Kuva

Savuraportit

...vaikutuksen alaisena...
Alueen säännöt
Kokemuksia
Alue käsittelee kokemuksia hamppuun ja sen käyttöön liittyen.
Alueelle eivät kuulu kokemukset muista huumeista (ei ”edes” Amsterdamin matkalta).
oscar dirlewanger
Viestit: 79
Liittynyt: 8.9.2017

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja oscar dirlewanger » 20.12.2017 0:11

3viikon tauko takana pari päivää siten, kääräsin jointin jotain sativa painotteista lajia. Tuhti sätkä muutamat ekat henkoset yskitti ja kirveli kurkussa, maku hieman hedelmäinen. Jointti paloi loppuun. Olin mökillä ensimmäiset 10minuuttia touhusin kaikkea. Sitten poltin tupakan bluetooth kajarista pauhaa neelixin dirty buddy. Huomasin kun löysin itseni kaiuttimesta ja olo oli raukea, ajatus laukkasi ja hymynkare suupielessä. Tunti oli kulunut ja kääräsin tasottavan juipelon. havahduin kun katselin kun savu tanssi lampun valossa luoden lohikäärme vaikutteisia kuvia(tai ainakinkuvittelin) Olo jossain untuvapatjan/vesisängyn välissä. helvetin hyvä ja rento :pimp: Lämmittelin pirttiä ja välistä tuijottelin tulta, naurattikin ja ajatus laukkasi. Havahduin useamman kerran kun mietin kaikkea mukavaa. Ei pahoja mässyjä. Kuuntelin musiikkia ja tulta takassa kun ritisi. Aamulla heräsin pirteänä ja virtaa täynnä. Kaikinpuolin hyvää polttoa, ja pieni tauko tuntui vain tehostavan vaikutusta.

Kushatron
Viestit: 14
Liittynyt: 23.2.2017

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Kushatron » 15.4.2018 19:03

Royal Gorilla...Parhautta kersa diib beissin :yes:

Mush
Viestit: 106
Liittynyt: 21.6.2008

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Mush » 5.6.2018 6:09

Ak47 x ww

Tää on kiva näin aamusta kun piristää.
johny smoked a rock of crack, he almost got a heartattack. Billy smoked a bags of pot a little hungry is all he got.

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 389
Liittynyt: 9.6.2015

Savuraportti: Sour Hound

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 12.6.2018 12:42

Savuraportti lauantai-illalta (Sour Hound & DynaVap VapCap M):

Olin ollut edellisen illan töissä, käynyt kotona nukkumassa, syömässä, suihkussa ja mennyt taas päiväksi töihin. Olin melko ryytynyt eikä mielikään ollut erityisen korkealla. Päätin kuitenkin käydä vielä töiden jälkeen kaupassa hakemassa iltapala-aineet ja mukaan tarttui tomaatteja, paprikaa, punasipulia, fetaa ja oliiveja, tuoretta leipää sekä kokonainen grillattu broileri ja jälkiruoaksi kreikkalaista jogurttia. Kaupassa oli erittäin hyvällä tuulella oleva naismyyjä, ehkä odotti illan treffejä tai jotain muuta mukavaa. Mietin kotimatkalla miten kohtaaminen hyvää oloa säteilevän ihmisen kanssa nostaa myös omaa mielialaa ja omaa hyvinvointia.

Olo ei ollut vieläkään kirkkaimmillaan, kellokin alkoi lähestyä kymmentä ja univelkaa oli alla, pohdin yhä onko polttelu hyvä idea kun oma olotila ei tuntunut erityisen vastaanottavalta. No aloittelin illan kuitenkin tärkeimmästä eli kunnon ateriasta; valmistin iltapalaksi ison kreikkalaisen salaatin, söin puolikkaan broilerin, pari viipaletta vaaleaa siemenleipää ja purnukan jogurttia hunajan kanssa. Aterian jälkeen olo oli sellainen, että tarvitsin vielä jotain lisää "jälkiruoaksi" ja päätin ottaa kokeiluun jo keväällä hankkimani DynaVapin VapCap M:n (https://www.dynavap.com/) ja pistää pesään huhti-toukokuun taitteessa kaverini kautta saamaa Sour Houndia.

Sour Houndin tuoksu oli houkutteleva, kypsän hedelmäinen ja ananaksinen - ja minä pidän ananaksesta. Kukkaa rouhiessa ja piippua täyttäessä huomasin, että Yle Teemalta meni parhaillaan Milos Formanin vuoden 1979 filmatisointi Hair -musikaalista. Olin käynyt Broadwaylla katsomassa vuoden 2009 uudelleenversioinnin ja pidin siitä. Nyt harmitti kun televisiossa pyörivä filmatisointi oli ehtinyt jo ehtinyt alkaa. Onneksi tajusin käydä katsomassa Yle Areenasta (https://areena.yle.fi/1-209637) ja sehän olikin sopivasti katsottavissa viikon ajan.

Kytkin kannettavan televisioon, laitoin elokuvan pyörimään, sytytin kynttilän ja aloittelin höyryttelyn. Naks, vaporisaattori sanoi olevansa valmis, ensimmäiset höyryt, naks, vaporisaattori on valmis uudelleenlämmitettäväksi, eli uudestaan kynttilän päälle kunnes naksahtaa, seuraavaksi hieman sakeammat höyryt keuhkoihin ja samaa rataa kunnes huomasin olevani melkoisessa pilvessä. Epäilin olinko lämmittänyt vapoa epätasaisesti ja mahtaisiko siitä vielä irrota jotain, viimeisellä kerralla lämmitin vaporisaattoria sen verran huolella, että materiaali kärähti päästä ja sain keuhkoihini kunnon karstahöyryt. No eipä tuo haitannut, tulipahan hieman samaa fiilistä kun piipusta polttaessa.

Aiemmat epäilyt oman mielentilan sopivuudesta nautintoaineiden nauttimiseen pyyhkiytyi saman tien kun pilvi rupesi nousemaan. Pilvi oli kirkas, tarkka ja euforinen. Se sopi erinomaisesti elokuvailtaan. Elokuva taas oli todella päräyttävä. Milos Formanin filmatisoima versio poikkeaa teatterikäsikirjoituksesta ryhmän jäsenten taustojen ja loppuratkaisun osalta sekä siinä on myös osia joita teatterissa ei ole, kuten kuvausta ryhmän dynamiikasta ja hippien muista ihmissuhteista. Hair on ikoninen musikaali, joka onnistuu kiteyttämään itseensä 1960-luvun lopun hengen, sodanvastaisuuden, seksuaalisen vapautumisen ja kulttuurisen murroksen - olen myös melko varma, että tätä klassikkomusikaalia esitetään vielä usean sukupolvenkin kuluttua.

Elokuvan jälkeen olo oli yhä erittäin euforinen ja energinen niin riisuduin alasti rupesin venyttelemään. Edellisestä punttitreenistä oli pari päivää, kroppa tuntui palautuneelta. Pilvessä venytellessä ja vartaloa koitellessa kehon ja lihaksiston välinen yhteys oli erittäin suora. Olisi tehnyt mieli mennä kokeilemaan vartalon suorituskykyä, sillä tuntui että treeni olisi kulkenut ja olisin kyennyt nostamaan aiempaa isompia painoja tavanomaista puhtaammalla tekniikalla. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista kello yksi yöllä. Kun kroppa oli lämmennyt niin jännitin lihaksia maksimaalisesti ja katsoin itseä samalla peilistä. Lihasten jännittäminen äärimmilleen oli hyvin raskasta ja samalla ymmärsin miten vaativaa kehonrakentajille poseeraaminen on. Rasvaprosentti on tällöin luonnottoman matala, keho on heikoimmillaan dieetin jälkeen, mutta silti lihakset tulee saada näyttää isoilta ja erottuvilta samalla luoden illuusion täydellisestä atleetista.

Pilvi alkoi laskea noin kolmen tunnin kohdalla session aloittamisesta ja päätin lopuksi rentoutua musiikin äärellä. Mieli oli kohtalaisen helppo saada rauhoitettua musiikkia kuunnellessa ja kun olin saanut tarpeeksi myös uni tuli nopeasti. Seuraavana aamuna olo oli pikkaisen pöpperöinen, mutta parin kahvikupin jälkeen jo täysin normaali. Pilvi oli priimaa ja kokemus erinomainen. Sunnuntai-illan treeni kulki erittäin hyvin selvinpäin, joskaan mielen fokus ei ollut samalla tasolla kuin edellisenä yönä.

Mush
Viestit: 106
Liittynyt: 21.6.2008

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Mush » 15.12.2018 6:29

Bubblegum : polttona sosiaalinen ja jumittava samaan aikaan. Sopiva thc pitoisuus (th seedsin mukaa 19%) menee sekaisin mutta pysyy järjissään, tästä syystä pystyy polttelee hyvin vaikka päivällä. Isommilla määrillä menee aivan mutkalle. Muisti katoaa täysin ja mässyt on kovat.

5/5
johny smoked a rock of crack, he almost got a heartattack. Billy smoked a bags of pot a little hungry is all he got.

Locker
Viestit: 356
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Locker » 25.12.2018 19:26

Mulla on sellainen oma jouluperinne, että käyn myöhään illalla / yöllä kävelyllä. Aloitin perinteen joskus teini-ikäisenä ja näin aikuisempana on aina välillä ollut jointti matkassa.

Olin käärässyt sekaan yhtä paljon kaikkia lajikkeita, joita staashissa tällä hetkellä on, eli White Widow, Amnesia Haze, Amnesia Kush, Critical Mass sekä Ed Rosenthal Super Bud. Spliffi siitä tais kuitenkin tulla ja puffailin sitä sopivin välein matkan varrella.

Kiertelin ja katselin kotikulmia nautiskellen jouluyöstä. Hyvää fiilistä riitti tällekin päivälle asti. Pilven vaikutusta tuskin kuitenkaan, enemmänkin sellanen mukava pöhnä, kun ei ehtinyt nukkua yhtä paljon kuin tavallisesti.

KoneFX
Viestit: 54
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja KoneFX » 22.5.2019 10:23

No nyt pääs sit tänneki kirjottamaan :D no niin elikkä Cricical no vittu xD, siis Critical Kush:ia tullu pult polteltua xD sunnuntaista lähtien mutta muutoin originaalista, kaikki olikin ihan erilaista kuin koskaan ennen, koin nimittäin ummetuksen kolmelle päivälle... jatkuu alempana... :lol:


...aivot työssään.............................................ss''m...........................................s.............s.............s..............s...............h............h...............h.............h..............h.............h..........h...........h............h.............h.............h...............h...............h...............h...................................

Vedin ummetuslääkettä ja suolaliuosta ja luumuja, kaikkee samaan aikaan päällekkäin ja nyt ku viimen paskattaa ni ei tiiä miten pitkää kestää XD, ku pilven mässyt sisälti mm. sokerimaissia ja vesimelonia :point: no ei se mitään, lisää vaan polttamaan, suosittelen nimittäin tätä varsinki pitemmän tauon pitäneille, go with the flow! :lol: :guru: :wanha: :pimp:
"Mun juttu ei oo pilsut tai amfetamiini, pelkästään kannabis ja nikotiini" :yes: :guru: :yes:

KoneFX
Viestit: 54
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja KoneFX » 2.8.2019 11:47

Laitetaas toinen raportti tänne :D

Lajike: Fat Banana
Tyyppi: Kush
Suku: OG Kush x Chiquita Banana

Vaikutus: Jumittavaaaaaaaa.... :lol:

Euphorisen kikatteleva straini kyseessä ja maineensa veroinen. Kolmas kerta kun poltan tätä vai oisko toinen XD, ei muista mut joka tapauksessa, vie ylös hyvin vahvasti ja voimakkaasti :D, huijaa ottamaan lisää jos ei oo tietonen tästä seikasta; Fat Banana on nimittäin ovela siinä et sä rupeet polttamaan sitä aivan mielettömiä määriä JOS et tiedä jo alkaen et on just tää strain kyseessä :D. On sellanen mamma et kannattaa ehdottomasti tutustua :D, kiitos kuittaus ja kumarrus :lol: :D

VOI VITTU! XD OON JUMITTANU TÄSSÄ SELLASEN TUNNIN JA TUNTU IHAN KU OIS VAAN YKS HETKI MENNY XD


Kyl tää näköjään antaa näitä kunnon JUMIHHALLUjakin :D oon kokenu näitä joskus ennenkin XD
"Mun juttu ei oo pilsut tai amfetamiini, pelkästään kannabis ja nikotiini" :yes: :guru: :yes:

Havina
Viestit: 92
Liittynyt: 24.3.2019

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Havina » 19.8.2019 19:27

Lajike: Northern Lights Automatic
Väline: bongi
Määrä: 0.2g

+ Pehmeä, kevyt maku
+ Selkeästi ajatuksia herättelevää, keskittymiskykyä edistävää hybridiä
+ Ei lamauta fyysisesti, voisin vaikka lähteä juoksulenkille

- Yskittää jonkin verran
- Tuoksu ei ole kovin erikoinen
Kyllä taksi porsaan kotiin ajaa.

Avatar
weed420
Viestit: 261
Liittynyt: 11.12.2010

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja weed420 » 20.8.2019 2:24

vesicurettua ärkookuuskakkosta
vahvaa on joo mind relaxed and body more than sedated
huhhuh hiljeni on ihana olla ilman meteliä tai kolinoita

tunnelma on kuin olisi pimeässä metsässä laavulla nuotion keskellä, jossa käsillä kupponen butterilla terästettyä kuumaa juomaa, mutta olen kuitenkin sisällä.. kerkeää sitä vielä.. ehkä jo lähiaikoina..

kirjoitin tätäkin varmaan puolituntia kylläpä vetää lötköksi, ehkä kun kävelin eilen pisimmän lenkin koko vuotena. tänään pidin vielä pienen verryttelyn sekä tein kauppareissun melkein heti sen perään. kelpaa levätä heh. huomenna tai ylihuomenna mahdollisesti toiseksi viimeinen spotilla käynti. mitähän sen jälkeen?

Havina
Viestit: 92
Liittynyt: 24.3.2019

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja Havina » 21.8.2019 15:53

Lajike: Easy Bud
Väline: bongi
Määrä: 0,1 g

Sativa-painotteinen hybridi Easy Bud on nimensä mukaisesti todella helppo lajike kasvatukseen. Samaa voisi sanoa valmiin kukinnon vaikutuksesta arvioijan ajukoppaan ja fyysiseen olotilaan. Kevyt pilvi on kevyt, eikä johda liialliseen psykoaktiivisuuteen. Fyysinen vaikutus sen sijaan on jopa aktivoiva. Suunnittelen tässä juuri marjanpoimintareissua.

Royal Queen Seedsin kuvauksen mukaan maussa on sitrusta ja yrttejä. Itse en noita osannut yksilöidä, mutta kuvailisin makua tuulenraikkaaksi. Helppoa polttoa. Jos tälle pitäisi antaa kouluarvosana, olisi se 8. Ei mitään galaksit räjäyttävää lempeää rankaisua, vaan jopa liiankin helppoa ollakseen totta.
Kyllä taksi porsaan kotiin ajaa.

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 389
Liittynyt: 9.6.2015

TurQ autoflower DynaVap vapcap M:sta

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 24.8.2019 22:08

Päivä kääntyi iltaan ja halusin hieman rentoutua. Selailin HBO:n elokuvatarjonnan, Yle Areenan ja koneelle tallennetut elokuvat sekä dokumentit läpi, mutta en keksinyt mitään katsottavaa, eikä mikään inspiroinut juuri nyt. Päätin höyrytellä kukkaa joka tapauksessa ja tämän jälkeen edetä inspiraation mukaan. Laitoin nupun yhä tahmaista kukkaa grinderiin ja jauhoin. Tahmainen kukka ei kunnolla murentunut, mutta hienontui sopivan pieniksi viipaleiksi, jotta vapcapin sai tungettua aivan täyteen.

Höyryttelin tiiviiseen tahtiin neljät tukevat ja paksut höyryt, joista viimeiset olivat jo melko karstaiset. TV oli päällä elokuvaa varten, mutta kehoon iskenyt pilvi oli toista mieltä ja se kehotti melko suorasanaisesti venyttelemään. Olin eilen tehnyt lyhyen, mutta hyvin intensiivisen kokovartalotreenin ja treenin jälkeisestä saunomisesta ja jääsuihkuista huolimatta paikkojen jumissa olo alkoi tuntua korostuneesti kaikissa lihaksissa, enkä voinut vastustaa venyttelyn kiusausta. Tein erilaisia syväkyykkyjä ja niistä varpailleennousemisia, olkapäävenytyksiä, selän notkistamisia, rintarangan avaamista ja jotain joogaliikkeiden kaltaisia dynaamisia venytyksiä. Venyttely ja vartalon notkistaminen tuo lisää liikepotentiaalia kehoon ja kehittää myös mieltä, sillä liikeratojen laajentaminen edellyttää myös mielen laajentamista ja kykyä suorittaa yhä enemmän intensiteettiä vaativia tehtäviä.

Venyttelyn jälkeen teki mieli vielä savuketta. Poltin yhden tanskalaisen Princen ja tupakka vaikutti tavanomaista voimakkaammin. Savuketta polttaessa huomasin kuinka pilvi oli herkistänyt koko vartalon ja kaikenlaiset aistiärsykkkeet ja ulkopuolelta elimistöön tulevat kemialliset ärsykkeet pääsivät läpi aiempaa voimakkaammin. Tavanomaisen energiasäästölampun tuoma tasapaksu sähkövalokin sai tuhdin oranssinsävyisen kerroksen ympärilleen, sohvan mukavuusaste nousi pari pykälää ja jazzin intensiteetti tuli läpi tavanomaista paksumman kerman siivittämänä, mikä ei lainkaan häirinnyt enää tässä vaiheessa iltaa.

Kaiken kaikkiaan melko miellyttävä lajike, jossa on raskas rauhoittava vartalopilvi ja mieleen se iskee raskaahkolla indicaisella psykedelialla. Kuka lienee tämän jalostanut on tehnyt hyviä valintoja. Kiitos kuuluu myös kasvin kasvattajalle sekä tämän kesän suotuisille sääolosuhteille.

KellariSavu
Viestit: 5
Liittynyt: 17.4.2017

Re: Savuraportit

ViestiKirjoittaja KellariSavu » 28.9.2019 19:14

Pihasaunan terassilla ja viihteenä koiran lisäksi purkissa jotain, missä lyhenne LOV. :think:
Hiljaista ja päräyttävää kuunnella, kun illalla kurjet lensivät läheiselle lammelle ja tuuletusluukusta kuuluu kuusipainotteisen tulen rätinä. :mrgreen:
-Elämän ilo pitää löytää ja huomata itse, sitä ei säilykkeenä myydä- :shock: :lol:


Palaa sivulle “Kokemuksia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa