Miksi poltat kannabista?

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Chiller
Viestit: 503
Liittynyt: 20.3.2016

Re: Miksi poltat kannabista?

ViestiKirjoittaja Chiller » 11.1.2020 9:39

Voisin lisätä että loisihmisten ongelmakin on erittäin pieni nykyään. Ei tarvii katsoo uutisia ja ei tarvii antaa loisia.
Miksi jotkut antaa tehdä niin? Hyvä esimerkki on tupakka. Sen kasvatus on laillista mutta juuri kukaan ei kasvata. Miksi?
Antaa hullujen loisia toisiaan jos kiinnostaa. On helppo pysytellä syrjässä ja keskittyä omiin toimiin, jos vaan kiinnostaa... Kannabis ja kasvibiologiasta kiinnostuminen on hyvä keino erkaantua symbioosiin, pois loisten vaikutuksesta. Avain on tiede ja realiteetit, eikä tarvii nostaa rimaa liian ylös. Ei tarvii olla omavarainen. Voi nostaa sen rahan ja välillä käydä 6t/pv paikallisella luomutilalla nostamassa 9e/pv lisää jos on puoli pakko. Jos etsii hyvän työmaan ja tekee hyvän työn niin on nuo lyhyet päivätkin neuvoteltavissa vaikka lyhyemmiksi. Turha ääripää ajattelu syrjään ja terve itsekkyys tilalle.
Jopa YK suosii tätä linjaa. Kiinnostu kannabiksen mukana kasvibiologiasta, älä loisimisesta. Horticultural purpuses.


Four20
Viestit: 17
Liittynyt: 10.2.2020

Re: Miksi poltat kannabista?

ViestiKirjoittaja Four20 » 21.2.2020 21:28

Poltan kannabista koska sillä on paremmat vaikutukset stressin/ahdistuksen lievitykseen kuin alkoholilla.
toimii myös antabuksena nii ei alkokaan maistu ollenkaan 8)
hikiliikunnan jälkeen kannabiksen nauttiminen tuo erittäin suurta tyydystä ja rentouttaa kropan mukavasti. :yes:

Avatar
robotti
Viestit: 288
Liittynyt: 17.10.2019

Re: Miksi poltat kannabista?

ViestiKirjoittaja robotti » 12.4.2020 16:05

laittomuudesta huolimatta kannabiksen polttaminen parantaa mun elämänlaatua. eri lajikkeet toimii eri tilanteisiin.

puutarhanhoito, haravointi yms. on niin parasta kun ottaa pienet savut ja lähtee haravan kanssa touhuilemaan pihalle. kaikki nykyajan arkiset ongelmat, stressi, tyhjyyden tunne, suorituskeskeisen maailman paine. kaikki tämä jää taka-alalle ja voi keskittyä tekemiseen. puutarha, luonto ja kannabis. puutarhan hoidon lisäksi muut askareet ja touhuilut ovat erittäin mukavia kun vähän polttaa.

välillä, yleensä talvisin poltan indikaa joka rauhoittaa ja parhaimmillaan voi miettiä asioita joita ei muuten tulisi ajateltua. out of the box -ratkaisuihin ehdottoman suositeltavaa polttaa jotain hyvää lajiketta.

ja kun kasvattaa kokoajan ja pääsee maistamaan uutta lajiketta jota on hoitanut joka päivä kolmen neljän kuukauden ajan. jo kasvatus itsessään on palkitsevaa ja kehittävää toimintaa. kärsivällisyys ja huolehtimiskyky lisääntyvät kun kasvattaa omat yrtit. mutta silti on parasta päästä maistamaan omaa satoaan.

kokisin että jäisin monesta asiasta paitsi jos en polttaisi. nautin kannabiksesta. mielestäni on yksinkertaisesti väärin että kannabis on laitonta. siksi olen sen suhteen kansalaistottelematon.

ilman kannabista olisin ehkä alkoholisti. kannabiksen ansiosta alkoholi on jäänyt lähes täysin. samoin tupakka.

poltan koska elämä on liian lyhyt laillistamisen odottamiseen.

Virtahepo
Viestit: 2
Liittynyt: 9.9.2020

Re: Miksi poltat kannabista?

ViestiKirjoittaja Virtahepo » 16.9.2020 2:08

Koska ilman kannabista en jaksaisi elää. Minulla ei ole kavereita, naisystävää, eikä perhettä. En käy töissä, tai juuri missään muutenkaan. Olen kärsinyt lapsuudesta asti pahasta ahdistuksesta. Kannabis antaa minulle rauhaa ja elämän iloa.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa