Kuva

Thaimaa

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
Hampputukka
Viestit: 304
Liittynyt: 13.10.2006

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Hampputukka » 13.3.2015 19:41

swazitime kirjoitti:...

Etkä sit maistanu ollenkaan :doh: Toi bungalovi oli varmaan 2 ruskeeta tyttöö ja sinä :P Ps. en oo taolla käyny...


En maistellu :D kuumotteli tarinat poliisitoiminnasta jne. Taolla naapurit veteli kyl iisisti terangilla.

ClancyWiggum
Viestit: 13
Liittynyt: 29.1.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja ClancyWiggum » 28.5.2015 13:03

p.tapani kirjoitti:ai, hot young thaiii. Mites tuolta sais siiduja turvallisesti tänne kotomaahan.. postittamalla? frendi on käymässä ja kyseli tietoa, ei haluais joutua vankilaan lihansyöjäbakteerin uhriksi. Katulutkilta on kuulemma kyselly mut ne huutaa vaan go back to school, jonk boii!


Olen pari viime syksyä/talvea majaillut Thaimaassa ja molemmilla kerroilla tuonut repun pohjalla polton seasta kerättyjä siemeniä. En osaa sanoa Thaimaan lainsäädännöstä siemenien kohdalla, en onneksi ole joutunut tutkittavaksi. Kahta Thaiweediä ehdin kasvattaa viime keväänä n.kuukauden ennenkuin poliisit tulivat ja ryöstivät nämäkin tytöt. Ei mikään paras lajike sisälle, kuukaudessa kasvatti vartta melkein pari metriä ja muutaman lehtipari. Oli natikan alla siemenestä lähtien mutta silti vaan venyi ja venyi. Kiinnostaisi kyllä kasvattaa koska on mielestäni polttona eksoottisen erilaista kuin nämä hybridit ja sohvalukko indicat. :point: Tämän vuoden Tammikuussa, pari viikkoa ennenkuin piti tulla Suomeen sain käsiini tuoretta satoa ja täytyy sanoa että kyllä pärähti bambubongista! :o Siemeniä on vielä jemmassa jos joku mahdollisesti haluaa kokeilla kasvattaa, itsellä ei nyt mahdollisuutta. Mutta palatakseni asiaan, varmaan postissa tulee parhaiten jos kuumottaa repun pohjalla kantaa.
Oma linna, omat lait.

Rillipiru
Viestit: 4
Liittynyt: 9.10.2014

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Rillipiru » 15.2.2016 1:39

Koh Chang jäi erittäin lämpimästi muistoihin :) Bungalowi, auringonlasku, thaisafka ja chillsteppiä resortin playlistillä. Ei erikoisen päräyttävää tavaraa, vaan juurikin sitä syntyjen syvien pohdistelumatskua.

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja swazitime » 15.2.2016 11:39

Rillipiru kirjoitti:Koh Chang jäi erittäin lämpimästi muistoihin :) Bungalowi, auringonlasku, thaisafka ja chillsteppiä resortin playlistillä. Ei erikoisen päräyttävää tavaraa, vaan juurikin sitä syntyjen syvien pohdistelumatskua.


Ostitko paikallisilta vai toitko "eväät" mukana patilasta? Oi Chang mä kaipaan sua niin...

donitsi
Viestit: 32
Liittynyt: 12.4.2011

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja donitsi » 14.3.2016 21:19

Koh Changilla muutamaan otteeseen käyneenä voin suosittaa, että saarelle suunnattaisiin silloin kun ihmisiä on vähiten. En ole varma, koska saaren high season tarkalleen alkaa, mutta itse olin toukokuussa 2015 Changilla ja saari oli huomattavasti hiljaisempi vrt. saman vuoden tammikuuhun (jolloin olin saarella ensimmäisen kerran).

Majoituksista voin suosittaa Bang Bao Cliff View resorttia. Bungaloweja merinäköalalla ja rauhallisella sijainnilla.
Yövyin yhden yön Siam Hut nimisessä paikassa, eikä ätmös viehättäny. Paska trance ja känniset brittituristit löydät täältä.

Skootterin vuokraus ehdoton juttu! Eikä osteta sitä löpöä litran pulloissa vaan mennään kiltisti paikallisen Esson pumpulle.

Saaren itäpuolelta löytyy myös sauna koti-ikävää lievittämään. Amiraalin Tupa tais olla mestan nimi. En kokeillut, sillä suomalainen pariskunta pyysi saunan käytöstä 400 bahtia. Kunkun kuvat käytettiin täten järkevämmin.

swazitime kirjoitti:Ostitko paikallisilta vai toitko "eväät" mukana patilasta? Oi Chang mä kaipaan sua niin...

Vastaan, vaikkei minulta kysyttykkään :mrgreen:

Omat evääni löysin Hippy Hut nimisestä bungaloweja tarjoavasta puljusta. Samalla voi ihastella paikan pitäjän tekemiä tauluja. Osaa nimittäin maalata.
Outoa tavaraa, sillä eväät oli pakattu aina neliön mallisiksi, prässätty ja kääritty folioon. Nälkä lähti kuitenkin joka kerta niillä eväillä :yes:

swazitime
Viestit: 1021
Liittynyt: 26.2.2013

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja swazitime » 15.3.2016 7:35

Joo Thaikkuihin kannattaa aina mennä off-seasonilla varsinkin saarille.Jossain Changilla on varmaan high-seasonilla niin vitusti huutavia brittejä ja rumia ryssiä et menee koko saarella lepuuttelu idea vituiks! No saaria on thaikuissa vaikka muille jakaa,mut Changi on kyllä sopivan iso et löytyy chillailu mestoja varmasti toisin kuin esim Koh sametilta vaikka hieno saari sekin! 8) Nämä siis Siamin-lahden itä rannalla,suht lähellä maailman parasta biletys paikkaa... PATTAYAA!!! :wink:

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 31.3.2016 8:33

Koh Changilla myyvät pääsääntöisesti Laosilaista prässibudia joka ainoassa reggaebaarissa.
Poikkeuksena Rasta View josta saa prässäämätöntä naurukukkaa.
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

GreenGatsby
Viestit: 33
Liittynyt: 14.8.2014

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja GreenGatsby » 31.3.2016 15:54

Olin lomailemassa Thaimaassa ja kirjoitan nyt omia kokemuksia jakoon. Jokaisessa paikassa brickin hinta 1000BHT, joka on noin 27e. Brickistä irtosi arviolta noin 8g verran hyvälaatuista 100% sativaa. Ko Taolla, Ko Phanganilla ja Ko Lantalla tuli polteltua. Ko Phanganilla sijaitseva ranta nimeltä Haad Yao oli reissun suosikkeja. Rinteestä bungalowi 500BHT, jonka terassilla ja vessassa tuli hiisattua, paratiisimaisella näkymällä, ranta 5min kävelymatkan päässä, uskomattoman hyvää ja halpaa ruokaa ja rentoa meininkiä. Eipä noi muutkaan saaret huonoja olleet, mutta Haad Yao jäi halvan hintatason ja rennon hipahtavan ilmapiirin takia mieleen. Sisämaassa kannattaa unohtaa poistohommat (jostain Bangkokista puhumattakaan), mutta rannoilta löytyy melko helposti reggaebaari, josta sitten voi käydä kyselemässä. Joissain paikoissa jointteja saattaa olla listallakin.

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 29.5.2016 8:27

GreenGatsby kirjoitti:Ko Phanganilla sijaitseva ranta nimeltä Haad Yao oli reissun suosikkeja. Rinteestä bungalowi 500BHT, jonka terassilla ja vessassa tuli hiisattua, paratiisimaisella näkymällä, ranta 5min kävelymatkan päässä, uskomattoman hyvää ja halpaa ruokaa ja rentoa meininkiä. Eipä noi muutkaan saaret huonoja olleet, mutta Haad Yao jäi halvan hintatason ja rennon hipahtavan ilmapiirin takia mieleen.


Koh Phanganin Haad Yao on kieltämättä yksi Thaimaan parhaista rannoista.
Suosittelen Hollantilaisen miehen pitämään kuntosalia ja kuppilaa kyseisellä sijainnilla. :wink:

Ja pahimpiin mässyihin ThongSalan food marketille. :)
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 22.3.2017 12:36

Poistin postauksen mutta jotain piti kirjoittaa silti.
Viimeksi muokannut rUllaKebab, 2.4.2018 14:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

Bomboclat
Viestit: 24
Liittynyt: 19.1.2011

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Bomboclat » 24.3.2017 11:38

Kokemuksia Chiang Maista vuoden takaa.
Prätkäjengi myi omassa baarissaan tiskin alta, vaati tosin paikalliset suhteet että sinne sai mennä. 500bahtilla sai vajaan kympin polttoa. Laatu vaihteli jostain prässistä ihan ok luomubudiin. Poltin guest housessa partsilla ilman ongelmia vaikka koko paikka kärys.
Kambodzassa ja Laosissa on parempi meininki.
Bless

Lortto
Viestit: 105
Liittynyt: 29.5.2017

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Lortto » 24.7.2017 20:48

Koh phanganilla hyvät ja fätit jointit sai amsterdam baarista 8) vuoren rinteellä, kaks kerroksinen mesta. Ylimmässä soi jamaica musiikki ja alakerran poolilla sillanen rento chillstep/tropical house. Siel ei tullu selvinjalin käveltyy pois :pimp: :laugh:

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 25.9.2017 12:58

Tuntuisi olevan ympäri maata samaa hieman paranoiaa aiheuttavaa Laon prässiä ihan mihin vain meneekään.
500thb saa 3-5g, 1000thb 15-25g ja 3500thb 100g palan, eli on halpaa kuin saippua. :)

Onko foorumilaisia liikkumassa talven aikaan Thaikkulan suunnalle?
Laitahan viestiä jos!
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

Revontuli
Viestit: 122
Liittynyt: 7.12.2016

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Revontuli » 25.9.2017 19:16

Kun olin viimeksi thaikuissa niin tutuistuin pariin jätkään jotka kertoivat jääneensä kiinni Thaimaan poliisille. Näyttivät kuvankin jossa olivat käsiraudoilla kiinni toisissaan. :D Olivat säätäneet tuk-tuk kuskilta poltot ja lähteneet puistoon polttelemaan. Vartija oli huomannut kamerasta ja soittanut poliisit paikalle. Pääsivät tilanteesta pois ehjin nahoin 500€ lahjuksella. Jos päättää polttaa niin se kannattaa tehdä saarella eikä koskaan paljastaa myyjälle missä guesthousessa punkkaa. Osa myyjistä toimii yhteistyössä Thaimaan poliisin kanssa ja ilmoittavat heti poliisille kauppojen jälkeen (jakavat lahjusrahat). Jos käy Thaimaan bileissä niin voi paskalla tuurilla huumepoliisi raidata paikan ja pakottaa kaikki kusitesteihin. Huumepoliisin kanssa ei auta lahjukset tai selittelyt että joo Kambodzassa poltin. Olen kuullut legendaa Thaimaan vankiloista että siellä on aikoinaan vangit joutuneet syömään rottia nälkäänsä. Ei taida olla ihan hatsien arvoista, etenkin kun siinä on vieressä monta muuta maata missä polttelu on paljon helpompaa.

LL Cool R
Viestit: 54
Liittynyt: 28.10.2010

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja LL Cool R » 2.2.2018 22:31

Strong agree. Thaimaassa vuoden asuneena ja sen jälkeen Cambodiassa asuneena jälkimmäinen huomattavasti letkeämpi mesta niin hinnan, laadun, säädön, saatavuuden ja hintojenkin puoleasta. Eli isoa peukka Sihanoukvilleen päin. Toki Thaimaassakin kaikki onnistuu , mutta itse olin huomattavasti paremilla fiiliksillä naapurissa. Ja Cambodiassa jos on supliikki hallussa ja tykkää puhua mukavia poliisille , pääsee paljon huokeammalla summalla pois paikalta. Huom. Koskee vain cannabista omia tietolähteitä mukaillen. :D
LL Cool #LR1

Avatar
juupasenjuu
Viestit: 124
Liittynyt: 21.3.2008

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja juupasenjuu » 13.2.2019 11:51

Mikä tilanne nykyään thaimaassa? Thaimaa laillisti lääkekannabiksen loppuvuodesta 2018. Saako tohtorilta muutamalla eurolla reseptin jolla sitten marssii apteekkiin hakemaan kukkaa?
Thaimaa ilmeisesti pyrkii maailman kärki tuottajaksi kannabiksessa.

Tuossa vielä joku linkki mutta googlettamalla löytyy h elposti lisää.
https://www.forbes.com/sites/sarabrittanysomerset/2018/12/25/thailand-legalizes-medical-marijuana-and-kratom/#4473b39b2bb9
.-.. . --. .- .-.. .. --.. . / .. -

jormaseppo
Viestit: 1
Liittynyt: 1.1.2020

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja jormaseppo » 2.1.2020 18:33

Nostetaas kuolleista tämä aihe.

Oma vinkki on että skipatkaa ne poltot Thaikuissa, farangia kusetetaan aina.

Avatar
weed420
Viestit: 1564
Liittynyt: 11.12.2010

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja weed420 » 2.1.2020 23:21

se block weedi mikä oli noissa olosuhteissa kasvanutta vei harvinaismaiseen maailmaan.
töllöstä kahtelin jotain rajasota ohjelmaa missä mexican kaverit sumuttelivat harkkojen sekaan jotain "thc liuosta" antamaan potkua. mitähän lie tutkimuskemikaalia tällä kertaa. jostain luin myös joidenkin harvan dippaavan valmiit budit heroiinin valmistuksessa ylijääneeseen veteen ennen kuivausta. varmaan kannattaa vesicurettaa poltot jos ei kasvata omia.

Avatar
rUllaKebab
1 tähti
1 tähti
Viestit: 378
Liittynyt: 16.6.2009

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja rUllaKebab » 12.3.2020 12:46

9000thb/kilo vaikuttaa olevan yleinen hinta maan eteläosissa hyvälaatuiaesta prässistä.
Harmi etten polta enää. :laugh:
Köyhälläkin on kahisevaa, tuulipuku.

Kristallilapsi
Viestit: 341
Liittynyt: 3.1.2010

Re: Thaimaa

ViestiKirjoittaja Kristallilapsi » 18.2.2021 11:31

jormaseppo kirjoitti:Nostetaas kuolleista tämä aihe.

Oma vinkki on että skipatkaa ne poltot Thaikuissa, farangia kusetetaan aina.

Nykytilanne muuttunut paljon kun laillistivat läääkekäytön. Saat kasvattaa luvalla 6:tta kasvia
jonka voi halutessaan myydä valtiolle, laatu pitää olla tosin mitä pyydetään. Muutenkin ko.asia kiinnosta paikallisia hamppua kasvaa
siellä sun täällä monessa naapurissa:D :wanha:
"jos metsään huumepoliisi haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt"


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa