Kuva

Sourbubble

Keskustelua lajikkeista, niiden jalostamisesta ja siemenpankeista
alfa
Viestit: 63
Liittynyt: 19.2.2004

Sourbubble

ViestiKirjoittaja alfa » 4.12.2004 18:02

sattusko kukaan tietämään milloin kyseinen lajike tulee BOGin valikoimiin?

Vieras

Re: Sourbubble

ViestiKirjoittaja Vieras » 4.12.2004 19:38

Myynnissä on jo 2nd bx ja 1st bx @ Seedbay että eikun vaan huutamaan, taitaa olla jo 80usd hinta...omalle kohdalle siemenet taas yllätysyllätys tuli ilmaiseksi...nyt on siis kumpaakin...veikkailen että menee alkuvuoteen ennen kuin Seedsdirectille asti päätyy siemeniä, huutokaupassa kyllä on...
Sour bubble 2nd backcross @ Seedbay
Edit: on kyllä ollut iso kunnia päästä testailemaan herran lajikkeita, Sour Bubblea ei taida monella vielä täällä olla ja vain muutama on päässyt sitä maistamaan mukaanlukien jopa eräskin julkisuuden henkilö...jos joku muu on saanut samaa reittiä testailtavaksi SB 1st tai 2nd bx:ia niin olisi mielenkiintoista kuulla tuloksia...ketään muita täällä esim.?
Edit taas: ja itseasiassa jo 1st bx oli melko tasainen lukuunottamatta muutamia ei-haluttuja ominaisuuksia...mutta käytännössä joka nuppu maistui samalle ja oli yhtä hyvää eroista riippumatta että jotain se on oikein tehnyt...:)
Toivottavasti nää kakkoset on vielä jotain eriskummallisempaa...

alfa
Viestit: 63
Liittynyt: 19.2.2004

Re: Sourbubble

ViestiKirjoittaja alfa » 4.12.2004 20:40

ei hemmetti ku tuli vesi kielelle ku katto tota kuvaa tuol novan antamal sivul :P on kyl aivan mahtava...

Avatar
Horsma
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 578
Liittynyt: 6.6.2001

Re: Sourbubble

ViestiKirjoittaja Horsma » 5.12.2004 11:23

Nova Express kirjoitti: Sour Bubblea ei taida monella vielä täällä olla ja vain muutama on päässyt sitä maistamaan mukaanlukien jopa eräskin julkisuuden henkilö...

Puhut sä musta? :lol:

Täytyy kyllä liittyä kuoroon ja kehaista muutamalla sanalla. Alustavien testien perusteella sanoisin, että SB on tehoiltaan samassa sarjassa esim. Sweet Tooth#3 kanssa. Sellaista sopivan leppoista indicaa, ei liian jumittavaa. Maku on kuitenkin se juttu tässä lajikkeessa. Todella uniikki ja herkullinen. Helposti omalla TOP5-listallani makunsa puolesta.

Vieras

Re: Sourbubble

ViestiKirjoittaja Vieras » 5.12.2004 13:17

Hahahah, jep, sinäpä hyvinkin toveri...ei vaan, eräs iskelmätähti perkele soikoon, oli ylistyslaulut raikunut...:cool:
Ei mikään nöösipoju kuitenkaan kun oli pysynyt tolkku kuulemma. :)
Luulen, että kun kasvattaa noista Sour Bubbleista ensiksi kunnon puskia, ennekuin laittaa kukkimaan, niin tulos olisi huomattavasti parempi kuin tapuksessa minä, joka laitoin kasvit ilman latvomista kukkimaan todella nuorena...mutta laatu on sama, määrä ja koko vaan sattaisiolla eri luokkaa kuin nyt viimeksi...pitää hieman huolemmin curetella noita tästä eteenpäin, oli kaveri hieman kuivaksi päästänyt vai mitä oot mieltä makupaloista?

Avatar
Horsma
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 578
Liittynyt: 6.6.2001

Re: Sourbubble

ViestiKirjoittaja Horsma » 5.12.2004 15:15

Ei ollut valittamista todellakaan. Vähän oli rapsakkaa, mutta eipä tuo menoa haitannut. Jouluna on varmaan kunnon sessiot luvassa, kun vanha posse kerääntyy bongin ääreen ja tulee maisteltavaksi vähintään viittä eri lajiketta. Sitten saa tuota Sour Bubbleekin uudelleen maistettavaksi. Katotaan miten sun oppipoika on pärjännyt rehujensa kanssa :wink:

Taidanpa kohta mennä sihauttamaan Caramellaa. Näin sivuhuomautuksena täytyy mainita, että nyt löytyi sellaista hydroa, että meikäkin jo alkaa lämmetä :D


Palaa sivulle “Hamppulajikkeet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa