Kuva

KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Durito
Viestit: 10
Liittynyt: 27.2.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Durito » 1.11.2019 20:37

Tässä on valokuva Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta vuodelta (muokattu: 1889-1907. rxsted kirjoitti: "Karl Henrik Bockström on kuollut jo vuonna 1907, kuva on varhaisempi — kuitenkin otettu vuoden 1889 jälkeen, koska palmuhuone on jo valmistunut.").


Kävin seuraavanlaisen keskustelun Kasvitieteellisen puutarhan facebooksivujen kautta noin viisi päivää sitten:
Kysymykseni kasvitieteelliselle puutarhalle:
"Mistähän saisi selvitettyä tämän kuvan henkilöt ja vuoden, jona kuva on otettu?"

Vastaus:
"Hei. Alkuperäinen kuva on Kaisaniemessä arkistossa. Kuva otettu muistaakseni v.1913. Tiettävästi kuvassa silloinen "Puutarhatiimi". Oikealla ylipuutarhuri Bockström mutta muista ei ole merkintää. terv nykyinen ylipuutarhuri."

Jatkokysymys:
"Onko kasvitieteellisessä säilynyt lajiketietoja noilta ajoilta? Olisi mielenkiintoista tietää mitä merkintöjä taustalla kasvavista Hampuista on säilynyt näihin päiviin."

Vastaus:
"Hei. Eipä tuosta osaa mitään sanoa, kun ole mitään tunnistetta. Tuolta ajalta ei paljoakaan järjestelmällistä kirjoitettua tietoa ole tallessa. Periaatteessa jossakin julkaisussa saattaa olla jotain muistiin kirjoitettua, mutta mahdotonta lähteä sitä erikseen etsimään.
Kunnollinen tietokanta, tai tiedot, on olemassa vuodesta 1974 lähtien."

Kuva

Yritin etsiä ja kysellä tälle sopivampaa viestiketjua, muttei oikeen löytynyt. Toivottavasti kuvasta on jotain hyötyä kampanjan tiimellyksessä. Joku historiallisten kuvien galleria olisi kyllä hyvä perustaa, jos sellaista ei vielä ole.
Viimeksi muokannut Durito, 5.11.2019 21:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
¡Viva Zapata!

Avatar
kaarlo-setä
Viestit: 13
Liittynyt: 17.10.2018

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja kaarlo-setä » 1.11.2019 22:00

WeedDog kirjoitti:THL on poistanut tai sensuroinut jostain syystä tämän verkkosivuiltaan:

Juuri kun keskustelu käy vilkkaimmillaan ? :think:

Lisää puintia twiitissä: https://twitter.com/SomeroJani/status/1 ... 3032359936


Siis mitä? THL on poistanut verkkosivuiltaan yksinkertaisen, helppolukuisen ja ennen kaikkea kansantajuisen artikkelin siitä, miten eri päihteiden haitat vertautuvat toisiinsa. Kysyttäessä ilmoittavat syyksi, että uudistavat verkkosivujaan ja että kyseinen tieto perustuu kaksitoista vuotta vanhaan tutkimukseen. Ei hyvää päivää, tämä haiskahtaa ja pahasti. :eiei:

En ole päihdetutkija, mutta noin yleisesti ottaen kaksitoista vuotta ei ole tieteessä aika eikä mikään. Sitä paitsi, tiede on itsekorjaava instrumentti: kulloisetkin tutkimustulokset pysyvät totuuksina siihen asti, kunnes ne uusilla tutkimuksilla mahdollisesti osoitetaan epätarkoiksi tai suorastaan vääriksi. Ymmärtäisin THL:n taulukkosensuurin siinä tapauksessa, että tuo Nutt et al. 2007 olisi osoitettu merkittävästi virheelliseksi tutkimukseksi. Epäilen vahvasti, ettei tässä ole kyse siitä. Sen sijaan jos yksinkertaisesti "on uudempaakin tutkimustietoa", vanha taulukko olisi mielestäni tullut pitää näkyvillä ihan siihen päivään saakka, että ehtivät saamaan päivitetyn version valmiiksi. Olisivat vaikka tarvittaessa lisänneet jonkun "tämä taulukko on vanha, kirjoitamme uutta Riipinen ja Räsänen 2018 lähteenämme"-tyylisen alaviitteen selventämään tilannetta. Ihan mahdollisesti mitään tuollaista artikkelia ei edes ole olemassa, vaan Nutt et al. 2007 on edelleen tuorein ja paras eri päihteiden haittojen kattava vertailu. (Tämä on vain valistunut arvaus, tietääkseen varmasti täytyisi melkeinpä olla alaan perehtynyt tutkija.)
This post is dedicated to Uncle Carl.

Stuporsonic
Viestit: 97
Liittynyt: 18.11.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Stuporsonic » 1.11.2019 23:15


Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 2.11.2019 6:04

Durito kirjoitti:Tässä on valokuva Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta vuodelta 1913.
.

Thänks, cool pic
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

konzales
Viestit: 17
Liittynyt: 30.9.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja konzales » 4.11.2019 11:06

Olipas tuo tampereen kaupungin päihdekartoituskysely taas rakennettu tiettyä lopputulosta ajatellen... :doh: On se kumma kun asioista ei saa tehtyä kyselyitä, joiden lopputulosta ei ole etukäteen päätetty.

Tuon kyselyn päätelmä ja ISOLLA "enemmistö tamperelaisista ikään katsomatta, tiukentaisivat päihteiden saatavuutta ja valvontaa".

rxsted
Viestit: 1670
Liittynyt: 12.2.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja rxsted » 4.11.2019 21:40

Durito kirjoitti:Tässä on valokuva Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta vuodelta 1913.

Kävin seuraavanlaisen keskustelun Kasvitieteellisen puutarhan facebooksivujen kautta noin viisi päivää sitten:
Kysymykseni kasvitieteelliselle puutarhalle:
"Mistähän saisi selvitettyä tämän kuvan henkilöt ja vuoden, jona kuva on otettu?"

Vastaus:
"Hei. Alkuperäinen kuva on Kaisaniemessä arkistossa. Kuva otettu muistaakseni v.1913. Tiettävästi kuvassa silloinen "Puutarhatiimi". Oikealla ylipuutarhuri Bockström mutta muista ei ole merkintää. terv nykyinen ylipuutarhuri."

Karl Henrik Bockström on kuollut jo vuonna 1907, kuva on varhaisempi — kuitenkin otettu vuoden 1889 jälkeen, koska palmuhuone on jo valmistunut.
“That’s what plant breeders do — we grow 100,000 plants, keep 100 of them, and trash all the rest. I love to kill. I’m getting rid of everything that’s imperfect.”
David "Skunkman" Watson (2004)

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1757
Liittynyt: 16.5.2012

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 7.11.2019 16:55

En ole nosturissa koskaan käynyt, missä siellä voi polttaa? Jaa, joku "eteispalvelumaksu." Mikäs vittu se on? Jollekin hormoonipellelle annetaan kolikoita siitä hyvästä että se pullistelee tekotärkeänä ulko-ovella? Saako sieltä olutta? Onko autolla saapuville ilmaista ja/tai maksullista parkkitilaa ja kuinka lähellä? Eihän tuosta tapahtumasta ole mitään tietoja muuta kuin kellonaika ja lista jotain risto räppääjiä.

Puoli ruutua vievän älyttömästi sijoitetun bannerin sai onneksi poistettua hiiren oikealla napilla, kun on Ad-block.
Lecalice it! -d2_deew

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 5789
Liittynyt: 26.7.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 8.11.2019 9:13

Ja bileistä taas siihen asiaan...

Oppositiopuolue kristillisdemokraattien Peter Östman kysyi Rinteeltä hallituksen kantaa asiaan Ohisalon kommenttien valossa.

Aluksi kysymykseen vastasi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r), jonka hallinnonalalle huumausaineiden käytön rangaistavuus kuuluu.

”Meidän hallitusohjelmassamme ei ole sellaista kirjausta, että lähdettäisiin muuttamaan rikoslakia tältä osin, ja se on hyvin selkeä.

On tietysti niin, että kansalaisilla on oikeus tehdä kansalaisaloitteita, ja kaikki kansalaisaloitteet käsitellään sitten täällä eduskunnassa. Myös tästäkin asiasta, kun se tulee niin pitkälle, että se tulee tänne, tietenkin myös oikeusministeriö tulee antamaan lausuntonsa. Itse näen, että asia siltä osin on harvinaisen selvä, elikkä tämä hallitus ei tule muuttamaan rikoslainsäädäntöä tältä osin”, Henriksson sanoi.

Rinne oli samoilla linjoilla, vaikkakin korosti myös tutkimustiedon merkitystä.

”Edustaja Östman, vahvistan tämän oikeusministerin selkeän kannan tähän tilanteeseen. Myöskin hallitusohjelmaneuvotteluissa asia on todettu: tässä ei edetä. Mutta samalla kun sanon näin, sanon, että päihdepolitiikassa on tärkeää pohjata päätöksentekoa jatkuvasti lisääntyvään tietoon. On olemassa erilaista tutkimustietoa liittyen tähän kannabikseen, ja uskon, että tutkitun tiedon kehittymistä tulevaisuudessa seurataan”, Rinne sanoi.

Östman penäsi edelleen hallituksen kantaa ”kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseen niin kuin Ohisalo on esittänyt”. Rinteen toinen vastaus oli selvä ja linjaus tiukka.

”Edustaja Östman, voitte klousata tämän keskustelun, ei tarvitse keskustella: tämä hallitus ei tuo semmoista esitystä eduskuntaan”, pääministeri linjasi

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/c ... parit:3229
- I'm here with my friend Mi-se-ry. Tryin' to drown my sorrows with pills and weed -

Avatar
Sinsechilla
Viestit: 173
Liittynyt: 5.2.2018

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Sinsechilla » 8.11.2019 14:04

Noh, tämä oli vasta ensiaskel. :guru:

Jalka on nyt oven välissä ja hallituksen suhtautuminen muuttunee, kunhan pöytään lyödään vuosittain läpimennyt adressi.

Tuon lausunnon perusteella on realistista, että lääkekannabiksen saanti ja tuottaminen helpottuu, jota odotellessa EU:ssa esim. Norja Tanska Sveitsi näyttävät lupaavaa suuntaa jota Suomen kannattaa taloudellisista syistäkin seurata, varsinkin jos Sveitsi vapauttaa markkinoille kevytkannabiksesta astetta väkevämpää kukkaa.

Kristianian tilannetta en ole seurannut, mutta jos/kun siellä saisi laillisesti harjoittaa kukan myyntiä, se voisi edesauttaa Pohjoismaiden laillistamismyönteisyyttä..

Tärkeintä on nyt, että nyt allekirjoittaneet ja kasvava määrä poppoota laittaa vuosittain nimet alle. Kun porukkaa on se yli 100k, niin sitä on enää vaikea sivuuttaa.

Nyt isossa roolissa on hamppumarssit ja 4.20. juhlapäivän normalisoituminen, esim kalenteriin ois aika kova.
-Chilla

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 5789
Liittynyt: 26.7.2008

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 8.11.2019 15:56

Sinsechilla kirjoitti:Noh, tämä oli vasta ensiaskel. :guru:

Jalka on nyt oven välissä ja hallituksen suhtautuminen muuttunee, kunhan pöytään lyödään vuosittain läpimennyt adressi.

Joo, nyt kun kannatusmäärä ylitti vaaditun rajan, niin olettaisin että tulevaisuudessa kannatus vaan lisääntyy.
Edellyttäen ettei kannabiksen käytöstä löydetä jotain uusia, tutkimuksiin perustuvia haitallisia vaikutuksia.
Mitä enemmän tietoisuus lisääntyy, sitä useampi kannattaisi aloitetta, periaatteessa.
Kun vanhempien kakaroita jää yhä enenevin määrin kiinni käyttörikoksesta, niin alkaa se jo perheenpäätäkin vituttamaan.
Hän huomaa itsekin että ne kannabiksen käytön haitat ovat pienemmät, kuin kiinnijäännistä koituneet seuraukset

Sitten kun kannatusta on riittävästi, miten paljon se onkaan, niin alkavat ne asenteet kääntymään eduskunnassakin.
Kansanedustajilla tulee joskus vielä kriitttisemmät paikat äänestää puolesta, jos se henkilökohtainen
hillotolppa alkaa olla uhattuna. Nyt ne piiloutuvat toistensa taakse ja hymisevät samaa virttä.
Luulen ettei kansanedustajat uskalla sanoa julkisesti, oikeaa mielipidettään kannabikseen, jos se olisi myönteinen.
Viimeksi kannabislaki arvottiin kolikolla. Olisiko nyt tällä kertaa suljetun äänestämisen aika? Tjsp. :twisted:
- I'm here with my friend Mi-se-ry. Tryin' to drown my sorrows with pills and weed -

Avatar
kaarlo-setä
Viestit: 13
Liittynyt: 17.10.2018

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja kaarlo-setä » 8.11.2019 19:51

Sinsechilla kirjoitti:Noh, tämä oli vasta ensiaskel. :guru:

Jalka on nyt oven välissä ja hallituksen suhtautuminen muuttunee, kunhan pöytään lyödään vuosittain läpimennyt adressi.


Vielä ei kannata edes ajatella noin pitkälle. Hallitus vastasi eduskunnan kyselytunnilla juuri niin poliittisesti korrektisti kuin hallituksen kuuluukin vastata. Hallitus ei tuo dekriminalisaatioesitystä eduskuntaan, koska hallituksen ei tarvitse. Sitä varten on kansalaisaloitteemme.

Keväällä eduskuntavaalikeskustelussa vertasin dekriminalisaatiota tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Vertaus on tällä hetkellä jopa osuvampi kuin silloin. Jokainen voi mielessään siirtää tuon eilisen keskustelun vuoteen 2013 ja miettiä, mitä konservatiivis-kristillinen oppositiopoliitikko olisi silloin hallitukselta kysynyt ja miten siihen olisi vastattu. Nohevampi voi tietenkin kaivaa vanhoja uutisia tai eduskunnan pöytäkirjoja muistin virkistämiseksi. Esimerkiksi tämä uutinen kuulostaa perin tutulta.

Kansalaisaloite saatiin täyteen kaksi viikkoa sitten ja aihe on ollut siitä asti pinnalla. Keskustelu käy, elää ja kehittyy, eikä kansalaisaloitetta edes luovuteta eduskunnalle vielä pariin kuukauteen. Aikaa on paljon ja siinä ajassa kaikki on mahdollista. Pääministeri Rinnekin jätti oven ihan tietoisesti auki: "sanon, että päihdepolitiikassa on tärkeää pohjata päätöksentekoa jatkuvasti lisääntyvään tietoon". Asiantuntijakuulemisten jälkeen voikin sitten olla jo hyvin toinen ääni kellossa kuin eilen.

Sekä sisäministeri että sosiaali- ja terveysministeri ovat jo antaneet tukensa kansalaisaloitteelle. Oikeusministeri taasen on ollut, ihan ymmärrettävästi, varautuneempi. Mutta ei hänenkään mielensä ole kiveen hakattu. Luultavasti jo pelkästään RKP:n sisältä tulee melko lailla painetta suunnanmuutokselle, onhan puolueen nuorisojärjestö dekriminalisaation kannalla.
This post is dedicated to Uncle Carl.

Havina
Viestit: 269
Liittynyt: 24.3.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Havina » 8.11.2019 20:41

kaarlo-setä kirjoitti: sosiaali- ja terveysministeri ovat jo antaneet tukensa kansalaisaloitteelle.


Haha, tuon uutisen kirjoitti näköjään toimittaja Päivi Happonen, joka käytti termiä "kannabishuume". :lol:

Näkisin itsekin, että näiden ministerien, hallituspuolue Vihreiden edustajien sekä useamman muunkin puolueen nuorisojärjestön myönteinen kanta lisää muutospainetta niin merkittävästi, että asiasta saadaan eduskunnassa aikaan ihan kunnon keskustelu. Vielä kun siihen saadaan lisäksi asiantuntijalausunnot asian tueksi, kuulostavat vanhat ja pölyiset päihdevalistusargumentit höpöhöpöltä jopa asiaan perehtymättömien korvaan. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Vaikkei aloite lakimuutoksesta sellaisenaan menisikään läpi, on tästä seuraava julkinen keskustelu sen verran tärkeä askel, että tuskin tässä tarvitsee sitä vuosikymmentäkään enää odotella. Voi kun nyt olisi poliittisilla päättäjillä rohkeutta näyttää esimerkkiä selkärangan hankkimisesta. Nykyaikaan kuuluu vahva luottamus tutkittuun tietoon, ja esimerkkejä maailmalta on jo riittämiin olemassa. Kaikki on mahdollista. Aloitteen sisältö tulisi nyt saada kirkastettua joka ikisen päättäjän mieleen, ettei niitä turhia ohi asian huitovia kommentteja tarvitsisi käsitellä, vaan kaikki tarmo keskitettäisiin myös siellä eduskunnassa itse aloitteeseen.
Kyllä taksi porsaan kotiin ajaa.

Avatar
bfw
Viestit: 97
Liittynyt: 3.5.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja bfw » 10.11.2019 14:51

Voiskohan joku ystävällinen sielu pasteta tän https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006302702.html (Kieltolain jälkeen - HS:n reportaasi Kanadasta: Näin kävi, kun maa laillisti kannabiksen – pimeä markkina voi hyvin, ja moni kaipaa menneeseen) maksullisen artikkelin näkyville?

Misty_
Viestit: 241
Liittynyt: 29.8.2019

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Misty_ » 10.11.2019 15:46

bfw kirjoitti:Voiskohan joku ystävällinen sielu pasteta tän https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006302702.html (Kieltolain jälkeen - HS:n reportaasi Kanadasta: Näin kävi, kun maa laillisti kannabiksen – pimeä markkina voi hyvin, ja moni kaipaa menneeseen) maksullisen artikkelin näkyville?

Tässä ladattava zippi. Ihan oman tietoturvan takia jpg-muodossa mutta eiköhän sen pysty tuosta lukemaan :)

https://gofile.io/?c=g3cMk3

edittiä, nyt näkyy kuvatkin.

Avatar
bfw
Viestit: 97
Liittynyt: 3.5.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja bfw » 10.11.2019 16:36

Misty_ kirjoitti:
bfw kirjoitti:Voiskohan joku ystävällinen sielu pasteta tän https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006302702.html (Kieltolain jälkeen - HS:n reportaasi Kanadasta: Näin kävi, kun maa laillisti kannabiksen – pimeä markkina voi hyvin, ja moni kaipaa menneeseen) maksullisen artikkelin näkyville?

Tässä ladattava zippi. Ihan oman tietoturvan takia jpg-muodossa mutta eiköhän sen pysty tuosta lukemaan :)

https://gofile.io/?c=g3cMk3

edittiä, nyt näkyy kuvatkin.


Suuret kiitokset!

JaloSkunk
Viestit: 6
Liittynyt: 18.6.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja JaloSkunk » 13.11.2019 1:45

Joko voisi nyt nähtyjen "lausuntoiden perusteella muokata vielä paremman kansalais aloitteen ja laittaa nimiä kerämään? Kaikki varmasti tiedäme että tämä ei tule menemään läpi, mutta avaa keskustelun ja pakottaa eduskunnankin perehtymään aiheeseen, joten jos meillä on 6kk päästä vielä paremmin alustettu aloite vetämässä niin pakkohan se on keskustella, kunnes järki voittaa?

chrisjo
Viestit: 140
Liittynyt: 6.11.2013

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja chrisjo » 13.11.2019 8:28

JaloSkunk kirjoitti:Joko voisi nyt nähtyjen "lausuntoiden perusteella muokata vielä paremman kansalais aloitteen ja laittaa nimiä kerämään? Kaikki varmasti tiedäme että tämä ei tule menemään läpi, mutta avaa keskustelun ja pakottaa eduskunnankin perehtymään aiheeseen, joten jos meillä on 6kk päästä vielä paremmin alustettu aloite vetämässä niin pakkohan se on keskustella, kunnes järki voittaa?


:lohtu:

No mitä asioita siihen nyt pitäisi eritoten lisätä/ottaa pois?

Voisitko kerätä ne viittaamasi nyt nähdyt lausunnot yhteen, siitä voisi päästä alkuun?

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 13.11.2019 13:11

JaloSkunk kirjoitti:Joko voisi nyt nähtyjen "lausuntoiden perusteella muokata vielä paremman kansalais aloitteen ja laittaa nimiä kerämään? Kaikki varmasti tiedäme että tämä ei tule menemään läpi, mutta avaa keskustelun ja pakottaa eduskunnankin perehtymään aiheeseen, joten jos meillä on 6kk päästä vielä paremmin alustettu aloite vetämässä niin pakkohan se on keskustella, kunnes järki voittaa?


Oma huoli on siitä minkätasoista materiaalia kampanjalla on antaa noille ammattilaisille joita on kk2020 projektissa mukana vaikuttamassa päättäjiin.

IMHO nyt korkeintaan listaa siitä missä voi parantaa. seuraavaa proggista ei kannata aloittaa ennenkuin tää on viety loppuun.

Miksi näin? Nykyisessä proggigsessa on aktiivisia ja heillä on päässä iso osa kokemuksista ( ei jaettu tänne foorumille kaikkea ) . Nämä tiedot ovat tärkeitä seuraavan proggigsen kannalta. Aktiivisilla on tää proggis menossa niin heillä tuskin mahdollisuuksia osallistua seuraavaan vielä .. siispä seuraavaa kannattaa lykätä eteenpäin.

Jos pitäisi arvata niin jokusia kuukausia menee tämän kanssa vielä eli aikasintaa kesällä 2020 rupeaa miettiin seuraavaa. ehkä syksyllä?

Iso 'moka' musta oli just asiantuntevien resurssien rekrytointi mm. tän foorumin kautta. (eos miten projekti henkilöstö ja valmisteleva ryhmä kasattiin / paljonko heitä oli yms.. tämä on just niitä tietoja mitä pitää kaivaa kk2020 jäseniltä jotta seuraava iteraatio saisi paremman lähtökohdan)
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Avatar
Appleseed
Viestit: 62
Liittynyt: 24.8.2017

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja Appleseed » 14.11.2019 8:53

Kannattaa hieman kerätä noita lausuntoja ja haastatteluita lehdistä. Sen verran moni lääkäri ja asiantuntija ollut täysin sitä mieltä, että tän asian läpivieminen on vain positiivinen asia.

Vastineeksi yleisöpalstat ovat kaikki hyvin negatiivisia. Tämän läpivienti kuulemma lisää agressiivisuutta ja puukotuksia. Jossain A-Studiossa oltiin asioista kerrottu näin.
Tänään ikänsä rikospoliisina ollut kertoi, ettei nytkään hoitoon kukaan juuri vapaaehtoisesti hakeudu, joten tämän läpivienti on vain negatiivinen asia.
Tuntuu, että porukka kääntää nämä asiat tahallaan päälaelleen. Jonkinlaista propagandaa tuo.
Ihmiset lukee noita juttuja ja uskoo niihin, taasen pitkiä lääkärin haastatteluja ei kukaan jaksa lukee. Yhtään perusteltua lausuntoa en ole nähnyt tätä vastaan. Kaikki perustelee lähinnä nykytilanteella, sanoen että kannabiksen käyttäjät ovat moniongelmaisia rikollisia ja niiden juttuja on poliisin arkistot täynnä. Kenties ihmiset ei edes tajua, että on myös muunlaisia kannabiksen käyttäjiä, kuin vain nistit. Nämä kukkahattutädit eivät tajua miten laajaa käyttö on, koska se ei ilmenekään häiriökäyttäytymisenä ja puukotuksina. Naapurin Jullellakin on kravatti, se ei ikinä kannabista käyttäisi.
-Kujakatti

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1757
Liittynyt: 16.5.2012

Re: KK2020.fi - KIELTOLAKI KUMOON 2020

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 17.11.2019 1:28

Miten bileet muuten meni? Yhtään sanaa ei ole foorumilla niitä koskien ollut? Paljonko oli väkeä, miten savuttelu kun kyseessä on netin mukaan myös nuorisotilana käytettävä tila? Pitikö esittää selvää järjestyksenvalvonnallisista syistä? Näkyikö sikoja ulkona tai sisällä?
Lecalice it! -d2_deew


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa