Venus Vaporizer (www.venusvaporizers.net)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 2.12.2015 21:53

ei se kiireistä ole kyse, joku häiriö sitten sähköposteissa kun toinenkin sanoi tänään ettei ollut saanut vastausta mutta nyt näyttää menevän taas perille. Lasikuvuista: niiden värillä ei yleensä ole väliä saatavuudelle. Ne on tosiaan verkkokaupassa eritelty eri tuotteina mutta käytännössä noita kupuja on joka väriä hyvin varastossa ja se ei vaikuta toimitusnopeuteen.

intuitio
Viestit: 5
Liittynyt: 24.4.2013

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja intuitio » 10.12.2015 1:11

Venus saapui. Mahtavaa ja helppoa!

Suosittelen.

väskä
Viestit: 6
Liittynyt: 13.10.2015

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja väskä » 31.12.2015 15:36

Pitkän odotuksen jälkeen oma saapui, mutta pesän kansi on sitten tsinnut jäädä pakkauspöydälle, kun ei mukana tullut?
Pitäiskö tuon pesän lähteä ihan nostamalla irti vai oliko irroitus vain kanteen? Tiukassa on, eikä raaskiis rikkoa jos tuo ei irroitettava ole 😕

Avatar
Putkonen
Viestit: 237
Liittynyt: 2.5.2014

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Putkonen » 31.12.2015 18:04

Pesä ja kansi pesästä kyllä ainakin omassani irtoaa ihan nostamalla jos vaan puhtaanapidosta on huolehtinut. Tarkista vielä paketti, muistaakseni pesä tuli erikseen pakattuna. (se polttimon suojaosa muistuttaa ihan pesää, ei ole tarkoitettu irrotettavaksi)
“Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.”

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 1.1.2016 10:25

väskä kirjoitti:Pitkän odotuksen jälkeen oma saapui, mutta pesän kansi on sitten tsinnut jäädä pakkauspöydälle, kun ei mukana tullut?
Pitäiskö tuon pesän lähteä ihan nostamalla irti vai oliko irroitus vain kanteen? Tiukassa on, eikä raaskiis rikkoa jos tuo ei irroitettava ole 😕


Onkohan nyt menny termit sekaisin, joskus joku on nimittäin luullut laitteen keskeltä tulevaa putkea pesäksi ja koittanut sitä irti repiä, vaikka kyseessä on lämpöelementti jonka päälle pesä laitetaan. Oheisen videon alussa näkyy tuo pesä kansineen, ja kuinka se aukeaa ja asetetaan paikalleen.
https://youtu.be/OBxDbfW5ThY
Sen pitäisi tosiaan olla erikseen pakattuna mukana, kannattaa tarkistaa pakkausmateriaalit ja mikäli ongelmia vielä on, niin kannattaa kirjoittaa suoraan sähköpostia tai soittaa niin apua saa nopeiten.

väskä
Viestit: 6
Liittynyt: 13.10.2015

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja väskä » 7.1.2016 22:49

Niin, puuttuihan siitä siis itse pesäkin, toki tutkin pakkauksen tarkasti läpi kun olin katsellut vähän tarkemmin valmistajan sivuilta mitä tuon pitäisi sisältää.

Nopean omatekoisen pesän kanssa tuntuis olevan kyllä kelpo laite, just sellanen mitä odotinkin 👌

------ edittiä ------
Nopeasti tuli 2 pesää ja kansi, kun ilmoitin puutteesta :respect: ( sorvaajana kiinnitin huomiota, ettei kulmia oltu viistetty tai pyöristetty pesän toisesta päästä)

On jäänyt kyllä muut vapot ja bongit rauhaan tämän jälkeen, hieno laite.

naapuri
Viestit: 14
Liittynyt: 18.4.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja naapuri » 15.1.2016 9:25

Mä putsasin lasin laittamalla sinne kuumaa maitoa. Kaakaot sekaan ja naamaan. Olin koko päivän melko tutkalla. Olin vetäny n. 10g materiaalia. Ois ehkä tarvinnu putsausta jo ennen sitä mutta jätin tekemättä just sen takia, että halusin testata miten ne jämät toimii.

jesper
Viestit: 674
Liittynyt: 27.9.2012

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja jesper » 15.1.2016 13:20

Edelleen odotellaan matka versiota, koska?

Terde
Viestit: 8
Liittynyt: 13.1.2015

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Terde » 17.1.2016 14:06

Nyt on ollu reilu puoli vuotta venus käytössä. Älyttömän tyytyväinen olen ollut, sopii täydellisesti kun itse en röökiä polta.
Kuitenkin muutama seikka jäänyt askarruttamaan venuksen käytössä. Eli...

1. Missä säädössä porukka pitää 2.sukupolven tehonsäätöä? Itse olen pitänyt säädön noin 40%:ssa. (Ilmeisesti 1.sukupolven laitteessa 60% oli sopiva...?)

2. Kuinka kauan annatte yhden pesällisen höyrystyä? Itse olen huomannut että aina jossain kohtaa höyry muuttuu selvästi kitkerämmäksi vaikka pesää ei ole ängetty läheskään täyteen tavaraa.
Miltä höyrystetyn materiaalin tulisi näyttää vapottelun jälkeen? Eli kuinka ruskeaa siitä tulee?

3. Ja kuinka usein vaihdatte pesän päällisosan verkon? Saattaa olla omaa kuvitelmaani, mutta itsestä tuntuu että jos verkko on semi paskanen niin höyry on hieman kitkerämpää ja maistuu erilaiselta.
Tuota verkkoa ei meinaa saada puhtaaksi millään.

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 18.1.2016 14:07

Lähetetty 18.1.2016 12:42:
Uudempi malli todellakin on tehokkaampi tuossa mielessä, että pienempi säätö sopii yleensä. Myös on mahdollista että alkulämpöä voi säätää pienemmälle (kts. ohjekirja esilämmityksen säätö).

Laitteen ohjelmistossa säätöjä ei ole muutettu eli laite antaa yhtä paljon virtaa lämpöelementille kuin vanhemmatkin versiot, mutta koska lämmönsiirtyminen uudessa on tehokkaampaa, saattaa lämpötila olla oletussäädöissä hieman alkuperäistä korkeampi. Tämän takia saattaa olla mahdollista että tuota esilämmitystäkin voi kokeilla säätää lyhkäisemmäksi, jos tuntuu että liian kitkerää tulee helposti.

Eräs henkilö ainakin kyseli että mitäs pitäis tehdä kun hänen mielestään vanhassa mallissa oli paremman makuiset höyryt, mutta sääti sitten asetuksia ja laitteesta tulikin oikein mieleinen. Ja etuna tietysti että virta riittää pidemmäksi aikaa akuillakin kun ei tartte käyttää niin isoja tehoja samaan tulokseen. Hän kertoi muistaakseni vähentäneensä aikaa 2:20 -> 1:40 ja just jotain 40% tehoja käytelleensä sitten. Oletussäädöt on sellaiset että kokematonkin käyttäjä pistäessään nappulan keskiasentoon, saa ensimmäisellä yrittämällä varmasti toimivat höyryt. Siitä voi sitten lähteä itse hakemaan omien yrttiensä ja mieltymyksiensä mukaisia säätöjä.

Pesän päällisosan verkolla taidat tarkoittaa sitä pesän kannen verkkoa. Jos se on kovin tukkoon päässyt niin ainakaan sitten voi ilmavirtausten muuttumisenkin takia vaikuttaa makuun. Sen puhdistukseen tulee kaksi vaihtoehtoista mieleen: joko kunnon kylvetys asetonilla, tai sitten polttaminen puhtaaksi. Se on ruostumatonta terästä 316l laatua eli kestää kyllä aika kovia oloja. Näyttämällä liekkiä sille, voi sen saada todennäköisesti varsin puhtaaksi kun kaikki epäpuhtaudet palaa pois!
----------
Lisätty 1 tunnin 25 minuutin jälkeen:

Matkamalli tosiaan on hieman viivästynyt, koska siihen päätettiin tehdä niin paljon parannuksia että niiden kehittely on vienyt oman aikansa! Nyt arviolta muutamassa viikossa pitäisi valmistua ensimmäinen pieni erä, ja siitä jatketaan sitten.

Ominaisuuksia on tullut aika paljon lisää:

- 3. sukupolven lämpöelementtiteknologia: lämpötilasensori ja kehittynyt polttimon ohjaus tekevät tuloksesta tarkempaa ja mahdollistaa polttimon tehokkaamman hyödyntämisen samalla pidentäen sen käyttöikää.

- Haptinen palaute eli värinäominaisuudet jotka tekevät kosketuskontrollien kera käytöstä entistä miellyttävämpää

- Stealth -ominaisuudet: sekä ylimääräiset valot, että värinäominaisuudet saa kytkettyä erikseen pois, jompi kumpi tai molemmat, mikäli halutaan vähentää huomiota.

- Ruostumattomasta teräksestä tehty lämpökilpi joka vuoraa puuosan sisäpuolelta pitäis laitteen viileämpänä, lisäten kestävyyttä ja parantaen ulkonäköä.

- Valo jolla höyry saadaan valaistua putkessa, mahdollistaen pöytämallista tutun höyryn virtauksen visuaalisen tarkkailun mikäli käytössä on ns. pidempi kotikäyttöputki.

- Boostin teho on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta, low, medium ja high. Näin voi erilaisiin käyttötapoihin löytää itselleen ihanteellisimman tavan käyttää boostaus -ominaisuutta. Asetus tallentuu muistiin, ja sen voi vaihtaa niin usein kuin haluaa.

- Esilämmitystekniikka on kehittynyt täysin uuden tyyppiseksi ja nyt laite pyrkii aina saavuttamaan halutun lämpötilan. Joten riippumatta oletko pakkasessa, saunassa, tai juuri höyrystellyt, laite lämmittää itsensä juuri sen verran kuin on tarpeen.

- Vaihtoehtoiset esilämmitykset: Mikäli haluat joskus höyrystellä erilaisia yrttejä, tai muuten vain aloittaa eri lämpötiloista, vaikkapa halutessasi yleensä nautiskella miedoilla lämmöillä aromeista ja toisinaan taas aloittaa tuhdilla ensi-imaisulla. Uuden ominaisuuden ansiosta tämä kaikki käy helposti. Oletuslämpötilan lisäksi voit tallentaa myös 2 vaihtoehtoista alkulämpöä, ja laitetta käynnistäessäsi yhdellä ylimääräisellä napin painalluksella valita sitten vaihtoehtoisen alkulämmön halutessasi. Tämä on myöskin näppärä kokeiluja varten kun voi ensin tallentaa vaikkapa toiseen ylimääräisistä muistipaikoista uuden asetuksen ja kun on varma sen olevan entistä parempi, tallentaa sen oletukseksi.

- 2 vaihtoehtoista tehokarttaa: vapossa on kymmenportainen tehonvalinta, 10 - 100% , 10% hyppäyksin, tarjoten markkinoiden laajimmat lämpötila-alueet samassa paketissa. Mikäli kuitenkin kaipaat tarkempaa säätöä, nyt on mahdollista valita matalien lämpötilojen yrttien säätöalue, tai korkeampien lämpötilojen yrteille säätöalue. Näin höyryhifistelijä voi saada vielä tarkemman 5% hyppäyksin säädettävän tehon joka soveltuu juuri omaan tarpeeseen.

- Lisätty suojaukset akkujen väärinpäin asentamista varten jotta se ei aiheuta ongelmaa.

Ohessa muutama renredöintikuva. alimmassa kuvassa luonnos pidemmällä "kotiputkella" letkuadapterin kanssa, jolloin höyryistä voi nauttia myös visuaalisesti

Kuva
Kuva
Kuva

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2074
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 18.1.2016 17:52

Hyvältä näyttää :) Onko taskumallissakin siis halogeeni höyrystämisen lämmönlähteenä?
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

Avatar
generalgreen
Viestit: 94
Liittynyt: 12.12.2007

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja generalgreen » 18.1.2016 20:02

Ai hitto, 1. generaation Venukseen ollut tyytyväinen, ja nyt kun bongasin tuon matkamallin, niin fiilis on "Shut up and take my money!"

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 18.1.2016 21:15

Tapionpoika kirjoitti:Hyvältä näyttää :) Onko taskumallissakin siis halogeeni höyrystämisen lämmönlähteenä?


jep, maailman ensimmäinen matkavapo jossa halogeenitekniikka. Haastavaa ollut saada pienessä tilassa laitteen lämpeneminen pysymään kurissa tätä mutta siinä on vihdoin onnistuttu niin että haave halogeenimatkavaposta muuttui todeksi.

Kolmen kätketyn kosketussensorin ja ns. sormieleiden (gestures) ansiosta laitteen kompaktista ja sileästä muodosta huolimatta sen säätömahdollisuudet ovat laajudessaan ainutlaatuiset.

Höyryn muodostuksen pitäisi olla, no, sanoisinko ennenkuulumatonta mukana kulkevaksi vapoksi, arviolta sellainen 50% lisääntynyt höyryn sakeus ja teho alkuperäiseen venukseen verrattuna joka sekin on jo vapojen kärkeä. Isoimmat tekijät tuohon lisäykseen on tuo uusin lämpöelementti joka siirtää lämmön taas astetta paremmin virtaavaan ilmaan sekä aiheuttaa voimakasta pyörteilyä, joka taas tehostaa höyryn irtoamista materiaalista. Sen lisäksi merkittävä tekijä on lyhyt ja tiivis höyrykanava suurella halkaisijalla varustetun lasiputken lävitse. Näin ollen vahva höyryvirtaus ei pääse tiivistymään letkujen yms. pintaan vaan saapuu käyttäjälle laimentamattomana

Terde
Viestit: 8
Liittynyt: 13.1.2015

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Terde » 17.2.2016 17:11

Voiko venuksen noin 4 min automaattista sammutusta (kun ei koske boost-nappiin) mitenkään pidentää, esim 8 minuuttiin?

Tai onko sitä mahdollista kytkeä kokonaan pois? Turhan usein ehtii itsellä sammua kun katsoo antaumuksella leffaa...

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 19.2.2016 14:06

Sitä ei ole mahdollista säätää. Se lisättiin aikanaan kun jollakulla kävi vahinko että oli kassissa käynnistynyt ja polttanut sitten akkujen tyhjentymiseen asti, ja laukussa ollut paita oli mennyt pilalle tuon takia kun poltti reiän siihen. Niin nyt se ei sitten pitäisi niin helpolla olla mahdollista että sillä mitään saisi poltettua pilalle vahingossakaan. Eli oikein muuta neuvoa tuohon ei voi antaa kuin että koita nyt muistaa boostata välissä.

Apollon ensimmäinen erä on valmistumassa, kuun vaihteessa pitäis saada postiin paketteja, ensimmäinen satsi on tosiaan vain vajaa 30kpl ja sen jälkeen hetki menee uusia osia odotellessa, mutta nyt on tosiaan tilattavissa niin kauan kuin tuota ekaa erää riittää.

veritas
Viestit: 11
Liittynyt: 10.1.2012

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja veritas » 22.2.2016 22:50

Näyttääpä hyvältä tuo Apollo. Iso peukku muotoilusta! Tässähän himottaisi vetäissä ostohousut jalkaan :D

Yksi kysymys tuli mieleen akkuihin liittyen. Kuinka paljon Apollo imee maksimissaan amppeereita akusta?
Tämä asia tuli mieleen nikotiinin höyryttelyharrastuksesta, jossa ihmisille on käynyt onnettomuuksia liian huonojen akkujen takia. Eli siis yritetään repiä akusta liian isoja amppeerilukemia ja sitten voi käydä ohraisesti akkujen puhaltaessa tulta silmille.
Tietysti en tämän Apollon sisuskaluista tiedä mitään, miten se käsittelee sähköä. En sähköopistakaan liikoja tiedä, mutta sen verran kuitenkin etten käytä liian heikkoja akkuja höyrystimissäni :)

chrisjo
Viestit: 119
Liittynyt: 6.11.2013

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja chrisjo » 23.2.2016 2:19

hei onko olemassa joku kikka millä kannen saa irti pesästä kun ne juuttuu yhteen. Mulla on kaksi pesää ja kantta mut molemmat jämähtää yhteen ja ihan pirun vaikee saada auki :doh:
Audentes fortuna iuvat

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 23.2.2016 12:53

chrisjo kirjoitti:hei onko olemassa joku kikka millä kannen saa irti pesästä kun ne juuttuu yhteen. Mulla on kaksi pesää ja kantta mut molemmat jämähtää yhteen ja ihan pirun vaikee saada auki :doh:


Kikka on oikeestaan ennaltaehkäisy, eli että jos jotain tahmaista alkaa kertyä niin putsaisi ajoissa. että jos oikein hyvin jämähtää niin alkaa olla vaikea paikka. Kauhean paljon löysemmäksi niiden välystä ei voi tehdä kun muuten tuppaa kansi lähtemään venuksessa kovemman imun mukana mukaan.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2074
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 23.2.2016 13:05

hirvimies2 kirjoitti:...

Kikka on oikeestaan ennaltaehkäisy, eli että jos jotain tahmaista alkaa kertyä niin putsaisi ajoissa. että jos oikein hyvin jämähtää niin alkaa olla vaikea paikka. Kauhean paljon löysemmäksi niiden välystä ei voi tehdä kun muuten tuppaa kansi lähtemään venuksessa kovemman imun mukana mukaan.


Just näin. Siperia opettanut että parempi uittaa pesä esim. asetonissa säännöllisin väliajoin.
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

hirvimies2
VenusVaporizers Author
Viestit: 64
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Venus Vaporizer (www.venusvaporizer.com/)

ViestiKirjoittaja hirvimies2 » 23.2.2016 13:08

veritas kirjoitti:Näyttääpä hyvältä tuo Apollo. Iso peukku muotoilusta! Tässähän himottaisi vetäissä ostohousut jalkaan :D

Yksi kysymys tuli mieleen akkuihin liittyen. Kuinka paljon Apollo imee maksimissaan amppeereita akusta?
Tämä asia tuli mieleen nikotiinin höyryttelyharrastuksesta, jossa ihmisille on käynyt onnettomuuksia liian huonojen akkujen takia. Eli siis yritetään repiä akusta liian isoja amppeerilukemia ja sitten voi käydä ohraisesti akkujen puhaltaessa tulta silmille.
Tietysti en tämän Apollon sisuskaluista tiedä mitään, miten se käsittelee sähköä. En sähköopistakaan liikoja tiedä, mutta sen verran kuitenkin etten käytä liian heikkoja akkuja höyrystimissäni :)Ampeereja se imaisee 100% tehoillaan keskiarvoltaan n. 3.5A. Eli ei kovinkaan paljon. Siinähän on tupla-akut just senkin takia että rasitus yhtä kohden olisi pieni, ja lisäksi suunnittelussa on otettu huomioon akkujen lämpenemisen pitäminen vähäisenä ym. seikat jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, jota pienet purkuvirrat myös parantavat. Ja mukana tulevat akut ovat laadukkaat ja suunniteltu moninverroin kovemmille virroille.


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija