Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

Sana on vapaa.
ChiWi
Viestit: 140
Liittynyt: 23.11.2008

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja ChiWi » 14.12.2018 10:43

Tulipa itekkin tarkistettua liittymispäivä ja onhan tuo tullut juuri 10vuotta foorumilla täyteen. Äkkiä se aika vaan vierähtää. On tässä kerennyt kyllä paljon tapahtua niin omassa elämässä kuin hamppukulttuurissakin muutosta. Tässä vähän aikaa pidin taukoa harrastuksesta ja foorumista niin oli hauska yllätys kun nyt saikin siemenet hakea ihan kaupan tiskiltä kuitin kanssa. :D

Iso kiitos kyllä foorumilaisille ja erityisesti vanhoille konkareille. Täältä olen kasvattelun opetellut ja viettäny täällä muutenkin tajuttoman määrän mukavia tunteja. :)

Avatar
pullapoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1263
Liittynyt: 5.8.2004

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja pullapoika » 3.1.2019 18:06

Kohta 15vuotta olen tällä foorumilla ollut.. kylläpä se aika juoksee.. :mrgreen:

Ei paljoa tule kirjoiteltua enään tänne foorumille, oon ehkä kasvanu yli foorumista :D Rentoja ihmisiähän tällä foorumilla on aina ollut.. :)
lol apua :foil:

Savonsydän
Viestit: 24
Liittynyt: 27.2.2018

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Savonsydän » 1.2.2019 13:57

Vuodesta 2004 enemmän tai vähemmän seurannut forumia, joskus ehkä 2006-2007 osallistunut keskusteluun ensimmäisiä kertoja. Jossain välissä olin parikin vuotta poissa, jona aikana unohdin salasanan ja sähköpostiosoite ehti käytön puutteen vuoksi sulkeutua, joten en pystynyt palauttaakaan salasanaa. Nykyään käyn lähinnä tähän aikaan vuodesta silloin tällöin tilaamassa simppuja basaarista ja katoan taas vuodeksi. :)

Vois ehkä taas aktivoitua jossain vaiheessa, jos vaikka en tällä kertaa katoaisikaan, saa nähdä.
Lääkkeenä käyttäjä, 19-vuotiaana SSRI-lääkkeet hamppuun vaihtanut kolmekymppinen nainen. Käyttörikollinen jo vuodesta 2004.

jesper
Viestit: 635
Liittynyt: 27.9.2012

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja jesper » 2.2.2019 23:39

Nykyinen profiili - 07 luotu. Sitä ennenkin foorumia seurattu. Mikään ei ole muuttunut, foorumi ehkä hiljaisempi.

Mihin jengi on siirtynyt?

Ekalussa
Viestit: 14
Liittynyt: 14.11.2014

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Ekalussa » 3.2.2019 8:32

jesper kirjoitti:
Mihin jengi on siirtynyt?


Vaikke sanno. Itse edellisellä nimimerkillä jostain vuodesta 2008 alkaen suhteellisen aktiivisestikin suutani pieksin, vaan jostain syystä ei nykyään enää innosta kirjoitella. Ei enää kiinnosta olla jatkuvasti väärässä, niin helpompi olla kirjoittamatta :D .
Icmagin kotimainen palsta on myös hiljentynyt viime vuosina. Ei ole oikein samanlaista hälinää missään, kuin vielä vuosikymmenen alussa. Mikälie syy.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3353
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 3.2.2019 11:04

Ekalussa kirjoitti: Ei ole oikein samanlaista hälinää missään, kuin vielä vuosikymmenen alussa. Mikälie syy.

Vuosi tai pari sitten, poliisi arvioi että kotikasvattajien määrä on laskemassa ja vähentyy koko ajan.
Syyksi epäiltiin sitä, että kasvatus ei ole aivan niin vaivatonta puuhaa, kuin ensin on kuviteltu.
Kasvit eivät tule pitkiä aikoja itsekseen toimeen, vaan vaativat sitoutumista harrastukseen.
Kasvatustilojen järjesteleminen ja sen sovittaminen omaan elämään, koettiin hankalaksi.
Käyttöannoksen tilaaminen on vaivatonta ja kiinnijäänti siitä, koetaan hyvin pieneksi mahdollisuudeksi.
Yksittäisien kotitelttailijoiden tilalle on tullut isommat kasvattamot, mikä näkyy päivän uutisoinneissakin.
Mm.Porissa, poliisin kuluvan viikonlopun Savu-operaatiossa, on jäänyt kiinni kaksi kasvattamoa.

Kymmenisen vuotta sitten, Hamppuforum avattiin hakukoneille.
Tämä toi forumille paljon uusia käyttäjiä ja lisäsi tietoutta hampusta ja sen kasvatuksesta.
Silläkin on ollut varmaan jotain vaikutusta koko hamppuskeneen.
Samaan aikaan 9-16v.nuorten kannabiksen käyttöön, tuli pariksi vuodeksi yli 20% nousu.
Voisiko nämä seikat olla yhteydessä toisiinsa?

Joka tapauksessa, kun väki vähenee niin pidot paranee. :yes:
– Melkein nauratti, kuinka paljon paarmoja siellä oli, sanoo Salmela.

FlyingFinn
Viestit: 5
Liittynyt: 19.9.2018

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja FlyingFinn » 4.2.2019 20:20

Muutos suomalaisessa hamppukulttuurissa on ollut iso, kun piirretään aikajana 90-luvun puolesta välistä näihin päiviin. Tuolloinhan "jokamiehen internet" oli tavallaan vasta syntymässä, kun kuluttajatason modeemit alkoivat halventua ja sitä myötä netin kotikäyttö alkoi yleistymään. Oli jopa hiukan ihmeellistä, että niinkin kriminalisoitu asia kuin hamppuaktivismi, sai näennäisesti elää elämäänsä siellä netin syövereissä. Siihen aikaan pössis oli sellainen, että jos menit telkkariohjelmaan puhumaan kannabiksen käytöstäsi- tulivat poliisit visiitille plarailemaan tavaroitasi. Aika moni urbaanilegenda kasvatteluista kärähtämisistä on peräisin 90-luvulta.

Ihmisten elämästä on tullut joka puolella hektisempää ja sirpalemaisempaa. Yhä harvemman elämäntilanteeseen sopii kasvatusharrastus enää mukaan. Puutarhaa on käytännössä mahdotonta perustaa esim. väliaikaisiin asuntoihin, ja siinä on muitakin teknisiä yms. seikkoja jotka pitää ottaa huomioon. Tässä samalla selittyy myös se, miksi AF siementen kysyntä on vuosien saatossa moninkertaistunut. Jengi etsii helpompia ratkaisuja ja haluaa saada asiat tehtyä pienemmällä vaivalla mitä aiemmin. Usein tätä komppaa täydellinen kokemattomuus viherkasvien kasvattamisesta. Kuvitelmat vs. realismi. Tulos huonoimmillaan pyöreä nolla. Sitä on sinällään turha ihmetellä miksi moista kokemusta ei jaksa toistaa kovinkaan montaa kertaa.

Kuvitelkaa, että vielä 2000-luvulla oli olemassa sellaista kannabikseen liittyvää verkkoaktivismia, joka ei perustunut oman hyödyn tavoitteluun kuin korkeintaan ideologisella tasolla? Ihmiset tekivät asioita yhteisön eteen omalla ajallaan ja kustannuksellaan. Osa otti riskejäkin ja irvokkaimmillaan tekijät saivat puhdasta vihthuilua vaivanpalkaksi sen sijaan että olisivat saaneet edes muodollista arvostusta osakseen. Olen siinä käsityksessä, että sellaiset arvot kuten oharit ja kusettaminen ovat tulleet vuosi vuodelta yleisemmiksi ilmiöiksi tälläkin keskustelupalstalla.

FF

Avatar
paawopaaRE
Viestit: 14
Liittynyt: 11.4.2016

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja paawopaaRE » 5.2.2019 16:26

Jumankekka.. vieläkin hengissä tämä ketju!

Lueskelin viimeisimpiä kommentteja ja mietin että 2008 liittynythän on ihan noobie mut joo, siitäkin jo 11v.... :lol:
Se olis itellä tätä foorumia tuolla aiemmalla tunnarilla nyt sit kohta 15v. Joskus 2002 aloin selaamaan tätä ja ainaki 2004 tuli tehtyä tunnarit. Aika menee liian noppaa, vieläkin kokee että olis hieman sama tyyppi kuin silloin joskus, tosin ei tuo hamppu saati sen kasvatus enää ole samanlaisessa keskiössä kuin ihan junnuna..yksi pieni osa vaan monimuotoisessa elämässä.

Itellä jäi noista varhaisista ajoista mieleen että ei täällä kukaan kusettanut.. kaikki halus olla hyviä tyyppejä ja jeesaa skenee. UG wannabe kusettajat ei ihan tänne osannut löytää tahi ei kapasiteetti riittänyt luomaan mitään fiksua sisältöä.. Jenkkien gangsta-räppi kulttuurikin oli tosi kaukaista, ei monikaan kelannut että elämä oikeasti olisi sellaista. IMO oltiin vaan pieniä hippiäisiä jotka halus poltella ja hoitaa kasveja ja jotkut olivat vähän kiihkeämpiä sen politiikan suhteen, tosiaan iso melu oli aina et "5v ni on laillista". Aluksi tuli tuohon itekkin jollain tapaa uskottua mut sit tajus että ei, ei tässä maassa.

Mutta, niin se maailma on vaan 15v aikana muuttunut! Tosi monessa maassa semisti laillista jo. Mut ei tuu muuttuu suomessa ainakaan seuraavaan 15v aikaan.

Skenestä noin muuten, ehkä tosiaan kanavat on nykyisin niin pirstaloitunut, porukka enemmän indivilisoitunut ja rotatki osaa käyttää ja kusettaa netissä siinä missä muutkin. Kaikenlainen muukin ME-henki on vähäisempää kuin ennen, enemmän "minä ja mun edut". Tai sitten sitä on vaan ite kasvanu aikuiseksi ja ei enää kelaa niin ruusunpunaisin lasein.

Mutta en sanois että skene olis mitenkä rappiotilassa, tuossa taannoin olin yhdellä keikalla missä röökipaikalla haisee yhtä paljon hamppu kuin rööki, niin mitä nuorison kanssa jutteli niin ihan samat fraasit ja kohteliaisuudet kuin ennenkin, heille tosin uusia mutta itelle rentouttavia kun näki että vieläkin samat jalot kelat ja maailmankatsomukset. Tuli jopa poltettua itse ihan liikaa, siinä missä nuoriso oli sellai et wooow siistii niin pari vanhempaa skenediggaria osas kysyy (sellai ihan rennosti) että onko kaikki hyvin :D Arvostan, paljon rakkautta heille kaikille.

Yks jännä on se et miten vahvasti esim instagramissa on jotain megapaukuissa olon arvostusta.. porukka tekee ihan sairaita spliffejä ja polttaa jotain dabia? Kannaöljyä kai? Ite taas olen haaveillut jostain todella alkuperäisestä ja vanhasta lajikkeesta josta tulisi kevyt ja rento olo.. Kai sitä on vaan tullut vanhaksi, max sekaisin olo ei todellakaan ole se juttu. Lehtikin on tosi kivaa kun on pienet tolet, rentouttaa arkea just hyvin.
Since 2001

(Org paawopaa)

Avatar
pdl78
Viestit: 15
Liittynyt: 29.12.2011

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja pdl78 » 9.2.2019 22:27

jesper kirjoitti:

Mihin jengi on siirtynyt?


Aika pitkälti sosiaaliseen mediaan. Keskustelupalstat ovat keskimäärin hiljentyneet, olipa aihepiiri sitten mikä tahansa.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1999
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 13.2.2019 21:30

En ihan sitä vanhinta kaartia, mutta kuitenkin jo yksitoista vuotta tunnuksen rekisteröimisestä. Sitä ennen lurkkasin vieraana joitakin kuukausia.

Tänä aikana lauta on vilkastunut ja sittemmin hiljentynyt, suurin kannabiksen kotikasvatusbuumi mahtunee laudallaoloajalleni. Lajikemäärä on räjähtänyt käsiin, ja autoflowereistakin alkaa olla johonkin kun vertaa kymmenen vuoden takaiseen :). Vuosikymmenellä mahtuu monet kasvatukset, onnistuneita ja epäonnistuneita, mutta ei onneksi yhtään käryä. Jatketaan samaan malliin :).
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

kasvatusneuvos
Viestit: 49
Liittynyt: 27.2.2019

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja kasvatusneuvos » 27.2.2019 1:21

Terve jengit!

Mä voisin kai lukea itseni "vanhoihin foorumilaisiin". Kirjottelin täällä 2005-2010 välillä, harvakseltaan tosin, vain sata viestiä nimimerkillä Pleasureman. Nuori idealisti tuli toisinaan lukeneeksi foorumia enemmänkin. Tietoa, kulttuuria, ajatuksia, yrityksiä ja oppimista. Aikansa kutakin, vähitellen elämäntilanteet muuttuivat ja siinä samalla jäi kasvattelut pois kuvioista. Kaipuu ja polte päästä taas rakkaan harrastuksen pariin on kytenyt jo tovin...

No, en muistanut enää salasanaa vanhalle tunnukselle, joten panin uuden tulille - se symboloikoon vanhan ketun paluuta asian äärelle. Tarkotus olis toteuttaa pitkästä aikaa 5/5 setit ilman pahempia kompromisseja. Vois olla virkistävää ottaa jälleen osaa tänne keskusteluihin, tässä nyt kun on jonkun verran tullut selailtua foorumia mieltä virkistääkseen ja uutta settiä suunnitellessa, on ilokseen saanut huomata vielä muistavansa monia "vanhoja tuttuja" nimimerkkejä menneiltä ajoilta, joista osa näyttäisi kirjoittelevan edelleenkin!

Telttailija Gustafsson
Viestit: 4
Liittynyt: 8.10.2012

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Telttailija Gustafsson » 10.3.2019 1:51

Teltailija Gustafsson on joutunut olemaan kiventakana piilossa, toisin sanoen ahtaalla kaikki nämä vuodet, sillä telttani sijaitsi Keski-Espoossa Bodom-järven rannalla ja minut sekoitettiin sukunimikaimaani, joka oli kaiketi tehnyt kepposia täällä Suomen Emerald Triangelin alueella. No elävien kirjoissa ollaan edelleen ja teltta on seisonut ajan saatossa satunnaisesti, niin kuin vanhoilla foorumilaisilla konsanaan. Mutta pidän teltannyörit kireällä taas kun kevät tulee.
Teltta pystyssä, siis tyttöjen kimppuun,hopi hopi!

ambient
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1515
Liittynyt: 13.4.2008

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja ambient » 15.3.2019 3:42

Hellou foorumi. Tässäpä jokunen vuosi vierähtänyt ettei oo täällä tullu käytyä. Piti tulla nostalgisoimaan ja kattelee mikä meno... Oli niitä kyybeli yms ongelmia jokusen kerran ja sitte löyty streitti muija joka sai meikäläisenkin osittain skarppaan, ja aikuistuu kai sitä ikää ja kokemusta myöten muutenkin vähän.. (Akka läks ja taas lähtöpisteessä :mrgreen:) Mutta joo semmosia, nii ei oo tullu foorumia selattua ja johan tätä aikanaan kävi läpi nii ettei enää paljo kysellä tarvi. Hommat on ns. hanskassa vaikka hanskat välillä hukassa.. Löytänyt oman systeemin touhuille ilman turhaa hifistelyä ja hyvin toimii eikä tarvi ressailla. Tässä vanhemmiten vaan pää sulanu siihen pisteeseen, ettei enää samanlailla pysty kiskoo mitää kukkia selvään päähän kuin nuorempana, mutta kaljaa vähä pohjalle nii nou prop. Kasvatella ei jaksa ku joskus ja jouluna jotai pientä tyylillä just kaiken sen hässäkän ja tolejen takia.. Ei kai muuta ku lippu korkeella ja morot vaan, kuhan tulin lätisee niitä näitä pitkästä aikaa.. Ehkä sitä pitää vähä aktivoitua taas seuraileen mitä mielenkiintosta juttua täällä lähtee :yes:

Tv. Vm2008

Avatar
How High?
Viestit: 584
Liittynyt: 22.1.2004

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja How High? » 11.4.2019 15:03

15 vuotta mennyt aika sumussa :mrgreen: . Eipä täällä tule enää käytyä kuin lähinnä siemeniä ostamassa mutta helvetin hieno juttu että tällainen sivusto on edelleen olemassa. Hyvää kevättä vaan kaikille!
Kolme grammaa hassista, amfetamiinia muutama viiva, parisenkymmentä tuoppia.

Avatar
PW420
Viestit: 53
Liittynyt: 12.5.2016

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja PW420 » 12.4.2019 10:01

Sam 1 kirjoitti:
Ekalussa kirjoitti: Ei ole oikein samanlaista hälinää missään, kuin vielä vuosikymmenen alussa. Mikälie syy.

Vuosi tai pari sitten, poliisi arvioi että kotikasvattajien määrä on laskemassa ja vähentyy koko ajan.


Osa on siirtynyt varmaan kokonaan kansainvälisiin ympyröihin ja skeneihin. Kotimaassa meininki on se, että pitää olla mahdollisimman hiljaa eikä puhua kenellekään. Kannabiksen käyttö on lopulta todella helppoa lopettaa verrattuna muihin päihteisiin. Minä en tunne kuin yhden tapauksen, jota kutsuisin kannabisaddiktiksi. Yleensä jos käyttö koetaan ongelmaksi, niin sitä on helppoa vähentää, tai lopettaa se kokonaan.

Monelle riskit eivät vaan ole sen arvoisia enää. Mutta kyllä käyttäjiä yhä riittää (ja heitä on tullut lisää). He vaan ovat muualla kuin täällä.

Avatar
Cactaceae
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 823
Liittynyt: 14.6.2004

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Cactaceae » 14.6.2019 17:22

Cactaceae täyttää tänään 15 vuotta :lol: (liittynyt 14.6.2004)
huh.. huh. Sitä ennen olin edellisellä forumilla toisella nimimerkillä ja muilla forumeilla muilla nimimerkeillä.
Nyt on ikää, kokemusta ja harmaata partaa riittävästi ollakseni katu-uskottava ilman yhtään turhaa virtuaalista forumpätemistä, mutta myönnän syyllistyneeni niihin aikoinani turhamaisuuksissani.

Terveisiä kaikille tutuille. Ja Onnittelut forumille tästä erittäin pitkästä pätkästä Suomen historiaa, vieläkin ollaan olemasssa :)
Cacta.

Avatar
pexi
Viestit: 1536
Liittynyt: 21.4.2005

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja pexi » 15.6.2019 19:14

Cactaceae kirjoitti:Cactaceae täyttää tänään 15 vuotta :lol: (liittynyt 14.6.2004)
Cacta.


Onnittelut!
Iteki tos rupesin kattoo, et ens vuonna 15v, (liittynyt 21.4.2005). Muistaakseni pääsykokeen feilasin ekalla kertaa 20.4, ja vasta seuraavana päivänä läpäsin, eikä tuolloin ollu vielä mitään hajua koko 420 :D
Hiljaiseloa ollu tääl hyvinpitkälti, muka parempaa tekemistä, välillä koittaa sentään käydä vilkuilemassa voorumin meininkejä :guru:
Kiva nähdä vanhoja tuttuja nimiä edelleen, hei vaan heiluvillenne, cheers! :pimp:
Jos yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin kuinka montaa sanaa elokuva vastaa?

Jopo
Viestit: 534
Liittynyt: 26.6.2005

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja Jopo » 22.6.2019 16:42

Minäkin varmaan jo aika vanha. Hamppukin jo jäänyt taakse. Skitsofrenian siitä sain tuliaisiks kylläkin. Jos ei halua skitsofreniaa, niin polttelee 6kk sitten 6kk taukoa. Oma huomioni. Eipä sitä tietysti kaikille skitsofreniaa tuu, mutta ei kannata riskeerata. En enää seuraa foorumia, mutta käväisin jotain kirjoittamassa, kun tuntu olevan asiaa teikäläisille.

Avatar
putteli
Viestit: 166
Liittynyt: 17.12.2003

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja putteli » 9.7.2019 4:13

Elossa ollaan, hamputtelu ja perseily jatkuu. Keyboard warriorin elämä on toisinaan liian hektistä mutta eipä sitä samanlaista tarinaa enää irtoaisikaan, paitsi siellä irkin puolella. Tervetuloa vaan.
You may see me tonight with an illegal smile

Avatar
R-delta
Viestit: 119
Liittynyt: 17.4.2004

Re: Vanhat foorumilaiset - kuulutus!

ViestiKirjoittaja R-delta » 22.8.2019 0:45

Kas, reilu 15 vuotta, ja tunnus toimii edelleen. :shock: Satunnaisesti lueskelen, elämä vei suuntaan jossa projektit täysi mahdottomuus. Hykerryttävää luettavaa ku tulee "tuttuja" vastaan.


Palaa sivulle “Yleiskeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa