Vaporisaattorit

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
Probet
Viestit: 19
Liittynyt: 7.11.2017

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Probet » 26.10.2018 16:54

Mistä nykyään kannattee tilata vapo ?

murmuuri
Viestit: 10
Liittynyt: 23.7.2016

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja murmuuri » 26.10.2018 17:17

Itse tilasin kotivapoksi vaposhopista vapor genie classic -piippuvapon, 50e. Pieni, kulkee mukana, idioottivarma toiminta (lämmitetään sytkärin liekillä), ei akkuja, sähköä, piuhoja tms. paskaa. Ainoat kuluvat osat on bongiritilä. Toimii ulkonakin mutta vain jos ei ole tuulinen sää ja on joku stealth mesta jossa saa rauhassa vapotella (on suht epäilyttävän näköistä puuhaa). Multa löytyy myös venus vapo mutta ei tule enää koskaan käytettyä kun ei jaksa sitä säätöä ja odottelua tohon verrattuna.

larvala
Viestit: 32
Liittynyt: 10.9.2004

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja larvala » 5.12.2018 0:01

Mistä tilaatte höyrystimien varaosia?

Arizer solon höyryputke(t) onnistuin rikkomaan "karstoja" nyppiessä jne. :)
Kiinasta lähtisi parilla eurolla per imu-putki (suukappale), mutta pitääkö noita lasiputkia tilatessa kuumotella sen kummemmin?
Suomikaupoissa samat sitten tuntuu olevan sen 10e kpl.

Avatar
pajari kunkkinen
Viestit: 166
Liittynyt: 3.11.2011

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja pajari kunkkinen » 5.12.2018 23:08

larvala kirjoitti:Mistä tilaatte höyrystimien varaosia?

Arizer solon höyryputke(t) onnistuin rikkomaan "karstoja" nyppiessä jne. :)
Kiinasta lähtisi parilla eurolla per imu-putki (suukappale), mutta pitääkö noita lasiputkia tilatessa kuumotella sen kummemmin?
Suomikaupoissa samat sitten tuntuu olevan sen 10e kpl.


kait ne nyky päivinä tilailee internetistä niit varaosia.

jos et kerran tilaile internetistä, mitään laitonta. en näe mitään syytä jotta et voisi tilailla lasi putkia..
a sweet/menthol taste offering a relaxing effect but also leaves your mind feeling energetic.

harmaahukka
Viestit: 24
Liittynyt: 19.12.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja harmaahukka » 9.1.2019 17:23

Kenelläkään kokemusta dry herb vaposta "DaVinci IQ"? Vuosikausien nikovapottelun seurauksena nurkissa pyörii laatikoittain vaporoinaa, kuten kyseisen laitteen käyttämiä 18650 akkuja. Yleensähän näissä puuhissa on laskettava koko "logistiikka" mukaan hankkeeseen ja akut ovat peruskulutustavaraa ja samalla myös yksi iso kuluerä. Siksipä kaikki synergia kannattaisi käyttää hyväksi. Savua eivät loppuunrääkätyt keuhkot enää kestä.

Muuten kääntyisi mieli Mightyn tai PAX3:n suuntaan, mutta tuo vaihdettava akku - kerta kaikkiaan hyvä ominaisuus. Etenkin kun niitä ja latureita piisaa jo valmiiksi.

https://www.davincivaporizer.com/iq-vaporizer/

Manalismiles
Viestit: 292
Liittynyt: 28.5.2016

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Manalismiles » 10.1.2019 10:40

Toi Iq on kuulemma ihan hyvä peli, mutta sisältää kaikkea helposti katoavaa roinaa jne. Hommaa Arizer Go. Höyryn maku viimosen päälle, helppo pitää lasiputket puhtaana ja vaihdettavia akkuja saa. meikällä ollut yli puol vuotta käytössä ja mitään moitetta en löydä, vertailukohtaa löytyy mm. Boundless cfx jne.
take it acid is

Tommy Bong
Viestit: 18
Liittynyt: 10.11.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Tommy Bong » 10.1.2019 17:00

Itse en voi muuta kun suositella Venustai tai apolloa. Molemmista ensimmäiset versiot käytössä, apolloa joutui yhteen vaiheeseen vähän itse korjailemaan mutta Venus on höyrynnyt jo yli 5 vuotta :D akku kestää vieläkin mainiosti, ainoa mitä olen vaihtanut on pesä ja letku koska olen laiska ja en jaksanut enää ruveta putsailemaan. Edes polttimoa en ole vaihtanut, ehkä pitäis pikkuhiljaa kun pitää semmosta "sirinää". :think: Muuten kyllä iso peukku. Säikähdin jo että pulju meni konkkaan, kun ei sivuja enää löytynyt eikä s-postiin vastattu, mutta nyt löyty jo uudet sivutkin. MLFB oli myös jossain vaiheessa käytössä, oli ihan ok laite myös, muttei apollolle vedä vertoja.

Ainiin ja ISO peukku kotimaisuudesta, ja puun käytöstä. Myös puinen kosketuspaneeli oli aika hifi :D

harmaahukka
Viestit: 24
Liittynyt: 19.12.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja harmaahukka » 13.1.2019 11:53

Kiitos vinkeistä - tarjousjahti käynnissä :) Suomi-tuote periaatteessa (ei nationalistisessa mielessä, mutta lähikauppahengessä) olisi kyllä paras, mutta tekee hiukka tiukkaa budjetin kanssa. Azizerin karvalakkimalli Solo näkyy näemmä sen kuin pysyvän myynnissä - siitä hyvä, ettei ole turhia tingeltangeleita, hintakin alle satasen ilman postikuluja.

Hieman ot, mutta mikähän lakisääteinen kuivatuote olisi sopiva vapon testausmateriaali vaikka miekkahihojen pihamaalla? Siis suunnilleen samaan tapaan vapossa käyttäytyvä kuin foorumimme lempiyrtti. Salvia? Entä muita? (edit: siis lämpötilan suhteen - monille legalisoiduille yrttirouheille +190 on liikaa)

kudash
Viestit: 3
Liittynyt: 3.1.2019

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja kudash » 19.1.2019 16:04

Mielenkiintoinen tutkimus kolmen vuoden takaa koskien muutaman vaporisaattorin hyötysuhdetta lääkekannabiskäytössä. Vertailussa Arizer Solo nousi hyötysuhteessa selkeästi yli Volcanon, Plentyn ja Da Vincin.

https://journals.plos.org/plosone/artic ... AwVgICrqHQ

Itsellä on Solo II ollut vuoden käytössä ja voi todeta, että se on parempi kuin aiemmin käytössä ollut Flowermate. Parempi mm. höyryn tuotossa ja juurikin tuossa vaikuttavien ainesosien talteenotossa.

Mitä vaihtoehtoisiin höyrystettäviin yrtteihin tulee niin on tullut höyrystettyä Damianaa, Sinilummetta (blue lotus), Klip daggaa, piipputupakkaa, itse kasvatettua Rustica-tupakkaa, kärsimyskukkaa ja laventelia. Näistä tuo piipputupakka, Rustica, laventeli ja Damiana ehkä joten kuten tuottavat höyryä, mutta ei kovin kummoisesti. Jostain luin, että muutama tippa e-nesteistä tuttua VG-nestettä näiden sekaan lisää höyrymäärää. Vaikutukset on taas eri asia, ei siis verrattavissa ykkösyrttiin. :mrgreen:

harmaahukka
Viestit: 24
Liittynyt: 19.12.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja harmaahukka » 4.2.2019 19:18

Kauheen pähkäilyn, Juutuupi-testien tsekkaamisen (ja kroonisesta rahapulasta pahoin piittaamatta) lähti sitten tilaukseen Arizer Solo II :) Ostopaikka Saksan Amatsooni, hinta posteineen 188,28 € :shock:

Multivita
Viestit: 16
Liittynyt: 3.11.2009

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Multivita » 6.2.2019 14:59

Mitä vapoa suosittelette ~200€ budjetilla? Itse pähkäillyt Solo 2 ja Airvape XS vaiheilla.
Ja vieläkö tulli takavarikoi vapoja vai joko voi tilata kuumotusvapaasti ulkomailta?

FinMafia
Viestit: 19
Liittynyt: 15.1.2008

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja FinMafia » 6.2.2019 15:24

Enpä ole kuullut vapojen jäämisestä tullinkettujen hyppysiin, eiväthän ne itsessään ole edes laittomia. Tilausta vaan tekemään.
Ei enempää, ei vähempää... Jos lusikalla annetaan, niin ei voi kauhalla vaatia.

heinamaki
Viestit: 8
Liittynyt: 9.2.2019

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja heinamaki » 13.3.2019 23:58

Nostellaan vähän vapo asiota, meinasin nimittäin lähteä vapoa ostamaan kaverin Pax 3:sen testailun innoitamana. Nyt kuitenkin on tullut internetin valtaväylillä paljon surffattua ja luettua jos jonkun näköistä arvostelua. Olisin tällä hetkellä kallistumassa Craftyyn. Craftya näyttäisi saavan nyt 239€:lla ja sen sanotaan höyryjen puolesta pesevän Paxin 6-0 sekä sisältävän hyvän peruspaketin mukanaan mistä pitää erikseen Pax:n kanssa maksaa (ja RQS:stä vielä muutaman ilmaisen siidunkin sekä grinderin Craftyyn).

Kyselisinkin, että onko Tapionpojan lisäksi Craftyn käyttäjillä ollut paljon ongelmia ulkokuoren tai muun laadullisten tekijäiden kanssa? Tuntuu olevan kv-foorumeilla isoja ongelmia ja lähettely tietysti merien takaa kallista. Suomesta laitteen lähettäminen Saksaan korjattavaksi tuskin on niin kallista, mutta tietysti se on vapoilusta pois.

Arizerin solo 2:sta näyttäisi saavan näemmä vaposhop.comista 169€:lla, mutta diskreetimpään vapotteluun Crafty näyttää minun silmään paremmalta. Miten Solo 2:sen käyttäjät, onko teillä ilmennyt mitään ongelmia?

kudash
Viestit: 3
Liittynyt: 3.1.2019

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja kudash » 14.3.2019 23:31

Craftysta ei käyttökokemuksia, mutta jos stealthimpaa Arizeria etsii, niin Air II:sta kannattaa tsekata. Itsellä on molemmat, Solo II ja Air II. Airissa on aika lailla samat hyvät specsit, mutta yksi akku vähemmän ja hitaampi lämpenemään. Höyrystyksen hyötysuhde on muuten pitkälti yhtä hyvä. Kun tosiaan esim. Solossa suhteet on paremmat kuin Volcanossa, niin se kertoo jo jotain.

Kävin joskus viime keväänä paikallisessa putiikissa kysymässä näkemyksiä tuosta Mighty/Craftyn tuotteista, jossa aika selkeästi tuotiin esille että uudempaa ja parempaa tekniikkaa löytyy muilta valmistajilta. :)
Tiskillä oli sattumoisin takuukorjaukseen tulleita viallisia vapoja. Siinä oli Boundlessia Arizeria ja paria muuta merkkiä. Niissä oli erroria ja vikakoodia näytössä, eli jos huonompi tuuri, niin voi sattua jotain tuon suuntaista. Kyllähän noita lentokoneitakin aika ajoin putoilee, niin eipä nuo kaikki vapotkaan ole 100% toimivia. :)

Omalla kohdalla meikän Arizerit on toimineet ilman mitään tuskan merkkejä, mutta ei kyllä ole tapana heitellä pöydälle tai käsitellä huolimattomasti muutenkaan.

Avatar
psykohippi
Viestit: 34
Liittynyt: 6.4.2017

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja psykohippi » 15.3.2019 4:55

Boundles CFX käytössä ja sanon että jopa paras markkinoilla oleva vapo etenkin hinta/laatusuhteeltaan :yes:
Seuraavaksi tilaan vrm Boundless CF 710 toiseksi vapoksi dappailuun. Suraavaksi yrttivapoksi vrm Boundless Tera :)
420

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1872
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 15.3.2019 19:01

psykohippi kirjoitti:Boundles CFX käytössä ja sanon että jopa paras markkinoilla oleva vapo etenkin hinta/laatusuhteeltaan :yes:
Seuraavaksi tilaan vrm Boundless CF 710 toiseksi vapoksi dappailuun. Suraavaksi yrttivapoksi vrm Boundless Tera :)


CFX löytyy itseltäkin. Tuli Craftyn tilalle, ja on vähintään yhtä hyvä, mutta nopeampi lämpeämään, isompi yrttipesä (paras ominaisuus) ja paljon halvempi. Kuitenkin samankaltaista kuoren halkeamisvikaa kuin Craftylla ainakin itselläni. Ei tosin ole vaikuttanut toimintaan, joten whatever.

Tera vaikutti mielenkiintoiselta. Jos löytyy yhtä iso pesä kuin CFX:stä niin taidanpa itsekin sijoittaa tuollaiseen ennemmin tai myöhemmin.
~Revel among flowers of intoxicating fragrance, breathe the perfume of musk, eat hashish, and best of all, love, love, love...~
- Anton Tsehov


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa