Venus Vaporizer (www.venusvaporizers.net)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
jesper
Viestit: 674
Liittynyt: 27.9.2012

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja jesper » 25.9.2015 17:27

Taisin juuri päättää Plentyn / Mightyn ja Venuksen väliltä uuden vaponi.

benq
Viestit: 146
Liittynyt: 14.6.2011

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja benq » 11.10.2015 18:06

Venus vaikuttaa pätevältä ja asiakaspalvelu vaikuttaa vähintäänkin papukaijamerkin arvoiselta. Bongasin toisaalla juttua tulossa olevasta, pienemmästä mallista. Ehkä hirvimies voisi ehtiessään laittaa myös tänne hieman tietoa laitteesta, julkaisuaikataulusta jne? Kiinnostuneita lienee muitakin kuin minä :)

naapuri
Viestit: 19
Liittynyt: 18.4.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja naapuri » 13.10.2015 20:55

Saako tohon letkuun sopivia lasisia suuttimia jostain? Tuntuu vähän hölmöltä imeä suoraan letkusta.

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 15.10.2015 3:00

Lähetetty 15.10.2015 2:33:
naapuri kirjoitti:Saako tohon letkuun sopivia lasisia suuttimia jostain? Tuntuu vähän hölmöltä imeä suoraan letkusta.


Oon kuullut että sähkösavukkeissa käytetään jotain suukappaleita joita ihmiset ovat menestyksekkäästi kiinnittäneet Venuksen letkuun.

Meillä ei tosiaan ole siihen mitään erityistä suukappaletta, se rajoittaa hieman ilmavirtausta ja toisaalta ei ole sopivannäköistä tuotetta tullut vastaan. Jos joku keksii jonkun hyvän niin saa ehdottaa, niin otetaan valikoimiin!Lisätty 51 minuutin jälkeen:

benq kirjoitti:Venus vaikuttaa pätevältä ja asiakaspalvelu vaikuttaa vähintäänkin papukaijamerkin arvoiselta. Bongasin toisaalla juttua tulossa olevasta, pienemmästä mallista. Ehkä hirvimies voisi ehtiessään laittaa myös tänne hieman tietoa laitteesta, julkaisuaikataulusta jne? Kiinnostuneita lienee muitakin kuin minä :)


No itseasiassa parikin tuotetta tässä kehittelyn alla. Toinen saataneen aika pian markkinoille, jonkun verran on ollut tiedusteluja sen suhteen, että Venuksen ominaisuudet miellyttäisivät mutta ongelmana on sijoittaa vaporisaattoriin tarvittavaa summaa. Joten lähdimme siitä ideasta liikkeelle että pystyisimmekö valmistamaan vaporisaattorin joka tarjoaisi yhtä hyvät höyryt mutta edullisempaan hintaan.

Venuksessa käytetyt superlaadukkaat ja tehokkaat akut ovat varsin merkittävä kustannus, ja kaikki eivät akkukäyttöisyyttä tarvitse joten niiden poistamista on harkittu, ja tammirungon yksinkertaistamista jotta aikaa ja materiaalia kuluttavia työvaiheita saataisiin vähennettyä. Joten jotain tämän näköistä on tulossa ja edullisempaan hintaan, ensi viikolla saan tietää minkä verran tammirungon kulut laskevat joten pääsen arvioimaan myyntihintaa. Se on käytännössä sama laite mutta ilman akkuja joten toimii vain pistorasian läheisyydessä, ja rungon muotoilu on pelkistetty ja madallettu, jonka vuoksi etupaneeli pienikokoisempi, ja sen vuoksi hieman ahtaammin sijoiteltu kytkimet mutta höyrystystehot, toiminta, lämpöelementit pesät ja muut ovat kyllä tuttua ja turvallista laatua jälleen. Eli muutoksena akkujen poisto ja madallettu simppelimpi runko, ja sitten metallipaneelit hieman erikokoiset ja malliset, sekä elektroniikka myös, vaikka samat ominaisuudet sen suhteen lukuunottamatta poistettuja lataukseen ja akkujen hallintaan liittyviä ominaisuuksia. Tälle pitäisi vielä jokin nimi keksiä, jotta ei tulisi sekaannusta tuotteista. Voisiko se olla jokin oma nimensä, tai sitten Venus Vaporizer "Lite" tms. joka kuvastaisi että samasta tekniikasta kyse vähän erilaisessa paketissa ja ominaisuuksilla.

KuvaLisätty 36 minuutin jälkeen:

Toinen kehitteillä oleva malli pistää sitten mukana kulkevien vapojen markkinat uusiksi. Kuten jokainen Venuksen kanssa sinuiksi päässyt tietää, tarjoaa se tehokkaat höyryt erilaisiin aromaterapeuttisiin tarpeisiin. Se on toki akkujensa ansiosta mahdollista ottaa mukaan, ja käyttää missä huvittaa mutta kuitenkin perustaltaan se on tehokas kotikäyttöön suunniteltu höyrystin, ja akkukäyttöisyys ja kannettavuus ovat lisänä monipuolistamassa ja tekemästä käytöstä miellyttävämpää.

Mutta nyt työn alla on, jo toista vuotta kehitystyötä takana, Maailman ensimmäinen halogeenitekniikkaa käyttävä mukana kuljetettava vapo, ja tehot sen mukaiset. Suunnittelun ideana ollut tehdä sellainen vapo että lääkinnällisten tarpeiden omistajat eivät joudu liikkeellä ollessaan tyytymään kompromisseihin, vaan saavat tehokkaan kotilaitteen tekniikan ja tehot taskusta vedettävässä muodossa.

Ja toinen tärkeä seikka, mukana kulkeva laite on aika turha jos akut ovat tyhjentyneet. Joten tässä laitteessa saa akut vaihdettua lennosta muutamassa sekunnissa, ja mukana tulee laturi jossa voi ladata niin paljon akkuja kuin haluaa varastoon, kahdet akut kun on niin toiset on aina valmiina täynnä kun edelliset tyhjenee, ja menee sujauttamalla sisään. Mutta ei hätää, akkujen tehot riittävät kyllä yhdelläkin latauksella hyvin, toista tuntia yhtäjaksoista höyrytystä, ja näillä tehoilla ei yhteen sessioon montaa hetkeä mene, Etuna on myös se että akkujen ajanmyötä kuluessa, ei tarvitse laitetta huoltoon lähetellä vaan senkun ostaa uudet akut joita tulee joka vuosi entistä suuremmilla kapasiteeteilla. Tai jos vaikka meinaa lähteä pariksi viikoksi erämaahan, niin ottaa sen verran akkuja mukaan kuin uskoo tarvitsevansa eikä tartte sähköstä huolehtia.

Runko on jälleen laadukas kotimainen tammirunko, ja silikoniletkun sijasta imu tapahtuu halkaisijaltaan vapoksi massiivisen lasiputken kautta, joten ilman virtausta ei ole rajoitettu. Päätypaneelit ovat erittäin tukevaa metallilevyä.

Laitteesta on haluttu tehdä mahdollisimman lujatekoinen, kestävä ja ns. pomminvarma. Joten sen lisäksi että akut saa vaihdettua lennosta, laturi on erillinen ja koko laitteen elektroniikka on suljettu tiiviisti laitteen sisälle, vailla ulkopuolisia säätimiä jotka voisivat rikkoutua tai vikaantua. Laitteen hallinta tapahtuu näppärästi kosketustunnistimilla, samalla tekniikalla kuin älypuhelimet, joten vapoa voi huoletta kuljetella mukanaan ja tunkea taskuihin yms. paikkoihin, kaverini sanoikin protosta että "tuntuu niin tukevalta että tällä voisi vaikka vasaroida nauloja". Kuitenkin käyttö on helppoa ja yksinkertaista.

Tehonsäätö on 10-portainen, eli valinnanvaraa löytyy kyllä moneen tarpeeseen. Sen lisäksi löytyy tuttu boostaus ominaisuus, jolla saa maksimaaliset tehot välittömästi.

Ohessa muutama kuva prototyypeistä viime keväältä joiden jälkeen tullut jo paljon parannuksia

KuvaKuvaKuvaKuva

benq
Viestit: 146
Liittynyt: 14.6.2011

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja benq » 15.10.2015 18:23

Kiitos vastauksista! Itse pitäisin nimeämiskäytännön mahdollisimman selkeänä(Lite ja Mini esimerkiksi). Tämä ei välttämättä ole kaikkein luovin tapa, mutta silloin ei jäisi epäselväksi että kyse on samaan perheeseen kuuluvista ja samalla tekniikalla toteutetuista laitteista. Mutta tuli nimeksi mikä tahansa, kiinnostavia uutuuksia molemmat. Etenkin tuo taskumalli on pirun nätti. Toivottavasti tulevat pian markkinoille :yes:

Avatar
bakedbaker
Viestit: 229
Liittynyt: 13.11.2014

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja bakedbaker » 15.10.2015 22:23

Sehän on tietenkin Taskuvenus. :D

Näyttää todella hyvältä! :yes:

jesper
Viestit: 674
Liittynyt: 27.9.2012

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja jesper » 15.10.2015 23:08

Jos kaipaatte ulkopuolista testaajaa niin laittakaa viestiä. Tommonen matkaversio kiinnostaa, katsellut niitä Vulcanon tekijöiden pieniä versioita sillä silmällä.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2193
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 16.10.2015 5:20

Taskuvenus lähtee poistoon jos selviää markkinoille :). Niin rakastunut jo Craftyn kätevyyteen, että tuo olisi jo vaihdettavan akun ansiosta vieläkin parempi.

edit: Craftysta viisastuneena tärkeimpänä pointtina varmaan tämä: S&B:llä on ollut ongelmia halkeavien/lohkeavien Crafty-kuorien kanssa. Omastani lähti pala yläosasta, kohdasta jossa "kannen" pykälä asettuu vapon pykälän alle, lukiten kannen paikalleen. Halkeamiskohta ja vapon toiminta rikkinäisellä kuorella (kansi kallistuu ylöspäin kun vapo on kuuma) viittaa siihen, että lämpölaajentuminen on toistuvasti työntänyt paikalleen ruuvattua kansiosaa ylöspäin, painaen osia vastakkain ja lopulta rakenne petti ohuimmasta kohtaa.

Tl;dr - jättäkää pelivaraa kuumenevien osien lämpölaajenemiselle, ettei tule rasitusvammoja
Viimeksi muokannut Tapionpoika, 16.10.2015 11:26. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

naapuri
Viestit: 19
Liittynyt: 18.4.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja naapuri » 16.10.2015 9:03

hirvimies2 kirjoitti:Lähetetty 15.10.2015 2:33:
...

Oon kuullut että sähkösavukkeissa käytetään jotain suukappaleita joita ihmiset ovat menestyksekkäästi kiinnittäneet Venuksen letkuun.

Meillä ei tosiaan ole siihen mitään erityistä suukappaletta, se rajoittaa hieman ilmavirtausta ja toisaalta ei ole sopivannäköistä tuotetta tullut vastaan. Jos joku keksii jonkun hyvän niin saa ehdottaa, niin otetaan valikoimiin!


Mä luulisin että samanlainen mikä Arizer Extremessä on, sopisi myös Venukseen, eikä rajoita ilmavirtaa. Letku taitaa olla saman paksuinen molemmissa.

naapuri
Viestit: 19
Liittynyt: 18.4.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja naapuri » 17.10.2015 7:52

Tossa pesässä vois olla kierteet et sais kiinni tohon kantaan. Pesä irtoo helposti jos laitetta siirtää ja kuumana on tosi vaikee saada pesä paikoilleen. Kierteet helpottais hommaa huomattavasti.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2193
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 17.10.2015 8:02

naapuri kirjoitti:Tossa pesässä vois olla kierteet et sais kiinni tohon kantaan. Pesä irtoo helposti jos laitetta siirtää ja kuumana on tosi vaikee saada pesä paikoilleen. Kierteet helpottais hommaa huomattavasti.


Tätä ideaa jatkojalostaen - pesän kanteen myös kierteet. Turhankin innokkaalla imulla on saatu parikin kertaa kansi pois paikaltaan ja purut pitkin kupua :D
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 17.10.2015 10:16

Kierteitä on vähän vaikea saada mahtumaan siihen, pitäisi tehdä sit paksummasta aineesta kaikki lämpöelementtiputki pesä ja kansi, ja sit siinä ois se huono puoli että a) hinta nousisi kun työstö ja materiaali ois haastavaa, ja b) mitä enemmän metallia siellä on sitä enemmän energiaa kuluu sen massan lämmitykseenja toisinsanoen, esilämmitysaika pitenee, akkujen toiminta-aika vähenee ja maksimitehot heikkenee. Tai sit pitäis keksiä joku erilainen toteutustapa tuolle kaikelle.

Mutta tiedän tuon että kun kallistaa liikaa, niin pesä voi tipahtaa paikaltaan, kyllä se taitaa kellahtaa jos yli 45 asteen kulmaan laitteen kääntää. Nämä olivat alunperin tiukempia mutta jottei voisi jäädä jumiin liian tiukasti likaantumisen myötä, muokkasimme väljemmiksi. Yksi vaihtoehto ois tehdä hieman pidempi siitä pesän helmasta joka asettuu lämpöelementtiä vasten, niin se tukisi suurempaan kallistuskulman asti eikä kuitenkaan hirmuisen paljon lisäisi painoa osaan. Sikäli pieni muutos ja joka tapauksessa tässä oon teettämässä uutta erää noita niin voi hieman piirustusta muokata sen osalta.

Kannen suhteen taas, se on kompromissin hakua sen väliltä että jos teemme niistä tiukempia, niin sitten ne käyttäjät jotka höyrystelevät paljon eivätkä putsaa vehkeitään koskaan, saattavat kokea sen että hartsit tms. kulkeuduttuaan kannen ja pesän väliin liimaavat ne toisiinsa kiinni, pari kolme kertaa oon tainnut tällaisesta kuulla alkuaikoina, niin sen takia tilattiin vähän löysempiä nykyään mutta kääntöpuolena sitten se että kovimmassa imaisussa saattaa kansi nousta paikaltaan.

Siihen on kyllä pari vinkkiä: Sama syy jonka takia ne ovat valmiiksi hieman isompia, eli jotta eivät tartu sitten vaikka olisivat hieman tahmeitakin, niin käytön myötä ne alkavat paremmin pitää kun hieman likaantuvat, ne on tavallaan suunniteltu sitä silmälläpitäen, vähän kuin autojen tai kaiuttimien sisäänajo, paranevat kun ovat asettuneet normaaliin toimintaympäristöönsä.

Ja jos tykkää kovista imaisuista ja kansi tuntuu olevan herkässä, voi sitä kannen helmaa hieman puristaa kasaan, jolloin se tarttuu tiukemmin pesään, koska se on metallia niin sitä voi muovata esim. ruuvipuristimella, pihdeillä tms. menetelmällä. Mutta vain vähän kerrallaan ettei mene liikaa.

pvff
Viestit: 5
Liittynyt: 17.9.2013

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja pvff » 19.10.2015 10:43

Olen tyytyväinen Venus-käyttäjä 2013 heinäkuusta lähtien. Jonkin oikeasti portable-tyyppisen laitteen ostaminen on ollut harkinnassa jo jonkin aikaa, ja tuo prototyyppi vaikuttaa olevan pätevä vehjes. Pirun hienokin vielä, toisin kuin Arizer solo, joka on ollut päällimmäisin vaihtoehto – tähän asti. Julkaisua odotellessa..

Kiinnostaisi nähdä havainnollistavia kuvia akun ja pesän irrottamisesta. Prototyypissä näyttäisi olevan ihan vanha tuttu Venus-pesä. Onko tarkoitus käyttää sitä valmiissa tuotteessa? Se lisäisi käytettävyyttä usean laitteen omistajilla. Kovia puuseppiä kun olette, voisitte lanseerata myös samasta tammesta sorvatun (kompaktin, Venus-logolla varustetun, tiiviin, jämäkästi kiinninapsahtavan jne jne) kotelon valmiiksi täytetyn pesän mukanakuljettamista varten. Samankokoisiin ja -näköisiin kuoriin voisi istuttaa grinderin, teräsosat tietysti ruuveilla kiinni puhdistuksen helpottamiseksi. Ostan molemmat siltä istumalta kun näen ne myynnissä.

Tuo akuton budjettimalli on myös pirun hyvä idea. Uusien mallien nimiksi jo ehdotetut, selkeät ja kuvaavat Lite ja Mini saavat mun äänen.

Pastetan vielä tähän jonkin aikaa sitten valmistajalle lähettämäni palautteen:

Huomioita 2 vuoden käytön jälkeen:

-Laite soveltuu tehokkuudeltaan (kiireettömästä käyttötavastaan huolimatta) myös useammalle (<=4?) käyttäjälle kerralla, elleivät kaikki ole ns. toleranssi-Ansseja. Kiinnostaisi koeajaa uusi lämpöelementti.

-Vakioletku voisi olla pidempi, Isommalla porukalla sohvalla höyrytellessä joutuu laitetta siirtelemään tai nojautumaan lähemmäksi pöydälle sijoitettua laitetta kohti. Virtausvastus on suoraan verrannollinen letkun pituuteen, onko tällä käytännön vaikutusta? Kyseessä on ilmeisesti tämä
http://tuotteet.etra.fi/fi/g2224720/sil ... ikoniletku
tuote, eli olettaisin teidän tilaavan sitä noissa 25m erissä. Onko letkua saatavissa teidän kautta pidempänä kuin metrin pätkinä?

-Boostinappula on jopa turhan jämäkkä. Pelkästään nappulaa painamalla laite liukuu pöydällä, vähintään peukalo-etusormi-ote on pakollinen napin pohjaan saamiseksi. Tehonsäätönuppi itsessään voisi olla boostinappula (ei mitään hajua onko mahdollista toteuttaa) ja erillinen painonappi olisi pelkkää lediä varten.

-Akkukestossa ei ole havaittavissa huonontumista. Laite on ollut vaihtelevassa käytössä; välillä päivittäin, välillä viikoittain, välillä kuukauden käyttämättä. Tästä huolimatta kiinnostaa tietää onko akku vaihdettavissa?

-Alkuperäisellä polttimolla mennään edelleen ja varapolttimo on hukassa :D

-Likaantuvien teräsosien irrotettavuus asetonilla putsausta varten on erittäin hyvä juttu. Lasipurkkiratkaisu on myös kätevä, kaverin luo matkustaessa ei tarvitse kuljettaa omaa purkkia kun kertoo etukäteen millainen valmissalsa- tai oliivipurkki pitää ostaa.

Mainitsemani muutosehdotukset ovat lähinnä keksimällä keksittyjä. Kokonaisuudessaan laite on loistava, en ole katunut hankintaani kertaakaan. Markkinoisitte nyt perkele aggressiivisemmin, kuulin tuotteestanne puskaradion kautta enkä ole nähnyt mainoksia missään youtubea lukuunottamatta. Näkisin että suurin osa potentiaalisista asiakkaista ei ole kuullut laitteesta saati tajua tarvitsevansa sitä.

Avatar
Niko
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 559
Liittynyt: 29.4.2006

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Niko » 19.10.2015 12:34

Onpa kaunis tuo taskuvapon prototyyppi :O
"Your company is large and famous, what the hell? i´m really pissed off. i think i should contact in Finnish foodstuff" -ice-
"Liivate on tehty lehmästä" -psycoma-

Jambero
Viestit: 44
Liittynyt: 14.8.2013

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Jambero » 19.10.2015 14:16

On kyllä todella komean näköinen vehje. Taitaa matkavapo olla nyt kaksintaistelu tämän ja Grasshopperin välillä, kunhan kummatkin markkinoille tulevat.

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 19.10.2015 16:23

pvff kirjoitti:

Kiinnostaisi nähdä havainnollistavia kuvia akun ja pesän irrottamisesta. Prototyypissä näyttäisi olevan ihan vanha tuttu Venus-pesä. Onko tarkoitus käyttää sitä valmiissa tuotteessa? Se lisäisi käytettävyyttä usean laitteen omistajilla. Kovia puuseppiä kun olette, voisitte lanseerata myös samasta tammesta sorvatun (kompaktin, Venus-logolla varustetun, tiiviin, jämäkästi kiinninapsahtavan jne jne) kotelon valmiiksi täytetyn pesän mukanakuljettamista varten. Samankokoisiin ja -näköisiin kuoriin voisi istuttaa grinderin, teräsosat tietysti ruuveilla kiinni puhdistuksen helpottamiseksi. Ostan molemmat siltä istumalta kun näen ne myynnissä.
...


Tuossa protossa ei vielä ollut kuin yksinkertainen tulppa akulle, mutta nyt on jo kokeiltu toimivaksi uudet osat, eli akut tulee ulos etupäästä lasiputken oikealla puolella, järeillä kierteillä varustettu metallitulppa karhennetulla ulkokehällä, joka nousee 3mm etupaneelin tasosta niin että siitä saa hyvin otteen muttei häiritse käyttöä kompaktinkaan putken kanssa. (esimerkkikuvassa pidempi putki, taskukäyttöön hieman lyhyempi vain vähän etupaneelin tasosta nouseva on parempi!) Tämän tulpan + järeän vastapäädyssä olevan jousen kanssa saadaan todella vahva ja luotettava kontakti virralle.

Pesä on sama pesä kuin venuksessa, kuten myös lämpöelementti. Tässä on 2. sukupolven lämpöelementti samassa paketissa, eli kaikissa malleissa on samat höyrystystehot ja höyryn laatu, erilaisissa paketeissa vain. Eli se ei ole muuttumassa mihinkään, samoja pesiä voi käyttää kaikkien tuotteiden kanssa.

Lasiputki on liikkuva osa. Sen saa vedettyä kokonaan ulos jos haluaa pestä tai vaihtaa, mutta normaalisti riittää että sitä vetää ulospäin puoli senttiä niin pesä vapautuu jonka jälkeen pesän saa pois paikaltaan. Pesä täyteen, takaisin lämpöelementin päälle kuten Venuksessakin, ja painaa putken alas niin vapo on käyttövalmis.

pvff, mielellään näkisin jonkun luonnoksen sun ideasta jos osaat piirtää! :) Olisiko tuollainen kotelo hyvä olla yhdelle vai parille pesälle? Tuo on kyllä kiva lisäajatus tuoteideaksi.

XtaS
Viestit: 63
Liittynyt: 18.6.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja XtaS » 19.10.2015 16:54

Jossain vaiheessa oli kysymyksiä tuosta suukappaleesta.

Itse entisenä bongin imijänä, niin pesän katketessa ja uutta ostaessani pyysin sen ylimenevän putken jämän itselle.
Sopii mainiosti. Laitan linkinvkuvaan pian.Kuvaan


Kuinka saan selville milloin laite on valmistettu?
Keeping it green

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 19.10.2015 18:46

Logon alapuolella on yleensä erittäin pienellä fontilla numerosarja, sen avulla voidaan suunnilleen arvioida valmistusaika. Tai jos tietää ostopäivän/tilausnumeron/nimen niin löytyy tieto, näitä kun ei varastosta ole lähtenyt vaan kaikki mitä tuotantolinja sylkee lähtevät samantien postiin, eli toimituspäivä on yleensä myös valmistumispäivä

pvff
Viestit: 5
Liittynyt: 17.9.2013

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja pvff » 19.10.2015 19:06

hirvimies2 kirjoitti:...

Tuossa protossa ei vielä ollut kuin yksinkertainen tulppa akulle, mutta nyt on jo kokeiltu toimivaksi uudet osat, eli akut tulee ulos etupäästä lasiputken oikealla puolella, järeillä kierteillä varustettu metallitulppa karhennetulla ulkokehällä, joka nousee 3mm etupaneelin tasosta niin että siitä saa hyvin otteen muttei häiritse käyttöä kompaktinkaan putken kanssa. (esimerkkikuvassa pidempi putki, taskukäyttöön hieman lyhyempi vain vähän etupaneelin tasosta nouseva on parempi!) Tämän tulpan + järeän vastapäädyssä olevan jousen kanssa saadaan todella vahva ja luotettava kontakti virralle.

Pesä on sama pesä kuin venuksessa, kuten myös lämpöelementti. Tässä on 2. sukupolven lämpöelementti samassa paketissa, eli kaikissa malleissa on samat höyrystystehot ja höyryn laatu, erilaisissa paketeissa vain. Eli se ei ole muuttumassa mihinkään, samoja pesiä voi käyttää kaikkien tuotteiden kanssa.

Lasiputki on liikkuva osa. Sen saa vedettyä kokonaan ulos jos haluaa pestä tai vaihtaa, mutta normaalisti riittää että sitä vetää ulospäin puoli senttiä niin pesä vapautuu jonka jälkeen pesän saa pois paikaltaan. Pesä täyteen, takaisin lämpöelementin päälle kuten Venuksessakin, ja painaa putken alas niin vapo on käyttövalmis.

pvff, mielellään näkisin jonkun luonnoksen sun ideasta jos osaat piirtää! :) Olisiko tuollainen kotelo hyvä olla yhdelle vai parille pesälle? Tuo on kyllä kiva lisäajatus tuoteideaksi.


Saitte vakuutettua, ostopäätös tehty.

Mukava kuulla että tykkäätte koteloideasta :) Voin piirrellä kunhan pääsen cadin ääreen myöhemmin viikolla, mutta tähän hätään sanallinen selitys. Pesän mitat otettu rullamitalla ja loput heitetty hatusta:

-ympyrälieriö, korkeus 40 mm, halkaisija 40-50 mm
-katkaistaan sopivasta kohdasta, ei välttämättä tasan puolestavälistä, koska puolikkaisiin porataan erisyvyiset kolot
-alemman puolikkaan keskelle 5 mm syvä ja pesän alaosaa vastaava halk. 20 mm kolo -> pesä istuu kolossa mutta ei kannen alareunaa myöten, jotta siitä saa otteen sormilla
-ylemmän puolikkaan keskelle 15 mm syvä ja pesän kantta vastaava halk. 22 mm kolo -> pesän kansi pysyy paikallaan kun puolikkaat yhdistää (pesän+kannen korkeus tuo 5+15=20 mm)
-ylemmän puolikkaan kolon pohjaa koverretaan sen verran kuin pesän kannen verkon kuperuus vaatii

Kotelon lukitusmekanismia en vielä miettinyt, mutta jos/kun se olisi pyöräyttämällä toimiva, niin kahden pesän koteloa ei tällä periaatteella pystyisi toteuttamaan.

Jos jollain tavalla saisitte sitten koteloitua grinderin ulkoisesti samannäköiseen puupalikkaan niin olisihan se nättiä.

XtaS
Viestit: 63
Liittynyt: 18.6.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja XtaS » 19.10.2015 19:46

Sn:0711 kai alkuaikojen vehkeitä vai?

Toinen pesä tarvis ostaa ku parikin hiisailijaa niin jumalauta nahkahanskat täytyy olla ettei näppylät pala.
Keeping it green


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa