Kuva

4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
Avatar
Cactaceae
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 823
Liittynyt: 14.6.2004

4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Cactaceae » 14.4.2005 1:37

Tein tänään kokeilun vuoksi hieman jäähasista.Tässä on aloitusmatsku, enimmäkseen 4winds psykedeliakukasta, mutta on siinä hieman myös mothers finestinkin trimmilehtiäkin.

Laitoin lehtiä purkkiin ja murskasin ne silpuksi.

Laitoin jäämurskaa purkkiin ja jääkylmää vettä perään, jonka jälkeen ravistelin purkkia sillai chillisti :P Tulos näytti tältä , jonka jälkeen laitoin purkin pakkaseen hetkeksi. Toistin tuota muutamia kertoja, jonka jälkeen annoin purkin olla rauhassa tunnin verran ja sitten otin lusikalla vihreän matskun varovasti toiseen purkkiin uutta kertaa varten, jonka teen varmaankin huomenna. Nyt tavoitellaan sitä parasta, eli ensimmäisen erottelukerran jäähasaa.

Kaadoin purkkiin jääneen vesimäärän suodattimen läpi lasivuokaan ja annoin seistä paikoillaan toista tuntia. Imin ruiskulla lähes kaikki nesteet vuokasta, jolloin tulos näytti tältä

Otin taikinan nuolijalla tuon vihertävän massan talteen tuolta vuoan pohjalta ja puristelin siitä käsissäni täydellistä muovailuvahaa

En ole vielä uskaltanu kokeilla miten toimii, ehkä huomenna tai sitten kun jaksan tehdä uusintaravistuksen tuolle matskulle, tällä kerralla ravistelin aika vähän ja annoin olla rauhassakin liian vähän aikaa, jotta vedestä olisi painunut pohjaan kovinkaan paljoa tuosta materiaalista, eli uusintaravistus ja vuorokauden odotus että trikomit ehtivät laskeutua pohjaan, niin uskoisin että tulee nelinkertainen määrä hasista, joka on kylläkin parempaa kuin yksikään katulätkä tässä maassa, mutta ei ihan tuon ensimmäisen ravistuksen tasoa, ja tuostakin saisi vielä puhdistamalla vielä vahvempaa, mutta eiköhän tuollakin jo överöidä :P
Viimeksi muokannut Cactaceae, 14.4.2005 4:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Tuff Gong
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1119
Liittynyt: 15.1.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Tuff Gong » 14.4.2005 2:19

Pane sitä smokereporttia !
Epätotta on sanoa, että se ei ole, mikä on, tai että se on, mikä ei ole,
ja vastaavasti totta on sanoa sen olevan, mikä on, ja sen olevan olematta, mikä ei ole.

- Aristoteles

friend of bud
Viestit: 56
Liittynyt: 6.8.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja friend of bud » 14.4.2005 7:54

Niin juuri, kansa tahtoo smokereportin! :)

Avatar
krimi666
Viestit: 445
Liittynyt: 25.12.2002

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja krimi666 » 14.4.2005 15:21

jee, anna palaa :pimp:
*Who need a few ideas where you can enjoy sexy smoking women in your real life!*

Avatar
WildMind
Viestit: 183
Liittynyt: 27.4.2003

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja WildMind » 14.4.2005 19:14

Poltettiin äsken nurunen tuota juttua, ehkä vähän yli kolmasosa siitä mitä sitä kokonaisuudessaan oli. Piipusta raakana, Cacta sytytti, imas, ojens piipun mulle, sano kukkuu, ja meni lattialle nauramaan.

On vähän sanaton olo. Ei voi kun ihmetellä miten lehdestä tehty juttu olis näin hyvää. "Hiukan" kukkuu-olo itelläkin... :P En oo ennen hasisksesta niin kauheesti tykänny, mut tää tais muuttaa asian. Tosin eka kerta tää on kun itetehtyä pääsi maistamaan.

IHan jees peltsiä :laugh:

Myöhemmin ehkä lisää riippuen kirjotuskunnosta. Tässäkin meni aikaa ihan käsittämättömän kauan....

-->
Laiskottelu on vain tapa levätä ennenkuin väsyy.

Avatar
dali
Viestit: 120
Liittynyt: 17.2.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja dali » 14.4.2005 19:27

:shock: Enpä ole ennen moista nähnyt.Meneekö lehdet ton jälkeen roskiin vai häh?
Kun olet altaan pituinen,niin sen uiminen päästä päähän nollassa sekunnissa ei ole mikään ennätys.

Avatar
Cactaceae
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 823
Liittynyt: 14.6.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Cactaceae » 14.4.2005 20:10

Juu vähän smokeraportin tynkää, nyt kun taas kykenee kirjoittamaan :-)
Poltettiin tosissaan ehkä 0,2 grammaa tuota lätkää ja mentiin aika lujaa korkealle, aloitetaas.

Hasis tuoksui sormissa todella vahvalle, siis sellaiselle hyvin voimakkaalle pilvelle. Tuoksu oli hedelmäinen, tummahkon raikas, kuitenkin ehkä vähän myskimäinen. Palaa pystyy muovaamaan sormin ilman minkäänlaisia vaikeuksia, eikä se murru tai hajoa sormissa juuri ollenkaan, vaan lähinnä muovautuu :D

Pistettiin piipun pesään tuo pala ja annoin tulta, miellyttävä ja ihana maku täytti suussa ja kurkussa olevat makuhermot upealla aromilla. Jo ennen kuin olin edes ehtinyt puhaltaa noita maukkaita savuja keuhkoistani, tajusin että tämä on todella vahvaa ja että nyt mennään korkealle.

Pari hatsia otettiin kumpikin ja se riitti, vaikka toleakin löytyy jo aivan liikaakin, tästä määrästä saisi ne onnilliset nollatolen omistavat henkilöt uuden käsityksen sanalle överit :P

Ainiin, oon muuten vähän pilvessä, eli aiheeseen, nyt en jaksa kirjoittaa enempää, mutta lisäilen taas ehkä jossakin vaiheessa.


dali kirjoitti::shock: Enpä ole ennen moista nähnyt.Meneekö lehdet ton jälkeen roskiin vai häh?


Juu, ei niillä tuon parin erottelukerran jälkeen mitään tee, niistä on käytännössä kaikki hartsi eroteltu.

Tuo pala mikä eilen tuli ekasta ravistuksesta ja saostuksesta (vain painavimmat trikomit ehti pohjaan saakka) on n. 0,7grammaa, tällä hetkellä tuolla pöydällä on toisen ravistuksen tuotokset odottamassa että trikomit uppoavat pohjaan, siitä tulee ehkä gramma-puolitoista vielä lisää. Sekin tulee olemaan huippupolttoa, muttei enään ihan tämän tasoista.
Eli alkumatskua oli jotain vajaat 2dl pieneksi silputtua trimmilehteä ja siitä saadaan about 2-3grammaa tosi hyvää hasista tällä keinolla (0,2grammaa tätä vastaa vahvuudessaan noin gramman kukkajopoa)

galu

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja galu » 14.4.2005 20:49

kuulostaa todella herkulliselta :P
täytyy syksymmällä kokeilla tuota menetelmää itsekkin...

Avatar
rastafaride
Viestit: 72
Liittynyt: 11.12.2003

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja rastafaride » 15.4.2005 15:45

Cactaceae kirjoitti:Kaadoin purkkiin jääneen vesimäärän suodattimen läpi lasivuokaan ja annoin seistä paikoillaan toista tuntia.


Minkälaisen suodattimen läpi kaadoit tuon veden? Minun järkeni mukaan niitä ei kannattaisi ainakaan minkään kasvisuodattimen yms. läpi kaataa, koska eikös ne hartsit sitten jäisi siihen suodattimeen? Vai ovatko ne liuenneena tuohon veteen tai jotain muuta sellaista?

Avatar
Väinämöinen
Viestit: 345
Liittynyt: 2.1.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Väinämöinen » 15.4.2005 16:55

ja miten imetään vesi pois ilman että hartsit lähtee?

hitaita ollaan me jotkut...

Avatar
Cactaceae
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 823
Liittynyt: 14.6.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Cactaceae » 15.4.2005 23:11

Väinämöinen kirjoitti:ja miten imetään vesi pois ilman että hartsit lähtee?
hitaita ollaan me jotkut...


Mulla oli sellainen 10ml ruisku, jolla varovasti! ja rauhallisesti imin veden pinnalta käsin pois melkein loppun saakka ja lopun veden haihdutin uunissa 50 asteessa. Trikomit painuu pohjaan koska ne on jäävettä raskaampia. Eli voihan tuon tehdä vaikka pelkästään haihduttamallakin, mutta tuollaisen ison vesimäärän haihduttaminen on aika hidasta puuhaa.
Säästin ensimmäisen erottelukerran veden ja materiaalin ja tein niistä toisella käsittelykerralla vielä reilun gramman hasaa, joka näyttää varsin lupaavalta sekin, mutta sisältää enemmän vihreetä, kuin eka kerran matsku.

rastafaride kirjoitti:Minkälaisen suodattimen läpi kaadoit tuon veden? Minun järkeni mukaan niitä ei kannattaisi ainakaan minkään kasvisuodattimen yms. läpi kaataa, koska eikös ne hartsit sitten jäisi siihen suodattimeen? Vai ovatko ne liuenneena tuohon veteen tai jotain muuta sellaista?


Tuossa käytin sellaista ghettomenetelmää, eli tosi tiheätä metalliverkkoa, johon kasvimateriaali jäi, ja pienenpienet trikomit sekä vesi pääsee kuitenkin vaivatta läpi, toimi ihan riittävän tarkasti, eli hartsin joukossa on tosi tosi vähän kasvimateriaalia, jonka voi todeta siitä että hasista pystyy muovaamaan sormissa täysin muovailuvahamaisesti, jos sinä on liikaa kasvinosia, se ei pysy kasassa, vaan murenee.

Voi tehdä myös silkkiskeenillä (hyvä) tai vaikka sukkahousuilla (ei niin hyvä) kahvinsuodatin ei juu oikein ole suositeltava, paitsi sellainen ikisuodin, joka menettelee ymmärtääkseni ihan kivasti.
Hartsi ei liukene veteen ja on jäävettä painavampaa, eli painuu aina pohjaan, josta sen sitten saakin pois nätisti.


Ja täytyy sanoa, että oon tosi harvoin polttanut noin tehokasta hasista, damissa oli pari yli 50e / g maksavaa lätkää, jotka oli about saman tasoisia, nekin oli jäähasoja. Ja jos tuon tekisi vielä kukasta, niin huh huh.

Avatar
redirwol
Viestit: 106
Liittynyt: 8.9.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja redirwol » 19.4.2005 12:12

Näistä jäähashoista on ollut lähiaikoina melko paljon puhetta ja kyllä kiinnostaa itseänikin kokeilla, kunhan tuota lehteä vain jostain pieraisisin. Osaisitkos yhtään sanoa paljonko tuo 2dl murskattua lehteä oli grammoina?

Tota kun pääsis testaamaan :mrgreen: --> :laugh:
-The only thing we have to fear is the fear itself-

vihreemies
Viestit: 329
Liittynyt: 4.11.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja vihreemies » 19.4.2005 13:01

redirwol kirjoitti:Näistä jäähashoista on ollut lähiaikoina melko paljon puhetta ja kyllä kiinnostaa itseänikin kokeilla, kunhan tuota lehteä vain jostain pieraisisin. Osaisitkos yhtään sanoa paljonko tuo 2dl murskattua lehteä oli grammoina?

Tota kun pääsis testaamaan :mrgreen: --> :laugh:


tuosta kuvasta ei kyllä kunnolla ota selvää, mutta veikkaisin 10-20g, 15g voi olla aika lähellä. :)

Avatar
Cactaceae
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 823
Liittynyt: 14.6.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Cactaceae » 19.4.2005 20:38

vihreemies kirjoitti:
redirwol kirjoitti:Näistä jäähashoista on ollut lähiaikoina melko paljon puhetta ja kyllä kiinnostaa itseänikin kokeilla, kunhan tuota lehteä vain jostain pieraisisin. Osaisitkos yhtään sanoa paljonko tuo 2dl murskattua lehteä oli grammoina?

Tota kun pääsis testaamaan :mrgreen: --> :laugh:


tuosta kuvasta ei kyllä kunnolla ota selvää, mutta veikkaisin 10-20g, 15g voi olla aika lähellä. :)Ei tullut punnittua, mutta tuo n.15g saattaa olla aika lähellä. Ja vaikka nuo olikin trimmilehtiä, niin tuon määrän poltamisesta oisi saanut kurkkunsa kipeäksi, eikä olisi voinut saada niin hyvää oloa kuin tuosta saa, ja sen ,lisäksi että jäähasis on todella vahvaa, niin makukin on niin puhdas ja hedelmäinen, samoin tuoksu, ettei tarvitse miettiä enää että polttaako lehteä vai tekeekö niistä jäähasaa :-)
Tulispa kesällä paljon lehteä, nam.

THC
Viestit: 42
Liittynyt: 26.9.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja THC » 2.11.2005 21:59

tuota pitää koittaa onko se sitten niin että pannaan kylmää vettä ja jääpaloja tuonne purkkiin ja sitte annetaan olla sen lämpöses seuraavaan päivään??
ei osaa oikeen keskittyä mä oon niin stanan kovaa pulkas :foil:
hmmmm erittäin kummallista elän olenko? no ainaki jumittelen

Avatar
kyykkä
1 tähti
1 tähti
Viestit: 510
Liittynyt: 17.6.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja kyykkä » 3.11.2005 10:57

Tulipahan kokeiltua ensimmäisen kerran hassiksen tekoa Cactan ohjeiden mukaan. Ihan "aidon" näköistähän siitä kehittyi. ikävämpää vain oli, että laatasta tuli todella laimeata, mikä johtuu varmaankin miedosta lehdestä tai huonosta tekijästä. Raaka-aineena oli big bud ja shiva X Nortti, joiden kukka on kyllä hyvinkin toimivaa, mutta ilmeisesti lehteen ei näissä lajikkeissa ole kertynyt tarpeeksi vaikuttavia ainesosia.
+Luonnonmukainen valmistusmenetelmä. Ei tarvitse käytää mitään butaaneja ym. kaasuja/kemikaaleja.
+Pääseepähän eroon turhista lehdistä.
-Aikaa vievää.

Lopputuloksena oli laimeata laattaa, joka homehtui kuin säilytin sitä liian tiiviissä laatikossa :|
Joten antakaa sen kuivua tarpeeksi ennen säilöön panemista!!!
"Vastaan kaikkiin esittämiinne kysymyksiin ei."
-- Ulla-Maj Wideroos, rkp.

Avatar
R-delta
Viestit: 119
Liittynyt: 17.4.2004

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja R-delta » 3.11.2005 13:56

THC: Cactacean mahtava threadi hasikseen ja öljyyn liittyen, löytyy täältä niksinurkasta. Overgrow:ssa on myöskin hyvä ohje kolmannella kotimaisella. Täällä Lasiturkki opastaa - tätä ohjeistusta olen itsekin käyttänyt.

Vieras

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja Vieras » 6.11.2005 16:16

Itse olen käyttänyt ilmapumpun letkua lappona jolla pikkuhiljaa vedet imutellaan 25l muoviterraarion pinnalta pois. Pohjalle jää tuota vallan mainiota "himapeltsiä". Lehdistäkin saa niin tuhtia tavaraa että sammuin elämäni ensimmäistä kertaa baariin ja ennen klo 23:a eli ns. partypooper hassista.

herpa
Viestit: 57
Liittynyt: 16.7.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja herpa » 6.11.2005 19:18

jees hyvät oli ohjeet, tuli mieleen että jos ensin tekis tota jäähasista ja sitten viellä siitä sen jälkeen asetonihasista, tai jos nyt kahdesti sitten sitä jäävesihasista, no kysymys siis käykö sellainen nailoninen kestokahvinsuodatin tohon, vai läpäiseekö ne trikomit sitä verkkoa, ois paska homma jos vaikuttavat aineet jäiskin suodatimeen, toisaalta onko tollasessa tee siivilässä taas liian isot reijät, että tulee liikaa kasvimateriaalia mukaan, ja sitten viellä osion tyhmin kysymys, mites jos ton vihermateriaalin viel kuivais ton jälkeen ja tekis siitä vähä niinku knasteria, periaatteella, ei mitään hukkaan.
tossa veden poistossahan vois käyttää vaikka juoma pilliä ja imis vedet pois, juominen sitten ois vähä niinku mieltymysten mukaan, aattelin kuitenkin sylkeä pois.

Avatar
holyherb
Viestit: 121
Liittynyt: 13.4.2005

Re: 4Winds aka psykedeliakukka jäähasista

ViestiKirjoittaja holyherb » 13.4.2006 15:38

Osaisko joku vastaa noihin Herpan siivilä-kyssäreihin?? Eli käykö nailoninen ikisuodin tahi tee-siivilä?
Monstera Deliciosa.


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija