Kannabis on tehokas porttihuume

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Vieras

Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 17.6.2014 4:26

Kannabis on hyvä porttihuume siirryttäessä kovempiin aineisiin, tupakan ja alkoholin, jota syntyy käymisprosessin tuloksena melkein mistä vain, jälkeen, mutta joka on myrkyllisempi. Kannabis rikkoo tehokkaasti mielen ajatusmalleja ja vieraannuttaa todellisuudesta siten, että ilman kannabista ja sen kulttuuria elät vieraassa ja vihamielisessä maailmassa. Kannabis herättää mielenkiinnon uusia huumeita kohtaan, joita ovat mm. hallusinogeenit joilla voi kyllä kuolla, mutta yleensä joutuu syntymään samaan kehoon takaisin, sekä depressantit, joista rakkaimpasi kanssa tulet viettämään koko elämäsi. Huume(ei)sta tulee elämän pääasiallinen sisältö ja suurin osa ajasta kuluu jollain tavalla niihin liittyen. Jos kokeilet kerran, tulet tekemään sen uudelleen. Kannabis aiheuttaa välinpitämättömyyttä ulkoista maailmaa kohtaan ja tulet tutustumaan sisäisiin demoneihisi. Kiitos Opium Culture.

Jäkijäki

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Jäkijäki » 17.6.2014 7:25

Kannabis on huono porttihuume siirryttäessä kovempiin aineisiin. Alkoholi jota syntyy käymisprosessin tuloksena melkein mistä vain on parempi porttihuume, mutta on myrkyllisempi. Kannabis lähentää tehokkaasti mieltä ja ajatusmalleja, todellisuudessa siten että kannabiksen kanssa elät tutussa ja turvallisessa maailmassa. Alkoholi herättää mielenkiinnon uusia huumeita kohtaan, joita ovat mm. hallusinogeenit sekä depressantit, joiden kanssa et tule toivottavasti viettämään koko elämääsi. Toivottavasti kovemmista Huumeista ei tule elämäsi pääasiallinen sisältö ja suurin osa ajasta kuluu jollain tavalla niihin liittyen. Jos kokeilet kerran, tulet tekemään sen uudelleen. Kannabis aiheuttaa mielenkiintoa ulkoista maailmaa kohtaan ja tulet tutustumaan itseesi. Kiitos Kannabiksen, toivottavasti et ala käyttämään alkoholia sekä synteettisiä aineita.

Ganjabisk

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Ganjabisk » 17.6.2014 17:04

Eikös tämä porttihuume teoria ole jo aika ... :smash: ...........Mielestäni kyse ei ole mistään yksittäisestä substanssista. Jos on geeneissä addiktio geeni, niin eiköhän mikä tahansa kieltolailla kielletty laiton tai laillinen aine jota käsittelevät moraalittomat ihmiset vain $ (tupakkayhtiöt, diilerit) kuva silmissä voi toimia "porttina" , kuin hyvin usein myös lailliset Huumeet tupakka, pillerit ,alkoholi toimivat joidenkin kohdalla porttina..
On paljon kiinni geeneistä! Ei voi sanoa että, juuri vaikka hamppu on portti, kun se voi olla mikä tahansa muukin aine yleensä alkoholi. :guru:
Peace

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 17.6.2014 18:05

Vaikka kannabis olisikin porttihuume (mitä se ei ole sen enempää kuin alkoholi, tupakka tai vesikään) niin ei millään taholla ole silti oikeutta rajoittaa minun oikeuksiani laittaa kehooni mitä tahansa ainetta sitten sinne haluankin laittaa. Tietenkin jos huumeiden vaikutuksen alaisena tekisin jotain typerää mistä minua tulee rankaista niin silloin minua rankaistaan, mutta itse huumeidenkäyttö ei aiheuta haittaa kenellekkään muulle joten huumeiden kieltolaki on kaiken järjen vastaista. Ihmiset jotka haluavat rankaista minua ja muita huumeidenkäytöstä tai mistään muusta "rikoksesta" jolla ei ole uhria ovat oikeasti tämän maailman syöpää.

Vai olemmeko me valtion omaisuutta? Missä on ero? Ennen oli orjia nyt on aivopestyjä lampaita jotka oikein antavat oikeutensa pois propagandan vaikutuksen alaisina.

ohase
Viestit: 56
Liittynyt: 7.4.2010

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja ohase » 17.6.2014 23:01

"...hallusinogeenit joilla voi kyllä kuolla, mutta yleensä joutuu syntymään samaan kehoon takaisin." Komeasti sanottu, thanks man! Tosihan tuo, että klassiset psykedeelit vaimentaa aivokuoren alueita jotka jatkuvasta itsereflektiosta vastaa. Muutoin viestis oli sekavaa trollailua.

Ketjun aloittaja

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Ketjun aloittaja » 17.6.2014 23:11

Täytyykö vielä kerran sanoa. Ensin karkkia, sitten kahvia, tupakkaa ja alkoholia. Kaikille nämä eivät sitten riitä, vaan moni tekee oikein työtä, että pääsee nauttimaan aineita, joita on kielletty, ettei saa luonnosta kerätä tai sinne istuttaa, saati sitten niiden kautta kommunikoida.

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 18.6.2014 0:24

Ketjun aloittaja kirjoitti:Täytyykö vielä kerran sanoa. Ensin karkkia, sitten kahvia, tupakkaa ja alkoholia. Kaikille nämä eivät sitten riitä, vaan moni tekee oikein työtä, että pääsee nauttimaan aineita, joita on kielletty, ettei saa luonnosta kerätä tai sinne istuttaa, saati sitten niiden kautta kommunikoida.

Tämä kielitaitosi on kyllä mahtavaa katseltavaa. Olethan sinä tietenkin oikeutettu mielipiteeseesi mutta jos et pysty edes selkeitä virkkeitä muodostamaan niin kai se kartoo jotakin älykkyydestäsikin. Ja tuo älykkyys kun yleensä heijastuu siihen mitä suusta ulos tulee ja mitä kirjoitat niin kai ymmärrät että et saavuta mitään näillä aivopierujesi postaamisella? Jotka ovat muutenkin täyttä paskaa.

Ja kuten joku tuossa pari postia ylempänä jo sanoikin niin ei sinulla eikä kenelläkään muullakaan ole mitään oikeutta kieltää toista ihmistä käyttämästä huumeita, vaikka valtio tätä harrastaakin näin meidän ihan perusoikeuksiin kajoten. Mutta tiedätkö mitä? Silti ihmiset niitä huumeita käyttää, joten selvästi tämä ratkaisu ei toimi eikä tule ikinä toimimaan. Ja antaa ihmisten tehdä työtä että pääsee nauttimaan mitä aineita haluavatkaan. Miksi ei? Haittaako se jotenkin sinua että Matti kuusamosta käyttää kannabista tai heroiinia? Tunnetko olosi turvattomaksi tämän takia ja jos näin on niin miksi? Ei se hänestä mitään raiskaajaa tai rosvoa tee. Ei ainakaan ennenkuin poliisi tulee väliin ja pilaa hänen elämänsä kaikenmaailman merkinnöillä ja hänet julkisesti nolaamalla. Tämän vuoksi hän mahdollisesti menettää esimerkiksi asunnon, työpaikan ja ajokortin ja hänestä tulee juuri se rosvo ja työtön pummi jota huumausaine lainsäädäntöjen juuri kuuluisi estää tapahtumasta sen peloitteen vuoksi että kukaan niitä huumeita ei käyttäisi. Mutta kuten kaikki tiedämme, tämä lähestymistapa asiaan ei vain toimi. Muutenhan meillä ei olisi ollenkaan huumeidenkäyttäjiä jos se toimisi, eikö vain?

Ainoa toimiva ratkaisu on antaa ihmisten tehdä omat valintansa ja mikä tahansa se valinta onkaan, niin annetaan heidän elää elämänsä ilman poliisin tai valtion väliintuloa. Näin me lopetamme tiettyjen ihmisryhmien syrjinnän ja hyväksymme heidät osaksi yhteiskuntaa. Koska miksi ei? Ei se huumeidenkäyttö kenestäkään huonoa ihmistä tee eikä se tarkoita että kukaan huumeiden vaikutuksen alaisena kävisi töissä tai ajaisi autolla. Sitä käytetään vapaa-ajalla ihan samalla tavalla kuin alkoholiakin. Tietenkin aina on väärinkäyttäjiä kuten alkoholinkin kanssa mutta ne väärinkäyttäjät vastaavat itse teoistaan. Tämä holhous on pahempi asia kuin mikään mitä voi tapahtua huumeet sallimalla. Vapaus ennenkaikkea. Varsinkin silloin kun kyseessä on asia jolla ei ole uhria.

Ja btw, huumeet laillistamalla samalla ehkäisemme rikollisuutta. Järjestäytynyt rikollisuus menettää SUURET tulot ja heikentää koko organisaatiota ja maasta tulee kokonaisvaltaisesti paljon turvallisempi paikka.

Ketjun aloittaja

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Ketjun aloittaja » 18.6.2014 1:07

Kyllä moni tekee töitä huumeiden vaikutuksen alaisena. Tekisivät ennemmin vaikka niitä autoja, joita on uusia lentokentät ja kilparadat täynnä. Mitä tämä sinusta kartoo? Raketilla sinne kuuhunkin mentiin. Järjestäytynyt rikollisuus ensin myy huumeita, joista ei tiedä mitä prosesseja ne ovat läpi käyneet ja sitten se hakee niitä pois ihmisten koteihin ja muuten yksityisalueille tunkeutuen. Ja tämä on monen mielestä hyväksyttävää.

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 18.6.2014 1:33

Ketjun aloittaja kirjoitti:Kyllä moni tekee töitä huumeiden vaikutuksen alaisena. Tekisivät ennemmin vaikka niitä autoja, joita on uusia lentokentät ja kilparadat täynnä. Mitä tämä sinusta kartoo? Raketilla sinne kuuhunkin mentiin. Järjestäytynyt rikollisuus ensin myy huumeita, joista ei tiedä mitä prosesseja ne ovat läpi käyneet ja sitten se hakee niitä pois ihmisten koteihin ja muuten yksityisalueille tunkeutuen. Ja tämä on monen mielestä hyväksyttävää.

Pitäisikö tuosta jotakin ymmärtää? Koitappa oikeasti ihan ensiksi opetella kirjoittamaan.

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 18.6.2014 1:41

Ketjun aloittaja kirjoitti:Kyllä moni tekee töitä huumeiden vaikutuksen alaisena. Tekisivät ennemmin vaikka niitä autoja, joita on uusia lentokentät ja kilparadat täynnä. Mitä tämä sinusta kartoo? Raketilla sinne kuuhunkin mentiin. Järjestäytynyt rikollisuus ensin myy huumeita, joista ei tiedä mitä prosesseja ne ovat läpi käyneet ja sitten se hakee niitä pois ihmisten koteihin ja muuten yksityisalueille tunkeutuen. Ja tämä on monen mielestä hyväksyttävää.

Ööh.. Koitin nyt jotain tuosta selvittää ja ilmeisesti sinun mielestä ihmisten tulisi rakentaa autoja eikä käyttää huumeita? Okei.. Miksi ei voi tehdä kumpaakin? Samalla tavalla sitä voi olla kännissäkin töissä kuin pilvessäkin. Ei kumpikaan ole hyväksyttävää mutta jostain syystä uskot että kynnys tulla pilvessä töihin on matalampi kuin tulla töihin kännissä? Mistä tämä johtuu?

Ja kyllä, tuotahan se järjestäytynyt rikollisuus tekee. Kiitos. Mutta huumeet laillistamalla tämä järjestäytynyt rikollisuus juurikin puskettaisiin pois markkinoilta ja heidän vaikutusvalta huumeidenkäyttäjien lomassa heikkenisi. Ei voi olla niin vaikea ymmärtää? Ja kenen mielestä tuo toiminta on hyväksyttävää?

No, ethän sinä osaa edes kirjoittaa niin tuskin ymmärrät vaikka kuinka koitan selittää joten tämä saa jäädä viimeiseksi kerraksi kun vastaan.

K.a.

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja K.a. » 18.6.2014 2:09

Jos ei olisi hyväksyttävää, huumeet olisi dekriminalisoitu. Onhan toki paljon töitä, joissa ei parane olla kovissa kuoseissa.

kardaaliaani

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja kardaaliaani » 18.6.2014 3:27

Miksemme kukaan teistä osaa kirjottaa selvää suomea? Ei meistäkään kukaan sitä siellä tai täällä yritä. Vai mitä?

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 18.6.2014 23:11

Tai sitten se on lukijasta kiinni.

Vieras

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vieras » 21.6.2014 8:50

Kuva

Ich habe eine Banane, die Banane ist gelb. ^_^

Avatar
221x25
Viestit: 131
Liittynyt: 7.11.2017

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja 221x25 » 8.11.2017 10:28

Löytyiskö tästä puheesta kaikille tarvitseville oman palapelin puuttuva palanen?
https://psychedelicsalon.com/podcast-372-the-intentionality-of-meaning/

Vierailijaa

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Vierailijaa » 7.2.2018 23:07

35v poltellu enkä vielä ole siirtynyt vahvempiin. Että sitä odotellessa. Muita päihteitä en käytä enkä edes haluaisi.
Tupakkaa ja alkoholia käytin jo ennen kuin polttelin kannabista. Aioin jatkaa valitsemallani tiellä :guru:

Mother's milk

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja Mother's milk » 8.4.2018 21:24

Luin juuri jostain tutkimuksesta että myös äidinmaito sisältää kannabinoideja, jotka vaikuttavat ihmisen endokannabinoidijärjestelmään samalla tavalla kuin kannabis. Siirrynkö nyt siis koviin huumeisiin sen vuoksi että olen joskun pienenä käyttänyt äidinmaitoa?

Avatar
221x25
Viestit: 131
Liittynyt: 7.11.2017

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja 221x25 » 16.4.2018 18:51

Kyseessä on varmasti anandamiini. Kaikki keinotekoinen vaikeuttaa elimistön toimintaa. Energia patoutuu kehossa ja tunteet ovat lukossa eikä orgonienergia pysty parantamaan. Pranalla on parantava vaikutus ja sen tehtävä on pitää sähköt toiminnassa.

Moderni elämä tuhoaa joillain tosi nopeasti kaiken. Joku vaiva tärkeässä roolissa olevassa elimessä aiheuttaa vaivan. Se taas laskee koko järjestelmän energiatasoa. Negatiivisuus tuntuu koko ajan lisääntyvän. Hätäilyä, hämmennystä, ajalehtimista.
Keskittymiskyvyn ollessa hyvä kehon bio-feedback alkaa auttamaan systeemiä parempaan suuntaan.

Itellä menee päivät tuon terveyden kanssa taistelemiseen. Tiedän sitä paitsi että ongelma on keskittymiskyvyssä. Millon joku tärkeä taho huomaa että porttiteoria on yksinkertaistamista, yleistämistä ja silmien sulkemista? Tuo porttihuume termi pitäisi poistaa käytöstä ja saada oikea selitys tilalle. Koska oikeasti minun mielestä kannabis on porttihuume mutta aivan eri tavalla kuin se ymmärretään. Tavanomaisia käsityksiä pitäisi muutenkin aina pyrkiä välttämään jopa puheessa. Mun mielestä se on vain huono tapa ja ihmisten laiskuutta aina höpöttää eikä ajatella että mistä on kyse.

Pitäkää terveydestänne huolta ja oppikaa että huipulla tuulee.

Avatar
alibaba8
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1491
Liittynyt: 11.11.2006

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja alibaba8 » 22.4.2018 21:27

Lisättäköön tähän keskusteluun että mikäli kannabis tai ylipäätään mikään yksittäinen substanssi toimisi "porttina" johonkin toiseen aineeseen suoranaisesti, olisimme kaikki kovien huumeiden käyttäjiä.
En oikein koskaan ole ymmärtänyt väitettä, jossa sanotaan esimerkiksi kannabiksen "tehon laskun" johtavan käyttämään toista vaikuttavaa ainetta halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi. Kaikki vaikuttavat kemikaalit, mukaanlukien thc tuottaa toisistaan eroavan vaikutuksen. Tätä tapahtuu jo pelkästään hamppulajikkeiden välillä. Miten sama haluttu vaikutus saataisiin toisella substanssilla? Entä millä perustellaan se että kannabiksesta muodostuu halu ottaa jotain vahvempaa, jonka vaikuttava aine ei ole edes sama? Porttiteorian mukaisella mallilla kofeiinin puutoksen aiheuttama päänsärky poistuisi esimerkiksi sokerilla, joka on myöskin jossakin mielessä tehokas piriste. :wanha:

Porttina vahvempiin substansseihin siirtymisenä toimii parhaiten käyttäjän kiinnostus huumaavia aineita kohtaan, väärä seura, puhdas tietämättömyys sekä varsinkin kaikkien kiellettyjen substanssien yhteenniputtaminen.
Parasta aikaa on se, kun unohtaa koko kyseisen käsitteen olemassaolon.

Avatar
räsänen
Viestit: 427
Liittynyt: 30.10.2012

Re: Kannabis on tehokas porttihuume

ViestiKirjoittaja räsänen » 14.5.2018 15:30

On pari syytä, miksi mielestäni kannabis toimii porttihuumeena, ainakin osittain:

Ekanakin, samoissa piireissä liikkuu monesti muutakin settiä, ja kynnys kokeilla ja testailla uusia asioita madaltuu huomattavasti "kun kerran kaverikin". Toisinsanoen, koska tavara on laitonta, sitä joutuu hommaamaan laittomasti hemmoilta jotka harrastaa laittomuuksia, ja laittomuuksia on sitten monenlaisia.

Toiseksi, kannabis rinnastetaan koulujen valistuksessa huumeeksi siinä missä ekstaasi, subu ja pirikin. No mitäs sille seiskaluokan jonnelle ekana tarjotaan? No kannabista tietysti. Ekojen savujen jälkeen jonne huomaakin että koulussa on kusetettu, et sekoa, et ole hirveässä koukussa, psykoosissa jne. Jonne voi helposti ajatella, että näin on toimittu myös muiden huumeiden osalta, ja jälleen kynnys kokeilla jotain ns. tiukempaa madaltuu.

Eli mielestäni laittomuus ja vääränlainen valistus on isoja tekijöitä, minkätakia kannabis toimii ainakin osittain porttihuumeena.

Tämä on vaan mun mielipide asijasta.

edit: edellinen näköjään kirjoittikin viestinsä lopussa vähän samaan suuntaan.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa