Green Dragon

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
Avatar
Jelloh
Viestit: 18
Liittynyt: 20.2.2006

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Jelloh » 21.2.2015 18:57

Nyt krapulastaan selvittyään lauantaina tämä maanpakolaispoika rupes pohtimaan että pieni kulinaarinen projekti voisi olla yksinäisen illan ilo. Systembolagetista tullut hankittua pullo "4 roses small batch" ihan kelpo Bourbon-tyypinen viski (45%) ja paikallisesta maahanmuuttajalähiöstä luultavasti pari vuotta varastoitua hyvää pippurisenmakuista tervaista Marokkkolaista vaaleahkoa hassista. Näitä nytt mikserillä laitettu yhteen niin että lopuksi tulisi suhde 500 ml ja reilu femma. Sokeria ja hunajaa aion käytää ehkä vähän kanssa. Nyt lämmitän seosta hieman ennen kuin ajattelin laittaa pullon pakastimeen. Tästä tulee semmoista Bourbonhasislikööriä mitä kelpaa tarjota fiineillekin daameile...kunhan selivää mikä on oikea paukun koko ensin. Omalla kohdalla tämä on eka dragon projekti missä makuun panostetaan enemmän kuin vaikutukseen. Palailen kommentilla. :pimp:
...jälleen Suomessa... :wanha:

Avatar
green-o-matic
Viestit: 272
Liittynyt: 16.10.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja green-o-matic » 21.2.2015 22:16

Juu toi annostuksen ettiminen on aika tärkeetä. Yks ehtoo (hyvillä toleilla) nappasin 4cl naamaan, ja aika sohvasyövereihin jajonkinasteisiin övereihin tie vei... Ensin pärisi viina ja sitte hUUme. Oli kyllä sellasta pelkoa ja inhoa las vegasissa...
Friends with weed, are friends indeed, but friends without weed are friends in need!

Kjj
Viestit: 2
Liittynyt: 13.9.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Kjj » 27.2.2015 12:52

0,3 lasipullo 60-80% viinaa
Kerran vapotettua kukkaa

Laitetaan kukat viinan sekaan lasipulloon
Kattilaan vettä kiehumaan ja pullo sinne
Siivilöidään kukka pois

Toimiiko? Kauan pitää kiehua?

Avatar
oldirty
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1659
Liittynyt: 15.5.2006

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja oldirty » 27.2.2015 17:37

Kjj kirjoitti:0,3 lasipullo 60-80% viinaa
Kerran vapotettua kukkaa

Laitetaan kukat viinan sekaan lasipulloon
Kattilaan vettä kiehumaan ja pullo sinne
Siivilöidään kukka pois

Toimiiko? Kauan pitää kiehua?


En itse lähtisi kiehuttelemaan. Matskut pulloon ja ravistelua ja odottelua ja ravistelua.. Toimiminen sitten riippuu siitä kuinka paljon sulla sitä matskua on ja että onko siinä vielä kuinkapaljon vaikuttavia aineita jäljellä. Ja päriseehän se viina kuitenki. Itselläni nuo vapotetut ainekset eivät juurikaan viherrä vaan ovat rusehtavia ja luulisin että niistä tehty dragoni olisi aikalähellä kuravelliä. :D mut nyt kun sain tästä idean niin....pitäskö sitä testata..
the Effects are very strange, and, at first hearing, frightful enough) is very general and frequent: and the Person, from whom I received it, hath made very many Trials of it, on himself, with very good Effect.

Jaarli
Viestit: 75
Liittynyt: 28.11.2013

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Jaarli » 3.3.2015 16:01

Luulisin, että vapotuksen jälkeen kukassa on jäljellä enintään korkean höyrystymislämpötilan omaavia kannabinoideja, jos juuri niitäkään. Yleisesti ottaen nuo tahtoo olla sitä jumittavaa ja väsyttävää kamaa.

Jos pitäisi pakosti tuo puru hyödyntää, niin ehkä vaan irvistellen söisin sen vaikka jugurtin seassa ja pitäisin peukkuja, että jossain tuntuisi.

Sehän on valmiiksi dekarboksyloitunut, joten en pidä lisäkuumentamista järkevänä.

Green dragon ja tinktuura kannattaa tehdä trimmilehdistä ja höttökukasta. Nuohan jää vapottelijalla muuten yleensä käyttämättä. Ei enää jaksa jouneja väsätä, kun on Crafty keksitty :) .

Toivottavasti kaikki tajuavat tehdä dekarboksyloinnin ennen uuttamista. Itse pidän kuivattua kasvimateriaalia suljetussa purkissa 115 asteen lämmössä 50 min. Käytössä on erillinen purkin sisään mahtuva uunilämpömittari.
Mittari pois purkista ja purkki pakkaseen. Kun sisältö on pakastunut, niin 80 prosenttista Viron vodkaa niin, että purut peittyy ja 2-3 päivää kylmässä välillä huljutellen. En ravistele rajusti, sillä en halua lehtivihreää uutteeseen.

Lopputulos on kullan(kusen)keltaista litkua, josta saa tinktuuraa haihduttamalla huoneenlämmössä osan etanolista pois.

Teen samasta materiaalista vielä toisen uutoksen, jossa lopuksi puristetaan etanoli-vesiseos huolella talteen. Tämän käytän green dragonina.

lääkkeenäkäyttäjä
Viestit: 240
Liittynyt: 25.12.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lääkkeenäkäyttäjä » 7.3.2015 18:55

pizbuin kirjoitti:...

Kolmos kohta on mielestäni vähän outo, jos tosiaan käytetään yli 80% alkoholia. Itsehän käytän sitä n. 95% alkoholia.
Koska ideahan on rasvaliukoisten molekyylien liukeneminen alkoholiin, jossa nyt ei montaa minuuttia mene. N. 4-7min pauttiarallaa.

Äh! Oon vähän jumissa lol. Pitäs varmaan eka tehdä sitä Green Dragonia ennen, kun alkaa huutelemaan.
Siis tosiaan Green Dragon. Nimestä päätellen pitäs olla vihreää, joten muutama minuutti ei todellakaan riitä lehtivihreän liukenemiseen.
Joo siis todellakin grindatut ja sitten se uunikikka mitä kutsuttiin siis just sillä hauskalla sanalla budit ehdottomasti pulloon.

Madventuressissakin niillä on ollu vaikka mitä elukoita niissä pontikka pulloissa, miksei siis yrttii.


Ylijäämät mitä peratessa aina tulee, on lionnut 80% aina niin pitkään, että uutta uutettavaa tulee. Viinan väri on lehtivihreän takia kauniin myrkynvihreä.
Esivalmisteluja sen verran, että tavara saa liota viinin valmistukseen tarkoitetussa pussissa, vedessä noin 4-5 pv. Vaihdan vedet tuona aikana, noin kolme kertaa. Ekat liemet haisee säiliörehulle YÖK! Siiviläpussi vesiliotuksen jälkeen kuumaan uuniin dekarboksyloitumaan niin pitkäksi aikaa, että tavarassa ei ole enää paljoa kosteutta jäljellä. Tämän jälkeen siiviläpussi sisältöineen onkin valmis etanolikylpyyn.

Tuo pizbuin mainitsema liukeamisaika tuli testattua, kun yhden salpapussin sisältö pääsi viinakylpyyn pakastimeen, noin puoleksitunniksi. Tänä aikana lasin sisältöä sotkettiin pari kertaa.
Shottien kaato tottakai niin, ettei ruohe lasin pohjalta tullut juotavaksi. Tavara liukosi vielä toisen samanlaisen viinakylvyn ajan, ennen kuin se lusikoitiin parempiin suihin.
Ei Green Dragonin tekoon tarvii puoltavuotta käyttää, ellei siitä halua vihreää..

Annostus on totta kai, henk. mielipide, mutta noin 1gr gugua per juoja on aika jees. Kukaan ei överöinyt, vaikka muutamalta juojalta neitsyys ko. substanssiin menikin. Hauskaa oli.

Avatar
lizzy
Viestit: 550
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 27.3.2015 10:07

Mä tein dragonia kaksi eri erää, myöhemmän satsin kanssa haihdutin suurimman osan % juomasta pois. Eka erästä 15-20ml riitti rentoon oloon mutta 10-15 ml toisesta vei ihan liian lujaa. Mutta lähti neuropaattinen särkykin 1 1/2 vrk ajaksi kokonaan pois.

Avatar
lizzy
Viestit: 550
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 28.8.2015 20:47

Tätä ei taida monikaan harrastaa? Joka tapauksessa, tämän syksyn ensimmäinen erä lohikäärmettä valmiina. Kahden dl:n pullo täynnä, kauniin vihreää, ei tumman, vaan enempi vaaleamman sävyistä :D

lääkkeenäkäyttäjä
Viestit: 240
Liittynyt: 25.12.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lääkkeenäkäyttäjä » 1.9.2015 22:59

Lizzy;

Minkä kokosia määriä G/L, uutat mihinkin viinamäärään?

Itse tykkään GD, koska valmistaminen on helppoa ja nauttiminen on huomiota herättämätöntä.

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 389
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 2.9.2015 1:48

Viimeinkin sain hommattua 80% liuotinta tähän tarkoitukseen. Ajattelin vesicurettaa pulloon tulevat kukinnot, curetuksen jälkeen antaa kuivua, jauhaa, laittaa 30 minuutiksi uuniin ja sitten pulloon joksikin aikaa. Osan alkoholista voisin haihduttaa ja jäljelle jääneen liuoksen laittaa pipettipulloon josta sitä olisi helppo annostella suoraan kielelle tai ruokaan.

Mahtaakohan vuoden purkissa aateloituneet kukkaset edes kaivat uunia vai onko decarboxylaatiota tapahtunut riittävästi huoneenlämmössä. Onkohan tässä nyt enää edes kyse green dragonista vaan 1950-luvun apteekin intianhamppuekstraktista :think:

Avatar
lizzy
Viestit: 550
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 2.9.2015 12:25

Mä laitoin vesikuretetut kukat saunaan yön yli että ne olisivat rutisevan kuivia. Alkulämpö oli illalla 80 astetta ja seuraavana aamuna eli oikeammin lähempänä puolta päivää 35 astetta. Tällä erää en käyttänyt uunin kautta. Kukat grindein kautta, varret pätkiksi ja lehtisilppu sekaan ja purkkiin. Painosta ei tietoa. Vodkaa (60 prosenttia) sen verran että peittyvät hyvin, ehkä pari cm päälle. Pari kertaa päivässä ravistelua. Kuukausi ja siivilöinti ja pullotus. Mä en heittänyt silppua pois vaan laitoin lisää viinaa sekaan. Saavat liueta siellä. Sinne tulee vielä trimmijätettä myöhemmin.

Avatar
Laiskimus
Viestit: 310
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 20.12.2015 0:56

Saiskohan Green Dragoniin erilaista potkua laittamalla siihen muitakin yrttejä ja mausteita sekaan? :think:

swazitime
Viestit: 1039
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja swazitime » 20.12.2015 9:27

Muutaman kerran on tullu tehtyä tätä myrkkyä. 80% saarenmaata puol litraa ja 2dl 60% dynamiittia alkosta(ei muuten saa enää mut kyllähän 40 volttisiakin voi käyttää) joka tekee mausta siedettävän.Trimmii ja höttöö lähinnä. En oo koskaan vedessä matskuja liotellu,miltäs se sit maistuu??

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3031
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja psyphish » 25.12.2015 12:20

Oliko niin, että täällä ihmisillä on kokemusta lähinnä kuukausia kestävästä ravistelusta yms? Onko kukaan kokeillut esim. TÄTÄ reseptiä? Ilmeisesti huomattavasti tehokkaampaa tincturea ja aikaa valmistamiseen ei kulu kauaa.

Pentti
Viestit: 403
Liittynyt: 1.4.2013

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Pentti » 27.12.2015 9:16

On.60+% Viinan kanssa suljettuun lasipurkiin ja tuntien haudutus 80 asteisessa uunissa tai vesihauteessa.

Olen kirjoitetellut tänne ohjeen.

Amnihashaa
Viestit: 6
Liittynyt: 26.7.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Amnihashaa » 24.1.2016 11:47

omaan mieleen oleva ohje tälle on että käytetään pelkää kukinnon hartsia..
seuraavalla annostuksella olen tehnyt :
1-2,5g materiaalia
2-4 dl 60% kossu vodkaa/59% pohjan poikaa tai mitä vain kunhan se on 60% tai yli


lämmitetään materiaalia 100 asteessa , noin 20-30min
nakataan materiaalit pöytä lämpimään 60% alkoholiin
ja vaikka viina piru kutkutteliskin kurkun päässä, niin käännämme sen korkin vain kiltis kiinni ja teemme muutaman nopea tempoisen ravistelun.

noin kuukauden olen antanut olla, välillä haistellen ja sekoittaen soosia.
viikko ennen juoman nauttimista, siivilöi litku pois ja lisää ruokalusikallinen hunajaa(halutessaan myös hypäys fariini sokerii) pulloon.
ravistele pulloa vimmatusti viimeisen viikonajan.
nauti hyvässä seurassa.

en väitä että paras ohje, vaan toimiva siinä mis muutkin :)
sössittyjä sooseja,sossupuodin kosseja

Pentti
Viestit: 403
Liittynyt: 1.4.2013

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Pentti » 12.2.2016 22:54

En ole tainnut kirjoittaa green dragonin valmistamista painekattilalla.

Fast(* Dragon

Hamppu ja 80% viina lasipurkkiin. Kansi kiinni.

Vettä kattilaan ja keitetään 20 min venttiilin aukeamisen jälkeen. Hella pois päältä.

Kattilan jäähdyttyä kattila auki ja haihtuneen tilalle uusi viina. Jätetään sinne ainakin pariksi viikoksi.
(Syödään kuormasta tarpeen mukaan.) lopuksi kaadetaan teesihdin läpi ja puristetaan kasvimateriaali valkosipulipuristimella.

Trikromit hajoavat ja THCA dekarboksyloituu keittimessä. Tässä muodossa päihteet liukenevat uuteen liottimeen paremmin.

(Suosittelen mielummin uunitusta ja haudutusta, mutta näinkin voi tehdä, jos ei jaksa oottaa haudutusta.)


* koskee vain keittoaikaa...

Matopää
Viestit: 302
Liittynyt: 19.3.2008

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Matopää » 22.3.2016 10:36

Niksejä kaivataan viisaat toverit! Tein tuossa reilu kk sitten GD:tä pitkästä aikaa pienen testierän(ensimmäistä kertaa, ööh... 6 vuoteen kai). N. 2dl Viru Kange 80% + 8,5g Bubblegum/Sage n' Sour-budin sekoitusta, aivan saatanan hartsista tavaraa. Viime viikonloppuna kokeilin n. 3cl tuota litkua ja massiivisilla 5g/päivä toleilla siitäkin tuli jo pariksi tunniksi hyvin noheva fiilis, halailin itseäni ja höhöttelin samalla kun Capleton kaikui kajareista.

Se alkaisi hiljalleen olla filtteröintiä ja uudelleenpullotusta vaille, mutta tosiaan nyt tulee se niksikymysys. Mitä olette käyttäneet tuon murhamehun lantraamiseen? Maku on nimittäin aivan hirviömäinen vaikka siihen testinaukkuun kuinka sekoitin makeutuksena nestemäistä hunajaa ja nautin pienissä erissä mehun kanssa.

Kattoo nyt jos tuota edes viitsii juoda, ehkä laitan vain Pyrex-lasivuoan pohjalle ja haihdutan vesihauteella sen tahnaksi, pyörittelen askillisen röökejä siinä, annan kuivua ja poltan viikon mittaan pois. Kunhan tolet laskevat siis. Saatana mikä "flavuuri" tosiaan, lehtivihreän ihanainen bukee ehti jo unohtua. :x
~ Aina jotain puuttuu, mieli puutuu ja juuttuu, mies siit suuttuu muttei suostu muuttuu ~

Avatar
Sihaus
Viestit: 576
Liittynyt: 18.12.2008

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Sihaus » 23.3.2016 14:32

Nenästä kiinni ja naamariin.Perään jotain salmiakkia. Mä joskus tein ja ihan kauheen makusta.Vaikutuksista en jotenkin tykännyt, se viinanousu jotenkin pilasi ne vaikutukset tai ainakin latisti. Mietin myös tuota alkoholihasan duunaamista, mutta liekö hyötysuhde sitten kuinka paljon huonompi kuin esim. asetonilla tai butskulla?
politik use drugs
politik use bombs
politik need torpedoes
politik needs blood
thats what my friend is an evidence politik is violence
what my friend is a evidence politik is violence

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 389
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 23.3.2016 15:07

Jos valmiin tuotteen maku on aivan järkyttävän paha niin voihan sen haihduttaa tinktuuraksi. Ebaysta saa 30-50ml pipettipulloja edullisesti. Pari tippaa tinktuuraa kielelle, fisherman's friend huuleen, jazz soimaan ja pyöräilemään. :pimp:

Mulla on tekeytymäisillään 50cl 80% green dragonia. Tällä hetkellä maku on melko paahteinen kun dekarboksyloin kasvimateriaalin 150C uunissa 7min ajan. Ajattelin kokeilla laimentaa lohikäärmeen 40% ja maustaa sen kanelitangoilla, korianterinsiemenillä, neilikoilla, maustepippureilla ja mustapippureilla ja lopuksi lisätä 100g ruokokidesokeria. Toivotaan ettei tehot kadonneet höyrynä ilmaan uunikäsittelyssä ja että maku asettuisi lopputuotteessa edes jotenkin siedettäväksi...


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Tono! ja 1 vierailija