Kuva

Hamppupuolue v.2.022

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
ARVI
Viestit: 66
Liittynyt: 2.1.2010

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja ARVI » 30.5.2022 11:59

edward_hitinmäki, Kiitoksia, pohdintasi oli siinämäärin tyhjentävä, ettei minulla ole tälläerää lisättävää.

Totean vain, että edustan rehelliseen resurssipohjaiseen todellisuuteen perustuvan sivilisaation rakentamista.

Se tapa, jolla globalisaatiota on lähdetty toteuttamaan, on lähinnä mielisairas, ei resurssipohjaisesti kestävä eikä varsinkaan rehellinen.

Tästä tähän.
"Kyetäkseen tekemään viisaita ratkaisuja elämässään, nuori tarvitsee kestäviä vakaumuksia, eivätkä ne synny mitenkään muuten kuin itse ajattelemalla."
Markku Soikkeli

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 9.6.2022 11:03

Aletaan olemaan loppusuoralla perustamiskokousta varten, eli jos haluaa mukaan jo siinä vaiheessa niin kannattaa asiasta lomakkeella ilmoittaa. Tällä hetkellä ilmoittautuneiden perusteella perustamiskokous pidettäisiin joko pk-seudulla tai Turussa. Perustajajäsenten osalta tieto on julkinen, joten sen mukana tulee myös elinikäinen leima. Leima tulee toki myös jos kuuluu hallitukseen, mutta siitä sentään voi pyrkiä eroon sitten kun ei enää ole hallituksessa.

Keskeisin käsillä olevista haasteista on saada täytetyksi muutama jo alkuvaiheessa kriittinen hallitusrooli. Tunnen kyllä hyviä ja päteviä tyyppejä, mutta koska useimmat näistä sai kansalaisaloiteproggiksen myötä ns. unelmaduunin alalta ja elämä on vienyt eteenpäin, ei vastuunkantajaksi ole helppo lähteä. Jos et itse koe olevasi vastuunkantaja mutta tunnet ihmisen joka mielestäsi ehdottomasti olisi, kannattaa tästä vinkata myös hänelle.

Eli ne keskeiset hallitusroolit, joihin vähintään kaivataan vielä täytettä:
1. Rahastonhoitaja. Tehtävänä tilien avaaminen kun yhdistys on ry, kirjanpito kuukausittain, tilinpäätökseen ja talousarvioon liittyvät asiakirjat. Vaaditaan luottamuksellisuutta ja luottotietoja.
2. Försti. Ilman tätä tyyppiä ei kansalaisaloitekkaan olisi onnistunut. Tehtävänä osallistua toiminnan rakentamisen suunnitteluun, koordinointiin ja toteutukseen siinä määrin että tuntee kokonaisuuden vähintään yhtä hyvin kuin puheenjohtajisto, eli läsnäoloa vaaditaan merkittävässä määrin. Sopivia titteleitä joko varapuheenjohtaja, puoluejohdon assistentti, toiminnanjohtaja tai sihteeri.

Kun alkurutistus on suoritettu ja puoluerekisteriin asti päästy, pidetään toki hallituksen täydennysvaalit ja siinä vaiheessahan kiinnostuneita sitten yleensä on enempi kuin tilaa riittää. Tässä vaiheessa on luonnollista että harkitsevaisimmat tyypit (arvostettava luonteenpiirre imo) vielä odottaa hautautuuko proggis unholaan vai millaisella härötiimillä se käynnistetään.

Lomaketta ei tarvitse pelätä, se kun tallentaa tiedot vasta sen kolmannen sivun jälkeen: https://forms.gle/AbqUiqDiiHuPhrQBA.
-piski-

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 11.6.2022 17:26

Mitkä jutut puolueissa nyppii ja/tai häiritsevät foorumilaisia? ( Toivoisin tiivistystä avainsanaan ja lauseen parin tarkennus mitä tarkoitat .. ehkä esimerkin kera?)

Esim.
Valehtelu - PS nosti ja piti puoluetukien karsimisen/ kohtuullistamisen keskeisenä teemanaan vuosia. Kun he saavuttivat vaikuttavan aseman.. ko. lupaus jäi toteuttamatta eikä asiaa enään nostettu ohjelmaan.

Entä mikä nyppii ja/tai häiritsee yhteiskunnassa? em. yhteenvedon lisäksi olisi kiva kuulla parantavia ehdotuksia tai esimerkkejä missä/miten asia on muualla hoidettu paremmin.

Ajatukseni on että paikantamalla epäkohtia voimme miettiä parempia ratkaisuja..

Esim. Nopeuskamerat (toteutus suomessa) nyppii ja häiritsee minua. Näkemykseni mukaan esim. ruotsissa valvontakameroiden käyttö on asiallisempaa ( kamerat ovat huomiota herättäviä ja niistä varoitetaan nopeusmerkin kera muutama kymmenen metriä ennen kameraa). Minulle ruotin malli ' Tämä on vaarallinen paikka ajathan tässä erityisen varovasti ' olisi liikenneturvallisuuden ja -kulttuurin kehityksen kannalta +ev

Mikäli häiritsevistä asioista ei löydy keskustelua niin toki voi laittaa niitä tärkeät asioita/arvoja .. Avainsana ja lyhyt yhteenveto tms.
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 15.8.2022 11:31

Okei,

Kuva

Tarvittava dokumenttipino käynnistämistä varten on olemassa, verkkoinfrastruktuuri haalittu ja työn alla, sekä alkuvaiheeseen riittävä miehitys suoritukseen löytyy. Näin ollen Hamppupuolueen perustamiskokous pyritään pitämään viikon päästä Turussa.

Synnytys on aina herkkä vaihe, joten tilaisuudesta ei huudella julkisesti.
Jos hallitukseen osallistuminen tai kutsu tilaisuuteen muutoin kiinnostaa, nyt on about vika hetki ilmoittautua: https://forms.gle/AbqUiqDiiHuPhrQBA
Kyyditys (KK2020 -kampanjabussilla) Lahdesta Turkuun kehätien kautta (ja takaisin) onnistunee vielä muutamille.

Perustamisen jälkeen projektin käynnistysvaihe alkaa yhdistyksen rekisteröinnillä, joka mahdollistaa taloudellisen infran viimeistelyn ja kannatuskorttikeräyksen aloittamisen. Tuona aikana luonnollisesti tulee aloittaa myös ehdokkaiden kerääminen ensi kevään koitokseen, sekä muu opastuksellinen ja markkinointityö. Tätä varten hakusessa olisi vielä inDesign tms. painokelpoisen grafiikan osaaja.
-piski-

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1765
Liittynyt: 16.5.2012

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 15.8.2022 13:32

Savuton Suomi:

https://savutonsuomi.fi/
https://fi.wikipedia.org/wiki/Savuton_S ... _-verkosto

Joudutte olemaan vähän kuin rofee ja polee oltiin lapsena tai lipunryöstöä. Aika isoja yhteiskunnallisia auktoriteetteja tuossakin mukana. Ja kyllä, tiedän että kannabista voidaan nauttia muillakin tavoilla kuin polttamalla.
Lecalice it! -d2_deew

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 4.11.2022 21:14

Okei, nyt on kaksi kuukautta kulunut perustamiskokouksesta ja ehkä nyt alkavalla viikolla viimeinkin byrokratian rattaat pyörähtää siihen pisteeseen että olemme rekisteröityneet yhdistykseksi. Toivottavasti. Mutta senkin jälkeen menee vähintään pari viikkoa ennen kuin kannattajakorttikeräys voi alkaa.

Aluksi kannattanee myöntää yksi virhe alustavissa laskelmissani. Viime eduskuntavaaleissa äänesti vain kolme miljoonaa suomalaista, ei 4 kuten olin ajatellut. Tämä tarkoittaa että 2% äänikynnys puoluetuille pääsemiseksi ylittyy jos manner-suomen äänisaalis on 60 000 ääntä (+/- huomioiden äänestysprosentin muutos viime ek-vaaleista). Vaalipiirejä on 12, joten se tarkoittaa että keskimäärin 5 000 vannoutunutta asian kannattajaa pitäisi jokaisesta piiristä uurnille löytyä.

Väitän vahvasti että tuo tavoite on saavutettavissa. Myönnän toki myös että aikataulu menee tiukille, mutta onneksi elämänkokemus kertoo että tapani on onnistua rimaa hipoen ;)

Tässä vaiheessa verkkosivut ovat valmiit ja oletettavasti avataan alkavalla viikolla riippuen PRH:n lisäksi siitä minkä puoluehallitus katsoo parhaaksi. Vaikka kannattajakorttikeräyksen aloittaminen ei heti ole mahdollista, vaaliaikataulun vuoksi ehdokashaku aloitetaan tietenkin saman tien. Puoluestrategia on laadittu niin, että ehdokkaiden poliittista kokemusta ja osaamista tärkeämpää on täydet ehdokaslistat. Merkittävä taktinen etu saavutetaan jos vaalipiireistä löytyy yksi "(vähintään paikallisesti) skenen tuntema nimi", artisti, tarvikekaupan myyjä tms. segmentin tuntema. Mikä parasta, meillä ehdokaskin saa chillata, poliisi kun on tehnyt markkinointityötä puolueen puolesta vuosikymmenten ajan.

Pyydänkin siis heittämään nimiä listaan joita kannattaisi lähestyä. Tähän liittyen kannattaa muistaa, että kaikissa muissa poliittisissa kysymyksissä vallitsee omantunnonvapaus, ja vaikka kaikilla on henkilökohtaisia näkemyksiä yhdessä jos toisessa asiassa, puoluejohto joutuu pitämään yhden asian linjan kaikissa medialle annetuissa kommenteissaan. Teemme todellakin parhaamme ollaksemme oikea yhden asian puolue.

Se tarvittava, noin 15 000 ääntä mitä useimmissa vaalipiireissä vaaditaan kansanedustajan valitsemiseksi on kaukaisempi tavoite, mutta kenties mahdollinen vaaliliittojen kautta. Yksittäinen kansanedustaja ei varsinaisesti paljoa pysty asiaa edistämään, joten puoluetta ei (sääntöjenkään mukaan) haittaa jos vaaliliitto nostaa kansanedustajaksi asiaa edistävän tahon toisesta puolueesta. Vaaliliitot tietenkin olisi ideaalinen lähtökohta, mutta kello tikittää ja pelkään että kentällä on varauksellisuutta liittyen avaukseemme asiassa.

No, seuraavissa eduskuntavaaleissa tippunee 9 puoluetta puoluerekisteristä (ja tällä hetkellä sinne pyrkii 6, joista arvioin enintään 1-2 pääsevän), enkä usko että useimmilla on rahkeita lähteä uudelleenrekisteröintirumbaan. Etenkään jos onnistumme tavoitteessaamme 2% äänisaaliin keräämiseksi.

Anycase, paketista takuulla löytyy muutama kuriositeetti joita hämmästellä - mutta takaan kaiken myös olevan hyvin perusteltua. Emme ole pyrkineet samaan kuin mihin muut pyrkii, vaan olemme pyrkineet siihen mitä kenttä näyttää kaipaavan.

Näillä sanoin, odottakaamme julkista tuomiota :)

ps. Jos ei ollut tiedossa, niin 2% äänikynnyksen ylittyminen tarkoittaa että puolue saa kolmasosan yhden kansanedustajan tuomasta puoluetuesta. Kun yksi kansanedustaja tuo noin 160 000€/vuosi puolueelle, se tarkoittaisi noin 55 000€:n vuosittaista tukea. Näillä puolue haluaa oman toimintansa kehittämisen lisäksi tarjota lakiapua jäsenilleen (kirjattu sääntöihin), avustaa yhdistyskenttää ja tietenkin järjestää arvoisensa Hamppumarssin, jossa artistitkin saa palkkaa. Euroopan korkeimpiin kuuluvat puoluetuet on toki perseestä, mutta eipä siihen eduskunnan ulkopuolelta voi vaikuttaa, joten mun mielestä ne kannattaa laittaa palvelemaan asiaa.
-piski-

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 6.12.2022 11:34

Ja kuukausi myöhemmin odottelemme edelleen viranomaisia.

Vastauksemme viimeisimpään korjauskehotukseen istui yli kaksi viikkoa PRH:n pöydällä, vaikka se piti toimittaa Oikeusministeriöön lausunnolle. Kun alamme tiedustelemaan asiaa, asiakirja etenee nopeasti oikeusministeriöön. No, toimitamme kiirehtimispyynnön OM:lle ja annamme silti sen kohtuullisen kaksi viikkoa asian käsittelyyn. Kun edistystä ei näy ja alamme tiedustelemaan asiaa OM:stä, meille ilmoitetaan että PRH:sta on lähetetty heille väärä asiakirja, eivätkä he ole saaneet uutta vaikka ovat pyytäneet.

Tahallista kiusantekoa vai virkamiestason arkitunarointia ns. itsenäisessä suomessa? Jokainen arvailkoon itse.

Aikataulu alkaa mennä tiukille ensi vaalien osalta, joten oletan että tuunaamme suunnitelmaa hiukan sovittaaksemme sen olosuhteisiin.
-piski-

lope
Viestit: 750
Liittynyt: 16.7.2020

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja lope » 6.12.2022 23:09

Tsemppiä tyypit! Aika paskamaista toimintaa kyllä, jotenki vaikea nähdä et tuollaista sattus vahingossa just nyt vaalien alla :(

Kiitos kun jaksatte yrittää oikeanmukaisemman tulevaisuuden puolesta! Itse en siihen pystyisi, ja kävi miten kävi oon teille suuressa kiitollisuudessa <3
Dippin through my stash

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2443
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 7.12.2022 8:49

Piski^ kirjoitti:Tahallista kiusantekoa vai virkamiestason arkitunarointia ns. itsenäisessä suomessa? Jokainen arvailkoon itse.


Onko ministeri X vauvoja syövä, Saatanaa palvova huoripukki ja rapajuoppo? Jokainen arvailkoon itse.

"I'm just asking questions".
sativa to change the things I can
indica to accept the things I can't

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1765
Liittynyt: 16.5.2012

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 7.12.2022 12:18

En halua latistaa mutta kaikki tässä projektissa tuo mieleen sen 12 vuoden takaisen yhdenmiehen talvisodan ja arvelen lopunkin olevan sama, homma kuihtuu vaan pois.
Lecalice it! -d2_deew

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 12.12.2022 15:25

300lbs niggerfaggot kirjoitti:En halua latistaa mutta kaikki tässä projektissa tuo mieleen sen 12 vuoden takaisen yhdenmiehen talvisodan ja arvelen lopunkin olevan sama, homma kuihtuu vaan pois.


Ennyt oo varma mihin sotaan viittaat, mut ehkä arvaamalla osuisin. Tuskinpa yhtäläisyyksiä löytyy kuitenkaan, mut parhaiten arvioit kun käyt katsomassa itse. Tilanne nimittäin on, että kyllästyttiin viranomaisodotteluun ja päätettiin laittaa sivut julkiseksi. Eiköhän riittävästi dataa tavoitteista, suunnitelmista ja ponnistuspohjasta löydy nyt paremman arvion tekemiseen ;)

http://hamppupuolue.net

Joo, tekemistä riittää ja aikataulu alkaa näyttää tiukalta. Onneks muutakin on saatu aikaiseksi (ja tehdään taustalla edelleen) kuin mitä verkkosivuilla näkyy eikä aikataulukaan mahdoton oo - mut parista sadasta ehdokaspaikasta useimman täyttäminen vaatii tietenkin jonkinlaista innostusta tammikuulle, kuten myös kannatuskorttikeräys (uskoisin tän lutviutuvan yhtä nopeasti kuin kansalaisaloitekin sai ekat 5k). Ehdokkuudesta kiinnostuneiden on hyvä huomata, että eduskuntavaaleissa anonymisointia voi tiettyyn pisteeseen saakka tehdä jos luulee ehdokkuudesta olevan haittaa esim. työpaikalla tai suvun keskuudessa. Lisäinfoa siitäkin verkkosivulla.

Hallitustyöstä kiinnostuneiden vuorostaan kannattaa huomata että varajäsenten paikat on edelleen täyttämättä, ja niihin voi varsinainen jäsen hakea olemalla yhteydessä haluamaansa hallituksen jäseneen (varajäsenyys on henkilökohtainen). Tarvetta puoluetyöhön kykeneville vastuunkantajille on. Noin muutoin hallituksen täydentämiseksi pyritään järjestämään ylimääräinen jäsenkokous, kunhan rekisteröintirumba on suoritettu.

Over all, olen tyytyväinen tiimin toimintakykyyn määrällisen vajavaisuuden vallitessa. Se mitä on rakennettu ei ole täydellistä, mutta kaikki rakennettu ei myöskään ole lukkoonlyötyä vaan jäsenten toiveesta ja tarpeiden myötä kehitettävää.

Omalta osaltani tästä alkanee taas puolivuosikymmentä ylittävä duuni seuraavien edistysaskeleiden eteen, eikä siinä mitään - menihän KK2020 -aloitteessakin 6,5v. Pitkäjänteisyyttä nää vaatii.
-piski-

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1765
Liittynyt: 16.5.2012

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 15.12.2022 21:53

Toivottavasti hommanne onnistuu. Kannattajakortin kirjoitan alle ilman muuta, jos sinne asti pääsette. Lykkyä tykö.
Lecalice it! -d2_deew

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 16.12.2022 13:33

Hamppupuolue on nyt rekisteröity yhdistykseksi.
Kannatuskorttikeräys tähdätään avattavaksi 31.12.2022.
Kiitokset kaikesta tuesta ja tervetuloa mukaan :)
-piski-

Avatar
option
Viestit: 626
Liittynyt: 21.9.2005

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja option » 19.12.2022 9:32

Piski^ kirjoitti:Hamppupuolue on nyt rekisteröity yhdistykseksi.
Kannatuskorttikeräys tähdätään avattavaksi 31.12.2022.
Kiitokset kaikesta tuesta ja tervetuloa mukaan :)


Onnea matkaan! Täällä myös odotellaan mustesulka ladattuna kannatuskorttikeräystä.

pössypatu
Viestit: 12
Liittynyt: 2.12.2015

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja pössypatu » 20.12.2022 13:04

Vihdoin tulee puolue, jonka agendan voin allekirjoittaa sataprosenttisesti. Jos puolue nähdään seuraavissa vaaleissa, niin ei varmasti tällä kertaa jää tämä ääni nukkumaan. Kaikki tsempit ja peukut! Tulen mukaan tukemaan, miten vain kynnelle kykenen, vähintään puolueen jäsenyydellä.

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 29.12.2022 15:35

Oikeusministeriöstä on suullisesti saatu tieto, että hakemuksemme on kunnossa ja että kunhan esittelijä maanantaina saapuu lomilta, lupa keräyksen aloittamiselle saapunee myös välittömästi.
Jos yllätyksiä ei siis tule, puolueen kannatuskorttikeräys alkaa ensi viikolla.
Jotta se myös päättyisi ensi viikolla (5000 kannatuksen saavuttua), tarvitsemme etenkin seuraajia vasta käyttökuntoon saatetuille sometileillemme. Tarkoitusta varten on nyt luotu helpottavaa materiaalia verkkosivullemme os. https://www.hamppupuolue.net/discord#somet, ja somekanavilta vuorostaan löytyy näin alkuun varhaiset uudenvuodentoivotukset jaettavaksi.

Ja tiedoksi nyt jo korjatusta teknisestä ongelmasta: verkkosivun lomakkeet eivät ole toimineet joulunpyhien aikaan 23. - 26.12. - eli jos täytit hakemuksen tai palautteen tuolloin, se ei ole saapunut perille. Pahoittelen virhettä ja pyydän nöyrästi täyttämään lomakkeen uudestaan jos kuulut niihin jotka sen tuolloin teki.
Aina ei mee ku strömsöös, mut on hyvä että nää huomataan ennen isoa launchia.

Kiitokset kaikille palautteesta ja supportista :)
-piski-

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 13.7.2023 10:43

Puolen vuoden raportti.

Kannatuksista alkaa olemaan kolmannes kerätty kun puolet ajasta on kulunut. Sen lisäksi mitä somessa on kampanjaa markkinoitu, esitteistä on tullut hyvää palautetta ja niitä saadaan lisää ensi viikolla toimitettavaksi käytännössä kaikkiin selkeästi alalla toimiviin firmoihin. Olemme erittäin iloisia tästä tuesta puolueelle.
https://www.hamppupuolue.net/wp-content/uploads/2023/06/HP_esite_web.pdf

Näkyvyys sosiaalisessa mediassa Instagramia lukuunottamatta on kuitenkin heikkoa. Olemme tavoittaneet ehkä n. 10t-20t suomalaista, joista 4 500 on käynyt vilkaisemassa verkkosivuja ja joista 1 500 jäänyt niihin tutustumaan. Huomattavaa että tuo on about sama määrä, mitä kannatuksia on tullut. Tulkitsen siis, että jos kieltolain purkua kannattava projektiin tutustuu (sivuja päivitelty, kannattaa ehkä siis tutustua uudestaan), myös kannatuksen puolueelle helposti antaa.

Talouspuolella toteamme että puolueelle ei vieläkään ole pankkitiliä myönnetty, joten oletettavasti teemme väliaikaisen ratkaisun jotta jäsenyydet voitaisiin vahvistaa ja puoluekokous pitää loppukesän aikana sekä seuraavan vuoden verkkosivumaksut hoitaa ajallaan. Jäsenhakemuksia on käsitelty vajaat nelisenkymmentä ja toivomme näistä löytyvän uutta ja osaavaa verta myös hallitukseen. Vuoden aikana kuluja on kertynyt noin tonnin verran, joka on kuitattu hallituslaisten henkilökohtaisesta pussista.

Noin muutoin, huomasimme myös että https://hamppupuolue.net sekä https://hamppu.net on blacklistattu VR:n matkustajaverkosta. Haasteita on ja näistä kannattaa pitää ääntä.

Ja se yksinkertaisin tapa auttaa on pistää seurantaan kanavamme:
https://twitter.com/Hamppupuolue
https://www.instagram.com/hamppupuolue/
https://www.youtube.com/@hamppupuolue
https://www.facebook.com/profile.php?id=100084322072531

Voidaan joko istua perseellämme alkaneet 4v. ja katsoa kuinka ganjakunnan polkeminen syvenee, tai sitten voidaan jatkaa vastarinnan rakentamista kuin vapaamuurarit konsanaan - tiedätte kyllä mitä minä kannatan :yes:


Kuva
-piski-

Piski^
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 228
Liittynyt: 4.1.2006

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Piski^ » 23.9.2023 21:30

Ja raporttia,

Eli about 100 päivää aikaa ja reilu 2900 kannatusta vielä uupuu.
Verkkosivulla käynyt about 8000 osoitetta ja oletettavasti näkyyvyys on muutamien kymmenien tuhansien luokkaa.
Puolue pääsi myös tiliasioissa eteenpäin ja jäsenyyksiä on päästy vahvistamaan, sekä sen myötä koittaa ensimmäinen puoluekokous 7.10.2023. Hoidetaan tuolloin sääntömääräiset asiat ja pyritään täydentämään puoluehallitusta, sekä toki kartoitetaan mahdollisuuksia keräyksen loppukiriin.

Yleisiä väärinkäsityksiä korjaisin tämän verran:
1. Puolueen rekisteröinnin kannattaminen EI TARKOITA, että henkilö liittyisi puolueeseen tai olisi velvoitettu sitä äänestämään. Se tarkoittaa että kannattaja haluaa nähdä puolueen pitävän asiakeskustelua aiheesta yllä osana vaalikeskusteluita, median avulla painostaen muidenkin puolueiden ehdokkaat ottamaan aiheeseen kantaa.
2. Puolueena emme leiki että meillä olisi ammattitaitoa ottaaksemme kantaa kaikkiin eduskunnan käsittelemiin lakiesityksiin, mutta mitä hamppuun ja sen hyödyntämiseen tulee, ammattitaitoa on enempi kuin yhdelläkään muulla puolueella.
3. Yhden asian puolueena on eduskuntaan noussut Vihreät (luonto ensin), Perussuomalaiset (Suomi ensin) ja Liike NYT (Hjallis ensin -versio suorasta demokratiasta). Jokaisella omat ansionsa kynnyksen ylittämiseen, mutta puoluetuilla se toiminta on sitten voitu erittäin helposti vakiinnuttaa.

Keräystä voi jeesata hakemalla mainioita esitteitämme ja tarroja jaettavaksi kaikista Kaninkoloista, The Storeista, aBongeista, Cannabisstoreista sekä Lahden FlowCalista ja Tärisevän Torstin Avaruuskaupasta Laitilassa :P Erittäin huomionarvoista on se, että yksikään puolue ei ole saanut näin laajalti tukea näkyvyydelle yrityksiltä.
Lisäksi loimme verkkoresurssin, josta kannattaa ladata vaikkapa video jaettavaksi jossain sellaisessa ryhmässä tai kanavassa (mm. telegram ja whatsapp on jäänyt kartoittamatta), jonne emme ole vielä yltäneet. https://drive.google.com/drive/folders/1FW_MsM8bb98mJ9Iuzrck4gl4h8NH2Q6I

Näillä sanoin, kiinni on asioiden edistyminen taas teistä arvon yleisö. Ainoat ilmaiset ja viralliset kanavat edistää kieltolain purkamista on kansalaisaloite (50 000 kannatusta, kertavaikutus), puolueen rekisteröinti (5 000 kannatusta, 4v - 7v vaikutus) sekä äänestäminen asian puolesta (mitä enemmän onnistuu vaikuttamaan vastustavien puolueiden osuuteen puoluetuista, sen merkittävämpi vaikutus).
-piski-

Avatar
Appleseed
Viestit: 62
Liittynyt: 24.8.2017

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Appleseed » 1.10.2023 13:09

Tässä vielä osoite puoluekannatukseen https://puoluerekisteri.fi/kannatus/46
-Kujakatti

Dr.Rock
Viestit: 186
Liittynyt: 10.6.2019

Re: Hamppupuolue v.2.022

ViestiKirjoittaja Dr.Rock » 1.10.2023 19:20

Ei ole eduskunnassa tilaa puolueelle, joka osallistuu vain kannabista koskeviin asioihin.
Muutenkin siellä pitäisi tehdä harvennusta rankalla kädellä, liian kallista pyörittelyä veronmaksajille.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija