Kuva

sugar babe

Keskustelua lajikkeista, niiden jalostamisesta ja siemenpankeista
tonoposse
Viestit: 431
Liittynyt: 27.6.2005

sugar babe

ViestiKirjoittaja tonoposse » 4.7.2005 16:22

tervehdys hamppulaiset! oisin kyselly onko kellään tietoa semmosesta lajikkeesta ku sugar babe? eli onko miten vahvaa yleisestiottaen,kauan olisi sopiva kukitusaika yms yms...kaikki tiedot ja niksit k.o gugusta otetaan avosylin vastaan...:)...ja tietysti miten pärähteli! kiitän nöyrästi

Vieras

Re: sugar babe

ViestiKirjoittaja Vieras » 4.7.2005 20:37

Overgrowin strainguide ei osaa paljonkaan auttaa, mut..
http://www.overgrow.com/strainguide/Par ... ugar_Babe/

'Sugar Babe' from Paradise Seeds
Lineage: Not Listed
Family: Unknown or mixed family
Origin: Not Listed
Region: Not Listed
Genotype: Indica
Indoor Maturation: Not Listed
Outdoor Maturation: Not Listed
Sex Possibilities: Standard (M/F)
Stature: Not Listed
Yield: 8
Odor Level: Not Listed
Odor Description: Not Listed
Taste Level: Not Listed
Taste Description: Not Listed


Breeder's Description - 'Sugar Babe'

This variety is a true beauty. Powerful as an Indica plant can be with compact full buds powdered white as snow alike the Alp mountaintops where she was developed. Inherited from her partly Afghani background, she is well adapted to the outdoor. The smoke is very distinctive and fresh, a bit lemon like with some metal taste to it. Her energetic and uplifting effect makes you feel like doing fun things, such as skiing. Good yields indoors and outdoors, approximately 400 grams on compact sugar dipped, 30 cm long buds. Suitable environments: Indoors. Outdoors from 15º - 50º Northern and Southern latitude. Flowering time of this ideal plant is only 54 to 60 days. Yield per m2 (indoors): 400 - 450 grams Yield per plant (outdoors): 400 grams and more Harvest time (outdoors): Early October (Northern latitude)


Jos se on afghaania, sen on pakko olla hyvää polttoa :P

Avatar
lauri
Viestit: 102
Liittynyt: 19.4.2005

Re: sugar babe

ViestiKirjoittaja lauri » 5.7.2005 8:48

Ite polttelin parisen grammaa kyseistä lajiketta tässä vähän aikaa sitten. Kyllähän se pärähtää. En nyt mitään ominaisvaikutuksia osaa kyseiselle lajikkeelle sanoa, mutta itseeni tuo vaikutti kuin unilääke. Mikään muu lajike ei ole niin tehnyt.

Saattaa kyllä johtua muistakin seikoista, työni alkaa viideltä aamulla. Polttelen yleensä 15.00 kun pääsen kotiin. Polttelin/vapottelin tuohon aikaan muutamaa eri lajiketta ja tosissaan tämä oli ainoa mikä vaivutti uneen. Sitä ei vaan voinut vastustaa, silmäluomet tuntu parikiloisilta. Parempi puolisko herätteli kun ite pääsi duunista, yleensä noin klo 17.00. Kyllä oli aina pirteä olo.

En kyllä usko, että on lajikkeen ominaisuus. Muista pistää postia, vaikka tähän samaan ketjuun tai jos ei muuten niin yksityisviestillä, että miten vaikutti suhun. Kiinnostaa kovasti.

tonoposse
Viestit: 431
Liittynyt: 27.6.2005

Re: sugar babe

ViestiKirjoittaja tonoposse » 5.7.2005 9:08

kitoksia nettilinkistä ja kokemuksen jaosta,kukitusta ois semmone 2-viikkoo jälellä,pikkase syyhyttäs jo päästä maistelemaan :yes:(mut maltti on valttia) tuoksut on muuten aika kohdallaan kun raottaa vaatehuoneen ovee,onneks on ilmanvaihtoreikä vaatehuonees,saatii väsättyy kunno ilmanvaihto,eipähä tuoksu naapureitte nenään mikään "outo" :think:


Palaa sivulle “Hamppulajikkeet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa