Kannabislääkekapselien valmistus

Uutisia, tutkimustuloksia ja keskustelua hampun lääkinnällisistä sovelluksista
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista keskusteluun. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa.
Lisätietoja: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.
med_posak
Liittynyt: 1.1.1970

Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_posak » 23.5.2008 21:22

Lääkinnällisessä käytössä vaporisointi ja syöminen ovat suositeltuja nautintatapoja. Kerron tässä viestissä, kuinka voit itse valmistaa tehokkaasti imeytyviä, vakiomäärän vaikuttavia aineita sisältäviä kannabislääkekapseleita.

Kuvalinkki
"Sininen vai punainen pilleri" - miksei Neolle tarjottu vihreää pilleriä?
- Kukaan ei osannut tehdä niitä! 8)


Tavoiteltaessa suuria annoksia kannabiksen lääkinnällisiä aineita on syöminen käytännössä monesti toimivin nautintatapa. Vaporisointia voi käyttää syömisen ohessa, mutta grammatolkulla ei ole (enää) mukava vaporisoida kukkaa päivän aikana, jos haluaa muutakin elämää elää. Syömällä saadaan tasaisempi ja pitkäaikaisempi vaikutus ja voidaan vähentää mahdollisia psykoaktiivisia vaikutuksia (jotkut ihmiset eivät koe niitä syödessä lainkaan [1]) ja joka tapauksessa tasaisen vaikutuksen kautta niihin tulee nopeasti toleranssi, jonka jälkeen niitä ei enää huomaa tai ne eivät ainakaan ole enää häiritseviä.

Suuret annokset ja tasainen vaikutus voivat olla hyödyksi eräissä vakavissa sairauksissa, esimerkiksi selkäydinvammoissa, syöpää hoidettaessa ja MS-taudissa. Lääketeollisuus sylttytehtaineen, nykyisten huumelakien tukemana yrittää pelotella ihmisiä niin, ettei suuria annoksia kukaan uskaltaisi edes yrittää kokeilla. Rahasampoja halutaan suojella.[2] Ennen nykyisiä kannabiskieltolakeja, 1800-luvulla, kannabislääkkeet olivat usein hyvin vahvoja ja kerta-annos lääkettä saattoi sisältää kannabiksen vaikuttavia aineita saman verran kuin nykypäivän viihdekäyttäjä käyttää kahdessa viikossa tai kuukaudessa. Kannabista sisältävät lääkkeet olivat pitkään suosituimpia lääkkeitä koko maailmassa. Koko ihmiskunnan historiasta ei löydy yhtään kannabiksen aiheuttamaa yliannostuskuolemaa.[3] Sen sijaan mm. "täysin turvalliset" särkylääkkeet tappavat tuhansia ihmisiä maailmassa vuosittain, muista lääkkeistä puhumattakaan. :think:

Syömällä vaikutusten alkaminen, kesto, pituus ja voimakkuus voivat vaihdella paljonkin riippuen mm. valmistustavasta ja siitä, millaisen ruoan seassa tai kera se nautitaan ("avaruuskakut", muut leivonnaiset, kaakao, rasvainen tee, pizzan päällä "oreganona", jne). Tällainen vaihtelu ei viihdekäytössä useinkaan muodosta ongelmaa, mutta lääkekäytössä tavoitellaan kerrasta toiseen samanlaisena toistuvaa lääkinnällisten aineiden imeytymistä.

Tässä ohjeessa kuvattujen kannabiskapselien avulla saadaan vaikuttavat aineet tehokkaasti käyttöön.[4] Ohje pohjautuu Martin Martinezin ohjeeseen Marijuana in capsule form.


Kannabiskapselien valmistus

Valmistusaineet:
hyvälaatuista kukintoa: Bedrocania, kotikasvatettua "skunkkia", tms
kookosrasvaa
tyhjiä gelatiinikapseleita (tai muita vastaavia lääkekapseleita)
- saa hyvin varustetuista apteekeista, ainakin tilattua

Työvälineet:
vaaka
yrttimurskain eli "grinderi"
pieni kattila/kasari
(lääkekapselien täyttölaite)

Kuvalinkki

Punnitse sopiva määrä kukkaa, esimerkiksi 10 grammaa (kovin pieniä, 1-2 gramman määriä valmistettaessa hukkaprosentti kasvaa ja muutenkin on iso vaiva hyötyyn nähden - riippuen toki käytettävistä annosmääristä). Voit myös lisätä lehteä seokseen, kuten lääkekannabisasiantuntija Martin Martinez kertoo omassa ohjeessaan.


Kuvalinkki

Hienonna kukat (ja mahdolliset lehdet) yrttimurskaimella. Mitä hienojakoisempi lopputulos, sitä parempi.Kuvalinkki

Punnitse kookosrasvaa noin 1,5-2-kertainen määrä painoltaan kukan määrään nähden. Kuvan 17 grammaa olisi luultavasti ollut hyvä määrä aiemman kuvan 10 kukkagrammaan. Käytin 20 grammaa, joka oli hieman liikaa.


KuvalinkkiLämmitä kookosrasva kattilassa yli 100 asteeseen niin että siitä tulee notkeaa öljyä, ota kattila levyltä ja lisää joukkoon jauhettu kasviaines. Öljy ei saa olla yli 200-asteista, mieluiten sen tulisi olla alle 150°C; lisää kasviaines mieluummin liian viileään kuin kuumaan öljyyn. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja lisää tarvittaessa öljyä, jos aines on kovin murenevaista (kuivaa) eikä tahnamaista. Siirrä kattila takaisin levylle ja lämmitä, kunnes öljy-kasviseos alkaa hieman sihistä (eli lämpenee yli 100 asteen, jolloin kasvimateriaalista kiehuu siellä oleva jäännösvesi pois). Pidä tämä lämpötila ja jatka hetki (minuutin tai vajaan minuutin verran) vielä sekoittelua. Mikäli seoksesta rupeaa lämmitettäessä nousemaan vahva vaporisoidun kannabiksen tuoksu, poista kattila välittömästi levyltä, etteivät vaikuttavat aineet haihdu tai tuhoudu. Vaaran merkkejä ovat myös silmin havaittava höyryäminen (tai savu...) tai aineksen ruskeaksi muuttuminen (paistuminen). Tarkoituksena on lämmittää kasvimateriaalin ja öljyn seosta noin 110-150 asteen lämpöön, jolloin kannabinoidit muodostavat rasvojen kanssa tehokkaasti imeytyviä yhdisteitä, mutta eivät vielä tuhoudu tai haihdu. Älä jätä tätä kattilaa vahtimatta!Kuvalinkki
Poista kattila levyltä ja kattilan hieman jäähdyttyä kaavi tahna esimerkiksi asetille jäähtymään lisää. Kuvasta huomaa, kuinka tällä kertaa käyttämäni 2-kertainen määrä rasvaa oli hieman liikaa, koska "tahnakakku" hikoilee reunoilta kaunista vihreää kannabisöljyä. Liika öljy tekee kapseleiden täytöstä hieman sotkuisempaa, muttei sinällään mitään pilaa. Jäähdyttäminen jääkaapissa voisi ehkä auttaa, jos rasvaa on vielä enemmän ylimääräistä kuin kuvassa.

Kuvalinkki
Avaa lääkekapseli ja täytä se tahnalla. Käsinkin onnistuu ihan mukavasti (edellyttäen, että kädet toimii edes kohtuullisesti), esimerkiksi kapselilla kakkua tökkimällä, tai vaikka hammastikulla sörkkimällä - tyyli vapaa, käytä mielikuvitustasi :). Kapseli täyteen pohjaa myöten ja vähän kukkuraakin voi laittaa ainakin käsin täytettäessä. Jonkinlainen täyttölaite olisi kyllä varmasti hyvä tähän, ulkomaisista nettikaupoista saattaisi löytää.


Kuvalinkki Hattu päähän ja ensimmäinen kapseli on valmis!

... noin 80 minuuttia kuluu...

KuvalinkkiLopulta tahna on lopussa ja 38 kapselia valmiina. Kapseleille vielä pintapuolinen puhdistus, purkitus ja jääkaappiin säilöön (huoneenlämmössä kapselit saattavat ruveta vuotamaan öljyä). Useamman kuukauden säilytykseen voi harkita pakastinta.

Jälkikäteen laskien yhden kapselin tekoon meni noin 2 minuuttia ja yhteen kapseliin tuli keskimäärin noin 1/4 grammaa kukkaa, laskettuna kaavalla:
(koko kasvimateriaalin määrä - pieni hukkaprosentti) / valmiiden kapselien määrä.

Kattilaan, lautaselle ja käsiin jäänyt rasva sisältää runsaasti hyviä vaikuttavia aineita, joten nämä kannattaa esimerkiksi nuolla puhtaaksi :) tai keitellä vaikka kaakaot tai kahvit, johon nämä (melko vahvan makuiset) rasvat kaapii "mausteeksi".

Kapseleiden annostus on yksilöllinen. Kapselit on hyvä nauttia esimerkiksi ennen ruokailua. Tasaisen vaikutuksen saamiseksi kapseleita voi ottaa useamman kerran vuorokaudessa, esim. 2-4 kertaa.

Kannabiksesta on käytännössä mahdotonta saada yliannostusta. Hengenvaarallinen johtava annos on teoreettisesti laskettuna 40000-kertainen päihdyttävään verrattuna, mikä tarkoittaa syötynä yli 10 kiloa huippulaatuista kannabista - määrää, mikä on käytännössä mahdoton nauttia. Luultavasti noin 100-1000-kertaisen päihdyttävän annoksen syömisen jälkeen on sen verran sedatoitunut olo, ettei loppuja enää tule nautittua. Kenenkään vatsakaan ei vedä kymmentä kiloa ruohoa vuorokaudessa, ellei ole hevonen.

On huutava vääryys ja rikos koko ihmiskuntaa vastaan, että vakavasti sairailta ihmisiltä on evätty tämä luonnollinen ja turvallinen lääke huumelakien ja pelottelun avulla jo yli 50 vuoden ajan. On vääryys, että kannabinoidilääkityksen ainoat "lailliset" vaihtoehdot, lääketehtaiden kannabinoidivalmisteet ja lääketehtaiden kasvattama kukka, ovat niin kalliita ja tiukasti kontrolloituja, että käytännössä niidenkin täyden terapeuttisen potentiaalin hyödyntäminen on tavalliselle ihmiselle mahdotonta. Jos ei ole miljonääri, on joko kärsittävä, mahdollisesti jopa kuoltava sairauteensa - tai tehtävä itsestään rikollinen (puutarhuri).
Alahuomautukset:

1) Ks. esimerkiksi brittiläinen dokumentti Stoned in suburbia - onko "pilvimummo" Patricia Tabram vaarallinen päänsekoitusta hakeva huumerikollinen?

2) Katso hamppu.net:in artikkeli Run from the cure - syövän parantaminen hampulla ja elokuva Run from the cure. Rick Simpsonin syövän hoidossa käyttämät päiväannokset lähtevät liikkeelle suuruusluokaltaan noin 10 kukkagramman kannabinoideja vastaavista annoksista - siis kertaluokkaa suuremmista kuin "nykyaikaisen lääketieteen" tarjoamat annostukset mm. Sativexillä, Bedrocanilla, Marinolilla/Nabilonella. Lääkeyhtiön myymä laillinen kukka, hamppu-nimisen rikkakasvin kukinto, jota kuka vain voisi helposti ja halvalla kasvattaa, on myös niin **keleen kallista, etteivät sen loistavat lääkinnälliset ominaisuudet suurilla annostuksilla vain vahingossakaan pääsisi tulemaan kenenkään tietoon.

3) Lue Jack Herer, Keisari ilman vaatteita, luku 6. Ja kun vauhtiin pääset, lue koko kirja ;)

4) Omien havaintojeni mukaan kukan syöminen sellaisenaan, siis suoraan "budin rouskiminen" toimii kyllä, mutta ei ole kovin tehokas tapa. Rasvaiseen kaakaoon jauhaminen on hieman sellaisenaan syömistä tehokkaampi ja maistuu paremmalta. Kaakaon saa toimimaan vielä hieman tehokkaammin samalla kukkamäärällä, jos rasvan ja kukkamurskan kokkailee tahnaksi samalla tavalla kuin tässä ohjeessa tehdään, ennen soijamaidon ja kaakaojauheen lisäystä (huom: kaakaoista ei kannata siivilöidä kukkamurskaa pois). Tässä ohjeessa kuvattujen kannabiskapseleiden avulla lääkeannosta on vaivattomampi hajauttaa vuorokaudelle. Alustavien testien perusteella itse saan kapseleiden avulla saman vaikutuksen 25 % vähemmällä kukkamäärällä - merkittävä säästö.

med_tokem
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_tokem » 25.5.2008 3:18

Jonkinlainen täyttölaite olisi kyllä varmasti hyvä tähän, ulkomaisista nettikaupoista saattaisi löytää.

Hmm.. Miten olisi ruisku/pursotin + kapselikehikko (esim. kapselinkokoisia koloja täyteen porattu lankun/laudanpätkä)? Työvaiheet:
1. Pitemmät kapselinpuolikkaat kehikkoon pystyyn.
2. Tahna pursottimeen (sen voi tehdä hätätilassa vaikka muovipussista johon on tehty pieni reikä kulmaan). Sopivankokoinen ruisku olisi ehkä parempikin jos tahnassa ei ole kovin isoja sattumia. :think:
3. Kapseleiden täyttö pursottimella/ruiskulla.
4. "Korkitus"

med_vuvap
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_vuvap » 3.6.2008 20:12

Hieno aihe ja ohje med_posak! Olen kaivannut tälläistä koska itse en koskaan ole mitään polttanut enkä halua siihen alkaakkaan vaikka alottaisin lääkekäytön itsekkin, toistaiseksi vaan kasvatan lääkekäyttöön.

Olisiko muuten ideaa mistä kapseleita saisi hommattua? Esimerkiksi mikähän olisi edullisin apteekista löytyvä tuote minkä kapselit voisi tyhjätä?

med_tunal
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_tunal » 4.6.2008 0:05

Olisiko muuten ideaa mistä kapseleita saisi hommattua? Esimerkiksi mikähän olisi edullisin apteekista löytyvä tuote minkä kapselit voisi tyhjätä?


Moi.

Ne on gelatiinikapseleita nimeltään, googlen eka hakutulos antoi linkin punanaamion sivuille. Hinta kymmenelle kapselille on hampuusille mieluinen 4,20e, mutta aika kallista on... Apteekista lähtisin kysymään. Saattavat siellä tiskin toisella puolella tiedustella mihin käyttöön, siihen varmaan sopii todeta että lisäravinteiden tms hivenainejuttujen kapselointiin.

Punanaamiolinkki: http://www.punanaamio.fi/product_details.php?p=1791

Med_posak:lle hatunnosto tästä(kin) ohjeesta.

med_tokem
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_tokem » 4.6.2008 5:37

Omituisen kalliita nuo tyhjät kapselit, rahastuksen makua jo. Halvemmaksi tulisi tyhjentää jo täytettyjä kapseleita, mutta se taas on lisäravinteiden tuhlausta. :| Hmm.. ellei sitten valikoi kapselilähdettä siten, että sisus sopisi esimerkiksi lisäravinteeksi lannoitteeseen. :think:

med_mohuk
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_mohuk » 4.6.2008 16:16

On ne oikeasti sentään halvempia, mutta ulkomailta ehkä tilattava. Nuo Punanaamion kapselit on ilmeisesti johonkin erilaiseen käyttötarkotukseen hinnasta päätellen... Ulkomailta tilaten hinta voi olla tyyliin 1000 kpl 15 dollaria (+ toki postit).

Googleen vaikka "empty gelatin capsules".

----

Vastausta allaolevaan:

on kasviskapseleitakin, usein yhdestä kaupasta saa molempia.

(Itse olen vegetaristi, mutta koska gelatiini on teurasjätettä, en pidä sen suhteen nollatoleranssia vaikken liivatetta ostakaan. Itsekin kyllä suosisin kasviskapseleita, jos niitä voi saada.)

Annostuksesta: syödessä periaatteessa tarvitaan noin kolminkertainen määrä "samaan vaikutukseen" kuin polttaessa. Ja syömällä toleranssi kyllä tulee siihen touhuun hyvin nopeasti, mikä sinänsä lääkekäytössä on yleensä hyvä juttu.
Viimeksi muokannut med_mohuk, 5.6.2008 21:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

med_lokap
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_lokap » 5.6.2008 15:14

Hirmuisen mielenkiintoinen treadi!!

Mä olen todella vähän nauttinut kannabista syömällä, jollei nyt oteta lukuun hubailumielessä tehdyt space kakut ja kannabispullat.

Tällä hetkellä olisi 4 Blue Mystic x Double Gum narttua kasvamassa ja voisi kokeilla kyllä tuota juttua. Minulla olisi myös ihka oikea rasvakeitin, jossa lämpötilan voi asentaa digitaalisesti, eli mokaamisen mahdollisuus tuon rasvan kiehumisen kanssa minimoituisi aika kivasti.

Mietityttää vaan aika kovin tuo kapseliin mahtuva määrä :roll: . Minulla ei ole huimaavia toleransseja ja jos yhteen kapseliin menee noin neljäsosa gramma, niin mikä on olo, kun olen todella pilvessä jo 0,2 gramman jointista :shock: Kapseleitakin on varmaan eri kokoisia?

Tietty, jos iltasella töiden jälkeen ottaa moisen kapselin, niin ehtiihän sitä vaikutukseen tutustua.

Minä itse en ole vegaani, mutta onko kasvissyöjälle vaihtoehtoja? Heillehän ei gelatiini käy, kun on siasta suurimmaksi osin valmistettu.

Löysin tälläisen sivun http://www.internatural-alternative-health.com/SCAT/BULKHERBSSP_9401.cfm. Nyt tarvisi löytää vielä joku, joka suomentaisi ja opastaisi tilaamisessa, koska itsellä ei tuo lontoo riittävästi taivu. :think:

med_vuvap
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_vuvap » 11.11.2008 21:03

Jostain syystä en tajua mikä mitta tuo "gms" on? Ei voi olla grammaa koska muuten olisi niin iso kapseli että menisi sisään vain takaovesta :D. Kiinnostaa suuresti kapseleiden fyysinen koko koska itselläni on omituisen ahdas kurkku että isot kapselit ei mene kiltisti alas. Tyyliin 800mg burana on jo maksimikokoa mitä kapseli saisi olla että voisin käyttää.

med_lokap: ikävä kyllä ei voi tietää miten vaikuttaa mikään määrä, kyllä se on vaan testattava itsellään. Muta syömällähän tarvitsee varmaankin tuplat vrt. poltteluun että tulee yhtä vahva vaikutus.

med_kerol
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_kerol » 1.12.2008 20:57

Jostain syystä en tajua mikä mitta tuo "gms" on?


Olisiko se kuitenkin niitä grammoja.

gram: lyh. g tai gm, joka monikossa olisi gms.
Esim. 590 gms = 20.8 oz = 589,670081 g


Olettaisin sen olevan koko pussin paino. Korjatkaa jos olen väärässä.

EDIT: Paha, paha, paha moka, onneksi huomasin.

med_rihop
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_rihop » 8.12.2008 22:18

Kiitos erittäin hyvästä vinkistä. Kokeilemisen arvoista.

Kapseleista: itse käytän laktoosinpilkkojia kuten esim. lactasin-kapseleita, ei oo kovin kalliita 100 kpl purkki. Näin saadaa halpoja, tyhjiä kapselinkuoria, ilman
turhia kyselyjä apteekkarilta. Ruiskuja saa esim. eläinlääkäriasemalta, itsekin sain kun kissaa piti lääkitä ruiskulla suuhun. Ei maksa juuri mitään pari ruisku
ilman neuloja. Apteekista en ole kysynyt edes. Siis tahna ruiskuun ja kapseliin. Siinä sitä omatekoista bedrocania,
( 2000 e kuukauden satsi byrokratiakoukeroista ja erityisluvista ja lääkäriltä ruinaamiset jää väliin)
. Samoin voi käyttää kannabisvoitakin, jos ällönä ei mee alas muuten. Voita kapseliin ja kapseli naamariin.

med_mohuk
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_mohuk » 9.12.2008 18:48

Mitä itse joskus kokeilin, niin ruisku ei ollutkaan niin hyvä idea kuin olisi ensin arvellut. Meni aina melkein saman tien tukkoon, enkä keksinyt miten ongelman olisi ratkaissut.

Jos olet med_rihop löytänyt tähän pulmaan ratkaisun, jaathan sen kanssamme!

-lalalaa-

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja -lalalaa- » 9.12.2008 18:59

med_mohuk kirjoitti:Jos olet med_rihop löytänyt tähän pulmaan ratkaisun, jaathan sen kanssamme!


Ruiskuun korkki ja ruisku parin kapselin välein vesihauteeseen?
Luulisi pysyvän tarpeeksi notkeana tälläkeinoin.

Vaan oletteko kokeilleet tehdä rasvasta tasapaksua pötköä, joka sopisi suoraan kapseliin?
Siis että katkoisi siitä sopivan mittaisia pätkiä jne.? Luulisi niinkin onnistuvan.

med_rihop
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_rihop » 9.12.2008 19:51

Jos sen pötkön tai voi-mössön pakastaisi, voisi pilkkominen sujua helpommin. vai meneekö pilalle koko mössö? kuinka kauan säilyy,anyway?pitääkö pitää jääkaapissa?

med_vekul
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_vekul » 17.12.2008 4:44

Koittakaapa vielä ensin käsitellä se ganja näin:

Kastele ja kuivata ruoho kolme kertaa.

Esimerkiksi siis kattilaan vettä levylle kiehumaan, lautanen kattilaan kanneksi. Kukka lautaselle. Kuivata kukka ja rouhi, pirskottele vettä päälle, hiukan, siten että kukka kastuu mössöksi. Anna mössön kuivua.

Toista tuo yllämainittu muutaman kerran, itse teen sen kolme kertaa. Kukka toimii paljon paremmin!

Tuossa on ihan kemiallinen perustelut, eli vesi haihtuessaan muodostaa yhdisteitä ja vie COOH -ryhmän haihtuessaan thc:n rakenteesta pois. Ganja dekarboksyloituu.

Curetuksessa tapahtuu sama prosessi hitaammin. Siinähän kukasta haihdutetaan mahdollisimman hitaasti vesi pois.

Lämpö katalysoi ilmiötä huomattavasti, vesihauteessahan lämpö ei nouse yli sadan asteen, kunhan vain huolehdit, että kattilassa on vettä. Paras kun vesi kiehuu rauhakseen. käsittely vie aikaa noin tunnin (?) mutta on sen arvoista.

Asiasta löytyy nopeasti tietoa, jos laittaa googleen decarboxylation thc tai cannabis. Mutta saa tehdä hetken aikaa hommia kun asia sieltä selviää.

Moni on foorumeilla koittanut ja todennut homman toimivaksi.

Maku ei valitettavasti ole niin hieno kuin curetuksen jälkeen.

Kolmen käsittelykerran jälkeen ruoho on paahtunut ihan tumman vihreäksi.

Sitten tuo ylimmäinen (täytyy muuten joskus testata tuota kookosrasvaa).Hyvä resepti on myös tällainen nopea sulkaapiiras:

1 muna
50 g margariinia ( tai terästettyä margariinia :))
1,5 dl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta
0,75 dl jauhoja

Eka sekoittaa munat sokerin ja taikavoin, sitten sekoitetaan jauhot ja kaakao keskenään ja lisätään se sekoittaen muiden joukkoon.

Tulee paksuhkoa taikinaa, jonka voi kaataa vaikka piirakkavuokaan tai muffinssivuokiin.

15 min. 175 asteessa uunissa. Tulitikulla painelemalla on hyvä koittaa, onko piiras kypsä. Jos tikkuun ei tartu taikinaa piiraan voi ottaa pois.

med_tihar
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_tihar » 18.12.2008 10:45

med_rihop kirjoitti:Kiitos erittäin hyvästä vinkistä. Kokeilemisen arvoista.

Kapseleista: itse käytän laktoosinpilkkojia kuten esim. lactasin-kapseleita, ei oo kovin kalliita 100 kpl purkki. Näin saadaa halpoja, tyhjiä kapselinkuoria, ilman
turhia kyselyjä apteekkarilta.


Loistavaa, kiitos. Nyt meni kokeiluun.

Näitähän voinee täytellä öljylläkin, butaanilla ainakin Hereristä tulee tosi kiteistä ja kovaa kun haihduttaa kunnolla. Grammasta tekisin ainakin 20 kapselia.

med_rihop
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_rihop » 27.12.2008 21:46

Jos ei ole kukkaa, niin käviskö lehti kapselin ainekseksi? Ja mikähän ois määrä per kapseli, siis kuivatun lehtimurskeen? Ja paljonko rasvaa per gramma, että tehot irtoo? Eli mikä on vähimmäismäärä rasvaa? Nämä kun sais vielä tietoon...
Onko kukaan kokeillut jo näitä omia bedroja? Meinaan kiinnostais tietää vaikutus kipuun varsinkin! Luin jostain et bedrocan on oikeesti jack herer-lajia, ja sitähän on vaikee kasvattaa. helppo versio tästä lajikkessta on jack flash.
ja siitä pakastuksesta? Jos tekee sellasen levyn tosta rasva-budi-seokseksta ja pakastaa ja punnitsee ja pilkkoo sen samankokoisiks muruiks, niin sais määrät kohdalleen..vois testata.paitsi ettei oo ku lehtee...... :cry:

med_vuvap
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_vuvap » 23.1.2009 20:16

med_rihop: Luulisin että lehteä on täysin mahdoton saada tarpeeksi kapseliin että vaikuttaisi, ainoa mahis varmaan ensin tehdä vaikka jääerottelulla+bublebageilla siitä tiukempaa tavaraa ja sitten vasta sekoittaa rasvaan. Sillon tosin pitää tajuta että sitä kapselia ei pidä täyttää koska on melkosen paljon tiukempaa tavaraa kuin kukka =).

Olisi kiva kuulla onko moni näitä jo tehnyt ja miten ovat säilyneet? Ja se että missä lämpötilassa suunnilleen kapselin rasva alkaa tihkua saumasta ulos? Samoin että minkälainen määrä arviolta on itsellään toiminut? Aloittaja mainitsi että kapselia kohti tuli noin jonka ainakin uskoisin aivan liian vähän syötynä?

med_rihop
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_rihop » 24.1.2009 19:32

Voisiko joku kertoa, jääkö butaanierittelystä sitä butaania itse valmiiseen tavaraan. Eli onko turvallista nautittuna? Meikäläisen kunnolla ei jääerottulua tehdä, eli olisiko joku helpompi ja vähemmän voimaa vaativa keino saada tehoaineet irti, kukista ja lehdistä? Tarkoitan kapseleiden valmistusta.

med_vuvap
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_vuvap » 31.1.2009 15:19

Se haihtuu, ei sitä kukaan muuten tekisi jos jäisi myrkkyjä. Sama asetonissa joka on varmasti tuo kysymäsi helpoin keino.

med_rihop
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kannabislääkekapselien valmistus

ViestiKirjoittaja med_rihop » 1.2.2009 13:58

Med posak: voisitko ottaa yht. minuun yks.viestillä? Olisi neuvot tarpeen nyt pikaisesti, tai joku muukin: vovap esim.


Palaa sivulle “Kannabiksen lääkekäyttö”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa