Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Ihmettelen

Re: Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja Ihmettelen » 10.2.2019 12:05

Onko kellään kokemusta kyseisestä IONIC Soil Bloom ravinteesta tai ravinne sarjasta? :think:

Avatar
vieru
1 tähti
1 tähti
Viestit: 714
Liittynyt: 21.9.2013

Re: Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja vieru » 11.2.2019 21:15

Ihmettelen kirjoitti:Onko kellään kokemusta kyseisestä IONIC Soil Bloom ravinteesta tai ravinne sarjasta? :think:

Anna mennä vaan. Hanppu kasvaa kyllä kaikilla ravinteilla.
Me emme ole rikollisia. Me olemme vapaustaistelijoita ja me rakastamme luontoa. Me kasvatamme omat lääkkeemme. Me emme tue mitään rikollisjärjestöjä, emmekä terroristeja, eikä meidän harrastuksemme vahingoita yhtäkään ihmistä.

Jammyz

Kuiva budi

ViestiKirjoittaja Jammyz » 12.3.2019 20:02

Hei ! Onko kellään tietoa että kuinka paljon budi menettää painoaan verrattuna juuri poimituun ja pitkään huoneen lämmössä ja ja kosteudessa olleeseen?

Avatar
Laiskimus
Viestit: 294
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Kuiva budi

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 12.3.2019 20:20

Mä sanosin että tuore nuppu painaa pauttiarallaa tuplat verrattuna polttokuivaan. Riippunee tietenkin lajikkeesta ja sen sellasesta, eli voi heittää muutaman prosentin enemmänkin. Huoneen kosteudesta riippuen ne on edellämainittua, homeessa tai upoksissa.

Avatar
weed420
Viestit: 134
Liittynyt: 11.12.2010

Re: Kuiva budi

ViestiKirjoittaja weed420 » 12.3.2019 21:38

tuoreen paino on noin 1/3 tai 1/4 rutikuivana. ainakin omien mittausten perusteella.. eli 1g märkää = 0.25-0.33g~ kuivaa

natisee

Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja natisee » 1.4.2019 2:42

Jos laitan 600W natikan ja säädän powerista sen 400w teholle, niin onko se sama kuin 400w natikka 400w teholla?
Lähinnä kiinnostaa onko lumenit samat ja myös Kelvinit?
Voisi kuvitellä että valon väri hiukan muuttuu keltaisemmaksi jos 600w lamppua ajetaan vajaateholla. Mutta luulo ei ole tiedon väärti, joten onko joku mittaillut tätä?

Vieras

Re: Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja Vieras » 2.4.2019 18:59

Risteilyllä tulllikoira merkkasi ja tullin kaverit kysyivät suoraan olenko polttanut niin tyhmänä menin möläyttämään, että edellisenä päivänä. Matkatavarat tutkittiin eikä mitään löydetty niin homma oli ohi. Olisi tietysti pitänyt olla ihan hiljaa, mutta kirjaako ne silti tuollaiset "tunnustukset" ylös jonnekin?

Vieras

Vain pieni hermistely mahdollista?

ViestiKirjoittaja Vieras » 4.4.2019 14:41

Onko huomaamaton pieni hermistely mahdollista, siten että vain joku hedekukka syntyy kasvin uumeniin? Pitäis pystyä sulkemaan ristetymismahdollisuus siementuotossa kokonaan pois.

Avatar
vieru
1 tähti
1 tähti
Viestit: 714
Liittynyt: 21.9.2013

Re: Vain pieni hermistely mahdollista?

ViestiKirjoittaja vieru » 10.4.2019 20:33

Vieras kirjoitti:Onko huomaamaton pieni hermistely mahdollista, siten että vain joku hedekukka syntyy kasvin uumeniin? Pitäis pystyä sulkemaan ristetymismahdollisuus siementuotossa kokonaan pois.

Kyllä on mahdollista. Tämän takia (kunnialliset) siementuottajat testaavat puskien friikkausherkkyyttä ja risteyttävät vain yksilöitä, jotka eivät helpolla hermistele.
Me emme ole rikollisia. Me olemme vapaustaistelijoita ja me rakastamme luontoa. Me kasvatamme omat lääkkeemme. Me emme tue mitään rikollisjärjestöjä, emmekä terroristeja, eikä meidän harrastuksemme vahingoita yhtäkään ihmistä.

huoliamurheita

Re: Kysy & Vastaa @vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja huoliamurheita » 18.4.2019 13:49

Moi.

Onko muilla ollut nyt lähiaikoina/päivinä ongelmia kirjautumisen suhteen? Vanha tunnukseni ei toiminut, joten ajattelin sen poistuneen, koska en ollut kovinkaan aktiivinen.

Koitin sitten rekisteröityä ja luoda uuden profiilin, ennsin luukun kautta mutta aktivointiviesti ei ilmoituksesta huolimatta saapunut koskaan perille. Sitten koitin gmailin kautta, koska ajattelin sen olevan tilanteeseen paremmin soveltuva sähköpostipalvelin mutta jälleen tuloksetta. Vielä tänään koitin työkoneelta, joka tulee eri IP-osoitteesta ja sama meno jatkuu. Nyt jo yli vuorokausi odoteltu, että jotain tapahtuisi vaan notta ei.

Lähetin ylläpitoon kyselylomakkeenkin mutta heinäsirkan siritystä vain kuuluu. On toki mahdollista, että tähän ei ole keritty vielä vastaamaan mutta lähinnä nyt se, että voisiko joku esim. juurikin ylläpidosta ystävällisesti ottaa asiaan kantaa ja selventää tilannetta, koska minun pitäisi päästä basaariin.

Liekö sitten moderaattoreiden vähyydestä vai mistä kyse? Mikäli on niin ei ainakaan liiemmältä turhaa ole se rekrytointi. Käsitykseni mukaan aktivointiviestin pitäisi kuitenkin tulla automaattisesti, joten jotain ropleemaa tässä varmasti on.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija