Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
GHE
Viestit: 63
Liittynyt: 5.1.2017

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja GHE » 4.5.2021 20:04

Iamnumber kirjoitti:
Charly kirjoitti:
Reklamaatio on muuten tehtävä kohtuullisessa ajassa.
No tietysti. :yes:


Ketjun perusteella reklamaatio on tehty ns. kohtuullisen ajan kuluessa (IMHO)

Myyjän argumentointi tässä ketjussa kuulostaa juurikin reklamoijan kuvaamalta vastuun välttelyltä.

"Suurin osa siemenistämme on feminisoituja ja kyllähän ne "akkoja" kaikki ovat kun niissä ei urosgeenejä ole risteytyksessä ollut ollenkaan."
Eli jos teemme seuraavan kokeen:
1 000 000 000 teidä kautta kulkevaa femmattua siidua (valittuna satunnaisesti normi kaupan siiduista eli ei erityis erää)
idätetään, kasvatetaan, laitetaan kukintaan ja lasketaan urokset.
Montako urosta joukossa on tilastollisesti?


"Critical Massia kyllä on. Se on Seedsmanin tuottama lajike ja sitä on myyty 354 kpl ajalla 1.1.2019 - 10.3.2020. Oletko varma lajikkeesta? Keltään muulta ei ole tällaista palautetta tullut kyseistä lajiketta koskien ja tuota on kuitenkin myyty aika monta kappaletta. On vaikea myöskään uskoa että 354:stä feminisoidusta siemestä 1 olisi uros."

Miksi tuo on vaikea uskoa? Tarkastelujoukkohan ei ole VAIN teidän kautta kulkeneet siidut vaan KAIKKI seedsmanin fem critical mass siidut ko ajanjaksolla. JOS tuolla on ollut uros siidu niin se on vain sattumaa että ko. siidu on kulkeutunut teidän kautta reklamoijalle. KAIKKI tuottajan siidut (myös poikkeukset/virheet) kulkeutuvat kuitenkin jollekulle kuluttajalle. Meidän kautta on kulkenut xx kpl siiduja ei ole tuossavaiheessa perustelu suuntaan eikä toiseen.

Kuluttajan asemahan on suomessa hävettävän heikko. Kyse on pitkälti yritys imagosta - alkuperäinen kirjeenvaihto auttaisi arvioimaan - Näiden asiasta annettujen viestien perusteella (sekä valistunut arvaus toiminnasta) antavat heikon kuvan.

reklamoijahan on kasvattanut 5 kasvia samasta erästä >> minusta on erittäin epätodennäköistä että hänellä olisi random siidu olisi päässyt kasvamaan telttaan tilatun siidun tilalle. MIKÄLI te pussitatte siidut bulk siiduista arvioisin että on todennäköisempää että pussitusvaiheessa on pussitettu vääriä eli regu siemeniä fem tilalle (inhimillinen erehdys). Tätä arvitoa on yhtä mahdoton todistaa tai kiistää kuin sitä että reklamoija olisi tietoisesti kasvattanut toisen siidun reklamoidakseen teitä vääryydellä (mahdollista mutta sanoisin että epätodennäköistä) . Taannoin katsoin sivujanne ja pakkaus tapa sekä siidun tuottaja olivat hyvinkin huonosti kerrottu.

MIKÄLI teiltä on lähtenyt femmattu siidu JA JOKAISESTA femmatusta pavusta kasvaa normi oloissa naaras .. Onko mitenkään mahdollista että kasvattaja omalla toiminnallaan (kasvuolosuhteita säätämällä) saisi femmatusta pavusta kasvatettua UROS kasvin. (friikit on eri asia eivätkä kuulu tähän keskusteluun).


Taitas jossain olla ihan faktana toi että kasvattajan toimet voi vaikuttaa mitä tulee.

Katoin eilen sellasen dokun missä rapu. JooJoo rapu olikohan marmorirqpu tai joku vastaava mut jestas. Se ei tarvii kun ihtwsä lisääntyäkseen. Joku kromosomi juttu.

Ite mietin välillä liikaakin. Mutta jos vaik varpunen ei jostai syystä oo jaksanu kun yhden siidun syödä ja lentelee jossain tuolla merien päällä ja ainut saari mikä on oikeestaan missään ni se ottaa ja pysähtyy paskalle. No se siidu muljahtaa sinne palmun juureen ja kohta alkaa sirkkaa pukkaaa no helwkatti ja tyttö/vitun urkki tuli. Mitä kävi sit.. pitäs saada pölyyy tai lennättää pölyy mut toinen puuttuu. No jos sirkat oli nartun niin saakse pölyy sen verran et seuraavalle kasvulle tippuu kaksi siementä jostain 《 alakolmannwksesta jolla ei oo mitään arvoa.
Jos urkki niin senkun viskot pölyt mualimantuuliin ja toevot parasta.

Melekonen pommi on tuo hampun siemen .

Jou
:point: Jäätävä :mrgreen:

Åipållåi
Viestit: 747
Liittynyt: 20.10.2020

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Åipållåi » 6.5.2021 19:12

Kaninkolo Seedbank
Viimeisin käynti:
5.5.2021 16:28

Kani toivottaa loistavaa uutta vuotta kaikille!
Ja btw, jatkossa foorumin seuraamisesta vastaa Lahden Kaninkolon päällikkö Jesse. Saatiin nyt siis tännekin vakituinen tsekkailija!


Okei nyt on pakko napauttaa, ei sitten kiinnosta vastata/ottaa kantaa Suomen isoimmalla näihin juttuihin keskittyvällä Forumilla ei välttämättä niin kivoihin palautteisiin?
Hulhu kuin pullosta Cthulhu. :guru:✌️

"My pain is constant and sharp, and I do not hope for a better world for anyone. In fact, I want my pain to be inflicted on others. I want no one to escape." P. B.

Kaninkolo Seedbank
Viestit: 20
Liittynyt: 15.4.2019

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Kaninkolo Seedbank » 11.5.2021 11:20

Moro!
Ei ole ensimmäinen kerta kun tässä ketjussa päästään samaan aiheeseen eli Kanin siemeniin ja niiden prosessista asiakkaalle.
Tässä Hieman muokattu vastaus kun noin vuosi sitten siemenkauppiaan näkökulmasta ja tämä pätee edelleen. 10.3.2020

Tilaamme suurimman osan tunnetuilta siementuottajilta:

Fast Buds
Royal queen seeds
Barneys farm
G13 labs
DNA Genetics
Christiania Seedbank
Seedsman
Dutch Passion
Expert Seeds
Garden of Green
Sensi Seeds
Southern Soul Seeds

sekä parilta pienemmältä tuottajalta ulkomailta sekä Suomesta. Kaikki nämä ovat selkeästi jaoteltu nettisivuilla omiin ryhmiinsä ja kassoillamme on jokaiselle omat merkityt paikkansa.


Siementen laatuun voimme vaikuttaa siten, että säilömme niitä valolta suojattuna ja pidemmän aikaa säilytettävät ovatkin jääkaapissa (pienet myyntimäärät ovat kassan läheisyydessä).

Siementen korvattavuus on loputon suo. Me emme voi vaikuttaa siihen millainen idätys tai kasvuympäristö kasville luodaan. Emme myös siihenkään, missä olosuhteissa siemen kulkeutuu kaupasta lähdettyään.

Emme myöskään voi ottaa takaisin siemeniä, sillä niiden alkuperä on mahdoton tietää, pitäisi olla sinetöidyt paketit. Korvausten väärinkäytös olisi myös erittäin helppoa, sillä kyseessä on vain sana, kukaan ei ole tähän mennessä itämätöntä siementä tuonut näytille (ja mistä taas tietää onko sekään kyseinen siemen). Ja jos biologiaa vähän miettii niin eihän kaikki yksilöt ole täydellisiä eivätkä kaikki kehity niinkuin muut - niin eläimissä kuin kasveissa.
Voi olla että tulevaisuudessa saadaan geenimuuntelulla tehtyä lajikkeita jotka ovat 100% aina priimaa - 10 000:sta myydystä siemenestä 10 000 huippuyksilöä - olisihan se aika erikoista.

On ulkomaisia siemenpankkeja, jotka ovat lähettäneet korvaavia siemeniä reklamaation tullessa.
On myös siemenpankkeja, joissa on sähköposteissa automaattiset tunnistukset sanoille "itävyys" "idätys" yms ja näitä sanoja sisältävät asiakasviestit ohjautuvat suoraan roskapostiin.
Me aloitimme myynnin siten, että korvattiin suurin osa reklamaatioista. Sitten lopetettiin, sillä alkoi näyttää siltä että mitä enemmän korvataan sitä enemmän tullaan pyytämään korvaamista.

Parhaimpia oli tilanteet kun tiskin toisella puolen ei edes muisteta mitä lajiketta on ostanut tai milloin on ostanut.
Sanotaan vain että ostin X-määrän ja Y-ei itänyt - vaadin että annatte ilmaiseksi Y-määrän ja vielä vähän matkakorvauksia. Uskokaa tai älkää, tosi juttu.Me pyrimme pitämään laadun hyvänä ja hinnat matalana.
Ei me tarkotuksella haluta teitä kiusata! :P

Yritys kasvaa kovaa tahtia ja ei sitä ikinä tiedä jos tähänkin asiaan saataisiin joku toinen toimintamalli.


Kani kiittää, kumartaa ja tarjoaa jatkossakin siidut entiseen tapaan paikallisesti. 8)

-Jesse


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa