Lowryder

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

3.9

1
0
Ei ääniä
2
1
5%
3
6
27%
4
10
45%
5
5
23%
 
Ääniä yhteensä: 22

Kristallilapsi
Viestit: 341
Liittynyt: 3.1.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Kristallilapsi » 8.6.2010 9:42

No täähän olikin tuttua jo 5 vuoden takaa. Nimeä tosin en tiennyt silloin, kun sain pienet maistiaiset tästä.
Tehoista lukeneena monet sanoneet sen olevan tehotonta, mielestäni tämä oli kuitenkin riittävän vahvaa(yllättävän).
Pilvi on mielyttävä mukava, joku sanoi kotoinen voisi kuvata sen parhaiten. Sato tasan 5 aluksi 45W ESL loppuaika
ikkunalaudalla. Poltosta ja sadosta yhteensä 3 lajike.
"jos metsään huumepoliisi haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt"

Avatar
YxNolla
Viestit: 138
Liittynyt: 30.1.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja YxNolla » 21.6.2010 3:17

Olipa kerran kaunis syksyinen yö.
Pieni osa entisistä tutuistani oli kasassa viettämässä iltaa jossain ja jamittelemaan oli intoa alkaa. Siispä tavoillemme uskollisina kaipasimme yrttiä mieliämme virittämään ja iloa tuottamaan. Eräällä hemmolla oli sitten sauhua ja se sattui olemaan LowRyderin nitkuriistaa. Siinäpäs sitten sitä keskenkasvuisen joiperia imailimme ja tuttu kohina alkoi tuntua ja ilo vallata alaa. Eipä sitten muuta kuin valot pois ja kynttilät palamaan ja jammailu sai alkaa.

Mie kun rumpui tykkään kolistella, niin rummut sitten siinä valtasin. Siinä sitten jotain utopistiselta tuntuvia rytmejä paukuttelin menemään, kitaran ja basson tahissa ja fiilistelin hyvää fiilistäni, olo oli niin lempee.. Yhtäkkiä mie havahduin siihen, että miehän oon katellu silmät kiinni ja välillä aukikkin, siinä rummun kalvolla olevia todella kauniita happokuvioita jo hyvän tovin. Silloin yllätyin, että ompas vain hamppu saanu aikaan uusia juttuja, joita ei nää "vahvat" lajikkeet ole onnistunu tuottamaan. Siitä lähtien oon aatellu, että ryyteri voipi olla se ykköskukka mulle. Vaan sen jälkeen en ole rytkyä päässy pössyttelemään lainkaan.
Uniikki kokema, johon ei ole muut lajikkeet yltäny jälkeenkään päin.
Ehkä vielä joskus pääsee ryyterin kyytiin.
Se rytky oli jotenki niin lempeän maanläheinen vaikutuksiltaan. Kuin vanhan hyvän ystävän jälleennäkeminen 100 vuoden jälkeen tms.
On kyllä kaunein muistissa oleva kokemus hampun kanssa.

kossi76
Viestit: 4
Liittynyt: 25.4.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja kossi76 » 24.6.2010 11:29

ekaa kertaa koitan LR:ää ja on tosi helppo kasvattaa 2 kappaletta laitoin aikasemmin ja toinen nartuista on venyny 60senttiseks :o kauniin purppuraiset nuput malttamattomana ootan et pääsee maistelee. 45päivää ollu,viä tarvis pitää näpit irti :D 8 LR:ää kasvanu kuukauden verran 5n ppp:n kanssa.

katti
Viestit: 29
Liittynyt: 9.3.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja katti » 8.9.2010 21:49

Aluksi piristävää ja naurukohtaukset eivät tahdo loppua vaikka yleensä itselläni ei niitä tule. Tunnin parin päästä alkaa väsymys kuitenkin iskeä.

Hazeryder
Viestit: 6
Liittynyt: 22.9.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Hazeryder » 14.10.2010 22:39

Ihmettelen kun hajuttomuudesta puhutaan LR:n kohdalla....esim. Sativoihin verrattuna.Itse en yhden kesän jälkeen ole sisällä kasvattanut (kuumotukset) ilman ufoja.3 30cm neitoa sai sen jo aikaan että lähitienoo tuoksui,muuten kiva lajike :yes: Joint Doctorin pavuilla kikkaillut.


psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3136
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja psyphish » 1.5.2011 20:20

Pakko kanssa kommentoida tota "hajuttomuutta". Aika vaihtelevaa on ollut, yksi ei haissut koko elämänsä aikana oikeastaan ollenkaan, kun taas kolme 14 päivää vanhaa kasvia saivat koko kämpän haisemaan niin voimakkaasti että oli pakko kuumotusten vuoksi pistää projekti jäihin. :think:

mcnutjob
Viestit: 198
Liittynyt: 2.5.2011

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja mcnutjob » 10.9.2011 22:56

Ulkona kasvoi elokuun loppuun asti, ei ollut kummoisempia ongelmia homeen kanssa. Näytti nopeesti sukupuolen. Satoisuus oli aika vaatimaton mutta onneks aloittelijalle ihan tarpeeksi toimivaa. Ei ehkä enää uusiksi, ainakaan ulos. Mut "Ihan kiva."

Juur1mikko
Viestit: 38
Liittynyt: 22.2.2011

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Juur1mikko » 17.5.2012 15:22

Mun mielestä ei oo poltto ainakaan mistään miedoimmasta päästä ja lepponen on ihan väärä sana kuvaamaan olotilaa. Maistiaisia otin yhdestä paria viikkoa vaille kypsästä puskasta ja kolahti niin kovaa etten muista millon viimeks, enkä siis todellakaan polttanut paljoa. Tosin itelle kolisee yleensä muutenkin verrattain pienet annoskoot. Eka kauheen hyperaktiivinen flippailuolo, vaikee pysyä paikallaan tai keskittyä yhteen asiaan, tai oikeastaan mihinkään, sydän hakkaa, ajatus seilaa hyvin epämääräisillä vesillä ja lujaa, oikeen sellanen hengästyttävä olo. Vähän ehkä jopa pelottaa kun kolisee niin lujaa. :lol: Sitten jossain vaiheessa huomaa, että alkaa silmäluomet tuntuun todella raskailta ja alkaa keho muutenkin rentoutuun, sielun silmissä vilisee ihmeellisiä näkyjä ja elokuvamaisia tilannekuvia, luovuus siis kukkii. Kitaran rämpyttely on kivaa. Yrittää tuijottaa jotain leffaa, mutta suurinosa menee ihan ohi kun ajatus juoksee ihan omissa sfääreissään, keskittyminen käy työstä. Loppujen lopuksi uni tulee.

Tietty tää nyt oli vaan yhdet maistiaiset yhdestä puskasta, eihän sitä tiedä millasta toi on sitten kypsänä ja millasia kasveja muilla on. Mutta tässä oma kokemus, ite kyl tykkään ja täytyy joskus kasvattaa lisääkin. Ja onneks on vielä toi puska tossa kypsymässä. :)
Too high to die.

vaapu
Viestit: 2
Liittynyt: 17.3.2012

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja vaapu » 22.5.2012 13:24

Todella iisi ja nopea, ei friikkaa mitenkään ja pienikokoinen. 2kk ja valmista, vähän kuin pistäis atrian roiskeläpän mikroon :lol: ei mielestäni kovinkaan mietoa, aika psyykkaavaa loppupeleissä! Kannattaa ehdottomasti FIM-latvoa / taitella vaikuttaa positiivisesti määrään, joka ei valitettavasti ole mikään päätä huimaava mutta kyllä siitä omat poltot irtoaa. Omat kokemukset olivat hyvät ja kyllähän tämä on loisto valinta johonkin nopeaan/pieneen/harrastus projektiin jossa ei haeta hirveitä määriä satoa.

:pimp:

Autoflower
Viestit: 1
Liittynyt: 1.10.2012

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Autoflower » 1.10.2012 16:37

Kyllä on aika tiukkaa tavaraa. Latvottuna pikku eslien alla tuli kuivaa 5g. Määrähän ei päätä huimaa, mutta on sen arvoista. Jumi mässy möyhyä kieltämättä :P

Van kemp
Viestit: 23
Liittynyt: 26.2.2012

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Van kemp » 17.7.2013 10:33

LR#1

Kasvatus: Aloitettiin kasvattelu aluksi 125 esl:llä pari viikkoa jonka jälkeen noin 1kk 600w natikalla jatkettu esikasvatusta, jonka jälkeen vielä ulos 1kk-1,5kk keräämään luonnon energiat. Tämän lajikkeen kasvattelu on todella helppoa, mutta suomen kesässä tulee varoa suurta home riskiä oma loukkari oli kerennyt minimaalisen home rihmaston tekemään kärkipäähän mutta se oli helposti kuitenkin poistettavissa. Polttoa tuli Lr#1:stä 2grammaa ja trimmiä noin 2grammaa kans olisi tullut varmaan noin 5grammaa kukkaa, mutta oli pakko kaataa kun kerkes royaldane x nepalin urkista pölyttymään, että tuli noin 1gramma siiduja = 15-20kpl ei kerennyt onneks ihan kokonaan pölyttämään enkä tiedä onko siidut nyt raakoja vai kelpoja, mutta nyt on oma lajikekkin sitten LR#1 x Royaldane x Nepal :pimp:


Poltto: Polttona lowryder on kohtalaisen jumittavaa hybridi indicaa, mutta ei kestä kun noin 2 tuntia polttamisesta kunnes sitten tasoittuu melkeen kokonaan. Maultaan ainakin ulkokukka oli tosi hyvää hieman hajukin sellanen purukumi ja samalla sellanen suomen kuusi metsä tosi hyvä haju/maku tällä lajikkeella :)


Arvosana: Lajikkeelle annan hyvät pisteet koska tykkään trippailla mietojen polttojen kanssa myös hajusta ja mausta extraa, miinusta koon ja sadon vuoksi !

Eli (7,7/10) asteikolla 1-10

Avatar
tuumamasa
Viestit: 238
Liittynyt: 16.3.2007

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja tuumamasa » 26.5.2014 20:35

Ensimmäiset kasvattelut LR kun koko hamppu touhuun tein tuttavuutta. Hollannista tilasin siidut tuli valtavassa pahvilootassa mikä oli täynnä styroksii ja pikku siidu loota keskellä laatikkoa eipähän menneet rikki ainakaan matkalla.
Valaistuksena kattovalasin 4 x21watin eselejä survottuna komeroon sekä tuuletuksena tietokoneen tuuletin.
Suhteelisen hyvin pienestä valaistuksesta huolimatta kasvoi. Tientenkin liika aikasin tuli kaadettua 2kk ja pari viikkoa pääle.

Poltto ja kasvatus
-Pitää kehua oli kyllä toleranssit nolissa mutta kristallin kirkas pilvi tajusin ensimmäistä kertaa että mänyssä oksat kasvaa kierteellä hyvin symmetrisessä järjestyksessä unohtumaton kokemus mitä ei vastaan ole tullut :D
-Jälkeen mitä olen LR maistellu niin kohtuulisen vahvaa ja pirteää kukkaa tieten lyhyt vaikutus +1h
-Hajuton myös ensikasvattajan nenään jos vainottaa :wink:
-Satoa oli per kasvi joku 10-15 grammaa kuivaa
-Mahtava tuoksu kuivana / curetetussa kukassa en unohda koskaa.
- Helppo kasvattaa siis oikesti jos ei säädä eikä hifistele antaa vaan vettä ja niukasti lopussa kukitus ravinetta niin jokainen onnistuu

Mutta ensikasvattajalle arvosana 5/5 sopii mainiosti ja on helppo kasvattaa.

zuho
Viestit: 39
Liittynyt: 9.9.2015

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja zuho » 5.5.2016 3:56

4kpl kasvo 200w eslin alla. satoa tuli joku 8g per planttu. Eivät haisseet ja olivat ongemattomia. Aika töttöröö jumi niistä tuli. nopeaa valmististuivat.siemenestä about 9 viikkoa

Multaa oli 2-8l per planttu. Sama sato siltikin oli. rehevyyttä oli erinlain.

Jorkka
Viestit: 11
Liittynyt: 16.8.2019

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Jorkka » 26.6.2022 15:45

Itsekin päädyin tilaamaan lowryder auto siemeniä. Ja juuri sen takia malttamattomana aloin tutkimaan forumin-sivuja ko. lajikkeesta. Minulla on nyt lasitetulla parvekkeella kolme jo melko pitkälle kasvussa edennyttä kasvia, jotka suureksi yllätyksekseni ovat jo 95 cm, 75 cm, 65 cm korkeita ja ovat kukinnon aivan alkuvaiheessa eli veikkaan, että noin neljän viikon päästä olisi kukka valmista. Alunperin tilasin juuri lowryder siemeniä sen takia, että ne eivät kasva pituutta kuin sen maks. sen 60 cm. Nyt nähtävästi puhdas kesäinen ilma on saanut kasvit venähtämään aivan ennätys pituuteen. Suoraa auringonvaloa ne eivät kuitenkaan saa kun sen noin 6h päivässä; muutoin on kyllä kirkasta päivän valoa loppupäivän. Olen myös peilejä laittanut parvekkeen seinustoille valoa heijastamaan.
Täytynee vaan toivoa, että satoa tulisi hieman reilummin per kasvi kuin täällä on kerrottu, että saattaisi jäädä vain 5 grammaan. Oletan kuitenkin etenkin jos ja kun maltan odottaa kukkien kypsymistä aivan loppuun asti, että johtuen niiden pituudesta saattaisi satoa tulla jopa 20 grammaa per kasvi. Jonkin verran hajua aikajoin kasvit pölläyttävät ilmoille, mutta oletettavammin ei kuitenkaan kovin pitkälle hajut kantaudu. Miellyttävä ja pehmeän mieto "tuoksu" niistä oikeastaan lähtee.

Pilvipuoti88
Viestit: 256
Liittynyt: 24.1.2021

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Pilvipuoti88 » 27.6.2022 15:23

Ei ole kukka 4vk valmis.

Avatar
Sihaus
Viestit: 782
Liittynyt: 18.12.2008

Re: Lowryder

ViestiKirjoittaja Sihaus » 29.6.2022 17:05

Peileistä ei kyllä ole erityistä hyötyä kasveille. Peilin heijastusarvo ei ole sen parempi kuin valkoisen maalinkaan. En usko että auringonvalolla kasvattaessa tarvitaan mitään heijastusmateriaaleja ylipäätään. Aiheesta juttua:

viewtopic.php?t=3097


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailija