Kuva

KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
Iamnumber
Viestit: 950
Liittynyt: 8.12.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 26.7.2019 11:55

TrolliTietääKaiken kirjoitti:
Iamnumber kirjoitti:.. aikataulutushan tässä laskee reisille .. materiaalin tuottajilla on muitakin asiakkaita joten tilauksen lähettämisen ja tavaroiden saapumisen välillä kuluu aikaa.

Mitään viestiä ei ole spostiin .. kummastuttaa miksi kyselivät ?? perus välttely taktiikka?

Edelleen tän projektin aikajana& tapahtumat kiinnostaa ajatuksella käyttää tuota oppimismateriaalina seuraavaan projektiin.


Vanha äijä se vaan jaksaa trollata, huh huh. Mene vittu töihin tai hanki elämä.

Jaahas.. uusia tunnareita et helpompi huudella ?
musta kyllä ihan perusteltua nillittä projekti ketjuun kun
1) kirjoitan miten oon valmis osallisttun.
2) HE pyytävät tämän jälkeen yht tietoa eli käytännössä sanovat et homma ok heidän kannalta.
3) sit ollaan hiljaa...

Jos taas verrataan autokauppaan niin asiakas lähettää kyselyn tietyyn uuteen autoon liittyen "olen ostamassa, mikä on rahoitus aika ja korko/muut kulut sekä vaadittu käsiraha tähän?" mulla maks käsiraha X 000e ja max korko0,5% ja maks kulut 5e/kk" .. "joo, hyvältä näyttää, laita hakemus sisään" .. asiakas laittaa hakemuksen.. sit ei kuulu mitään viikkoon.. ei mitään kahteen viikkoon...

Joo.. asioiden huono hoitaminen nyppii .. samoin kun tietojen kalastelu..

Charly
Viestit: 1417
Liittynyt: 27.6.2005

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Charly » 26.7.2019 13:02

No eiköhän noilla joku muu syy ole sinuun yhteyttä ottaa kun tiedon keruu :lol:
Ja joo ärsyttää kyllä monikin asia mutta näillä mennään toistaiseksi. Ja oletko tullut ajatelleeksi meitä jotka tähän aikaansa käyttävät että tämmönen joka asiaan tarttuminen ja suoranainen nälviminen välillä menee jätkällä yli ja saattaa monenki ihmisen motivaatioon vaikuttaa. Ai tuo on tuota mieltä en mäkää sitte varmasti käynyt monen kohdalla kun teikän juttuja lukenu. Jälkipyykin aika on sitte jälkikäteen. Ja tästä alkaa olla kehityskeskustelut jo kaukana kun alat kaunoja puimaan. Polta jointti jos sun herkät hermot vähä rauhottus :lohtu:
Ja joo huudellaan nyt omilla nimillä sitten jos huuteleen lähetään.. Fuckin bitch uus account... :laugh: :pimp:
Pitkäjussi menee nyt paukuille ja unohtaa tän kätinän :pimp:
Always remember...Rumours are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots. Stop glorifiyng rats. :pimp:

Rare_Leaves
Viestit: 265
Liittynyt: 29.2.2016

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Rare_Leaves » 27.7.2019 1:18Mä pahoittelen myös tässä heti aluksi. Tämä ei liity millään lailla politiikkaan eikä edes aiheeseen. Tarkoitus ei ole "lynkata" vaan olla rehellinen. Nyt on vaan pakko avautua, kun nämä sinun jutut vaan jatkuu.

Sä olet ehkä koko foorumin vittumaisin käyttäjä/trolli mitä on ikinä ollut. Joka saatanan aiheessa olet neuvomassa muita, oli kyse mistä tahansa, ihan mistä tahansa. Vaikka itse et ilmeisesti ikinä ole edes finolan taimea saanut sukukypsäksi? Ei kuvan kuvaa, ei mitään. Pelkkää puhetta ja muiden neuvomista.

Monet muut "arvostetut" foorumilaiset jakavat täällä todenperäistä tietoaan ja kokemuksiaan "meille muille", ja sinä kehtaat olla joka saatanan raossa vaatimassa jotain hyperkvanttimillinanometrin kaltaisia laboratorio-tasoisia tuloksia.

Kaikista muista aiheista puhumattakaan.

Porukka tekee täällä duunia asiansa eteen, ja sinä kehtaat olla kitisemässä ja vikisemässä laittamatta tikkua ristiin.

Vittu häpeäisit edes vähän hyvä mies käytöstäsi! :guru:

Ps: Minunkin olisi tehnyt mieli, tehdä uusi nick vain sanoakseni sinulle suorat sanat, jotta "profiilini" ei olisi kärsinyt. Mutta... -Rare_Leaves- seisoo sanojensa takana joten haista sinä pitkä vittu, saatanan mikkihiiri.

Avatar
Iamnumber
Viestit: 950
Liittynyt: 8.12.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 27.7.2019 11:31

rare leaves.. en koe että viestisi mitenkään 'pilaa' profiilisi tasoa .. päinvastoin.. osoittaa että olet kykenevä keskusteluun omalla nimimerkilläsi. Viestisi on hyvinkin samankaltainen omieni kanssa.. lyhyt ja ytimekäs - ilman turhaa kaunistelua.. mielummin otan ko. viestit / palautten vastaan juurikin 'oikealta' profiilita.

Menee ot .. ( tein yleiskeskustelu alueelle 'trollausta vai keskustelua' langan) .. Kyllä .. usein kysyn mihin joku lausuma perustuu (jos tätä tarkoitit et vaadin tieteellisen tutkimuksen tasoista lähestymistä?) .. olisko paras esimerkki ollu homen vaarallisuus syötynä. Kyllä .. tulee usein lyhyesti ja ytimekkäästi joka tekstinä vaikuttaa tylyltä. Esimerkki tekstiin ' 24/0 on paras valojakso vegeen' tartun hanaksti ja kysyn speksejä. tekstiin ' mun mielestä 24/0 on paras valojakso vegeen' .. tartun paljon ystäväliisemiin ja pehmeämmin.. Miksi näin? ero on että ensimmäinen on lausuma faktaksta, jälimmäinen on mielipide/ henk koht kokemus. Faktat ovat yksiselitteisiä ja pitää pystyä perustelemaan, mielipiteet ovat juurikin mielipiteitä ja näkemyksiä henk koht lähtökohdista. toiset tykkää vaaleista ja toiset tummista .. who am I to disagree? Mielipiteisiin pyrin vastaamaan usein kysymyksellä miksi? tai mitä kokemuksia muista vaihtoehdoista? (huomattavasti pehmeämpi lähestyminen)

Itse pyrin pistämään viesteihin jotain tietoa mihin lausumani perustuu.. riippuu toki langasta ja keskustelusta.

Toki jokaiseen esitettyyn kysymykseen on monia vastauksia jotka ovat 'oikeita' riippuen yksityiskohdista ja mieltymyksistä. Mielestäni en ole viimeisen 200 viestin aikana montaakaan 'tämä ei ole missään määrin ok neuvo kysymykseen' neuvoa antanut. Toki jos joku kysyy neuvoa niin odotan että hän olisi myös kykenevä työstämään asiaa jotta homma tulee kuntoon. Usein siirrän keskustelun yv keskusteluksi.

Tarkemmin tässä ketjussa ja kommenteistani..

Kommenttini ovat olleet projektin hallinnointiin ja hoitamiseen.. Noi mitä olen pointannut ovat hyvinkin perus juttuja projektin hallinnassa.. siis samaa luokkaa mitä autossa öljyn/ öljynsuodattimen vaihto, akun vaihto, nesteiden tarkistus ja lisays on automekaanikolle. ei mitään Euroopan paras ferrari moottorien virittäjä tason juttuja.

Tuo säteilee projektiin pitkälle. En tietoisesti halunnut avata kaikkia koska moni juttu on jo lyöty lukkoon eikä tässä vaiheessa voi tehdä enään mitään .. materiaalin sisältö on yksi missä on pieni mahdollisuus saada parannettua vielä projektin aikana .. kerrin speksit millä voin osallistua kun tarjottiin mahdollisuutta (ns tuplavarmistus) .. projektilta vihreä valo eli lähetä yht tiedot.. lähetin.. sit hiljaisuutta.. viikko voi kulua muissa kiireissä, kaks viikkoo .. jokin muu .. mut tossakin projekti oli se joka oli aktiivinen ensin ja sit jätti asian roikkumaan ..

Viestini ovat olleet juurikin projektista, sen hoidosta ja sisällöstä. Pisteet feissareille ja infotiskillä kansalaisia tapaaville aktiivisille.. tovoisin et teillä olis parempi materiaali johon viitata / tuketua jos/kun tulee kysymyksiä.

Oon aikaisemmin jo kirjoittanut miksi olen hyvinkin kriittinen tämän projektin suhteen ja kuinka jopa pyyteettömästi tehty työ pitää hoitaa vähintään tyydyttävästi.

Onko tämä nyt neljäs? kansalais aloite.. Tähän asti jokainen aloite on lähtenyt lähes nollasta.. ehkä käytetty aikaisemman aloitteen tekstiä pohjana? .. mutta projektin hallinta tuntuu lähteneen lähes nollasta eli kuka on projektin primus moottori ja mikä on hänen tietämyksensä asiasta. Minun viestitykseni tässä ketjussa(jota myös trollakseksi kutsutaan) .. on se ainoa ja paras tapa tarjota seuraavalle projektille edes hivenen paremmat lähtökohdat. Tämä lausuma 'ainoa ja paras tapa' perustuu siihen että tämäkin kk2020 projekti käynnistettiin ns. suljettujen ovien takana ja projekti PYSYI suljettujen ovien takana lähes aloitteen julkaisupäivään asti (jolloin rakentava osallistumien oli jo myöhäistä) .. Eli nyt .. kuinka tuskallista se onkin .. yritän nostaa julkisuuteen edes merkittävimmät puutteet/ virheet. Alleviivaan vielä että (mielestäni) kommenttini ovat olleet juurikin projektista ja sen toteuttamisesta enkä ole mennyt henkilökohtaisuuksiin.

En näe mitään syytä olla hiljaa toteutuksen epäkohdista.. Toki olisi paljon mukavempaa hymyillä, taputtaa selkään ja todeta että 'tämä arpa ei voittanut, parempi onni ensi kerralla' mut mut.. kun tämä ei ole tuuri juttu vaan perustuu osaamieen ja asiaan panostamiseen. Kuulun siihen koulukuntaan jonka mielestä puutteet pitää pystyä ensin tunnistamaan jotta niitä voi parantaa. Toistaiseksi tuo on toiminut elämässäni kohtalaisen hyvin (omat puutteeni) - olen tietoinen vaihtoehtoisista lähestymistavoista mut laillistamisen historiaan suomessa perustuen nuo eivät oikein ole toimineet (kehitys (aloite sisältö & projekti toteutus) aloitteiden välillä on aivan liian vähäistä).

Charly
Viestit: 1417
Liittynyt: 27.6.2005

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Charly » 27.7.2019 15:48

On kyllä tullut luettu mitä olet kirjoittanut jotta tuo toisetulu menee turhan puolelle :doh:
Mutta joo sun tekstejäs ku lukee nii aika moni on varmasti nakannut hansakt tiskiin et vitut. Ja niinkuin sanoin nii jälkipyykit sitten jälkikäteen ny on aika koittaa saada äänet kasaan tuntu se sulle ihan sama miltä perkele!! Kun projekti nyt on tässä vaiheessa. Jossei itelläs oo motivaatiota kuin foorumin huuteluun täs osalta nii palaa asiaan sitkun tämä ei menny läpi jos näin vittu käy ja kerro sitten kuinka olisit itse tehnyt paremmin. Nyt menee vaan moraalin alasajoksi sun hommat :twisted: :evil:
DICK
Always remember...Rumours are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots. Stop glorifiyng rats. :pimp:

Charly
Viestit: 1417
Liittynyt: 27.6.2005

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Charly » 27.7.2019 15:50

Painu hakemaan keräämään muutama nimi ja jakamaan esitteitä nii puhutaan vittu sitte!! :doh: :doh:
vitun besserwisser
Always remember...Rumours are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots. Stop glorifiyng rats. :pimp:

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 319
Liittynyt: 16.10.2000

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja growguide » 28.7.2019 10:23

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Dutch Passionin feminisoitu siemenpaketti (3 kpl siemeniä) jakamalla ja kommentoimalla sivun ylintä postausta.
https://www.facebook.com/Hamppunet-1372443192801001/

Tämä herkku kelpaisi varmasti monelle. :wink:

Kuva
- - - - - - - - - - - - - - -
Ystävällisin terveisin:
Hamppuforum Ylläpitotiimi

Kuva

Zirat
Viestit: 21
Liittynyt: 3.2.2016

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Zirat » 29.7.2019 8:56

Iltalehdessä oli juttua Tallinnan kevytkannabiskaupoista, ja siinä mainittiin Tallinnassa liikkuvan huhun että Suomessa laillistetaan 2020. Ilmeisesti aloite on näkynyt sielläkin, nyt äkkiä joku soitteleen Iltalehdelle näkyvyyttä aloitteelle jutun yhteyteen?

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 319
Liittynyt: 16.10.2000

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja growguide » 29.7.2019 12:58

Zirat kirjoitti:Iltalehdessä oli juttua Tallinnan kevytkannabiskaupoista, ja siinä mainittiin Tallinnassa liikkuvan huhun että Suomessa laillistetaan 2020. Ilmeisesti aloite on näkynyt sielläkin, nyt äkkiä joku soitteleen Iltalehdelle näkyvyyttä aloitteelle jutun yhteyteen?


Kiitos Zirat tästä huomiosta! :) :yes:
- - - - - - - - - - - - - - -
Ystävällisin terveisin:
Hamppuforum Ylläpitotiimi

Kuva

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 319
Liittynyt: 16.10.2000

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja growguide » 29.7.2019 13:03

Kieltolaki kumoon 2020 kirjoitti:Toisin kuin muutamat muut kansalaisaloitteet, emme saa ilmaista näkyvyyttä medialta - kenties siksi että aiheen mukana kantautuu Suomessa edelleen stigma. Joudumme siis rakentamaan kansallisen näkyvyyden itse vapaaehtoistyöllä ja tukijoiden rahoituksella.
Tulemme kohdistamaan rahoituksesta saatavia tuottoja mainontaan mm. radiossa, julkisessa liikenteessä sekä verkossa. Varainkeruuaikaa on jäljellä enää reilu viikko, joten toimi heti.

Minimitavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme vielä n. 100 kpl 25€:n vastikepaketteja tai 6 kpl 420€:n paketteja. Katso budjetillesi sopiva paketti 15€ - 1420€:n rahoituspaketeistamme ja auta korjaamaan kansakunnan kurssi osoitteessa http://kk2020.fi/lahjoita.

Muista myös allekirjoittaa aloite rangaistavuuden poistamiseksi osoitteessa http://kk2020.fi/aloite.

Kieltolaki kumoon 2020 on kampanja kansakunnan sivistämiseksi ja kannabiksen dekriminalisoimiseksi, eli tavoitteemme on korjata niin asenneilmapiiriä kuin lainsäädäntöäkin. Kansalaisaloitteemme poistaisi rangaistavuuden kannabiksen henkilökohtaiselta käytöltä, sekä henkilökohtaiseen tarpeeseen verrattavissa olevalta hallussapidolta ja kasvatukselta.

http://kk2020.fi

#kk2020 #kieltolakikumoon2020 #kasvuakannabiksesta


- - - - - - - - - - - - - - -
Ystävällisin terveisin:
Hamppuforum Ylläpitotiimi

Kuva

Avatar
Katja Tv
Viestit: 108
Liittynyt: 13.5.2017

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 29.7.2019 19:01

Huomasin erimielisyyttä aikaisemmissa viesteissä tässä ketjussa.
Ei ole kivaa jos porukka alkaa riitelemään keskenään... se ei edistä mitään asiaa.
Yritetään elää yhteisymmärryksessä ja ajaa samaa päämäärää eteenpäin :)

Charly
Viestit: 1417
Liittynyt: 27.6.2005

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Charly » 30.7.2019 16:55

Oho kiva piikki tälläpäivää jo! Meikä onki tägänny tonne Instagram mainoksiin @kk2020 tän päivän. Suosittelen myös. Kerran sitä mainontaa ei muiden alotteiden mukaan saada ja rahoituskin huonolta näyttää nii pitää alkaa olla luova :lol:
Always remember...Rumours are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots. Stop glorifiyng rats. :pimp:

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 319
Liittynyt: 16.10.2000

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja growguide » 31.7.2019 12:23

Käyppä vastaamassa KK2020 Facebooksivulla luotuun kyselyyn pikaisesti:

https://www.facebook.com/Kieltolakikumo ... 4692663134
- - - - - - - - - - - - - - -
Ystävällisin terveisin:
Hamppuforum Ylläpitotiimi

Kuva

Rare_Leaves
Viestit: 265
Liittynyt: 29.2.2016

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Rare_Leaves » 1.8.2019 9:39

Jaahas siellähän on heinäkuun aikana ollut pientä nousua äänissä.

Unohdin tossa edellisellä sivulla vitutukseltani kehaista. Tää alotehan on selkeesti parhain mitä tähän mennessä on ollut. Täydellinenhän se ei missään nimessä ole, mutta jos olisi, se ei ikinä tulisi menemään läpi täällä suomessa. Olen varma että tämän aloitteen "tekijät" tietävät sen myös. Koko aloite on tehty todella hyvin sekä realistisesti ja huomaa että siihen on panostettu. Jostainhan sen dekriminalisoinnin/laillistamisen on lähdettävä liikkeelle. Suomessa se on aloitettava pienestä ja tämä aloite on mitä parhain siihen.

Nostan hattua kaikille teille jotka olette kantaneet kortenne kekoon! Loistava aloite ja hienoa panostamista! :yes:

Charly
Viestit: 1417
Liittynyt: 27.6.2005

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Charly » 2.8.2019 3:15

Juu tulipa yllätyksenä kävin eilen mun vakio puutarha shopissa pks seudulla ja suureksi yllätykseksi kun puhuin kk2020 asiaa minua katsottiin jotenki kummasti..lähdin sitten tarkastamaan että onko myyjä kuullut koko kampanjasta ja eihän ne ollu.. Et todella huonolla näkyvyydellä mennään ja todella suuri osa jotka tän varmasti allekirjottas ns. "alanmiehenä" ei vaan tunnu tietävän kokoasiasta mitään. Toki sitten vihjasin lahjoitus mahikset yms. ja kiinnostus heräsi. Paljo työtä siis tuntus olevan jotta saadaan tieto kampanjasta edes pajautus kansalle tästä saati muiden korviin ja allekirjoitukseen saakka.
Mut sitä vartenhan tässä ollaan :pimp:
Always remember...Rumours are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots. Stop glorifiyng rats. :pimp:

Rytmi
Viestit: 8
Liittynyt: 16.5.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Rytmi » 2.8.2019 16:30

Se joka lahjoittaa 25€ mesenaattikampanjaan saa sekoituksena yht. kymmenen kappaletta sekoituksena seuraavista AF-lajikkeista, siemenet eriteltynä paketissa joka tulee. Riittää vaan yhdelle

- Royal Dane
- Danish Gold
- Guerilla Gold
- Hash plant #2
- Wild #3

Kuitti mun messageen ja osoite niin lähtee matkaan

Avatar
krimi666
Viestit: 447
Liittynyt: 25.12.2002

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja krimi666 » 3.8.2019 3:55

Zirat kirjoitti:Iltalehdessä oli juttua Tallinnan kevytkannabiskaupoista, ja siinä mainittiin Tallinnassa liikkuvan huhun että Suomessa laillistetaan 2020. Ilmeisesti aloite on näkynyt sielläkin, nyt äkkiä joku soitteleen Iltalehdelle näkyvyyttä aloitteelle jutun yhteyteen?

Mainoksia alan liikkeeseen Viroon. Siellä käy paljon Suomalaisia, joten näkyvyyttä tulisi niiden keskuuteen jotka potentiaalisesti haluaisi äänestää tuon kansalaisaloitteen puolesta. Hienoa, että huhut on jo alkaneet kiertää ja tarroja ja flyereita on ollut näkyvillä. Se on kaikkien etu.

Hienosti muuten tullut mesenaatteja! Minimi tavoite melkein ylitetty.
Hieman huolestuin, kun mitään ei alkanut tapahtumaan. Vasta kaksi oli ennen mua lahjoittanut näkyvyyskampanjaan ja tuntui ettei lisää tule.
Harmi ettei voinut enempää kuin tuon 25 euroa. Tili on tyhjä, kunnes veronpalautukset tulevat.
Ehkä Virosta löytyisi joku rahamies, joka halausi tukea skandinaavista yhteisöä tuomaan sivistystä Suomeen.
*Who need a few ideas where you can enjoy sexy smoking women in your real life!*

pössypatu
Viestit: 11
Liittynyt: 2.12.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja pössypatu » 8.8.2019 16:06

Olipa hyvä, että tuli jatkoaikaa lahjoittamiselle ja ehti vielä mukaan mesenaatiksi.

Ja on todella hienoa nähdä, että minimitavoite tuli täyteen ja saadaan kohta varmaan kamppista nähdä aloitteen tiimoilta :yes:

Vielä muutama tunti aikaa. Jos et ole vielä lahjoittanut, niin äkkiä nyt.

Laskeskelisin, että jokainen euro vie kampanjan noin 10 uuden ihmisen tietoisuuteen. Jos näistä 2-5 allekirjoittaa sen, 6000 euroa voisi tuoda tällöin 20000 allekirjoitusta. Ja siitä ajallaan toivottavasti momenttia saada 50000 täyteen.

Mutta nyt jokainen euro on tärkeä ja 15 euroakin voi vaikuttaa tässä merkittävästi.

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 319
Liittynyt: 16.10.2000

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja growguide » 9.8.2019 9:15

Joukkorahoituskampanja on päättynyt. Lyhyesti ja ytimekkäästi voimme todeta, että minimitavoite ylitettiin suhteellisen kirkkaasti ja Kieltolaki kumoon 2020 -kampanjan rahoitus on turvattu. Hamppu.net haluaa kiittää kaikkia jotka osallistuitte niin Hamppuforumin, Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta saamanne tiedon välityksellä rahoittamaan yhteistä päämääräämme. Eli mitäs muutakaan kuin kieltolain kumoamista.

Nyt hyvät ystävät kampanja iskee silmään seuraavan vaihteen ja siitä lisää seuraavassa artikkelissa.

Ja vielä muistutuksena:
Muistakaa jakaa kaikille tuttaville, tuttujen kaimoille ja kaimojen tyttären tyttärille linkkiä http://www.kk2020.fi/aloite jossa kerätään tarvittavat 50 000 allekirjoitusta kannabiksen henkilökohtaisen käytön ja kasvatuksen rangaistavuuden poistamiseksi. Nyt pitää toimia!

Jos haluat osaltasi osallistua flyereiden jakamiseenm tarrojen levittämiseen sekä mikä tärkeintä, keräämän nimiä paperisille kannatuslomakkeilla, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)kk2020.fi tai myös meille growguide(at)hamppu.net

Suurimmissa kaupungeissa toimii tukijayrityksiä joista voit hakea kampanjamateriaalia suoraan, kuormittamatta lähetyksestä aiheutuvia kuluja kampanjalle. Voit kävellä liikkeeseen ja kysyä esimerkiksi "Hei, olisiko kampanjamateriaalia ?"

Ohessa lista tukijayrityksistä kaupungeittain.

Helsinki

Seeds of Love
Viides linja 1, 00530 Helsinki
ma-pe 10.00 – 18.00, la 10.00 – 16.20
045 78735420


Tobacco Store
Asematunneli, City Center, Helsinki
ma-la 10-21, su 12-20
09-42468109


Tobacco Store
Hakaniemi, Hämeentie 4, Helsinki
ma-pe 10-21, la 12-19
09-42468108


Tobacco Store
Itis Kauppakeskus, Pasaasi, Helsinki
ma-pe 10-21, la 10-20, su 12-18
0503110846

Turku

åBong
Hämeenkatu 30, 20100 TURKU
arkisin 12-18, lauantaisin 12-16
040 1974599


Tobacco Store
Eerikinkatu 8, Turku:
ma-pe 11-21, La 12-18
09-42468111

Tampere

åBong
Hämeenpuisto 35, 33200 TAMPERE
arkisin 12-18, lauantaisin 12-16
040 1408920

Rovaniemi

Arctic Growshop
Rovakatu 12, 96100 Rovaniemi
ma-to 12-17, pe 12-18
045 1783981

Kuopio

Kaninkolo
Asemakatu 14 B, 70100 Kuopio
arkisin 11:00-18:00, la 11:00 – 16:00
044 742 0420

Jyväskylä

Kaninkolo
Yliopistokatu 4, 40100 Jyväskylä
arkisin 12:00-18:00
045 149 8166

Lahti

Chill
Puistokatu 7, 15210 Lahti
arkisin 11-19, la 12-16.20
045 1211011
Kuva
- - - - - - - - - - - - - - -
Ystävällisin terveisin:
Hamppuforum Ylläpitotiimi

Kuva

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 2346
Liittynyt: 27.5.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja neural_rust » 9.8.2019 20:04

Facessa kiertää huhu että se määrä ois täynnä? Onkohan mitään totuuspohjaa tuossa? Siis niinkuin about.. Kuulemma nimiä kerätty analogisesti aika hyvin..


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa