Kyselyjä pistokkaista ja vähän muutakin

Taisto
Viestit: 11
Liittynyt: 28.5.2018

Kyselyjä pistokkaista ja vähän muutakin

ViestiKirjoittaja Taisto » 1.8.2018 15:57

Jepulis. Sehän on selvä et näil ilmoil pitää olla tarkkana lämpötilojen kans..Parin päivän välein tarkkailu vesimääriä ja väliin vaihtanut uudet vodat pistokaskuppeihin sekä kevyesti suihkutellu päivittäin. Pistokkaat on otettu maanantaina 30.7. Kauan tämmöne juurrutus vie aikaa että pääsee multaan iskee. Kannataako suoraan 18L multapönttöön istuttaa kun on sen aika. Määrä ei selvä mut vähintääån 4 parasta pistoa olisi tarkoitus saada laitetua kasvamaan. Vai kannattaako ensin istuttaa pienempään ruukkuun ja siitä sitten lopulliseen 18L astiaan. Tässä linkki pistokkaisiin, kuva otettu tänään :)
https://imgur.com/a/vkDq2gZ


Sitten vielä jotain tietoa elämäni ekasata projektista ja tytöstä josta pistokkaat leikkasin.
Tämä yksilö sai alkunsa partsilla auringon valossa jo (toukokuun lopussa) :lol: pienessä astiassa kaverilt saadusta fem pavusta, siitä sitten hetken jälkeen vähän isompaan ruukkuun ja taisi hetken käydä oleskelee 250w natikan alla. Isompaan ja lopulliseen ruukkuun siirsin kasvin 3.7 ja siitä 600w spanan alle. Nykyinen ruukku on Orthex Pauliina säiliöruukku (altakastelu) 36cx36cm (25L multatilavuus ja 5L vesitilavuus) :mrgreen: Tässä vielä pari linkkiä tytön kuviin https://imgur.com/a/seWKytt ja sitten vähän päivää paistattelemassa : https://imgur.com/a/m3dSDJF

Hieman hitaanpuoleista ollu tää projektin eteneminen mutta ei tässä kiire ole. Seuraavana hankintaan lähtee teltta,sopiva puhallin siihe ja tarpeeksi iso AH ettei koko kerrostalo käryäisi jumalaiselle yrtille. :lol:

Tähän asti olen mennyt ihan yönyli hapettuneen veden kanssa ja tarkoitus ostaa biobizzin litkusarja; grow, bloom, topmax ja bioheaven. Kokeilin tuoss< sunnuntaina lisätä hiean subtraalia laimennettun ravinneveteen jolla täyin Orthexin säiliön.

Sitä piti viellä kyselllä että riitääkö 18L pönttöihin pelkkä multa (kekkilan kukkamultaa) vai olisiko hyvä heittää sekaan jotaki joka tois vähän ilmavuutta.

Kiitos jos joku viitsisi vastata ja saisi jotain mielipiteitä tämän hetkisestä projektin tilanteesta, miltä pistarit näyttää jne sekä kaikenmaailman vinkit on tervetulleita! Peace! :pimp:

Palaa sivulle “Sisäkasvatus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa