miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Avatar
räsänen
Viestit: 431
Liittynyt: 30.10.2012

Re: miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

ViestiKirjoittaja räsänen » 19.5.2018 21:57

Isä tietää. Äiti tietää. Kummit tietää. Sisarukset tietää. Kaikki kaverit työkavereita myöten tietää. Sen verran salassa... Eipä kiinnosta muiden mielipiteet enää, jos eivät mun kans halua harrastukseni takia hengata niin olkoot sitten niin. Kukaan ei ole vielä hylännyt/katkonut välejä, vaikka osalla porukasta on vähän ristiriitaisia tunteita herännytkin. Keskustelemalla aiheesta asiallisesti ja hoitamalla muut elämän osa-alueet kuntoon asiat monesti selkeytyy.

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1946
Liittynyt: 27.5.2008

Re: miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

ViestiKirjoittaja neural_rust » 20.5.2018 13:24

En pidä, lähinnä huudan kovaan ääneen..
Mun hatsittelu on kylän julkinen salaisuus,
Talkkari tietää, kuten poliisikin.

Itseasiassa en ole ikinä kieltänyt käyttööni, vaikka kuka ois kysynyt..

Locker
Viestit: 356
Liittynyt: 18.10.2010

Re: miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

ViestiKirjoittaja Locker » 1.8.2018 21:36

Locker kirjoitti:Se salassa pitäminen on henkkoht yksi suurimpia minua painavia asioita... Ei kuitenkaan ole pokkaa tulla huutaen "kaapista".

    Kuitenkin taannoin yksissä kaverin kotibileissä olin tullut paikalle pössyissä ja siinä sitten näön vuoksi nautiskellut pullollisen. Kun pilvi kääntyi laskuun, rohkaistuin kahteen pienimuotoiseen kaapin raottamiseen :) .

    1) Kysyin asunnossa majailevalta kaveri 1:ltä, josko parvekkeella saa polttaa kukkaa.
    2) Parvekkeella oli muutama muukin polttelustani tietävän kaveri 2:n lisäksi, joista eniten kysymyksiä herätti yksi pitkäaikainen suhde, kaveri 3. Sytytin agentin. Kaveri 2 tiesi mistä on kyse, kaveri 3 puolestaan huomattuaan "tupakan" hämmästeli, että olenko (ainiaan savuton hyvis) alkanut polttamaan!

    Tuoksu levisi hetkessä ja uusi paljastunut puoleni kuitattiin mukavassa hengessä: "Täällähän onkin tällainen kukkaistuoksu!"

Lähimmiltä ystäviltäni en ole asiaa salaillut, joiltain heistä kun asiasta aikanaan varsinaisesti kuulin muuta kuin mitä terveystiedon tunnilla kerrottiin. Toiveenani ja tavoitteenani olisi jokin päivä (toivottavasti jo pian) kertoa asiasta vanhemmille, ainakin toiselle.


Ohhoh! Olipas hauska törmätä tähän vanhaan viestiini 5 vuotta sitten ja todeta, että olen saanut jättää kyydistä paljon tuosta painolastista!

Suurin osa kavereista on kuitenkin vähintään kokeillut eikä oikein kukaan piireissäni suhtaudu kannabikseen tuomitsevasti, joten käyttöni ei ole minut tunteville nykyisin mikään salaisuus.
Olen kertonut myös vanhemmilleni (mikä tuntui todella hyvältä), jotka suhtautuivat asiaan kaiken kaikkiaan rennosti. En muuta odottanutkaan. Isäni on itsekin jokuset pössyt poltellut omassa nuoruudessaan ja kertoikin historian havinaa huokuvia tarinoita niiltä ajoilta. Haluaisin vielä joskus polttaa savut, kun olen heidän seurassaan.

Salailun piiriksi taitaa sitten jäädä vain työelämä.

Avatar
weed420
Viestit: 306
Liittynyt: 11.12.2010

Re: miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

ViestiKirjoittaja weed420 » 2.8.2018 23:51

ennen salasin, kielsin ja piilotin käytön. nykyään yritän vain piilottaa sen niiltä joiden ei tarvitse tietää siitä.

Avatar
221x25
Viestit: 130
Liittynyt: 7.11.2017

Re: miten salassa pidät kannabiksen käyttösi?

ViestiKirjoittaja 221x25 » 3.8.2018 20:48

Älä pakota mua kuselle
https://youtu.be/uK0kencE0fw


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija