Pienet uutiset 2017 keskustelu

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
alibaba8
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1477
Liittynyt: 11.11.2006

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja alibaba8 » 21.4.2017 19:25

WeedDog kirjoitti:
Poliisille tulee oikeus tutkia ihmisten tavarat huumeiden varalta isoissa yleisötilaisuuksissa


Surullinen on tämä suomen tilanne. :eiei:

Itselle tuli yllätyksenä, että nyt vasta saavat luvan.
Itselle kävi kymmenen vuotta sitten raumanmeren juhannuksessa siten, että tarkistivat kaiken sukkia myöden (myös repussa olleen kirjan sivujenvälit :laugh: ) vain sillä verukkeella, että olin ostanut festarialueella hetken mielijohteessa bongorummun ja todella ruman rastapaskerin. :roll:

Eli on sitä vähästäkin jouduttu koko vaatekerraston ja laukun syyniin, vaikka päällä taisi olla musta kauluspaita ja shortsit. En ole ikinä mitään hippi-/rastavaatteita pitänyt tätä yhtä paskeria lukuunottamatta.
Parasta aikaa on se, kun unohtaa koko kyseisen käsitteen olemassaolon.

vanhajäärä
Viestit: 1
Liittynyt: 22.4.2017

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja vanhajäärä » 22.4.2017 0:54

savuseppo kirjoitti:Hippiliikkeen johtohahmo David Peel on kuollut

I Like Marijuana -kappaleesta tuli yksi hippiliikkeen tunnusbiiseistä

HIPPILIIKKEEN tunnettu johtohahmo David Peel on kuollut. 1970-luvulla John Lennonin ja Yoko Onon kanssa työskennellyt rock- ja popvaikuttaja kuoli Manhattanilla New Yorkissa torstaina 74-vuotiaana sydänkohtaukseen.

Hän tunnetuin kappaleensa oli vuonna 1968 julkaistu irrottelu I Like Marijuana, josta tuli yksi hippiliikkeen tunnusbiiseistä. Hän esiintyi yhdessä Lower East Side -yhtyeen kanssa. Häntä pidettiin hippiliikkeen ja marihuanan väsymättömänä evankelistana. Hän perusti 1970-luvun alussa oman levy-yhtiön Orange Recordsin ja tuli tunnetuksi yhteistyöstään monien kokeellisten yhtyeiden kanssa.

Anarkistina tunnetun David Peelin oikea nimi oli David Michael Rosario. FBI:n arkistojen mukaan hän oli syntynyt 3. elokuuta 1943 puertoricolaisille vanhemmille Manhattanilla. Viranomaiset seurasivat tarkasti Peelin tekemisiä. Hänen toisen hittinsä nimi oli The Pope Smokes Dope vuodelta 1972. Sen tuotti The Beatles -yhtyeen jäsenten perustama Apple Records.

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005171421.html


Tää oli se seljän katkaisut korsi jonka vuoksi viimeinkin rekisteröidyin tänne. Daven musiikkia on tullut jauhettua jo kasettiaikoina. Pope smokes dope, you know!

Simppa Hurkus
Viestit: 218
Liittynyt: 14.4.2012

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Simppa Hurkus » 22.4.2017 15:47

alibaba8 sanoo: IItselle tuli yllätyksenä, että nyt vasta saavat luvan...


EU-jäsenyyden odottamattomana sivuvaikutuksena taisi tulla Suomeen tää länsimainen hapatus, että poliisi tarvitsee mitään lupia mihinkään. Ei mun nuoruudessa :guru: tullut mieleenkään kysellä lupia, ei puolin eikä toisinkaan. Yritettiin vaan pitää etäisyyttä tinanappeihin.

Nyt niitä lupia sitten pikkuhiljaa kirjoitellaan lakeihin. Irtolaislain paluuta odotellessa...

album teaser
Viestit: 33
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja album teaser » 28.6.2017 0:18

savuseppo kirjoitti:[b][size=150]Lehti: Kannabis on lemmenlääke[/size][/b]

High Times-lehden mukaan kannabis on tehokas lemmenlääke.

Kohtuudella nautittuna kannabiksella on sekä afrodisiakki, että tehokas lääke erektio-ongelmiin.

Usean eurooppalaisen yliopiston mukaan kannabis on arvokas apu seksielämän parantamisessa.

Tutkimuksessa noin puolet kannabista ennen seksiä nauttineista henkilöistä raportoi kannabiksella olevan lempeä nostattava vaikutus.
.
.
.
.

High Timesin uutinen:
http://hightimes.com/news/marijuana-ove ... on-remedy/


Ei sinäänsä mikään uus juttu, itsekin tämän todennut jo vuosia sitten. Koska kaikki lajikkeet eivät sovi tähän nimenomaiseen tarkoitukseen, haluaisinkin nyt herättää keskustelua lajikkeista joita voisi hankkia lääkekaappiin noiden sinisten pillereiden tilalle. niistä tulee vittumainen pääkipu.

Avatar
WeedDog
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 1199
Liittynyt: 20.1.2006

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja WeedDog » 28.6.2017 18:56

Suunnistajat havaitsivat kannabiskasvattamon metsässä
Poliisi kävi paikalla ja vei kasvit pois.Hyvä että suuremmilta henkilövanhingoilta kuitenkin säästyttiin. :guru:
... Ruohokoira täällä \o/ ...

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2924
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja psyphish » 3.7.2017 18:12

savuseppo kirjoitti:Lehdet – täysin laillinen tapa käyttää hamppua

Laki on siitä hauska tutkia tarkemmin, koska sieltä löytää välillä kaikkea mielenkiintoista. Suomen laki käsittelee huumausaineita, eli ns. laittomia päihteitä, hyvin pitkälti YK:n yleissopimuksen perusteella. Tästä päästäänkin liikkeelle tutkimaan, mitä tarkoitetaan huumausaineilla, kun asiaa tarkastellaan lain kannalta. Kiinnittäkää jatkossa huomiota erityisesti lihavoituihin kohtiin

Voimassa olevan rikoslain 50. luvun 5§ sanoo seuraavaa: ”Huumausaineena pidetään tässä luvussa huumausainelaissa tarkoitettua huumausainetta.”

Huumausainelain 1 luvun 3§ määrittelee huumausaineen seuraavasti:

a) vuoden 1961 huumausaineyleissopimuksen listoihin I–IV kuuluvia aineita ja valmisteita;
b) psykotrooppisia aineita koskevan vuoden 1971 yleissopimuksen listoihin I–IV kuuluvia aineita ja valmisteita;
c) aineita, joiden valvontaan ottamisesta päätetään uusia psykoaktiivisia aineita koskevasta tietojenvaihdosta, riskienarvioinnista ja valvonnasta tehdyn neuvoston päätöksen 2005/387/YOS mukaisesti;
d) kat-kasvia (Catha edulis), meskaliinia sisältäviä kaktuskasveja ja Psilosybe-sieniä; sekä
e) sellaisia huumaantumistarkoituksessa käytettäviä aineita, jotka ovat terveydelle vaarallisia ja joista on tehty ilmoitus valvontaan ottamista varten c alakohdassa mainitun neuvoston päätöksen mukaisesti tai jotka ovat tällaisen aineen paikkaisomeereja taikka jotka ovat farmakologisilta ominaisuuksiltaan huumausaineeksi rinnastettavissa olevia lääkeaineita;
6) huumausaineen lähtöaineella sisäkaupan lähtöaineasetuksen 2 artiklan a kohdassa ja ulkokaupan lähtöaineasetuksen 2 artiklan a kohdassa tarkoitettuja luokiteltuja aineita;
7) huumausaineen valmistuksella tuotantoa lukuun ottamatta kaikkia menetelmiä, joilla huumausaineita voidaan aikaansaada, sekä puhdistamista ja huumausaineen muuntamista toiseksi huumausaineeksi; sekä
8 ) huumausaineen tuotannolla oopiumin, kokanlehtien, kannabiksen tai kannabishartsin erottamista kasveista, joista niitä saadaan.

Sitten pitääkin jo siirtyä huumausaineiden yleissopimuksen kimppuun, sillä sieltä tulee viimeinen isku. Suomeksi tuota sopimusta ei nopealla googletuksella löydy, mutta englanniksi se löytyy YK:n UNODC:n sivuilta – https://www.unodc.org/pdf/convention_1961_en.pdf. Kun tuota asiakirjaa tutkitaan hieman, päästään kyseisen asiakirjan ensimmäiselle varsinaiselle sivulle, ensimmäiseen artikkeliin, kohtaan määrittelyt ja sen kohtaan B. Siellä sanotaan hyvin suoraan seuraavaa:
”b) “Cannabis” means the flowering or fruiting tops of the cannabis plant (excluding the seeds and leaves when not accompanied by the tops) from which the resin has not been extracted, by whatever name they may be designated.”

Eli sama suomeksi: Kannabiksella tarkoitetaan kannabiskasvin kukintoja (pois lukien siemenet ja lehdet jotka eivät ole kukintojen yhteydessä) joista hartsia ei ole erotettu, millä nimellä sitä kulloinkin kutsutaan.

No, kaikkihan me olemme tietoisia siitä, että kukka on juuri se osa kasvista, jotka kaikki haluavat. Mutta tyhmä on se, joka väittää ettei lehdellä olisi käyttöarvoa. Jokainen, joka on tehnyt lehdestä voita tai vastaavaa, tietää lehden tehokkuuden. No, voin tekeminen voidaan jo määritellä laittomaksi, mutta lehden polttelu – laillinen tapa käyttää ei suinkaan kannabista, vaan hamppua. Sillä vain kukka lasketaan kannabikseksi.

Hitto, minusta olisi pitänyt tulla juristi.

http://www.marjaana.fi/lehdet-taysin-la ... annabista/Ei ole uutinen, eikä pidä paikkaansa. Lehti on marihuanaa ja sen käyttö ei ole laillista, vaikka kuinka poliisille ja syyttäjille vänkäisi.

album teaser
Viestit: 33
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja album teaser » 30.7.2017 20:12

:point: nyt sitten vaan sankoin joukoin kaikki hampuusit soittelemaan hätänumeroon jokainen outo kasvi mitä tuolla metsässä tulee vastaan. :doh:

Avatar
Laiskimus
Viestit: 268
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 3.8.2017 19:39

savuseppo kirjoitti:TS: Lounais-Suomen poliisi löysi metsästä 20 000 euron kannabisviljelmät

Lounais-Suomen poliisi on kitkenyt kahdelta ulkoviljelmältä yhteensä 39 kannabiskasvia, uutisoi Turun sanomat 3. elokuuta.

Viljelmät löytyivät Kurjenrahan suolta ja Kaarinan ja Paimion rajan läheisyydestä. Ulkoviljelmät löytyivät yleisövihjeiden perusteella.

Viljelmien arvo oli poliisin mukaan noin 20 000 euroa. Poliisilla ei ole vielä tietoa istuttajista.

Ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä kannustaa Turun sanomien haastattelussa marjastajia ja sienestäjiä ilmoittamaan poliisille, jos nämä törmäävät metsässä kannabisviljelmiin.

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/546 ... sviljelmat


Ens kesänä sitten ripottelemaan sinne tänne kuituhamppua, niin riittää tekemistä poliiseillekin. Saa siinä sivussa kivasti liikuntaakin, kun ravaa niiden perässä pitkin metsiä. Ei hitto mitä pelleilyä.

PW420
Viestit: 37
Liittynyt: 12.5.2016

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja PW420 » 3.8.2017 23:45

Laiskimus kirjoitti:
savuseppo kirjoitti:TS: Lounais-Suomen poliisi löysi metsästä 20 000 euron kannabisviljelmät

Lounais-Suomen poliisi on kitkenyt kahdelta ulkoviljelmältä yhteensä 39 kannabiskasvia, uutisoi Turun sanomat 3. elokuuta.

Viljelmät löytyivät Kurjenrahan suolta ja Kaarinan ja Paimion rajan läheisyydestä. Ulkoviljelmät löytyivät yleisövihjeiden perusteella.

Viljelmien arvo oli poliisin mukaan noin 20 000 euroa. Poliisilla ei ole vielä tietoa istuttajista.

Ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä kannustaa Turun sanomien haastattelussa marjastajia ja sienestäjiä ilmoittamaan poliisille, jos nämä törmäävät metsässä kannabisviljelmiin.

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/546 ... sviljelmat


Ens kesänä sitten ripottelemaan sinne tänne kuituhamppua, niin riittää tekemistä poliiseillekin. Saa siinä sivussa kivasti liikuntaakin, kun ravaa niiden perässä pitkin metsiä. Ei hitto mitä pelleilyä.


Iltalehdessä oli juttu perustuen tähän uutiseen. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017080 ... 6_u0.shtml

Seurasin kummankin artikkelin kommentointia ja siellä Suomen poliisia pidetään täydellisinä narreina. Varmasti kansa on valmis laillistamiseen. Pitäisi vain saada tarpeeksi pätevä liike ajamaan kansalaisaloitetta läpi.

eskimoerkki
Viestit: 111
Liittynyt: 10.5.2010

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja eskimoerkki » 12.9.2017 3:39

savuseppo kirjoitti:
Kasvattamisessa tekijät ovat käyttäneet apunaan valaisimia ja muuntajia, tuulettimia, vesipumppuja, ajastimia, kuivuria, lämpömittaria, lannoitteita, ilmanpuhdistimia, ilmastointiputkia ja suodattimia sekä lämmitintä.

Jotenkin pisti hymyilyttämään. Siis ei perhana, jopa lämpömittaria on käytetty.

Avatar
Iamnumber
Viestit: 396
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 12.9.2017 11:27

eskimoerkki kirjoitti:
savuseppo kirjoitti:
Kasvattamisessa tekijät ovat käyttäneet apunaan valaisimia ja muuntajia, tuulettimia, vesipumppuja, ajastimia, kuivuria, lämpömittaria, lannoitteita, ilmanpuhdistimia, ilmastointiputkia ja suodattimia sekä lämmitintä.

Jotenkin pisti hymyilyttämään. Siis ei perhana, jopa lämpömittaria on käytetty.


Mjooh.. selkeästi ammattilais jamppoja

Noh.. valitettavasti syyttäjän duuni on syyttää, ei hakea oikeudenmukaista ratkaisua. Puolustuksen duuni on perustella että edellämainutut asiat eivät tee kasvatuksesta ammattimaista vaan antaumuksella tehtyä harrastustoimintaa. Toki olisi parempi tilanne jos syyttäjällä olisi ymmärrystä ja lähtökohtaisesti puhuttaisiin kutakuinkin oikeilla argumenteilla.
Irrational one

Avatar
Katja Tv
Viestit: 16
Liittynyt: 13.5.2017

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 12.10.2017 18:21

Tämä alla oleva lause pistää vähän silmään minulle tämän päivän pienissä uutisissa.

"Kannabis on suomalaisten eniten käyttämä huumausaine, kertoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus viime vuodelta."

Eikö alkoholi ole yleisin suomalaisten käyttämä huumaava aine? Vai eikö alkoholi ole huumaaviin aineisiin luokiteltava???
Minun mielestä alkoholi on pahempi aine ja yleisemmin käytetty.

Avatar
WeedDog
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 1199
Liittynyt: 20.1.2006

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja WeedDog » 13.10.2017 10:07

Katja Tv kirjoitti:Tämä alla oleva lause pistää vähän silmään minulle tämän päivän pienissä uutisissa.

"Kannabis on suomalaisten eniten käyttämä huumausaine, kertoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus viime vuodelta."

Eikö alkoholi ole yleisin suomalaisten käyttämä huumaava aine? Vai eikö alkoholi ole huumaaviin aineisiin luokiteltava???
Minun mielestä alkoholi on pahempi aine ja yleisemmin käytetty.Ei sinun mielipiteellä ole väliä. Vain poliisin ja päättäjien mielipiteillä on. (Ja toki asiasta mitään tietämättömillä!)
Sorry, no bonus.
... Ruohokoira täällä \o/ ...

Avatar
Katja Tv
Viestit: 16
Liittynyt: 13.5.2017

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 13.10.2017 16:24

WeedDog kirjoitti:
Katja Tv kirjoitti:Tämä alla oleva lause pistää vähän silmään minulle tämän päivän pienissä uutisissa.

"Kannabis on suomalaisten eniten käyttämä huumausaine, kertoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus viime vuodelta."

Eikö alkoholi ole yleisin suomalaisten käyttämä huumaava aine? Vai eikö alkoholi ole huumaaviin aineisiin luokiteltava???
Minun mielestä alkoholi on pahempi aine ja yleisemmin käytetty.Ei sinun mielipiteellä ole väliä. Vain poliisin ja päättäjien mielipiteillä on. (Ja toki asiasta mitään tietämättömillä!)
Sorry, no bonus.


Aivan, se on ihan sama mitä täällä huudellaan. Asiat ei kuitenkaan muutu mihinkään. :doh:

Simppa Hurkus
Viestit: 218
Liittynyt: 14.4.2012

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Simppa Hurkus » 13.10.2017 18:11

Vaikeneminen on kultaa, puhuminen plätinää, sanosi tamperelainen.

Huume = Laiton Päihde. Huumeeksi saa kutsua rikoslaissa erikseen lueteltuja aineita, vaarallisuudesta viis. (Kuten kaikki varmaan tietävätkin.) Toki jos raflaava otsikointi vaatii, mitä tahansa voi kutsua hUUUmeeksi, KOSKA LAPSIA ON SUOJELTAVA ja sillee!!!

Mielenkiintoista on tuo, että Konstaapeli Köykkä tunnustaa rehdisti, ettei poliisia kiinnosta puuttua tavallisiin peruskoululaisten huumejuttuihin, vaan vaaditaan korkeamman profiilin (ja julkisuusarvon) juttuja että donitsi lasketaan lautaselle ja ryhdytään töihin. "ALAIKÄISILLE!!! myydään hUUUmeita!!!" ei ole sinällään enää juttu eikä mikään. :think: Ajat muuttuu, ehkä...

Oikeasti taitaa kumminkin olla niin, että viranomaisten suhtautuminen vaihtelee, paitsi paikkakunnittain, myös ihan fiilispohjalta päivittäin. Joskus jaksaa paskalakki napata hippiä niskasta, joskus taas eipä ihmeemmin.

Avatar
Katja Tv
Viestit: 16
Liittynyt: 13.5.2017

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 14.10.2017 18:47

Simppa Hurkus kirjoitti:Vaikeneminen on kultaa, puhuminen plätinää, sanosi tamperelainen.

Huume = Laiton Päihde. Huumeeksi saa kutsua rikoslaissa erikseen lueteltuja aineita, vaarallisuudesta viis. (Kuten kaikki varmaan tietävätkin.) Toki jos raflaava otsikointi vaatii, mitä tahansa voi kutsua hUUUmeeksi, KOSKA LAPSIA ON SUOJELTAVA ja sillee!!!

Mielenkiintoista on tuo, että Konstaapeli Köykkä tunnustaa rehdisti, ettei poliisia kiinnosta puuttua tavallisiin peruskoululaisten huumejuttuihin, vaan vaaditaan korkeamman profiilin (ja julkisuusarvon) juttuja että donitsi lasketaan lautaselle ja ryhdytään töihin. "ALAIKÄISILLE!!! myydään hUUUmeita!!!" ei ole sinällään enää juttu eikä mikään. :think: Ajat muuttuu, ehkä...

Oikeasti taitaa kumminkin olla niin, että viranomaisten suhtautuminen vaihtelee, paitsi paikkakunnittain, myös ihan fiilispohjalta päivittäin. Joskus jaksaa paskalakki napata hippiä niskasta, joskus taas eipä ihmeemmin.


Ilmankos täällä on niin hiljaista kun kaikki vaikenee.

Alaikäisille myydään ja saavat huumeita aivan samalla tavalla kun alkoholiakin. Ei siinä ole mitään erikoista.
Lapsia täytyy suojella vaarallisilta aineilta sehän on selvää.
Minäkin aloitin liian aikaisin alkoholin käytön kun join 15v ensimmäiset umpikännit :doh: Viinan minulle antoi 10v vanhempi henkilö silloin.
Se tässä on jännää että noin yli 10v sitten kokeilin Cannabista ja lopetin juomisen kokonaan moneksi vuodeksi kun en tuntenut tarvetta juoda enää kun käytin tätä ihme yrttiä.
Nyt viime vuosina on taas alkanut juominen maistua kun ei ole muuta vaihtoehto ainetta saatavilla. :eiei:

Avatar
Katja Tv
Viestit: 16
Liittynyt: 13.5.2017

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 16.10.2017 11:57

Katja Tv kirjoitti:
Simppa Hurkus kirjoitti:Vaikeneminen on kultaa, puhuminen plätinää, sanosi tamperelainen.

Huume = Laiton Päihde. Huumeeksi saa kutsua rikoslaissa erikseen lueteltuja aineita, vaarallisuudesta viis. (Kuten kaikki varmaan tietävätkin.) Toki jos raflaava otsikointi vaatii, mitä tahansa voi kutsua hUUUmeeksi, KOSKA LAPSIA ON SUOJELTAVA ja sillee!!!

Mielenkiintoista on tuo, että Konstaapeli Köykkä tunnustaa rehdisti, ettei poliisia kiinnosta puuttua tavallisiin peruskoululaisten huumejuttuihin, vaan vaaditaan korkeamman profiilin (ja julkisuusarvon) juttuja että donitsi lasketaan lautaselle ja ryhdytään töihin. "ALAIKÄISILLE!!! myydään hUUUmeita!!!" ei ole sinällään enää juttu eikä mikään. :think: Ajat muuttuu, ehkä...

Oikeasti taitaa kumminkin olla niin, että viranomaisten suhtautuminen vaihtelee, paitsi paikkakunnittain, myös ihan fiilispohjalta päivittäin. Joskus jaksaa paskalakki napata hippiä niskasta, joskus taas eipä ihmeemmin.


Ilmankos täällä on niin hiljaista kun kaikki vaikenee.

Alaikäisille myydään ja saavat huumeita aivan samalla tavalla kun alkoholiakin. Ei siinä ole mitään erikoista.
Lapsia täytyy suojella vaarallisilta aineilta sehän on selvää.
Minäkin aloitin liian aikaisin alkoholin käytön kun join 15v ensimmäiset umpikännit :doh: Viinan minulle antoi 10v vanhempi henkilö silloin.
Se tässä on jännää että noin yli 10v sitten kokeilin Cannabista ja lopetin juomisen kokonaan moneksi vuodeksi kun en tuntenut tarvetta juoda enää kun käytin tätä ihme yrttiä.
Nyt viime vuosina on taas alkanut juominen maistua kun ei ole muuta vaihtoehto ainetta saatavilla. :eiei:


Tämä meni vähän ofttopikiksi mutta menköön.

Avatar
oldirty
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1654
Liittynyt: 15.5.2006

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja oldirty » 14.11.2017 19:36

the Effects are very strange, and, at first hearing, frightful enough) is very general and frequent: and the Person, from whom I received it, hath made very many Trials of it, on himself, with very good Effect.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3105
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 14.11.2017 21:31

Saiko Riipinen kenkää Irti Huumehista ry:stä, koska julkisuudessa pyöri se kuva herrasta kun ollaan tukka täynnä?
Kehon kieli ja notkeaan asentoon sammuminen, viittasi ainakin 2,4 promilleen kostutukseen.
Tämä nykyinen Riipisen perustama, järjen käytön vastustusklubi on nimeltään Kondis-yhdistys.
Samaa huttua mutta nyt saa hämmentää ihan rauhassa. :wall:

Epäilen että Riipisen kakara käyttää SUURIA määriä jotain ihan muuta tuotetta.
Varmaankin jäänyt tykki hihassa isälleen kiinni, sitten vaan selitellyt että "Tämä on vaan kannabista."
Siitä isukki keksi sitten sen virheellisen ja kuuluisan sloganin: Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa. :laugh:
Ehkä päihderiippuvuuteen taipuvaisena, ura on aloitettu pilvellä tai Tabac-känneillä, röyh. :x
– Melkein nauratti, kuinka paljon paarmoja siellä oli, sanoo Salmela.

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2924
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Pienet uutiset 2017 keskustelu

ViestiKirjoittaja psyphish » 15.11.2017 7:42

Sam 1 kirjoitti:Saiko Riipinen kenkää Irti Huumehista ry:stä, koska julkisuudessa pyöri se kuva herrasta kun ollaan tukka täynnä?
Kehon kieli ja notkeaan asentoon sammuminen, viittasi ainakin 2,4 promilleen kostutukseen.
Tämä nykyinen Riipisen perustama, järjen käytön vastustusklubi on nimeltään Kondis-yhdistys.
Samaa huttua mutta nyt saa hämmentää ihan rauhassa. :wall:

Epäilen että Riipisen kakara käyttää SUURIA määriä jotain ihan muuta tuotetta.
Varmaankin jäänyt tykki hihassa isälleen kiinni, sitten vaan selitellyt että "Tämä on vaan kannabista."
Siitä isukki keksi sitten sen virheellisen ja kuuluisan sloganin: Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa. :laugh:
Ehkä päihderiippuvuuteen taipuvaisena, ura on aloitettu pilvellä tai Tabac-känneillä, röyh. :x


Riipinen käsittääkseni henkisesti pahoinpiteli poikansa siihen kuntoon, ettei enää halunnut olla missään tekemisissä demoni-isänsä kanssa. Kannabistahan se käytti, mutta isä kohteli häntä kuin olisi murhannut jonkun. Nyt sitten silmät lasittuneina mediassa itketään kuinka kannabis vei pojan vaikka itse oli totaalinen valehteleva ihmisperse. Riipinen on kannabiksen haitallisimpia sivuvaikutuksia.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa