huhu että keravalla olisi paljonkin tarjolla

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 463
Liittynyt: 9.6.2015

Rane Specialin pistoja metsästämässä Keravalla

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 30.4.2020 17:07

Löysin vanhoja arkistoja penkoessa lokikirjamerkinnän, minkä olemassaolosta en ollut tietoinen. Olin kadottanut koko tapauksen mielestäni tai jokin korkeampi voima oli sen mielestäni pyyhkinyt;

Soitin Killan Kievarin puhelinnumeroon 90-420 1996 tiedustellakseni Rane specialin pistoja, mutta ennen kuin tajusinkaan koko aika-avaruudellinen ulottuvuuteni vääristyi päättyen loputtomaan fraktaalipyörteeseen. Yritin liikkua loputtomasti jatkuvien ja kehittyvien sakaroiden välillä ja valita oikean uloskäynnin. Hätkähdyin Keravan rautatieaseman viereisiltä penkeiltä ja huokasin helpotuksesta. Olipa päräyttävä puhelinsoitto. Heitin Nokia Mobira Citymanin vyölaukulle ja observoin kaupungin vilksettä. Kaikkialla liikkui räikeisiin salihousuihin pukeutuneita miehiä hihattomissa paidoissaan ja nuoria tyttöjä keltaisine t-paitoineen joissa oli musta printti "hello boys". Värimaailma oli hailakka ja muistutti lama-ajan suomea, harmaata betonia, harjattua terästä ja tageja siellä täällä.

Hirveä nälkä... Huh huh... Voimat olivat ladattava kunnon aterialla, ensialkuun pari lörtsyä ja litra maitoa Alvar Aallolla ja kilo omenoita vaihdossa saadulla Nurmella. Päivän aikana tutkailin kävelytien reunassa kasvavia voikukkia ja komeaa orapihlaja-aitaa. Paikallisilla ei tuntunut olevan muuta juteltavaa kuin Atlantan hopeat ja kreikkalais-roomalainen paini. Kuultuani kolmannen kerran Toni Braxtonin Un-Break My Heartin koin akuutin ahdistuskohtauksen ja päätin kaivaa taskustani north state -savukkeet ja Rainerilta ostamani dobermanni hashiksen. Kolmannen jointin jälkeen tuntui, että pakko saada jostain 100% karstat tähän hätään. Eihän tämä paska auta nähin olotiloihin.

Soitin paikallisessa päivystävälle telepalvelulle ja pyysin kontakteja. Sain erään paikallisen suurmiehen puhelinnumeron tekstiviestitse, se vanhoilla jaguareilla ajava roisto taatusti tietää mistä saisi parhaat karstat tähän hätään. Puhelu yhdistyi hänen sihteerilleen, äänestä päätellen jollekin 1950-luvun loppupuolella syntyneelle maalaiselle sutturalle. Herra ei ollut tavattavissa, mutta esitettyäni asian selvisi siteerillä olevan omia kontakteja - hänen miehensä oli tunnettu nuohooja joka oli vastannut mm. Keravan poliisin piipun rassaamisesta jo useamman vuoden ajan ja pistänyt sivuun aimo klöntin tätä "mustaa kultaa". Mielessäni yhdistin 1+1 = 200%. Heureka!

En aikaillut vaan soitin numerotiedusteluun ja selvitin sihteerin kotiosoitteen. Murtauduin punatiiliseen omakotitaloon avoimen takaoven kautta ja löysin ebenpuisesta rasiasta metallisen esineen graffitinharmaalla sydämellä. Kuin muslimien musta kivi! Koin syvää yhteyttä pyhään. Aika ympärilläni hidastui, toimin terävänä ja kirkkaana ylittäen inhimilliset fysikaaliset ja kognitiiviset rajani. Saatuani raaputettua kivestä tarvittavan määrän karstapölyä kivipesääni vetäydyin olohuoneen seeprakuvioituun tankki-tuoliin ja sytin kermanvärisellä colt lighter-sytyttimelläni piipun palamaan. Imin maailman keuhkoihini ja puhalsin materian ulos säilyttäen puhtaan tietoisuuden itselläni. Kokemus muuttui hetki hetkeltä intensiivisemmäksi kunnes en tajunnut enää muuta kuin äänen. Havahduin aivan toisaalta ja ääni puhelimen toisessa päässä sanoi, että pistot ovat vielä liian pieniä ja huonosti juurtuneita eteenpäinannettaviksi.

Keravan_Rane
Viestit: 7
Liittynyt: 3.10.2016

Re: huhu että keravalla olisi paljonkin tarjolla

ViestiKirjoittaja Keravan_Rane » 30.4.2020 17:34

Charly kirjoitti:Kuuleman mukaan Serbialaiset on koittaneet nyt asettua Keravalle kasvattaan ganjaa. Mut "takis" Rane, Irma ja kumppanit keräs jengin kasaan ja menivät rajalle vastaan. Serbit sitten sen verran hämmästyi tätä tervetulo kompaniaa jotta hämmentyivät ja eksyivät Korsoon... ei oo näkyny sen jälkeen... :roll:

Joo, Serbit oli ihan maitopoikia.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa