Kuva

psy kukan siemenistä

Keskustelua lajikkeista, niiden jalostamisesta ja siemenpankeista
the hamppari
Viestit: 283
Liittynyt: 16.1.2003

psy kukan siemenistä

ViestiKirjoittaja the hamppari » 5.11.2003 13:16

Elikkä saako noita psykedelia kukan siemeniaä vielä ostettua ja jos saa niin paljonko ne kustantaa? haluaisin mahdollisimman pian noita viherkasveja komeroni perukoille...

EzMigrated!


Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4139
Liittynyt: 7.1.2003

Reaper Reply

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 5.11.2003 15:39

Kuka se sellanen on ?

Infoa lajikkeesta ?

the hamppari
Viestit: 283
Liittynyt: 16.1.2003

Re: hampparin Reply

ViestiKirjoittaja the hamppari » 5.11.2003 16:08

Nii tällasta ainakin jay daga siitä kirjotti=

Psykedeliakukka... Siinäpä vasta lajike... Lajike niin muinaisista ajoista ettei risteytyksen alkuperästä tiedä muuta kuin 2/3 osaa eli skunkkia, norttia ja jotain kolmatta mistä kukaan ei tiedä.
Psykedeliakukka tuottaa varsin voimallisen olon, ja verrattuna Top44seen, Afghani-hasikseen, ZeroZeroon, PLlään ja PurePowerPlanttiin, Psykedeliakukka on laadultaan Neljäntuulenkukkaa... muiden pysytellessä melko lujasti kolmiulotteisuudessa..
Kyllä PPPkin on tosi hyvää ja sen avulla voi varpata ajassa, mutta siinäkin jonkin verran tuntuu olevan samansuuntaisia kaupallisempien lajikkeiden geenejä, kuin Top44sessa joka sekin on tosi hartsista ja vahvaa.. mutta jumittaa helposti kolmiulotteisuuden rajojen sisäpuolelle..

No, noita Psykedeliakukan siemeniä tulee pian monien saataville..
Itselläni on myös vähän Nevilles Haze siemeniä joita olen aikonut tehdä niin paljon että monille riittäisi ilman että tarvitsisi maksaa kauheen paljon..
Onhan noita lajikkeita aika paljon, ja jokaisella omat piirteensä.. Mitä kaupallisempi lajike, sitä tavallisempaa on että sillä ei oikein tajustemeininkiä saa aikaan vaan "vain" pilven.

Meinaan, ihan oikeesti on USAn hallitus ollut mukana tässäkin touhussa ja muokannut alkuperäisten hamppujen geenejä niin että tajuntaa laajentavat vaikutukset ovat jääneet vähemmälle... Fiksua, jos haluaa orjuuttaa ihmiset tietämättömyyden alle...

Mutta joo, ehdoton suositus:
PSYKEDELIAKUKKA...
Pian...
BASAARISTA.

Feminisöityjä siemeniä eli tulee joko friikkejä tai emikukkia...


the hamppari
Viestit: 283
Liittynyt: 16.1.2003

Re: ...joopa joo

ViestiKirjoittaja the hamppari » 6.11.2003 2:42

Pistäkää nyt viestiä jos ois niitä "psykedelia kukan" siemeniä tai jotain muita hyviä lajike siemeniä kaupan...elkääkä vaivaantuko heittämään mitään lol-tekstejä,hymiöitä ja seeds directin tai nirvanan linkkejä heti ton viestin perään.

Flyin Finn
Viestit: 203
Liittynyt: 2.1.2003

PsyFlowa aka 4Winds

ViestiKirjoittaja Flyin Finn » 9.11.2003 19:42

Hamppari:

Psykedeliakukka/PsyFlowa, eli 4winds fem. On straini jota välitettiin hiljattain Seedcirclen kautta. Toiminta keskeytettiin toistaiseksi koska äärimieliset kommentoinnit eri foorumeilla vaaransivat liiaksi asian parissa toimivien aktiivien turvallisuutta.

Näiden tapahtumien jälkeen on ollut hiljaisempaa, mikä osaltaan antaa uutta toivoa sen suhteen että asiaa päästäisiin pohtimaan uudelleen.

Hiljaa varjoissa ollaan lisäksi käyty erittäin runsasta keskustelua asian tiimoilla, ja paljon uutta on tullut esiin.

Myös paljon on tapahtunutkin. Paljon myös tapahtuu.

Minun tehtäväni ei kuitenkaan ole toimia "informanttina" tässä asiassa, tyydyn vain toteamaan sinulle "Hamppari" ettei sinua eikä muitakaan foorumilaisia olla unohdettu. Kun jaksat uskoa..sinut palkitaan!

Pilkettä silmäkulmissaan:
Flyin Finn
High enough? Not? Come along then!

the hamppari
Viestit: 283
Liittynyt: 16.1.2003

Re: PsyFlowa aka 4Winds

ViestiKirjoittaja the hamppari » 10.11.2003 2:56

Kiitoksia informaatiosta flyin finn. Se on kyllä harmillista, kun jotkut postaaja tietämättään heittää kapuloita rattaisiin tuon siemen projektin suhteen postailemalla ajttelemattomia ja äärimieleisiä kommentteja...jne, mutta toivotaan että tuo projekti voi jatkua tulevaisuudessa paremmin.

Avatar
tarhuri
Viestit: 23
Liittynyt: 30.12.2003

ViestiKirjoittaja tarhuri » 2.1.2004 3:19

Sain kans käsiini ko siemeniä. Sais nyt äkkiä edelliset pois tieltä niin voisi laittaa siemenet itämään :)

MaD4Ganja
Viestit: 78
Liittynyt: 18.12.2002

4wind fem tulossa..

ViestiKirjoittaja MaD4Ganja » 27.1.2004 22:20

Elikkäs seed circlen kautta tilatut 4winds femailit on tulossa neljättä päivää kukassa 3 kasvin dwc hydrossa 600w planta starin alla. Tuuheita ovat kuin pirut paksu ja jäykkä varsi ja korkeutta varsin vähän, kinni scrogissa, jäykkyyden vuoksi hankala scrogi kasvi, matalia ovat kuin k-kakkoset. 4 viikkoa vanha lehti jytkii jo varsin hyvin joten kuksua odotellaan kieli pitkällä. Nartuilta näyttävät kaikki mutta varmaksi ei voi vielä sanoa. No odotellaan odotellaan... :P

Avatar
mrdivi
Viestit: 56
Liittynyt: 18.9.2003

psy

ViestiKirjoittaja mrdivi » 28.1.2004 17:10

Loistavaa rehua. Lehtikin jo potkii kivasti. Tuuheutta piisaa eikä korkeus ole kaapissa loppunut. Kukkaa odotellaan innolla. : :P

Avatar
Hamppupamppu
Viestit: 362
Liittynyt: 7.7.2003

ViestiKirjoittaja Hamppupamppu » 29.1.2004 2:18

Meilhän on mad4ganja ja divi sit aika samoissa tilanteissa setit :)
Mulla on pari päivää ollut kukituksessa kaksi psy-neitoa. Toinen tuoksuu tosi herkulliselle hedelmäiselle makealle namille, toinen taasen perus yrttilemua. Mutta jooo varsi tosiaan ihan julmetun paksua ja jäykkää :shock:

Toi toinen (isompi) on ollut aika psykedeelinen jo pienestä pitäen. Siinä oli valkoset sirkkalehdet ja eka lehtipari ja sitten kun latvoin sen niin rupes vuotamaan verenpunasta mahlaa.

http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.php?t=5271

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4139
Liittynyt: 7.1.2003

Reaper Reply

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 29.1.2004 9:48

Mulla Californian Orange vuosi oranssinpunaista monjaa kun vahingossa riipaisin sen vartta pahasti niin etta se taittui melkein poikki..

Oranssi neste sitten kuivui ja kasvi pysyi hengis :o

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » 30.1.2004 2:31

Vaikuttaa kyllä ihan hyvältä lajikkeelta. Tuuheita ovat ainakin :) Kukitus alkanu juuri niin en osaa tarkemmin tässävaiheessa viellä sanoa, mutta kuvia on tulossa kuhan saan jotain aikaseksi :p

Avatar
mrdivi
Viestit: 56
Liittynyt: 18.9.2003

huomasin

ViestiKirjoittaja mrdivi » 30.1.2004 15:10

Mutta jooo varsi tosiaan ihan julmetun paksua ja jäykkää


Huomasin saman. ei kyllä mielellään alkais scrogia vääntämään. :D

edit: jotain häröilin
Edit 2: lisään vielä kyssärin jälkikäteen.

Elikkä. ovatko muut tuota lehteä kokeilleet huomanneet, että kädet alkavat täristä? Tuossa joku aika sit kun olin matkalla kotipaikkakunnalle, odottelin Oulussa bussia niin aivan järkyttävä vapina. Yritin siinä sit esittää skarppia ja juoda rauhassa kahvia joka meinasi hypätä kupista. :lol:

Arttueno
Viestit: 28
Liittynyt: 30.1.2004

ViestiKirjoittaja Arttueno » 7.2.2004 16:52

Moro

Itsellänikin on myös noita psykedelia rehuja tulossa hydrossa. Valaistuksen hoitaa 400w spna. Valot alusta asti noin 90cm päässä, tilaa on noi 0.5 neliötä. Korkeussuunnassa tilaa riittää ainakin. Lämmöt 28-32 astetta. Siementen idätyksestä tähän päivään kulunut 22 päivää.

Korkeutta on pienimmillä (3kpl) 12cm, suurimmilla (3kpl) 22cm. Puskat ovat tuuheita ja leveyttä on noin noin 30cm suurimmilla, 15cm pienimmillä. Hajuja ei paljoa ainakaan vielä ole. Kastelu noin 15min/1.5h. Lannoitteena on tuo Advanced hydroponics 3 osaa. Magnesium sulfaattia myös. Lannoitus hoituu tuon ohjeen mukaan --> http://www.overgrow.com/growfaq/92

1. Missä vaiheessa kannattaa laittaa kukitukseen? Kun noudatan yllä olevaa lannoitus ohjetta niin voinko suoraan laittaa kukitusravinteet kehiin, ilman tuota välivaihetta ja muuttaa valojakson samana päivänä ilman ongelmia?

2. Kuinka paljon pituutta tulee lisää suurinpiirtein kukituksessa tällä lajikkeella?

3. Kasveilla on alusta asti ollut sellainen ongelma että, alempiin lehtiin tulee ensin ruskehtavia pilkkuja. Pilkut muuttuvat ruskean keltaisiksi ja lehdet hiukan käpertyvät ja lopulta näitä pilkkuja on lehtien keskikohdat täynnä. Lehdet kuivuvat ja hajoavat kun niitä taittaa hiukankin. Voisi olla ph ongelma, koska ph tuppaa nousemaan vielä tässäkin vaiheessa. Olen yrittänyt pitää sitä 5.2:ssa. Ongelma ei ole hirveän vakava mutta onko muilla ollut tällä lajikkeella samoja ongelmia?

4. Millaiset hajut tästä lajikkeesta lähtee? Tarvitseeko ruveta väsäämään suodattimia yms?

5. Tuleeko uros kasveja/hermanneja kuinka paljon?

Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!

Avatar
Jay Daga
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 969
Liittynyt: 17.2.2001

Hoo!

ViestiKirjoittaja Jay Daga » 7.2.2004 19:25

Noin monella kasvamassa... ompa hienoa!

Hmm... Smoke reporttia...
Eräs monia kukkia polttanut tyyppi joka tuota poltti sanoi että ensin ei huomannut ollenkaan että mikään vaikutti... sitten havaitsi kuinka kirkkaasti ajatus luistaa... ja pystyy olemaan skarppina vaikka millaisissa tilanteissa ja kommunikoimaan ihmisten kanssa. Vaikutus on todellakin kirkas, vähän samanlainen kuin kukan tuoksukin; hedelmäinen ja raikas.

Kokeilin whitewidowta muutama viikko sitten... se jumitti. Ja tärisytti kun paleli... ajatukset juoksi, muttei yhtään erityisemmin hallitusti niinkuin psykedeliakukan kanssa, jota poltin sitten myöhemmin ja todella hyvä olo ja kirkas mieli täytti olemukseni ja oli ihan leppoisaa sen jälkeen... enää en mielellään polttaisi whitewidowta... lajikkeissa on isoja eroja. Uudet ja pitkälle jalostetut lajikkeet sitovat tajunnan aika lujasti fyysisyyteen...
Ja tämä oli nyt vaan vertailua. Aika monta smoke reporttia voisin kirjoittaa, mutta ehkä yksinkertaisesti voisi vain sanoa että nimi kertoo perusominaisuuden; Psykedeelistää todellisuuden sille asteelle että tajunnan/alitajunnan raja laskee niin että tietoisuus laajenee... Luonto näyttää tuon kukan vaikutuksessa aivan erityisen hienolta.. tai se avasi omat silmäni näkemään luonnon kauneuden... Melko visuaalinen tuo vaikutus on... ja siitä se nimensäkin aikoinaan sai.
Neljän-tuulen-kukka nimitys on peräisin myöhemmältä ajanjaksolta jolloin psykedelian syvempi merkitys oli jo tullut tutuksi..

Hyvin yrttimäinen kasvi.
Toivottavasti siemeniä taas piakkoin saa tilattua. miksipäs ei.

Olisi hienoa nähdä kuvia tollaisista kasveista mitkä on kasvatettu noilla vehkeillä mitä teillä on.. voipi olla hianoja.

Itsellä oli yksi kukka ulkona suopursujen keskellä kesän ja syksyllä tuli kukkimaan sisälle lampun alle... venyi vielä hieman ja sitten alkoi tuottaa violetin/oranssin/tumman vihreän sävyistä kukkaa... oikee hienoo!
toivottavasti saan kuvia nettiin... kun niitä jo paperilla on.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.

Ja juu, edittiä;
Tuoksu ei ole kovin mahdottoman voimakas oman kokemukseni perusteella... sellainen oikein harvinaisen hedelmäinen aromi... hyvä.

Ja kuulin jo silloon aikoinaan kun noita jyviä sain että kannattaa laittaa kukkimaan heti kun oksat alkavat kasvamaan niin ne tulee täyteen kukkaa... Venyy ne jonkin verran... ei kovin paljon, muttei myöskään ihan heti lopeta kasvua kun alkaa kukkimaan niinkuin top44nen tekee..

Kannattaa tehdä niistä kasveista jonkin verran siemeniä joka kasvatuksella,,, pölyttää vähäpalleroisen friikin pölyllä puhtaita emikukkia ja niin eteenpäin että kehitys jatkuu... ja tulee vakaampi laji.

Avatar
Hamppupamppu
Viestit: 362
Liittynyt: 7.7.2003

ViestiKirjoittaja Hamppupamppu » 8.2.2004 2:35

Mun kasvit on olleet aika herkkiä kaikille pH ja lannoitus jutuille.
Toinen kahdesta kasvista oli (niittasin pois) viimisen päälle pahalaatuinen hermis ja toinen taas ihan terve tyttönen. Tämä jäljellä oleva ei paljoa tuoksu, mutta se toinen lemusi oikein kunnolla ja NIIN hyvälle!
Mulla toi on venynyt aika paljon kukituksessa, mutta eipä ole kyllä mitään turbo lamppujakaan, mut kuitenkin..
Hyvältä näyttää :)

the hamppari
Viestit: 283
Liittynyt: 16.1.2003

jepjep

ViestiKirjoittaja the hamppari » 8.2.2004 15:23

Kuullostaa kyllä hyvältä lajikkeelta...Toivottavasti noita jyviä nyt lähitulevaisuudessa saa.

Avatar
mrdivi
Viestit: 56
Liittynyt: 18.9.2003

ViestiKirjoittaja mrdivi » 8.2.2004 19:58

Tuoksu ei ole kovin mahdottoman voimakas oman kokemukseni perusteella... sellainen oikein harvinaisen hedelmäinen aromi... hyvä.


Heh. Minulta on yksi taas kysynyt, että onko asunnossa kissa. Haju ehkä vähän sitruunainen, pistävä. Hankala sanoa. Kyllä sen huomaa jos unohtaa ilmanputsarin aamulla laittaa päälle. Kämpille palatessa leijailee toisinaan melkoiset aromit :P

Avatar
Jay Daga
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 969
Liittynyt: 17.2.2001

Re

ViestiKirjoittaja Jay Daga » 9.2.2004 0:58

mrdivi kirjoitti:Heh. Minulta on yksi taas kysynyt, että onko asunnossa kissa. Haju ehkä vähän sitruunainen, pistävä. Hankala sanoa. Kyllä sen huomaa jos unohtaa ilmanputsarin aamulla laittaa päälle. Kämpille palatessa leijailee toisinaan melkoiset aromit :P


Hmm... ehkäpä kaikkein hajuisimmat yksilöt eivät vain ole sattuneet omalle kohdalle, kun selvästi niissä on yksilöllisiä eroja hajunkin osalta.

Bongauttaja
Viestit: 390
Liittynyt: 19.9.2003

Eka testi psy-kukalla

ViestiKirjoittaja Bongauttaja » 10.2.2004 23:13

Poltettiin muutama tuntia sitten 2 psy-kukan ja 2 scanseedsin sweet satiiva special:in latvomisjäännökset puoleksi. Määrä näytti hyvin vähäiseltä,mutta tehoa oli yllättävän paljon. Sativa nosti tosi korkea high:n ja psy-kukka tuotti näkö,kuulo ja tunto harjoja. Yhdet parhaimmista visuaaleista koskaan(kukka mukaan lukien). Pystyin kuvittelemaan,että pääni irtoaa ruumistaa ja kelluu sen yläpuolella pienen ufon tavoin. Kun menin makaamaan lattialle, tunsin olevani kerrostalo. Tunsin kerrosten välisten lattioiden ja seinien rakenteet. Todella kirkas pilvi. Meininki aivan loistava. Musiikki kuulostaa jumalalliselta.

Yllättäin mässyjä ei tullut. Harvoimpa näin käy. Tunnelma muuttui koko ajan. Välillä tuntui hippimäinen 70-luku fiilis, joskus tunsin julman talven ankaruuden. Kannattaa aina polttaa ulkona. Saa kokea enemmän vaihtelua. Sormien, kaulan ja korvien mieto palentuminen tuntui ihanalta. Tunne tuli aivan erillaisena kuin normaalista. Kylmeneminen ei tuntunut yhtään pahalta.(ei sillä,että olisin menettänyt itsesuojeluvaistoni).

Nyt muistan miksi hamppua käytän. Tauko oli jo venynyt 4 kuukauden mittaiseksi. Aloin epäillä onko tämä sittenkään kaiken kuumotuksen arvoista. Psy-kukka vaikuttaa todella lupaavalta. Maltan tuskin odottaa kukkien valmistumista.


Palaa sivulle “Hamppulajikkeet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa