älä äänestä perussuomalaista!

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
Janus
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 489
Liittynyt: 16.2.2006

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Janus » 27.11.2019 16:55

Vihreät ajavat puolueohjelmassaan kaikkien huumeiden dekriminalisointia Portugalin malliin. Tässäkin asiassa Vihreillä järkevin linja ilman kouhkaamista. :pimp:

Sahtimummo
Viestit: 84
Liittynyt: 10.11.2018

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Sahtimummo » 27.11.2019 16:56

Kyllä äänestän, saatana.

hampmon
Viestit: 7
Liittynyt: 27.11.2019

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja hampmon » 28.11.2019 1:06

LaRock kirjoitti:Itse aion äänestää kaikesta huolimatta perussuomalaisia. Moni tuntuu unohtaneen, että maailmassa on muitakin asioita kuin tämä kannabis.

Nykyinen maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut karkeasti, katsoitte minkä väristen lasien takaa tahansa. Muualla Euroopassa tämä näkyy jo selvästi, mutta myös Suomessa se on alkanut pilkistää esiin.

Suomi ei tarvitse yhtään maahanmuuttajaa enempää, ennen kuin vanhojen ongelmat yhteiskuntaan sopeutumisessa ovat selvinneet. Kukaan ei pysty kiistämään, etteikö maahanmuuttajat tee lukumääräänsä suhteutettuna reilusti enemmän rikoksia kuin suomalaiset. Pahin ongelma on somalien parissa, joka on lukumäärältään yksi suurimmista maahanmuuttaja ryhmistä Suomessa. He tekevät rikoksia aivan uskomattoman paljon. On selvää, etteivät he ole sopeutuneet Suomen valtion (hyi, kamalaa, paskamaa ja vielä kaikkea muutakin kauheaa) normeihin. Ulkomaalaiset ovat syrjäytyneet suomalaisista ja he liikkuvat suurimmalta osin omissa ryhmittymissään, mikä ei selvästi ole ollut hyvä ratkaisu. Varsinkin nuorilla tämä ongelma korostuu. He alkavat tekemään pienempiä rikoksia (ryöstelyä yms.), minkä jälkeen aikuistuessaan heidän on vaikeaa ryhtyä elämään ns. normaalia elämää. Myöskään opinnot eivät tunnu heille maistuvan. Opinnot keskeytyvät, koulussa ei käydä, häiriköidään koulussa. Samaa tekevät toki jotkut suomalaisetkin, mutta täysin eri mittakaavassa. Ja tässä puhuu monen vuoden kokemus, ei ennakkoluulot.

Rasismi voi olla molemminpuoleista. Viime vuosina olen törmännyt paljon enemmän ulkomaalaisten ennakkoluuloihin suomalaisista, kuin suomalaisten ulkomaalaisista. Vaikea ymmärtää heidän pointtiaan rasismista, kun he itse lietsovat rasismiaa varsinkin seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Olen kuullut myös syytöksiä, että suomalaiset aiheuttavat ulkomaalaisten rikokset, koska syrjivät heitä eivätkä anna töitä. No, ensi sijaisesti Suomessa pitäisi mielestäni työllistää suomalaiset ja vasta sen jälkeen ulkomaalaiset. Nyt sattuu olemaan pulaa töistä suomalaisillakin, joten miten he kuvittelevat, että heille riittäisi sitten töitä. Myös työkokemukseltään sekä koulutukseltaan suomalaiset ovat useimmiten valmiimpia toimimaan haettavissa duuneissa kuin ulkomaalaiset.

Mitä en hyväksy? Toisen tuomitsemista ihon värin, uskonnon tai seksuaalisisensuuntautumisen perusteella.
Minkä hyväksyn? Suomalaisen asettamista etusijalle Suomessa, esimerkiksi juurikin töitä hakiessa.

Halvemmaksi tulisi auttaa maahanmuuttajia kotimaassaan, eikä päästää heitä nauttimaan Suomen tarjoamista sosiaalietuuksista ehdoin tahdoin. Olen muuten yksinasuva täysi-ikäinen opiskelija Helsingissä. Arvatkaa paljonko tippuu tukea kuukaudessa? Yhteensä 58e. Pistää vähän miettimään, että onko se oikein, eikö meissä suomalaisissa opiskelijoissa ole nimenomaan se tulevaisuus.

Nykyinen maahanmuuttopolitiikka vie reilusti enemmän verorahoja kuin nykyinen huumausainepolitiikka. Ongelmat pitäisi hoitaa pois tärkeysjärjestyksessä ja tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista on maahanmuuttopolitiikan muuttaminen järkevämmäksi.

Terveisin H-merkinnästä kärsivä suomalainen.


Hyvin kirjoitettu.

Avatar
rxsted
Viestit: 622
Liittynyt: 12.2.2019

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja rxsted » 28.11.2019 11:08

Suurin maahanmuuttajiin liittyvä ongelma tuntuu olevan se, että tyypit slängää paskaa budia. Vähän väliä kuulee tästä ilmiöstä; vajareita ja jatkeita, pelkkää prässibudia. Tästä voi tulla monelle turistille väärä vaikutelma ehdan suomibudin — p a j a r i n — tinkimättömästä laadusta, kun ostaa steissiltä jonkun bägin, jonka sisältö on mahdollisesti tuotu jostain aivan muualta! Täytyisi jotenkin saada integroitua meidän huumerinkeihin näitä maahanmuuttajataustaisia, ilmeisesti muutama jengi on jo toiminutkin virolaisten, venäläisten ja romanialaisten yrittäjien kanssa.
Tämän kasvin ensisijainen vaikutus aiheutuu sen mennessä päähän ... synnyttäen sen kaltaisen humalatilan, joka saa ihmisen unohtamaan murheensa, ja tulee väkevä hilpeys.
— Jean-Baptiste Lamarck, biologian isä, 1783

Avatar
Janus
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 489
Liittynyt: 16.2.2006

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Janus » 28.11.2019 16:30

– Huumebisnes näyttää pääkaupunkiseudulla olevan suurelta osin maahanmuuttajien harrastamaa bisnestä, johon sitten vedetään mukaan suomalaisia teinejä. Kyse lienee siis melko kansainvälisestä toiminnasta.

– Tilannetta voidaan auttaa normaaleilla maahanmuuttopoliittisilla toimenpiteillä esimerkiksi siten, että huumebisnestä pyörittäviä ihmisiä pyritään poistamaan maasta mahdollisimman tehokkaasti.

Hän suhtautuu kaikkiin huumeisiin hyvin kielteisesti.

– Itse näen, että alkoholikin on melkoinen ongelma. Alkoholilla on ollut merkittävä rooli kulttuurissamme, joten mitään uutta kieltolakia ei kannata pyrkiä rakentamaan, mutta se, että meillä jo on alkoholin kaltainen ongelma, ei ole mikään peruste madaltaa kynnystä ryhtyä käyttämään muitakin päihdyttäviä aineita.


Tosi hienoa tekstiä Hullu-uholta. Mamut toi huumeet Suomeen ja vetävät viattomia teinejä mukaan. Mamut ja huumeet ulos! Eikös tää kuulosta just siltä propagandalta millä aikoinaan kannabis kiellettiin jenkeissä? Päälle vielä klassinen viinan pitää riittää. Ihmetyttää miten kukaan hampuusi voi äänestää persuja. Voiko oikeasti olla niin paljon vihaa muita kohtaa tai sitten vaan suhteellisuudentaju hukassa, jos vuosittain 2-3 tuhatta Suomeen tulevaa on se ainoa ja tärkein peruste millä äänestetään?

Tuossa aiemmin sanottiin, että prioriteetit. Ensinnäkin ois surkeaa elää maassa jossa voisi tehdä yhden asian kerrallaan. Ja niin, 2-3 tuhatta ihmistä on valtion korkein prioriteetti? Mites ois ilmastonmuutos? Toivoisin, että hampuusit osaisi olla kriittisiä persupropagandaa suhtaan. Tiedevastaisuus ei ole koskaan tuonut mitään hyvää kenellekään.

Chiller
Viestit: 563
Liittynyt: 20.3.2016

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Chiller » 28.11.2019 17:44

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihminen
Tuosta kun lukee eteenpäin, niin minulla koskee silmään eläinpiirteet jotka mainitaan wikissä osana ihmiskäsitystä.
Mielestäni kaikki mikä ei ole tyypillistä eläimelle, on osa oikeaa ihmiskäsitystä.
Nämä inhimilliset piirteet jotka erottaa ihmisen eläimestä, antaa meille ihmiskäsityksen ja jumalsuhteen.

Kuinka lähellä persu on Jumalaa? Kuinka lähellä persu on eläintä joka omaa vain ihmisen paheet? Tätä kannattaa pohtia.

Vihreät ymmärtää täysin oikein jumalsuhteen ja individuaation.
Äänestä vihreitä :lohtu:

Sahtimummo
Viestit: 84
Liittynyt: 10.11.2018

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Sahtimummo » 30.11.2019 13:46

Chiller kirjoitti:https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihminen
Tuosta kun lukee eteenpäin, niin minulla koskee silmään eläinpiirteet jotka mainitaan wikissä osana ihmiskäsitystä.
Mielestäni kaikki mikä ei ole tyypillistä eläimelle, on osa oikeaa ihmiskäsitystä.
Nämä inhimilliset piirteet jotka erottaa ihmisen eläimestä, antaa meille ihmiskäsityksen ja jumalsuhteen.

Kuinka lähellä persu on Jumalaa? Kuinka lähellä persu on eläintä joka omaa vain ihmisen paheet? Tätä kannattaa pohtia.

Vihreät ymmärtää täysin oikein jumalsuhteen ja individuaation.
Äänestä vihreitä :lohtu:Pyh. Ihminen on eläin. Keskiverto apina tarkemmin ottaen. Älyltään ylivertainen, mutta äly ja viisaus eivät ole synonyymeja. Eläimen jumalsuhde on ihan yhtä hyvä kuin vihreänkin. Ellei parempi.

neljakolme
Viestit: 503
Liittynyt: 22.4.2013

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja neljakolme » 1.12.2019 13:25

Mennyt vähän maku äänestämiseen, ikinä ei ehdokkaat joita olen äänestänyt olleet edes lähellä pääsyä. Ja nekin olin valinnut kun sattuivat olemaan lähimpinä omia arvoja vaalipiirissä (~60% vaalikoneista, ja sopivin ehdokas 90% koko maassa), eli jonkin sortin velvollisuudentunnosta valittuja paskoja kompromisseja. En taida enää tyytyä kompromisseihin ja jätän äänestämättä. Tai äänestän pelkän kannabiskysymyksen perusteella todennäköisimmin läpipääsevää ehdokasta, ihan vitun sama mitä muuta puuhailevat. Mamut suomeen tai pois, ihan vitun sama.

dankster
Viestit: 72
Liittynyt: 4.8.2016

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja dankster » 1.12.2019 19:24

neljakolme kirjoitti:Mamut suomeen tai pois, ihan vitun sama


Ei se näinkään ole, monet mamut ovat suomelle todella hyviä kun katsoo vaikka Australiasta, Yhdysvalloista, Kanadasta tai vaikka Saksasta muuttaneita ihmisiä, heidän työllisyytensä ja nettopanoksensa yhteiskunnan pyörimiseen on tilastollisesti korkea.

Avatar
siementäjä
Hamppu.net suosittelee
Hamppu.net suosittelee
Viestit: 92
Liittynyt: 28.5.2009

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja siementäjä » 5.12.2019 8:32

dankster kirjoitti:
neljakolme kirjoitti:Mamut suomeen tai pois, ihan vitun sama


Ei se näinkään ole, monet mamut ovat suomelle todella hyviä kun katsoo vaikka Australiasta, Yhdysvalloista, Kanadasta tai vaikka Saksasta muuttaneita ihmisiä, heidän työllisyytensä ja nettopanoksensa yhteiskunnan pyörimiseen on tilastollisesti korkea.


Eräskin mamu, Callaway nimeltään, kehitti Finolan. :)

Konan koo
Viestit: 723
Liittynyt: 28.11.2005

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Konan koo » 5.12.2019 17:11

Äänestäkää ketä äänestätte, kunhan äänestätte!
So far, so good, so what?

Hobgob
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1255
Liittynyt: 26.12.2007

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Hobgob » 12.1.2020 7:55

Konan koo kirjoitti:Äänestäkää ketä äänestätte, kunhan äänestätte!


Vain osallistumalla voit hävitä..
:pimp:

Ekalussa
Viestit: 42
Liittynyt: 14.11.2014

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Ekalussa » 12.1.2020 9:01

Konan koo kirjoitti:Äänestäkää ketä äänestätte, kunhan äänestätte!

Ajatellaan tilanne, jossa en koe olevani pätevä äänestämään, siis en tiedä asioista tarpeeksi pystyäkseni tekemään minkäänlaista faktoihin perustuvaa päätöstä kenelle ääneni annan. Pitäisikö tässä tilanteessa äänestää summamutikassa vai tunteella?
Toisekseen eikö mielestäsi äänestämättä jättäminen ole vaikuttamista?

fin1000w
1 tähti
1 tähti
Viestit: 453
Liittynyt: 14.1.2004

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja fin1000w » 12.1.2020 22:57

24.3%

Ja vaalit senkun lähestyy.
Saadaan jotain tolkkua. Loput tiedättekin.

Avatar
putteli
Viestit: 188
Liittynyt: 17.12.2003

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja putteli » 14.1.2020 3:22

Janus kirjoitti:
– Huumebisnes näyttää pääkaupunkiseudulla olevan suurelta osin maahanmuuttajien harrastamaa bisnestä, johon sitten vedetään mukaan suomalaisia teinejä. Kyse lienee siis melko kansainvälisestä toiminnasta.

– Tilannetta voidaan auttaa normaaleilla maahanmuuttopoliittisilla toimenpiteillä esimerkiksi siten, että huumebisnestä pyörittäviä ihmisiä pyritään poistamaan maasta mahdollisimman tehokkaasti.

Hän suhtautuu kaikkiin huumeisiin hyvin kielteisesti.

– Itse näen, että alkoholikin on melkoinen ongelma. Alkoholilla on ollut merkittävä rooli kulttuurissamme, joten mitään uutta kieltolakia ei kannata pyrkiä rakentamaan, mutta se, että meillä jo on alkoholin kaltainen ongelma, ei ole mikään peruste madaltaa kynnystä ryhtyä käyttämään muitakin päihdyttäviä aineita.


Tosi hienoa tekstiä Hullu-uholta. Mamut toi huumeet Suomeen ja vetävät viattomia teinejä mukaan. Mamut ja huumeet ulos! Eikös tää kuulosta just siltä propagandalta millä aikoinaan kannabis kiellettiin jenkeissä? Päälle vielä klassinen viinan pitää riittää. Ihmetyttää miten kukaan hampuusi voi äänestää persuja. Voiko oikeasti olla niin paljon vihaa muita kohtaa tai sitten vaan suhteellisuudentaju hukassa, jos vuosittain 2-3 tuhatta Suomeen tulevaa on se ainoa ja tärkein peruste millä äänestetään?

Tuossa aiemmin sanottiin, että prioriteetit. Ensinnäkin ois surkeaa elää maassa jossa voisi tehdä yhden asian kerrallaan. Ja niin, 2-3 tuhatta ihmistä on valtion korkein prioriteetti? Mites ois ilmastonmuutos? Toivoisin, että hampuusit osaisi olla kriittisiä persupropagandaa suhtaan. Tiedevastaisuus ei ole koskaan tuonut mitään hyvää kenellekään.


"Hullu-uho" puhuu ihan järkeviä. Suomi on ollut omavarainen kannabiksen suhteen jo pitkään. Vuosina 2001–2019 Suomeen otettavien kiintiöpakolaisten määrä on ollut 750 henkilöä vuodessa. Tuon määrän lisäksi turvapaikanhakijoita luonnollisesti riittää vuosittain useampikin tuhat. Esimerkkinä vuoden 2015 huippu jolloin Suomeen saapui pakolaiskriisin seurauksena ennätysmäärä turvapaikanhakijoita, yhteensä 32 476 henkilöä. Luonnollisesti kaikki eivät jää tänne hengaamaan vaan jatkavat ns. parempiin maihin tai lähtevät takaisin kotiinsa, mutta ei asia ole mikään 2-3 tuhannen ihmisen ongelma. Tietysti tämä määrä näkyy tai on näkymättä asuinpaikasta riippuen, kuten lieveilmiötkin. Jotain realismia keskusteluun silti, ei muuteta taikasauvalla yli 30 000 ihmistä 3 000 ihmiseksi....

Lähteet:

https://intermin.fi/maahanmutto/turvapa ... pakolaiset
https://intermin.fi/maahanmuutto/turvap ... pakolaiset
You may see me tonight with an illegal smile

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3131
Liittynyt: 15.3.2010

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja psyphish » 16.1.2020 14:30

Uuno Turhapurot vittuun Suomesta.

Konan koo
Viestit: 723
Liittynyt: 28.11.2005

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Konan koo » 21.1.2020 14:33

Ekalussa kirjoitti:
Toisekseen eikö mielestäsi äänestämättä jättäminen ole vaikuttamista?

Pään pistämistä pensaaseen mielestäni.
So far, so good, so what?

Chiller
Viestit: 563
Liittynyt: 20.3.2016

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Chiller » 24.1.2020 13:28

Itse äänestin viimeksi vihreitä. Mutta ymmärrän niitä hyvin jotka ei äänestä ollenkaan. Se on tavallaan sitä Jumalaan ja itseensä uskomista, kun ei halua ketään päättämään muiden asioista tai itsensä asioista.
Demokratia edustaa suuressa määrin kilpailuyhteiskuntaa. Pahimmillaan fasismia. Ihanne ois kuitenkin tietenkin hyvinvointiyhteiskunta. Onko se mahdollista kilpailuyhteiskunnassa? Tätä sietää pohtia... Jo etukäteen voin kertoa etten lähde mukaan vertailuihin joihinkin vanhoihin kokeiluihin, jos keskustelua aiheesta syntyy.

D34DH34D
Viestit: 19
Liittynyt: 19.11.2019

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja D34DH34D » 24.1.2020 23:25

Perussuomalaisten äänestäminen on ainoa keino saada Vasemmistoliitto luopumaan liberalismista, vapautumaan psykoottisesta tilastaan, ja palaamaan proletariaatin puolelle. Demarit on vain nimellisesti Sosiaali-Demokraattinen arvoiltaan se on kuitenkin lähempänä Kristillis-Demokraatteja kuin Sosiaali-Demokraatteja. Ainoa keino saada yhteiskunnallinen muutos käyntiin on äänestää Persuja. Vasemmiston pitää ryhtyä ajamaan maahanmuuttopolitiikkaa joka on proletariaatin intresseissä eikä maahanmuuttopolitiikkaa joka on kapitalistien intresseissä. Vasemmiston pitää myös ymmärtää luopua identiteettipolitiikasta. Identiteettipolitiikka palvelee liberaalin kosmopoliittisen eliitin, rikkaimmain 10%:n etuja.

Tiedemiesten mukaan ilmastolämpenee 50% todennäköisyydellä 3 asteella 2050 mennessä. Tälläsen lämpenemisen vaikutukset tulee olemaan sellaset, että yhteiskunnat nykymuodossaan tulee romahtamaan. Sen todennäköisyys, että ihmisten selviäminen lajina maapallolla käy uhatuksi vuoteen 2100 mennessä on 5% ja se edellyttää viiden asteen lämpenemistä. Tän takia rikkaat koittaa epätoivosesti rakentaa siirtokuntia Marsiin ja Kuuhun. Todennäköisyys sille, että Pariisin sopimuksen 1,5 asteen rajasta pystytään pitämään kiinni on 1%. Tai, ehkä se on jo 0 Australian metsäpalojen seurauksena.

Kun Persut oppii, että rikkain 10% (eli "juutalaiset, hurrit ja vapaamuurarit" aka. "pedofiili-liskot") on vastuussa 50% ilmastonmuutoksesta ja köyhin 50% eli (Persujen äänestäjät) on vastuussa vaan 10% päästöistä, niin minä uskon että ilmastopolitiika ryhtyy kiinnostamaan myös Persujen äänestäjiä. Ja kun Persujen äänestäjiä muistuttaa siitä, että liskot raskastavat lentämistä niin Persujen äänestäjät vaatii tuntuvaa lentoveroa joka mahdollistaa ruuan arvonlisäveron laskemisen 14% nollaan. Persujen äänestäjät on köyhempiä ja tän takia käytää suhteellisesti suuremman osan palkastaan ruokaan kuin liskot, tän takia ihmiset ja luonto hyötyy tässä pahojen liskojen kustannuksella.

Mitä taas kannabiksen laittomaan statukseen tulee, niin kyllähän siinä on se hyvä puoli, että hinta pysyy korkealla. Sitten kun kannabislaillistetaan, niin sen jälkeen kannabiksella tekee rahaa vaan liskot... Nyt saa paljon rahaa ja hyvänmielen kun tietää siinä ohessa työllistävänsä koko joukon ahkeria ja kunnollisia suomalaisia poliiseja, tuomareita, juristeja ja vanginvartijoita sekä tietty liudan heidän alihankkijoita ja tavarantoimittajia :mrgreen:

Chiller
Viestit: 563
Liittynyt: 20.3.2016

Re: älä äänestä perussuomalaista!

ViestiKirjoittaja Chiller » 25.1.2020 12:53

Taas tämä. Nostaavat vanhaa propagandaa päällimmäiseksi.
Vihreys on ainoa rationaali keino käytännön älykkyyteen. Pois loisinnasta.
Teoriassa toiseksi paras on kokoomus. Heillä riittää älykkyys parhaaseen länkkäri sivistykseen...


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija