Kuva

Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Poliisin uhri

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Poliisin uhri » 21.8.2015 9:51

http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/20 ... -perusteet



Poliisi sai tehdä kotietsinnän neljän jälkeen aamuyöllä hollolalaismiehen ja hänen äitinsä tiloihin viime joulukuussa. Itä-Suomen hovioikeus katsoi, että kotietsinnälle ja miehen kiinniotolle oli perusteet, vaikka mies paljastuikin lopulta syyttömäksi.

24-vuotias mies ja hänen äitinsä valittivat Päijät-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen, mutta päätöstä ei muutettu.

Mies joutui sattumalta epäillyksi varkaudesta, kun saman kerrostalon terveysasemalle oli juuri murtauduttu.

Poliisi ei nähnyt ulkona jälkiä ja oletti epäillyn olevan talossa. Kohteeksi valikoitui miehen asunto, koska siellä näkyi liikettä ja oli valot päällä.

Kun miehen kengissä vielä oli samanlaisia koirankarvoja kuin terveysaseman lattialla, kotietsintään saatiin lupa. Se tehtiin äidin autotallivarastossa, johon miehellä oli avaimet. Varashälytin kuitenkin laukesi, mikä herätti naapureita.
Kohtuullinen haitta pitää sietää

Kotietsintää ei saa tehdä kello 22-07 ilman erityistä syytä. Oikeus katsoi, että tutkinnalla oli kiire, ja haittaa vähensi se, että mies ja hänen äitinsä olivat valveilla.

Hovioikeus kiinnitti huomiota siihen, että poliisin virkavelvollisuutena on selvittää rikoksia ja sivullisten velvollisuutena on sietää siitä aiheutuva kohtuullinen haitta tai vahinko.

Mies ja äiti vaativat kumpikin valtiolta 5 000 euron korvausta kotietsinnän aiheuttamasta kärsimyksestä, mutta vaatimukset hylättiin.

Molemmat joutuvat maksamaan 880 euroa poliisihallituksen oikeudenkäyntikuluja.



Aivan vitun käsittämätöntä.

Ongelmakohdat tässä hovin päätöksessä ovat nyt ensimmäisen 5 minuutin miettimisen jälkeen seuraavat:

1.1. Poliisit väittivät käräjillä yhtenä perusteena että ulkoa oltaisiin nähty asunnostani "liikettä" ilman sen kummoisempia määrittelyjä.
1.2. Poliisit eivät enään hovioikeudessa väittäneet että asunnostani oltaisiin nähty liikettä KOSKA SE OLI OLLUT YKSI VALITUSPERUSTEISTA sekä minulla oli kuvat mukana hovioikeudessa jotka näyttävät näkymän asunnon ulkopuolelta josta ei todellakaan näy sisälle asuntoon. Poliisi vetosi valikoivaan muistikatkokseen.
1.3. Hovioikeus hyväksyy poliisin käräjillä esittämän ja valheisiin perustuvan selityksen ratkaisuunsa vaikka poliisi oli muuttanut tarinaansa useasta kohdasta käräjiltä hoviin siirryttäessä.

2.1. Poliisit väittivät käräjillä myös että oli mahdollista että lääkäriasemalta oltaisiin viety lääkkeitä ja huumaavia aineita. Yllätys yllätys, taas valheellisesti.
2.2. "Mahdollisesti viedyt lääkkeet" olivatkin myös toisena valittamisperusteena ja poliisit eivät enään väittäneet tätä hovissa. Lääkäriaseman omistaja kävi hovissa todistamassa että poliiseille oli tullut ennen etsintää selväksi että lääkevarastoon ei olla murtauduttu. Poliisi vetosi valikoivaan muistikatkokseen.
2.3. Sillä ei ollut merkitystä hovin ratkaisuun että "mahdollisesti varastetut huumaavat aineet" muuttuivatkin muotoon "lääkevarastoon ei oltu murtauduttu".


Siis todellakin, hovi perustaa ratkaisunsa poliisin tarinaan käräjiltä josta jopa poliisi luopui koska pystyn todistamaan tarinan puhtaaksi hevonpaskaksi. :smash: :smash: :smash:



Tuntuu kyllä että trippaisin aika kovaa kun yrittää kietoa tätä hovin aivopierua pään ympärille...

Kerrataan siis vielä.

Poliisi valehtelee asiasta käräjillä -> valitan asiasta hoviin -> poliisi ei enää esitä valheellista perustetta vaan vetoaa muistikatkokseen -> hovioikeus hyväksyy poliisin käräjävalheet vaikka poliisit eivät enää esitä sitä perusteeksi ja hoville on esitetty todisteet siitä, että poliisin käräjätarina ei pidä paikkaansa.

Kuva Kuva

"Asuinhuoneistossa paloi valo ja huoneistossa oli liikettä" "[Asianomistaja eli allekirjoittanut] avasi oven, mutta veti sisäovea kiinni kuin estääkseen näkymän sisemmälle huoneistoon ja kysyi kotietsintäluvasta. Tässä vaiheessa he havaitsivat asunnon eteisen lattialla kengät, joissa oli samantapaista karvaa kuin terveysaseman lattialla." –Suora lainaus poliisien käräjillä sepittämistä valheista.

Kuten kuvaliitteistä näkyy; Kenkiäni edes näy asunnon ulkopuolelle kun ovi on poliisin kuvauksen mukaisessa asennossa. Toisekseen kengät olivat niin kaukana ovesta että niissä olevia karvoja ei pystyisi näkemään asuntoni ulkoa. Huomaa myös että vessan ovi on asunnon ulko-oven vieressä joka estäisi kenkien pitämisen oven vieressä paikassa josta ne näkyisivät. Ja kuten näkyy niin näkymä asuntooni ulkoapäin ei anna paljoa tilaa näköhavainnoille asunnostani.


Korkein oikeus, täältä tullaan!

Avatar
SpiderGrower
Viestit: 145
Liittynyt: 20.3.2015

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja SpiderGrower » 22.8.2015 7:22

Noni lycka till ! :D
Spidersense tingling.....

Avatar
Laiskimus
Viestit: 318
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 22.8.2015 11:06

Tsemppiä ja voimia täältäkin päin! :)

kunnos paskaa

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja kunnos paskaa » 23.8.2015 19:02

Ainoa mitä voit tehdä, on oikaista asioita ihmisille, jotka luulevat sinua varkaaksi tapauksen takia ja kertoa poliisin mielivallasta oma versiosi.Ei täällä euroopan persereiässä asiat muutu jos kaikki vaan nielee kaikki ihmisoikeusrikkomukset. Koti on koti, sen rauhan rikkomiseen on oltava TODELLA hyvä peruste.. Poliiseille et valitettavasti voi mitään, koska heillä on valtuudet tehdä mitä haluavat, voit toki tehdä valituksia virkavirheistä jne, mutta se on loppupeleissä vain omien voimien tuhlausta.

Ps. Olen itsekkin saanut osani kieroilusta. Aikoinaan asuintalossani sattui vesivahinko ja talonmies oli käynyt yöllä penkomassa asuntoani ja soittanut poliiseille. En herännyt tähän, koska oli pitkä työpäivä takana ja luulin voivani ummistaa "kotonani" silmät hetkeksi. Noh aamulla paukkuu poliisit sisään ja vie minun suuren HUUMEVILJELMÄN= 1 kusinen kasvi ruukussa, Saan kuitenkin jäädä kotiin, koska on sunnuntai ja viikonloppuna tehdyt etsinnät muutenkin laittomia.Seuraavana aamuna asuntooni pölähtää omilla avaimillaab isännöitsijä ja alkaa uhoamaan minulle päin naamaa :D ajoin kuitenkin vittupään samantien helvettiin, eikä sitä sen jälkeen näkynyt.Ja tästä koko homma vasta alkaa: Vesivahingon aiheuttaja oli suihkuun lattiakaivon päälle sammunut tyyppi, kuitenkin viikon päästä toi haastemies lappua ja minua ruvettiin syyttämään tämän vesivahingon aiheuttamisesta :D perehdyin kumminkin lakikirjaan pari viikkoa ja tein vastalauseen oikein viimeisen päälle oikeuteen. en jaksa/halua selittää enempää yksityiskohtia, mutta jupakka päättyi vasta kuukausien päästä kun haastoin asianosaiset oikeuteen kotirauhan rikkomisesta ja muutin toiseen asuntoon. Pahapa heidän oli kumminkaan onnistua lavastuksessa, kun kämpässä ei minkään näkösiä merkkejä ollut mistään kosteudesta, vaikka viereisissä kämpissä oli tulvinut vesi.

Että tuossa esimerkkiä,. että kyllä sitä mielivaltaa on, oikeuksiensa puolesta vaan joskus joutuu taistelemaan ja epäoikeudenmukaisuutta tulee olemaan aina. Ole suoraselkäinen, äläkä luovuta.

Laillistakaahan se hamppu jo, niin saadaan noilta toisten elämän sotkijoilta yksi harrastus vähemmäksi. Vituttaa lukea kaikenmaailman huumeviljelmärikosjuttuja lehdistä, mikä rikos muka kasvin kasvatus on? ketä vastaan se on rikos, onko takapihani kukkapenkkikin yhteiskunnan vihollinen numero yksi, koska siellä kasvaa jotain vitun perennoja.

Huhhuh :D tulipa tekstiä, nyt parempi ehkä jo lopettaa.

Mutta tosiaan, jaksamisia.

giantvieras

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja giantvieras » 25.5.2016 17:36

toivon että op:lle kävi vihdoinkin jonkinlainen tuuri. aikamoinen vitutus, alkaa pelottaa.

Vieras

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Vieras » 28.8.2016 14:31

Käykääs kaikki kynnelle kykenevät kirjottamassa toi kansalaisalote jos kerran saatas ees se eduskuntaan asti ni oishan seki eteenpäin näitten järettömien kannabis lakien purkuoperaatiossa. :) https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2070

Näädä

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Näädä » 29.9.2016 9:10

Parasta tässä oikeusvaltiossa on myös se, että suorittaessaan laitonta kotietsintää, voi poliisi kuitenkin käyttää etsinnässä löytyneitä todisteita oikeudessa laillisesti. Suomi on ihan vitun DDR, ellei jo Pohjois-Korea

Poliisin uhri

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Poliisin uhri » 29.10.2016 9:01

Sellanen korkein oikeus. Istui jutun päällä vuoden ajan, ei valituslupaa -> hovioikeuden päätös jää voimaan -> hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden päätöstä -> käräjäoikeuden päätös perustuu perättömään lausumaan tuomioistuimessa.

Syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen kommentoimatta esitettyjä todisteita yhtään mitenkään.

En jätä kesken ennen kuin tappavat. Katotaan uskaltaako lehdistö uutisoida jutusta. :foil:

Avatar
Istjender
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1148
Liittynyt: 23.4.2009

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Istjender » 30.10.2016 15:37

Otan osaa. Kuulostaa paskalta. Olin uskonut oikeuslaitokseen sen verran että edes tälläisessä tapauksessa voitaisiin saada järkevä tuomio.

Onneksi sentään joku on päässyt korkeimpaan asti. Tuntuu että käräjä/hovioikeus ei uskalla puuttua epäkohtiin.
"Tykkään käydä baarissa tanssimassa, baarissa juomassa, baarissa kavereiden kanssa, baarissa laulamassa ja baarissa."

Poliisin uhri

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Poliisin uhri » 1.11.2016 13:11

Kävin tiedustelemassa jos käräjäoikeudella olisi parempilaatuisia tallenteita oikeudenkäynnistä kuin minulle viime vuonna toimitetut rätisevät, neljään osaan pätkityt äänitteet..

Tallenteita ei löydy vaikka juttu sai lainvoimaisen päätöksen vasta viime kuussa. :smash: :shock: paikalle jouduttiin kutsumaan laamanni joka alkoi ihmetellä asiaa ja lupasi ottaa yhteyttä kun ehtii kyselemään järjestelmästä vastaavilta.. :foil:

Poliisin uhri

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Poliisin uhri » 8.11.2016 8:27

5/5 trolli ESS:n lehtimieheltä.. Kävi tekee jutun, otti kuvia perjantaina ja lupas tiistain lehteen.. Ei näy verkossa eikä paperiversiossa. :eiei:

Poliisin uhri

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Poliisin uhri » 10.11.2016 9:22

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

ESS 10.11.16:
Kuva

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3139
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja psyphish » 30.3.2017 17:47

Vitun siat ja paska fasistivaltio. Toivottavasti kaikki nuo ihmisperseet saavat arvoisensa kohtalon. Jokainen kyttä on paha ihminen :twisted:

jobo_
Viestit: 89
Liittynyt: 5.5.2011

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja jobo_ » 28.1.2019 22:45

toivottavasti asiat järjestyy samaa paskaa valtio ja poliisi niin prkl kieroa sakkia

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 29.1.2019 7:32

jobo_ kirjoitti:toivottavasti asiat järjestyy samaa paskaa valtio ja poliisi niin prkl kieroa sakkia


niin.. siis langan juttuhan on jostain 2016 edeltävältä ajalta jolloin suomen oikeuspolku käyty loppuun.
Mielestäni näitä oli hiljattain toinenkin .. Pitää olla ilmeisesti todella pätevä juristi jos yrittää saada mitään syytettä aikaa esim siitä että poliisi ei ota yhteyttä ENNEN kotietsinnän suorittamista vaikka tämä on laissa ilmoitettu edellytys.

possut sanoo et todisteita saattaa hävitä.. ei tuo ole perustelu.. sitten odotetaan niin kauan että asunnon haltija tulee takaisin asunnolle ja mennään hänen kanssaan yhtä matkaa..

mutta kun lain noudattaminen on niin vaikeaa.. eiks me voitais taas muuttaa lakia niin että meitin temmellys olis laillista? Näin taisi käydä juurikin kun tietolähde toimintaa uudistettiin.. harvoja rikollisia kohdellaan näin että laittomuudet tehdään laillisiksi..

tahtoo eduskuntaan jossa vois sentään vittuilla lakialoitteilla ja selvityspyynnöillä.. (joo .. en ole ehdolla 2019 .. tarvii vapaaehtoisia auttamaan projektissa mutta seuraavaa voisi harkita eli olikos se 2023 tms)
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

fin1000w
1 tähti
1 tähti
Viestit: 477
Liittynyt: 14.1.2004

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja fin1000w » 18.3.2019 16:59

Jotain tolkkua näihin ehkä joskus tulossa.

Esitutkintaan oli hommattu ulkomaisen poliisin toimesta todiste, kyseisen maan poliisi oli hommannut sen laittomalla kotietsinnällä.
Ei uskaltanut syyttäjä täällä nostaa juttua pitkään mietittyään, juristi toi selvästi esiin laittoman hankitatavan syyttäjälle.

Ja vangittuna istuttu tutkinta.

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 19.3.2019 5:40

fin1000w kirjoitti:Jotain tolkkua näihin ehkä joskus tulossa.

Esitutkintaan oli hommattu ulkomaisen poliisin toimesta todiste, kyseisen maan poliisi oli hommannut sen laittomalla kotietsinnällä.
Ei uskaltanut syyttäjä täällä nostaa juttua pitkään mietittyään, juristi toi selvästi esiin laittoman hankitatavan syyttäjälle.

Ja vangittuna istuttu tutkinta.


Kuvastaa eroa suomen ja sivistyneen maailman välillä..

Suomessa kun poliisille riittää poliisin näkemys että kotietsinnälle on perusteet.. kotietsintään ei tarvitse kutusa epäiltyä vaikka laki niin vaattii eikä oikeus poliiseja tästä rankaise.

anteeksi jos ja kun kuulostan rikkinäiseltä levyltä .. ketuttaa .. kiitos tiedosta!
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Oikea: Tursake420

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Oikea: Tursake420 » 11.4.2019 21:11

Tässä tapauksessa - vaikka poliisien toiminnasta todellakin perseilyä löytyy, on kuitenkin hyvä miettiä asiaa tältäkin kantilta: Ensin huomataan että apteekkiin on murtauduttu. Ohops, ulkopuolella ei näy jälkiä. Tämä meinaa kyllä sitä että tekijä on hyvin todennäköisesti tullut samasta talosta sisältä (tässä tapauksessa tosin ei ollut, mutta ajatelkaa miltä homma näyttää possujen näkökulmasta). Kyseisessä rapussa on yhdessä kämpässä valot päällä - No sinnehän gäisät ensimmäisenä menee kyselemään. Jatko onkin sitten ihan perustavaa poliisien vittumaisuutta - ne ovat NIIN varmoja että Poliisin Uhri on kilauttanut hypoteekin (kun vielä ei halua päästää kyttiä sisälle jos kerran on viaton ja kyselee kotietsintämääräystä) että rupeavat keksimään näitä saatanan vippaskonsteja sisälle päästäkseen. Kyllä syyttäjän olisi tuossa tapauksessa pitänyt nostaa syyte edes tuottamuksellisesta virkavastuun rikkomisesta.

Olen itse juristi ja hiffaan kyllä tavallaan käräjäoikeuden ratkaisun....tapauksessa asiaa hoitanut juristi ei nyt oikein osannut keskittyä ihan oikeisiin seikkoihin, siltä vaikuttaa....

Tässä vielä toinen TÄYSIN vastakohtainen esimerkki siitä mitä tapahtuu kun poliisi tekee kotietsinnän minun luokseni ja tietävät vallan hyvin, etä olen ammatiltani lakimies ollut jo 15 vuotta: Ensin tulee puhelimeeni soitto jossa mies kohteliaasti esittelee itsenä ja virka-asemansa ja sanoo että olisivat tulossa suoritamaan kotietsintää luokseni. Sanoin että taidankin tietää mihin asia liittyy (eräs tuttuni/kaverini oli mennyt tyrimään hieman isomman satsin rahaa ja bentsoja....siis todella ison satsin, olivat löytäneet ne jo). Sitten tämä mies kysyi että missä mahdan olla. Sanoin että olen tässä kaupassa juuri, mutta pääsen sinne kotiin kyllä 30 - 45 minuutin kuluttua. Noh, tämä passasi heille oikein hyvin ja sanoivat etä odottelevat rapussa. Saavuin himaan kaverini kanssa ja rapussa oli ihmeellistä kyllä SIVIILIPUVUISSA n. 3 tai 4 esitutkintaviranomaista. Mentiin sisälle mun avaimella ja kaveri jäi oven ulkopuolelle venaamaan kun näin pyydettiin. Siinä sitten "päätutkija" kysyi kaverini nimeä. Sanoin että ihan periaatteesta en kerro, sen kun menette kysymään, eiköhän se osaa puhua itse omista asioistaan, Tässä vaiheessa "head honcho" mainitsi jotain että rupean näköjään hankalaksi. Sanoin hyvin rauhallisesti että en suinkaan rupea hankalaksi, pidän vain huolen omista asioistani. No, tässä vaiheessa joku kytistä sitten kävi rapussa ja otti digikameralla kuvan kaverin henkkareista. Eipä ollut sen vaikeampaa. Tein vain niille selväksi että en todellakaan ala vasikoimaan yhtään mistään - rikoksesta epäiltynä minulla on täysi oikeus kertoa teille faktana vaikka viime viikon Salattujen Elämien tapahtumia.

Noh, paikalla kävi sitten huumekoira haistelemassa ja menimme tutkijan kehotuksesta siksi aikaa pois tieltä parvekkeelle tupakalle. Kämpästä ei löytynyt mitään ja tutkinnanjohtaja sitten lopuksi kysyi että mennäänkö suoraan Pasilaan kuulusteluihin vai tuletko joskus myöhemmin. Sanoin että mennään mieluummin suoraan niin tulee sekin hoidettua alta pois ja saan varmaan autokyydinkin. Niinpä sainkin sitten. Mitään paikkoja ei sotkettu ja kaikki tavarat löytyivät ihan oikeilta paikoiltaan vaikka huomasin kuinka yksi virkapukuinen tutki kaikki DVD levyjen kannetkin sisältä.

Jos kyseessä olisi ollut joku maaseudun pikkupitäjän poliisi ja kotietsintää EI olisi tehty lakimiehen kotiin niin ties mitä olisi tapahtunut....Tämä nyt oli sen verran iso juttu tosin, että ehkä senkään takia eivät halunneet tyriä mitään.....kotietsintämääräys annettiin heti käteeni kun paikalle saavuin jne. jne.


Tulikin mieleeni - jos joku tarvitsee apua jossain rikosasiassa tms. niin lähetä ihmeessä YV ja katsotaan mitä asialle voi tehdä. Minä ihan mielelläni hoidan juttuja kun saan niistä liksaakin kunhan vaan epäillyn tulot ovat siinä max. 600 € / kk...tällöin saa maksuttoman oikeudenkäynnin jolloin valtio maksaa palkkani (110 € tunti)....Ja olen sen verran pitkään touhuillut näiden juttujen parissa että tiedän kyllä täsmälleen mitä hommassa kannattaa tehdä ja miten....Tein jopa lopputyöni pakkokeinolaista :mrgreen:

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 5789
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 27.4.2019 15:22

IllusiaMio kirjoitti:"Yksi poliiseista vihjasi että vanhemmat saattais kuulla mun kasvattelujutuista mitkä on vielä esitutkinnassa. "
Nämä kytät on sun frendejäsi tai mielikuvitustasi. Kotietsintälupa on kirjaimellisesti kirjoitettu noin ja sen voi antaa öisin vain Alexander Stubb tai hänen sijastaan Suvi-Anne Siimes tai Päivi Räsänen.
Toinen:
Esitutkinnasta ei vihjailla, eikä partioivat poliisit tiedä onko sulla esitutkinta päällä vai ei. Näkevät vain lähetteen A1, eivät muuta. Silloin ottavat kiinni tavattaessa ja vievät putkaan odottamaan jatkokäsitelyä.
Juttu on kuitenkin niin, että asia on edennyt Amnesty Internationalin käsiteltäväksi, olen lukenut siellä heidän Case Nro. 119827, joka käsittelee tätä tapausta sellaisenaan. Nämä poliisit ja tuomarit eivät jatka virassaan.

Alexander Stubb on Euroopan investointipankin varapääjohtaja,
Suvi-Anne Siimes on Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja ja
Päivi Räsänen taitaa olla ihan rivikansanedustaja kristillisdemokraateissa.
Nyt tarkistat faktat, otat kaikki lääkärin määräämät lääkkeet ja lopetat trollailun.
Tai mä ilmoitan Amnesty Irrationaliin ... :lohtu:
- I'm here with my friend Mi-se-ry. Tryin' to drown my sorrows with pills and weed -

GHE
Viestit: 59
Liittynyt: 5.1.2017

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja GHE » 6.7.2019 1:06

Poliisit kävi etsimässä luotani henkilöä jok oli jo laitoksella kiinni ä!! Onko tämä silloin laiton etsintä koska kohde henkilö jo kiinni j ei asu minun luona eikä majaile. Minusta vaikuttaa peristeettomalta. Kamat takasin ja syyte nurin kiitos. :roll:
:point: Jäätävä :mrgreen:


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa