tullu vastaan :)
P-Thaimaassa onkin sit tosi rento meininki sauhun suhteen, mut jos haluaa huippureissun niin kantsii pujahtaa Laosiin, siel on kivaa&megarentoa ja ihmiset on paljon aidompia ku thaikut!

Mul meni tos vähän alle 4kk:n reppureissun aikana n.3000e ja menin Malesian rajalle, sieltä Burman rajalle, sieltä P-Thaimaaseen, sit P-Laosiin ja sen läpi kuukaudessa ja sieltä Bangkokiin. Ei tullu pahempia ongelmia, kerran polttelin parin muun länkkärin kanssa sätkää Laosissa vahingossa kyttiksen edessä, sinne sytty valot ja tyyppi kurkkas ulos ku mölyttiin. Hymyili vaan ja nuuski ilmaa, ei kiinnostanu :D Jotain naurua sielt kuulu vaan sen jälkeen, hehe.

Kivaa matkaa tropiikkiin meneville, ite ei pysty tänä talvena kun on paljon hommia ja paska rahnatilanne. Mut vuoden päästä sit!
Hulluudella ei ole rajoja, rajat ovat hulluutta

tengeng
Viestit: 592
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja tengeng » 24.1.2014 17:33

Ikämieli kirjoitti:Vähän samoissa ajatuksissa, pitkään ollu jo mietteissä lähteä kierteleen. Nyt ois puolen vuoden päästä mahdollistakin, taloudellisesti. Paljonkohan siellä menis rahaa, noin 3kuukautta jos pyöris..Sellasta reppureissu meininkiä jos harrastelis..mutta välillä vois antaa moponkin lähteä käsistä.. Low season aikaan saattas päässä vielä edullisemmin?


Low Seasonin aikaan ainakin lennot ovat huomattavasti halvempia. Joten jo siitäkin syystä kannattaa(Tammikuussa Finnairilla ~1200e menopaluu, huhtikuussa saattaa saada kanta-asiakkaana puolella tuosta.)

Ihan alueesta kiinni hintataso. Saarilla aina kalliimpaa kuin mantereella. Mitä vähemmän turisteja, sitä halvempaa. Thaimaan kalleimmiksi paikoiksi itse arpoisin Koh Samuin ja Phuketin. Thaimaassa loppujen lopuksi suht harva puhuu edes auttavaa Englantia vähänkin syrjäisemmillä alueilla, eli se kultainen keskitie pitäisi tuolta sitten itse kaivaa :)

Lähtee karkeasti liikkeelle siitä, että kämppä on jotain 400-800bht(10-20e). Tällä hinnalla saa ilmastoidun, siistihkön huoneen/bungalovin. Riippuen alueesta. Kaikki muu tähän päälle. Bisse maksaa kaupassa ~40bht(1e), ja iso pullo paikallista rommia ~280bht(7e). Baarissa bisset lähtee 50bht<, rommikolat samoissa hinnoissa.(joillain saarilla ei ole paukkuja juurikaan baarista löytänyt alle 100bht. Ja nyt Pattayajalla olen siemaillut 20bht paukkuja häppärin aikaan.) Skootterin jos vuokraa, se on keskimäärin 200bht/pv(5e).

Bussit halpoja, ~200km matka ~100bht(2,5e) ilmastoidussa valtion bussissa. Myöskään taksit eivät maksa mitään. Päiväksi(08-18 ) voi saada auton ja kuskin 1500-2000bht<. Riippuen tietenkin paljon kilsoja kertyy.
Joku vuosi buukkasin krapulapäissäni taksin heittämään mut 5h ajomatkan päässä olevaan kylään, ja hakemaan mut sieltä parin päivän päästä. Hintaa ilman tinkimistä tuli 6000bht(150e). Mikä musta taas on ihan ilmasta, kun on tottunut suomen taksien hintoihin.

BKK/Pattaya -alueella esim. Thaikkumätöt lähtee liikkeelle 50-80bht< paikasta riippuen. Possunleike ja ranut pyörivät pyöreästi ~200bht(5e). Mäkkäri samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Eurooppalainen mättö hitusen kalliimpaa, kuin thaikkumättö tietenkin.

Halpaa täällä on, mutta tietenkin rahaa saa palamaan kun lähtee viihteelle.

Itsellä yleensä 3kk budjetti 7-9ke lentojen lisäksi. Nuorempana taas kun oli tiukempaa rahasta, niin budjetti pyöri siellä 4-5ke. Silläkin pärjäsi, mutta joutui laskemaan enemmän mitä mihinkin laittaa.

Lähtee siitä, että sulla palaa noin 1000bht perus elämiseen päivässä.(majoitus, skootteri/taksit, vedet jne). Loppu oman mielen mukaan. Jos viihteelle lähtee, niin
1000bht on pieni raha, jos ei suunnitelmissa ole mennä vain rannalle kittaamaan bussikaljaa, tai paikalliseen baariin kuuntelee karaokea ja ostaa pulloa viskiä suoraan pöytään.
Aktiviteetit on täällä halpoja, joten niitä kannattaa oikeasti ainakin selailla läpi. Melkeimpä joka kylästä jossa on vähänkin turismia löytyy useampia matkatoimistoja.

Ainahan täällä noihin HC-reppureissaajiin törmää, jotka kehuskelee pärjäävänsä 500bht/pv jne. Mikäs siinä jos tykkää ite kaivaa riisinsä suoraan pellosta ja ei kaipaa esim. omaa vessaa siihen bungalowiinsa. Viimeeksi Koh Phangilla pari viikkoa sitten törmästin tälläsen HC-suomalaiseen. Haukkui kaikki matkalaukkuja käyttävät "samsonite-turistit". Nostavat kuulema hintoja ja ovat matkalaukkuineen edessä joka paikassa.(huomaa kyllä, että Madventuresia on katottu useampaan otteeseen :lol: )Perään kehuskeli vielä, että pärjää 400bht(10e)/pv itse. Vastasin, että mun ei onneks tarvii pärjää noin vähällä, ja että musta on kiva tehä muutaki ku maata bungalowin edustalla riippumatossa. Mainitsin myös, että musta on mukava laahustaa Samsoniten kanssa, kun ei mulla ole lomalla kiire. Silloin ei oo ketään edessä hidastelemassa. Meidän keskustelu oli aikaslailla siinä :yes:

P.S Siis reppureissaajia mitenkään hyljeksimättä - koko elämän sitä itsekkin harrastanut. Itelläki normisti reppu vain selässä kun täällä jossain pyörin. Ottaa vain aivoon, kun osalle touhu nousee niin päähän, ja kaikenlainen muu reissaaminen/tekeminen on väärin ja tuomittavaa. Sit kehutaan kuinka autenttista jossain Koh Phanganilla on. Rafloista ei kuitenkaan saa edes palvelua Thaiksi.. Jos samanlaisella asenteella olisi esim. eri rotuisia kohtaan tuomittaisiin äkkiä rasistiksi :)
*DiSCLAiMER* All of the photos and posts are for entertainment purposes only.

Avatar
Hra Virne
Viestit: 496
Liittynyt: 29.3.2006

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Hra Virne » 11.2.2014 13:09

Juu no aika naurettavaa tollanen muiden matkailutottumusten tuomitseminen, meitä on moneen junaan :)

Hah, Samsonite-turisti. En oo kuullutkaan aikaisemmin! Oon monesti istunu esim. dösissä tälläisten hirmuisten tyyppien kanssa ja auttanu niitä nostelemaan laukkujaan jos on ollu wanhoja tyyppejä kyseessä. Ja muutenkin on tullu vietettyä iltaa kaiken ikäisten ja eri maalaisten tyyppien kanssa matkailutyyliin katsomatta. Hehe, tulee mieleen yks tollanen ylimielinen, hc-reippureissaaja wannabe joka oli suomesta, tavattiin Laosissa. Oli kyl niin mulkun oloinen tyyppi et istuin kerran iltaa sen kanssa ja hyppäsin jokiveneeseen aikaisin seuraavana aamuna mitään sanomatta ku en ois päässy muuten eroon siitä :lol:

Mun mielestä jokainen menköön tyylillään. Jos on mukava&hyvä tyyppi niin mulle on ihan sama onko se miljonääri joka on tullut yksityiskoneella ja liikkuu kullatussa kantotuolissa paikasta toiseen vai liftaava, rähjäisissä bungaloweissa paskaisella patjalla köyhästi asusteleva hippi.

2 parasta ja suht halpaa harrastusta reissuissa on snorklaus (lasit ja putki ei maksa paljoa, ainoat kulut) ja kalastus. Kalastus taas on alkusijoituksena (vapa, kela, siima, vieheet) jonkinlainen sijoitus koska ihan halvimpia ei kantsi ostaa, mut kamppeet saa aina myydyksi eteenpäin tai vaihdettua vaik vuokraan :wink: Ja ruokaakin voi saada.... Polkupyörä kantsii myös vuokrata, sil pääsee näppärästi jänniin paikkoihin ja on jopa halvempaa ku saippua!
Hulluudella ei ole rajoja, rajat ovat hulluutta

Ikämieli
Viestit: 5
Liittynyt: 26.1.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Ikämieli » 9.3.2014 10:27

tengeng kirjoitti:...

Low Seasonin aikaan ainakin lennot ovat huomattavasti halvempia. Joten jo siitäkin syystä kannattaa(Tammikuussa Finnairilla ~1200e menopaluu, huhtikuussa saattaa saada kanta-asiakkaana puolella tuosta.)

Ihan alueesta kiinni hintataso. Saarilla aina kalliimpaa kuin mantereella. Mitä vähemmän turisteja, sitä halvempaa. Thaimaan kalleimmiksi paikoiksi itse arpoisin Koh Samuin ja Phuketin. Thaimaassa loppujen lopuksi suht harva puhuu edes auttavaa Englantia vähänkin syrjäisemmillä alueilla, eli se kultainen keskitie pitäisi tuolta sitten itse kaivaa :)

Lähtee karkeasti liikkeelle siitä, että kämppä on jotain 400-800bht(10-20e). Tällä hinnalla saa ilmastoidun, siistihkön huoneen/bungalovin. Riippuen alueesta. Kaikki muu tähän päälle. Bisse maksaa kaupassa ~40bht(1e), ja iso pullo paikallista rommia ~280bht(7e). Baarissa bisset lähtee 50bht<, rommikolat samoissa hinnoissa.(joillain saarilla ei ole paukkuja juurikaan baarista löytänyt alle 100bht. Ja nyt Pattayajalla olen siemaillut 20bht paukkuja häppärin aikaan.) Skootterin jos vuokraa, se on keskimäärin 200bht/pv(5e).

Bussit halpoja, ~200km matka ~100bht(2,5e) ilmastoidussa valtion bussissa. Myöskään taksit eivät maksa mitään. Päiväksi(08-18 ) voi saada auton ja kuskin 1500-2000bht<. Riippuen tietenkin paljon kilsoja kertyy.
Joku vuosi buukkasin krapulapäissäni taksin heittämään mut 5h ajomatkan päässä olevaan kylään, ja hakemaan mut sieltä parin päivän päästä. Hintaa ilman tinkimistä tuli 6000bht(150e). Mikä musta taas on ihan ilmasta, kun on tottunut suomen taksien hintoihin.

BKK/Pattaya -alueella esim. Thaikkumätöt lähtee liikkeelle 50-80bht< paikasta riippuen. Possunleike ja ranut pyörivät pyöreästi ~200bht(5e). Mäkkäri samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Eurooppalainen mättö hitusen kalliimpaa, kuin thaikkumättö tietenkin.

Halpaa täällä on, mutta tietenkin rahaa saa palamaan kun lähtee viihteelle.

Itsellä yleensä 3kk budjetti 7-9ke lentojen lisäksi. Nuorempana taas kun oli tiukempaa rahasta, niin budjetti pyöri siellä 4-5ke. Silläkin pärjäsi, mutta joutui laskemaan enemmän mitä mihinkin laittaa.

Lähtee siitä, että sulla palaa noin 1000bht perus elämiseen päivässä.(majoitus, skootteri/taksit, vedet jne). Loppu oman mielen mukaan. Jos viihteelle lähtee, niin
1000bht on pieni raha, jos ei suunnitelmissa ole mennä vain rannalle kittaamaan bussikaljaa, tai paikalliseen baariin kuuntelee karaokea ja ostaa pulloa viskiä suoraan pöytään.
Aktiviteetit on täällä halpoja, joten niitä kannattaa oikeasti ainakin selailla läpi. Melkeimpä joka kylästä jossa on vähänkin turismia löytyy useampia matkatoimistoja.

Ainahan täällä noihin HC-reppureissaajiin törmää, jotka kehuskelee pärjäävänsä 500bht/pv jne. Mikäs siinä jos tykkää ite kaivaa riisinsä suoraan pellosta ja ei kaipaa esim. omaa vessaa siihen bungalowiinsa. Viimeeksi Koh Phangilla pari viikkoa sitten törmästin tälläsen HC-suomalaiseen. Haukkui kaikki matkalaukkuja käyttävät "samsonite-turistit". Nostavat kuulema hintoja ja ovat matkalaukkuineen edessä joka paikassa.(huomaa kyllä, että Madventuresia on katottu useampaan otteeseen :lol: )Perään kehuskeli vielä, että pärjää 400bht(10e)/pv itse. Vastasin, että mun ei onneks tarvii pärjää noin vähällä, ja että musta on kiva tehä muutaki ku maata bungalowin edustalla riippumatossa. Mainitsin myös, että musta on mukava laahustaa Samsoniten kanssa, kun ei mulla ole lomalla kiire. Silloin ei oo ketään edessä hidastelemassa. Meidän keskustelu oli aikaslailla siinä :yes:

P.S Siis reppureissaajia mitenkään hyljeksimättä - koko elämän sitä itsekkin harrastanut. Itelläki normisti reppu vain selässä kun täällä jossain pyörin. Ottaa vain aivoon, kun osalle touhu nousee niin päähän, ja kaikenlainen muu reissaaminen/tekeminen on väärin ja tuomittavaa. Sit kehutaan kuinka autenttista jossain Koh Phanganilla on. Rafloista ei kuitenkaan saa edes palvelua Thaiksi.. Jos samanlaisella asenteella olisi esim. eri rotuisia kohtaan tuomittaisiin äkkiä rasistiksi :)


Kiitoksia, tässähän tuli mukavasti infoa. Matkakuume vaan kasvaa kasvamistaan. Nyt vaan kaikki pennoset säästöön, todenäkösesti pääsee jo ens lokakuussa lähteen..wuhuu! Hieman tosin jännät paikat kun yksin täytyy lähteä, kaikilla kavereilla velvollisuudet painaa, perhe, asuntolainat ym. Mutta jos tässä elämässä haluaa elää unelmiansa, niin ei tässä voi odotella sitä päivää että joskus joku muu lähtis mukaan. Voi olla että muuten joutus odotteleen eläkeikään asti.

peltiritari
Viestit: 85
Liittynyt: 19.12.2010

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja peltiritari » 12.3.2014 9:52

Lähdettiin kaverini kanssa ekalle Aasian reppumatkalle yhdessä aikanaan. Meikä tykkäsi mutta kiireiden/rahan takia en ole vielä uutta matkaa tehnyt (3 vuotta taisi tulla täyteen syksyllä). Kaverini taas rakastui tähän matkamuotoon ja on tehnyt 1-2 matkaa vuodessa siitä lähtien. Hän painaa työtä ja suunnittelee elämäänsä sen mukaan jotta pääsisi taas palmun alle ja sukeltamaan. Kaikki reissunsa hän tekee pääsääntöisesti yksin tai osan reissusta jonkun tutun kanssa joka sattuu olemaan siellä päin pyörimässä.

Rillipiru
Viestit: 4
Liittynyt: 9.10.2014

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Rillipiru » 9.10.2014 1:13

Keväällä 2014 koh phanganilla oli todella rento meininki, off season, ennen full mooneja. Olen aina vain lukenut kuumotuksia Thaimaan huumepolitiikasta, eikä olisi tullut mieleenkään pajautella kunnes phangan! Tuttu tuoksi tuli heti saaren itäpuolella vastaan ja tätä sivusta päivän seuranneena uskalsin jo mennä tiedustelemaan mistä ja miten paljon. Turistihintana maksoin 500bht valmiiksi kääritystä, eli törkyistä turistihintaa, mutta sehän ei menoa haitannut. Kuumottelut jatkui kun ulkona kävi töräyttään mutta olo muuttui rennoksi kun sai tavaran pois käsistä ja sai vain nauttia lämpimästä yöstä aaltojen humistessa vieressä!

Makeaa, miedompaa, ei niin pahoja munchieseja.

Keväällä uusiksi, suuntana ehkä chang, kokemuksia ja paikkasuositteluja kaivataan!

samtux
Viestit: 4
Liittynyt: 12.8.2011

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja samtux » 8.12.2014 0:02

Koh Chang on mukavan rento mesta ja etenkin sieltä Lonely beach, joka on tunnettu rennosta hippimeiningistä. Siellä on sellainen reggae-baari, jossa bändi soittaa Bob Marleyn tuotantoa. Baarissa on mukavaa löhöillä riippumatoissa ja nauttia tunnelmasta. Tiskiltä saa valmiita jointteja ja sienipirtelöitä. Täällä paikassa kokeilin ensimmäistä kertaa sieniä ja olin myyty. Rannasta löytyy rauhallinen kaarisilta, jonka päällä voi katsella maailman kauneinta tähtitaivasta :D
Kaverin kanssa olimme liikenteessä ja tuijottelimme muutaman tunnin ajan pusikoita, joista sienien terästämänä näytti löytyvän thainaisia :D
Hieman offtopic, kun aloin ylistämään sienikokemustani, mutta suosittelen paikkaa vilpittömästi!

koiramo
Viestit: 12
Liittynyt: 9.4.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja koiramo » 8.12.2014 14:54

Rillipiru kirjoitti:Keväällä 2014 koh phanganilla oli todella rento meininki, off season, ennen full mooneja. Olen aina vain lukenut kuumotuksia Thaimaan huumepolitiikasta, eikä olisi tullut mieleenkään pajautella kunnes phangan! Tuttu tuoksi tuli heti saaren itäpuolella vastaan ja tätä sivusta päivän seuranneena uskalsin jo mennä tiedustelemaan mistä ja miten paljon. Turistihintana maksoin 500bht valmiiksi kääritystä, eli törkyistä turistihintaa, mutta sehän ei menoa haitannut. Kuumottelut jatkui kun ulkona kävi töräyttään mutta olo muuttui rennoksi kun sai tavaran pois käsistä ja sai vain nauttia lämpimästä yöstä aaltojen humistessa vieressä!

Makeaa, miedompaa, ei niin pahoja munchieseja.

Keväällä uusiksi, suuntana ehkä chang, kokemuksia ja paikkasuositteluja kaivataan!



Siis maksoitko 500bht yhdestä jointista? Yleensä turistihinta n 5g pussukalle prässättyä kukkaa on 500bht ja kymppisäkki 1000bht, tuntuu olevan joka puolella thaimaata suht samat hinnat. Ja nämä siis turistihintoja. Jos tutustuu paikallisiin niin samalla rahalla voi saada 3-5 kertaisen määrän.

En tiedä kumpaa koh changia tarkoitat mutta suosittelisin pientä koh changia joka sijaitsee andamaanien meren puolella lähellä Ranongia. Ja mun mielestäni vielä pientä changiakin mukavampi paikka on Koh Phayam joka on siinä aivan vieressä. Näillä kahdella pikku saarella on ehkä thaimaan rennoin meininki ainakin jos hamputtelu on sydäntä lähellä

Avatar
Pekka_Potti
Viestit: 287
Liittynyt: 25.11.2012

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Pekka_Potti » 11.1.2015 11:36

Osuin joskus phayamille kun tekivät sinne noin 100 poliisin huumeiskun... Ajoin taskut täynnä kokouspaikan ohi ja oli muuten snadit kuumotukset! Voin silti allekirjoittaa, että phayam on (oli) rennoin saari taikamaassa.

Olkaapa varovaisia sitten etenkin asokin alueella jossa turisteja on pysäytelty ja pyydetty pissaamaan purkkiin. Myös thonglor sama homma. Jos sattuu kohdalle niin saattaa foorumin väki joutua maksumieheksi...

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4218
Liittynyt: 7.1.2003

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 11.1.2015 22:04

Pekka_Potti kirjoitti:Jos sattuu kohdalle niin saattaa foorumin väki joutua maksumieheksi...


Jos sä jossai thaikuissa joudut poseen niin älä toivo että hamppuforumin väki sut jotenki sieltä ulos ostaa.. :doh: :lol:

-J :mrgreen:

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja swazitime » 13.1.2015 16:52

Pekka_Potti kirjoitti:Osuin joskus phayamille kun tekivät sinne noin 100 poliisin huumeiskun... Ajoin taskut täynnä kokouspaikan ohi ja oli muuten snadit kuumotukset! Voin silti allekirjoittaa, että phayam on (oli) rennoin saari taikamaassa.

Olkaapa varovaisia sitten etenkin asokin alueella jossa turisteja on pysäytelty ja pyydetty pissaamaan purkkiin. Myös thonglor sama homma. Jos sattuu kohdalle niin saattaa foorumin väki joutua maksumieheksi...


Mitenhän se käytännössä tuolla asokin alueella ku oon kuullu/lukenu samaa... jaba,kokkeli,essot juu mut mitäs thaistick? Törkeetä ei voi mennä sinne sit...

urkkipurkki
Viestit: 67
Liittynyt: 18.6.2010

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja urkkipurkki » 9.2.2015 22:29

Mikäs tänäpäivänä on meno ko lantalla ja missä on parhaat mestat siellä :pimp: . Kolmen viikon päästä lymyilen siellä. Muita mestoilla?

Zen King
Viestit: 11
Liittynyt: 10.9.2011

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Zen King » 14.2.2015 18:42

urkkipurkki kirjoitti:Mikäs tänäpäivänä on meno ko lantalla ja missä on parhaat mestat siellä :pimp: . Kolmen viikon päästä lymyilen siellä. Muita mestoilla?


Klong khong beachilta löytyy hampuusiystävällisiä baareja. Rannan puolivälissä on Finn's stoned baari, jossa tuli itse notkuttua alkuvuodesta. Mahtava henkilökunta ja tarjontaa löytyy valmiista jointeista aina happy shakeihin. Samalta beachiltä löytyy muitakin alan baareja jotka on helppo löytää neonväristen lippujen ja "tötteröiden" avulla.
Uimiseen kyseinen ranta ei oikein sovellu kivien takia, mutta seuraava ranta long beach pohjoiseen on siihen hommaan täydellinen. Sieltä löytyy ainakin Clazy Bar ja Rolling Stoned baari. Nämä baarit ei oo ihan rannalla, mutta kysymällä löytää.

Avatar
Hampputukka
Viestit: 304
Liittynyt: 13.10.2006

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Hampputukka » 12.3.2015 21:56

Tuli tossa oltua kuukaus thaimaassa. Koh taolla ainakin jostain sai pösändeeriä, muutaki kuulemma taksikuskit tyrkytti, muutenkin hemmetin letkee saari, nätti bungalowi 3:lle hengelle 9 euroo per henki/päivä. Koh samuilla biitseillä oli tarjolla päivälläkin. Bangkokissa ainakin Khao San roadilla olis ollu tarjolla.

somnamnaa
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1112
Liittynyt: 7.7.2012

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja somnamnaa » 12.3.2015 22:41

Koh taolla ja lähisaarilla kuollut hämärissä merkeissä viime aikoina useampia turisteja.
Joku niistä taisi olla poliisin mielestä tehnyt itsemurhan kun oli hirtettynä ja kädet sidottuna selän taakse. Amazing Thailand!

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja swazitime » 13.3.2015 7:06

Hampputukka kirjoitti:Tuli tossa oltua kuukaus thaimaassa. Koh taolla ainakin jostain sai pösändeeriä, muutaki kuulemma taksikuskit tyrkytti, muutenkin hemmetin letkee saari, nätti bungalowi 3:lle hengelle 9 euroo per henki/päivä. Koh samuilla biitseillä oli tarjolla päivälläkin. Bangkokissa ainakin Khao San roadilla olis ollu tarjolla.


Etkä sit maistanu ollenkaan :doh: Toi bungalovi oli varmaan 2 ruskeeta tyttöö ja sinä :P Ps. en oo taolla käyny...

p.tapani
Viestit: 67
Liittynyt: 7.10.2012

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja p.tapani » 13.3.2015 7:28

ai, hot young thaiii. Mites tuolta sais siiduja turvallisesti tänne kotomaahan.. postittamalla? frendi on käymässä ja kyseli tietoa, ei haluais joutua vankilaan lihansyöjäbakteerin uhriksi. Katulutkilta on kuulemma kyselly mut ne huutaa vaan go back to school, jonk boii!

somnamnaa
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1112
Liittynyt: 7.7.2012

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja somnamnaa » 13.3.2015 10:44

p.tapani kirjoitti: Katulutkilta on kuulemma kyselly mut ne huutaa vaan go back to school, jonk boii!


Ai. Minulle ne aina vaan huutaa että "hello sexy man" :P


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija