Kuva

KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 854
Liittynyt: 9.6.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 29.10.2019 11:14

Olipa poikkeuksellisen huono A-studio. Ylen tekemä Tampereen ongelmanuorista kertova insertti ja poliisin haastattelu katujengien väkivaltaistumisesta vei keskustelun aivan väärille linjoille, jolloin koko ohjelmaa hallitsi nuorten ongelmat, käytön ongelmat, kynnys hakeutua hoitoon, hoidon saatavuus, perhetyön tärkeys ja lapsiperheiden tukeminen noin yleisellä tasolla. Ohjelmassa meni sekaisin kaikki huumeet ja unohtui täysin huumeiden eri kategoriat ja eri käyttäjäryhmät.

Politiikasta oli valittu Ylen nykylinjan mukaan kaksi ääripäätä eli Vihreät ja Perussuomalaiset, joista toinen toinen pohjasi argumenttinsa tutkimustietoon ja toinen vahvasti 1980-luvun propagandaan ja siihen lähtökohtaan, että kaikki huumausaineiden käyttö on haitallista ja tulisi ehkäistä. Asiantuntijatahoilta taas THL:n tutkija ja diakonissalaitoksen johtaja kummatkin keskittyivät puhumaan haittapuolen ennaltaehkäisystä ja lobbaamaan rahaa erilaisille projektiluontoisille hankkeille, jotta ne vakinaistuisivat osaksi yhteiskunnan palvelutarjontaa.

Mutta mikä on positiivista niin tuo Mari Rantasen facebook roasti ja siitä seurannut keskustelu. Se toi jälleen julki sen, että PS on kannabiskysymyksen edessä sisäisesti hyvin hajaantunut puolue. Siinä missä globalisaatiokriittisyys ja maahanmuuttokriittisyys on puoluetta yhdistävä voima, niin omaan kehoon ja omaan mieleen koskeva päätäntävalta on puoluetta jakava kysymys. Perussuomalaisissa on tämä tiukkaan kurivaltaan ja maatalousyhteiskunnan arvoihin pohjaava poliisihaara että yksilön omaa päätäntävaltaa, yksilön omia vapauksia ja yksilön vastuuta korostava individualistisempi linja. Perussuomalaisten julkisuuskuva on ehkä huonompi kuin sen aktiivien taso on, sillä mediaan nostetaan ainoastaan syrjäkylien junttirasistit ja fasistiset etnonationalistit, jolloin unohtuu että puolueen suurin kantava tekijä on globalisaatiokehityksen nettohäviäjät, eli keskiluokkiin kuuluvat pk-yrittäjät ja duunarit, joiden suhteellinen asema on jatkuvasti heikentynyt. Tuosta jälkimmäisestä ryhmästä löytyy aloitteen kannalta myönteistä porukkaa, eli heitä kannattaa tukea ja heidän argumentointiaan kannustaa mikäli oppositiosta halutaan tukea ja asenneilmapiiriä tuulettaa konservatiivien piirissä.

Ja näemmä Mari Rantanenkin pyytää nyt Facebookissa lähteitä THL:n ja WHO:n suosituksiin kannabiksen dekriminalisaatiosta.

Misty_
Viestit: 241
Liittynyt: 29.8.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Misty_ » 29.10.2019 14:06

Kylläpä on vihaista tekstiä. Ei ole toimittaja kehdannut laittaa edes nimeänsä kirjoituksensa alle olisi kiva tietää millanen tyyppi on tekstin takana :laugh: Vai se on nyt järjestelmän kiusaamista ja resurssien tuhlaamista käyttää tarkoitukseen tehtyä työkalua, kansalaisaloitetta.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 5791
Liittynyt: 26.7.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 29.10.2019 15:06

Savon Sanomissa aiemmin hamppukansaa ärsytti Asta Tenhunen.
Päätoimittaja joutui korjaamaan Tenhusen väritettyjä väittämiä.
Sitten Asta ei kolmeen-neljään vuoteen kommentoinut mitään, mikä liittyy päihteisiin.
Olisiko taas Asta Tenhunen valheineen asialla?
- I'm here with my friend Mi-se-ry. Tryin' to drown my sorrows with pills and weed -

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 2920
Liittynyt: 27.5.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja neural_rust » 29.10.2019 22:38

Iltalehdestä myös;

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/221e ... LTT15RSlgE

"Suomalainen Lilli, 36, markkinoi työkseen kannabista Kaliforniassa – hänen mielestään eduskunta on aivan pihalla"

"Lilli Keinänen oli mukana tukemassa kannabiksen dekriminalisaatiota Suomessa ajavaa kansalaisaloitetta. Hänen mukaansa hyvä malli tähän hätään olisi se, että kannabista saisi lääkereseptillä ja viihdekäyttäjiä ei rangaistaisi. Keinäsen mielestä on väärin, että kannabiksesta kärähtäneen papereihin voi jäädä huumemerkintä pitkiksi ajoiksi. Tavalliselle työssä käyvälle kiinni jäänti voi johtaa ajokortin, työpaikan ja siten ehkä koko tulevaisuuden menettämiseen."

Avatar
bfw
Viestit: 97
Liittynyt: 3.5.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja bfw » 30.10.2019 18:12

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006290822.html

BOOM. "Vihreiden Ohisalo kannabisaloitteesta: Laittomien päihteiden käytöstä ei pidä rangaista"

Sihaus
Viestit: 940
Liittynyt: 18.12.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Sihaus » 30.10.2019 18:23

bfw kirjoitti:https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006290822.html

BOOM. "Vihreiden Ohisalo kannabisaloitteesta: Laittomien päihteiden käytöstä ei pidä rangaista"



Suomeksi sanottuna maamme sisäministeri kannattaa rangaistuksien poistamista. Hieno ministeritason kannanotto. Tätä on paha muiden sivuuttaa.
Kyllä aina pitää olla vähän Kekkilää, ei Kesää ilman Kekkilää!

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1757
Liittynyt: 16.5.2012

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 30.10.2019 20:56

Eilisessä Iltalehden kolumnissa siterattiin Pääministeri Antti Rinnettä, joka totesi etteivät sosiaalidemokraatit tule koskaan tukemaan kannabiksen aseman muuttamista. Jostain syystä hakukone ei löydä linkkiä siihen. Sosiaalidemokraattien hallitusohjelmassa sanotaan silti:

"1.1 Lupauksemme kansalaisille politiikan uudistamisesta: Haluamme uudistaa poliittista kulttuuria ja päätöksentekoa. Yhteiskunnan uudistaminen ja tasa-arvon lisääminen on mahdollista vain vahvistamalla ihmisten luottamusta demokraattisen järjestelmämme toimintakykyyn. Siksi teemme seuraavat lupaukset kansalaisille politiikan uudistamisesta: 1.Lupaus hallinnon jatkuvasta oppimisesta Jatkuvan muutoksen keskellä emme kuvittele tietävämme etukäteen, mikä toimii ja mikä ei. Sen sijaan etsimme tietoa ja kokeilemme, jotta osaamme toimia tavoilla, joista suomalaiset hyötyvät."
Lecalice it! -d2_deew

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1757
Liittynyt: 16.5.2012

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 30.10.2019 21:40

Vaikkei tässä vaaleja ole neljään vuoteen tulossakaan, niin jatketaan vähän silti: Keskustapuolue.

Seuraava on kopioitu wikipediasta, mutta löytyy varmasti puolueen omiltakin sivuilta:

Ideologia ja arvot

Keskusta ilmoittaa arvoikseen vastuullisuuden ja vapauden, yhteisöllisyyden ja välittämisen, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden, sivistyksen, ylisukupolvisuuden ja kohtuullisuuden, kestävän luontosuhteen sekä paikallisuuden.[37] Keskustan tavoitteena on hajautettu yhteiskunta, joka perustuu markkinatalouteen, työhön kannustavaan sosiaaliturvaan ja mahdollisuuksien tasa-arvoon. Keskusta pyrkii pitämään koko maan asuttuna.

Tuoreimmassa puolueohjelmassa keskustan tavoitteena on olla aatepuolue ja sivistysliike, ekologinen edelläkävijä sekä rauhan ja yhteistyön rakentaja. Puolue tavoittelee sivistyksen ja kulttuurin voimalla ihmisyyttä ja vastuullista vapautta sekä yrittäjyyteen perustuvaa ehyttä yhteiskuntaa. Keskusta näkee itsensä yhteistyön ja sovinnon liikkeenä.[38]

Santeri Alkio oli mukana perustamassa Maalaisliittoa ja kuuluu puolueen merkittävimpiin puheenjohtajiin. Alkion aateperintöön eli alkiolaisuuteen viitataan vielä uusimmassa vuoden 2006 periaateohjelmassa. Alkiolaisuus syntyi sosialismin ja kapitalismin vaihtoehdoksi korostamaan ihmisyyttä, kansanvaltaista yhteiskuntajärjestystä ja tasa-arvoa. Keskusta on oman näkemyksensä mukaan yhteiskuntaa uudistava aatteellinen yleispuolue ja kansansivistysliike.


Tässä on toinen puolue, jolta tuli jyrkkä "Ei."
Lecalice it! -d2_deew

Avatar
kaarlo-setä
Viestit: 13
Liittynyt: 17.10.2018

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja kaarlo-setä » 30.10.2019 21:59

300lbs niggerfaggot kirjoitti:Eilisessä Iltalehden kolumnissa siterattiin Pääministeri Antti Rinnettä, joka totesi etteivät sosiaalidemokraatit tule koskaan tukemaan kannabiksen aseman muuttamista. Jostain syystä hakukone ei löydä linkkiä siihen.[/b]"


Eikun sehän oli SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman, eikä pääministeri, joka meni antamaan hätäisen kommentin. Hankala puolue tuo SDP, kun kaikki johtohenkilöt on Antteja :lol:

Jossain haastattelussahan (oiskohan ollut Ylen siinä radio-ohjelmassa) jo todettiinkin, että poliitikot ovat rientäneet vanhasta tottumuksesta ampumaan aloitteen alas lukematta sitä tai tutustumatta sen perusteluihin. Itse veikkaan, että jahka alkushokki tästä hälvenee ja itse kukin huomaa, ettei media enää teloitakaan dekriminalisaatiomyönteistä poliitikkoa, keskustelun sävy tulee muuttumaan. Vihreäthän ovat muuten jo käyneet tämän prosessin läpi. Kun tuo sisäministeri Ohisalon siteeraama linjaus aikanaan päätyi puolueen poliittiseen ohjelmaan, puolueen sisällä oli paljon epäluuloa ja jopa pelkoa median reaktiosta. Mitään kohua ei syntynyt.

Olen todella positiivisesti yllättynyt sekä mediahuomion määrään että sen sävyyn. Muutamia hutilaukauksia lukuunottamatta keskustelu on ollut asiallista ja positiivista, voisi sanoa jopa varovaisen kiinnostunutta. Kirsikkana kakussa on ehdottomasti tuo Iltalehden eilinen pääkirjoitus. Pääkirjoitus, kuten jotkut ehkä tietävätkin, edustaa lehden virallista kantaa.

Sanokaa mun sanoneen, tästä tulee hyvä juttu :guru:
This post is dedicated to Uncle Carl.

Avatar
Appleseed
Viestit: 62
Liittynyt: 24.8.2017

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Appleseed » 31.10.2019 3:22

edward_hitinmäki kirjoitti:Olipa poikkeuksellisen huono A-studio. Ylen tekemä Tampereen ongelmanuorista kertova insertti ja poliisin haastattelu katujengien väkivaltaistumisesta vei keskustelun aivan väärille linjoille, jolloin koko ohjelmaa hallitsi nuorten ongelmat, käytön ongelmat, kynnys hakeutua hoitoon, hoidon saatavuus, perhetyön tärkeys ja lapsiperheiden tukeminen noin yleisellä tasolla. Ohjelmassa meni sekaisin kaikki huumeet ja unohtui täysin huumeiden eri kategoriat ja eri käyttäjäryhmät.

En nähnyt ko. ohjelmaa, koska en katso telkkaria, mutta ilmankos erään lehden mielipidepalstalla oli todella outo kommentti kannabiksen laillistamisesta.
Siinä sanottiiin, ettei kannabista missään nimessä tulisi laillistaa, koska teinit jotka kannabissekoilee, ei koskaan selviä siitä. Heidät joutuu yhteiskunta elättämään kalliilla hoidoilla ja sosiaalituella ja he eivät tule koskaan saamaan omaa perhettä.
Onneksi 60 000 ihmistä on kuitenkin tajunnut, että juuri tuollainen kannabissekoilu on tässä tarkoitus estää. En usko tällä palstalla olevan ketään, joka kannattaisi teinien kannabissekoilua, mitä se ikinä sitten onkaan.
Kirjoituksessa ei mainittu sanallakaan alkoholisekoilua, joka on valitettavasti yhä se pienempi paha...
Kieltolaki Kumoon varmasti vähentää myös aikuisten alkoholisekoilua toteutuessaan.

Ohisalo ei ole mun suosikkihenkilö, kuten ei hänen puolueideologiansakaan, mutta tiesin vihreiden asettuvan kannattamaan huumevapaampaa suomea. Yle tekee kaikkensa tietysti estääkseen asian toteutumisen, mutta ihmiset ovat jo nykyään aika hyvin perillä Ylen propagandasta. Vain osa siihen uskoo ja päätyy kirjoittamaan tuollaista mutua lehtien mielipidepalstoille.

Oli upea yllätys löytää kk2020 lappunen postilaatikosta taannoin. En tiedä miten laajalle niitä on jaettu, mutta selvästi osui ja uppos. Ehdottomasti paras hetki juuri nyt tälle asialle.
-Kujakatti

Avatar
putteli
Viestit: 187
Liittynyt: 17.12.2003

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja putteli » 31.10.2019 4:12

Appleseed kirjoitti:
edward_hitinmäki kirjoitti:Olipa poikkeuksellisen huono A-studio. Ylen tekemä Tampereen ongelmanuorista kertova insertti ja poliisin haastattelu katujengien väkivaltaistumisesta vei keskustelun aivan väärille linjoille, jolloin koko ohjelmaa hallitsi nuorten ongelmat, käytön ongelmat, kynnys hakeutua hoitoon, hoidon saatavuus, perhetyön tärkeys ja lapsiperheiden tukeminen noin yleisellä tasolla. Ohjelmassa meni sekaisin kaikki huumeet ja unohtui täysin huumeiden eri kategoriat ja eri käyttäjäryhmät.

En nähnyt ko. ohjelmaa, koska en katso telkkaria, mutta ilmankos erään lehden mielipidepalstalla oli todella outo kommentti kannabiksen laillistamisesta.
Siinä sanottiiin, ettei kannabista missään nimessä tulisi laillistaa, koska teinit jotka kannabissekoilee, ei koskaan selviä siitä. Heidät joutuu yhteiskunta elättämään kalliilla hoidoilla ja sosiaalituella ja he eivät tule koskaan saamaan omaa perhettä.
Onneksi 60 000 ihmistä on kuitenkin tajunnut, että juuri tuollainen kannabissekoilu on tässä tarkoitus estää. En usko tällä palstalla olevan ketään, joka kannattaisi teinien kannabissekoilua, mitä se ikinä sitten onkaan.
Kirjoituksessa ei mainittu sanallakaan alkoholisekoilua, joka on valitettavasti yhä se pienempi paha...
Kieltolaki Kumoon varmasti vähentää myös aikuisten alkoholisekoilua toteutuessaan.

Ohisalo ei ole mun suosikkihenkilö, kuten ei hänen puolueideologiansakaan, mutta tiesin vihreiden asettuvan kannattamaan huumevapaampaa suomea. Yle tekee kaikkensa tietysti estääkseen asian toteutumisen, mutta ihmiset ovat jo nykyään aika hyvin perillä Ylen propagandasta. Vain osa siihen uskoo ja päätyy kirjoittamaan tuollaista mutua lehtien mielipidepalstoille.

Oli upea yllätys löytää kk2020 lappunen postilaatikosta taannoin. En tiedä miten laajalle niitä on jaettu, mutta selvästi osui ja uppos. Ehdottomasti paras hetki juuri nyt tälle asialle.

Mielipiteitä on joka lähtöön, itse toit juuri julki omasi. Oma mielipiteeni on, ettei alkoholin käyttö katoa mihinkään kannabiksen käytön myötä vaan pysyy rinnalla.
You may see me tonight with an illegal smile

Avatar
Appleseed
Viestit: 62
Liittynyt: 24.8.2017

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Appleseed » 31.10.2019 6:53

putteli kirjoitti:
Mielipiteitä on joka lähtöön, itse toit juuri julki omasi. Oma mielipiteeni on, ettei alkoholin käyttö katoa mihinkään kannabiksen käytön myötä vaan pysyy rinnalla.

Olen samaa mieltä. Ei alkoholin käyttö katoa minnekään. Sehän olisi suuri ihme, eikä kannabis sellaiseen pysty, eikä sitä kukaan edes ole ajamassa takaakaan.
Minä nautin Lagavulista täysin riippumatta siitä myydäänkö keskustan kahvikaupoissa kannabista tahi ei.
-Kujakatti

Avatar
bfw
Viestit: 97
Liittynyt: 3.5.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja bfw » 31.10.2019 7:05

Mä taas en oo juonu useempaan vuoteen pisaraakaan alkoholia, mut arvatkaa, meneeks kannabista. Myönnän silti, ettei tätä mun kokemusta voi mihkään yleistää. Yks spurgu aikoinaan innoissaan sitä kans selvitti, miten tänää on menny pelkkää kaljaa, ku on budia, mut sit jos ei oo, menee takuuvarmasti kirkkaita (eli 99 % päivistä). Nää on näitä yksittäistarinoita, asiaa pitäs lääketieteen piirissä tutkia.

Avatar
Appleseed
Viestit: 62
Liittynyt: 24.8.2017

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Appleseed » 31.10.2019 9:06

bfw kirjoitti:Mä taas en oo juonu useempaan vuoteen pisaraakaan alkoholia, mut arvatkaa, meneeks kannabista. Myönnän silti, ettei tätä mun kokemusta voi mihkään yleistää. Yks spurgu aikoinaan innoissaan sitä kans selvitti, miten tänää on menny pelkkää kaljaa, ku on budia, mut sit jos ei oo, menee takuuvarmasti kirkkaita (eli 99 % päivistä). Nää on näitä yksittäistarinoita, asiaa pitäs lääketieteen piirissä tutkia.

Mulla jäi jatkuva ryyppääminen pois ihan täysin ja baareissa käynti, kun aikoinaan pääsin mukaan porukkaan, jossa poltettiin kannabista. Sitä kesti sen pari-kolme vuotta, niin kauan kuin porukka oli kasassa.
Siellä ei juotu mäyräkoirallista kaljaa illassa, joku saattoi pullon pari silti juoda.
Porukka hajosi siihen, kun kannabiksen saanti kävi vaikeaksi ja mukaan tuli pillerit ja muut aineet ja viinan käyttö.
-Kujakatti

Avatar
bfw
Viestit: 97
Liittynyt: 3.5.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja bfw » 31.10.2019 11:31

Jooh, saman kuulosta ku itelläki ollu. Asteittain kapakas käynti parikybäsenä vaa väheni, himas pelaaminen - kaverin kans tai ilman - paukuissa vie voiton.

rxsted
Viestit: 1670
Liittynyt: 12.2.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja rxsted » 31.10.2019 12:22

Just tuli tämmöinen markkinakatsaus ulos. Tolkuton juominen väheni niissä USA:n osavaltioissa, joissa kannabiksella on lailliset markkinat. Ei tarvitse mutuilla, näin se menee — alkoholiteollisuus tietää tämän ja kuuluttaa keskuudessaan valmistautumista markkinoiden kutistumiseen.

https://www.marketwatch.com/press-relea ... 2019-10-29

Over the past several years, alcohol consumption rates have declined rapidly, leaving consumers to find new alternatives. Notably, the cannabis industry is directly correlated with declining alcohol consumption rates; Investment-bank firm Cowen & Co. reported that as of 2016, legal adult-use cannabis U.S. states witnessed binge drinking rates fall by 9% below the national average, and 11% below non-cannabis states.


Addiktioon taipuvaiset ihmiset lääkitsevät itseään aina jollakin; kaikkien paheiden joukosta kannabis on ehkä lääkitsevin ja haitattomin, joten miksi emme antaisi ihmisten vaihtaa muita addiktioitaan siihen? Mahdoton vetää övereitä ja huomenna ei ole krapulaa. Polta vaikka se 25 grammaa joka päivä. 8)
“That’s what plant breeders do — we grow 100,000 plants, keep 100 of them, and trash all the rest. I love to kill. I’m getting rid of everything that’s imperfect.”
David "Skunkman" Watson (2004)

Hampuukia
Asiakaspalvelu
Viestit: 92
Liittynyt: 19.5.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Hampuukia » 31.10.2019 21:01

Yle puheella oli ihan hyvää kansalaiskeskustelua https://areena.yle.fi/1-50320549. Isot propsit Ylen toimittaja Putkoselle. Tuollaisella keskustelulla voi päästä hyviinkin tuloksiin :)

Durito
Viestit: 10
Liittynyt: 27.2.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Durito » 1.11.2019 7:43

Aloite yhtenä aiheena Ylen aamun jälkiviisaissa. Matti Apunen, Maryan Abdulkarim ja Mikko Kosonen vieraina.

https://areena.yle.fi/1-50339006
Viimeksi muokannut Durito, 1.11.2019 12:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
¡Viva Zapata!

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 2920
Liittynyt: 27.5.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja neural_rust » 1.11.2019 12:25

ovat kuulemma päivittämässä sivunsa kokonaan, ja olivat vastanneet tuohon että tuo lista/tilasto on jo 12vee vanhaa..
en usko että enää voivat kääntää kelkaansa tuossa asiassa.. mutta mistä näistä ikinä tietää, koska rahoitus tulee mistä tulee..

Avatar
juupadai
Viestit: 791
Liittynyt: 29.3.2012

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja juupadai » 1.11.2019 13:09

Onko thl antanut vieläkään mitään oikeaa vastausta asiaan? Toivottavasti tämä päätyy uutisiin... Joitakin taitaa tämä kannabis hieman pelottaa :point: tuntuu rahaa löytyvän pistääkseen kapuloita rattaisiin
Keep it green.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa