Kuva

Starter Kit

Keskustelua lajikkeista, niiden jalostamisesta ja siemenpankeista
Daboulwee
Viestit: 38
Liittynyt: 16.12.2013

Starter Kit

ViestiKirjoittaja Daboulwee » 14.9.2018 17:16

Damista sain tollasen säilykepurkin näköisen purnukan jonka sisällä oli pikku muovibägi multaa ja 10 siementä..ei ollut edes lontooksi ohjeita vaan muistaakseni ranskaa ja hollanniks ja joillaib muilla kielillä jotain höpötystä.. olisi kiva tietää onko muilla ollut tollasta ja tuliko mitään.. skunky seeds luki siinä lapussa mutta noita lajikkeitakin on niin paljon missä on joku skunk nimi mukana..
Jos aihe on liian huono ja väärällä alueella niin modet sen siirtäkööt tai poistakoot :) mutta ajattelin vaan kysyä jos jollain tietoa kyseisestä tuotteesta. No itteä kiinnostaa muutenko ulkoilu ja helppous niin kai mä hommailen,
Ihan af siiduja turvallisesti foorumilta joskus .. eli sisäkasvatusta en kuitenkaan edes lähde kokeilemaan.. mutta kiva yllätys toi purkki oli :)

Kuva

Avatar
alibaba8
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1489
Liittynyt: 11.11.2006

Re: Starter Kit

ViestiKirjoittaja alibaba8 » 16.9.2018 1:19

Ihan kiva lahjaidea, mutta juuri sitä se todennäköisesti onkin. :D
Sen verran tulin trollaamaan( :o ), että vaikuttaa kovasti perinteiseltä turistivedätykseltä, jota useimmat "valmiskitit" ovatkin kasvista riippumatta. Vastaavia kaktus- ja mitälie astronauttikittejä myydään usein ylihintaan suhteessa pakkauksen sisältöön pääturistikatujen varrella. Hyvä esimerkki kaktus kitit, joissa kovaan hintaan on pakattuna muovirasia, pieni pussi hiekkaa, multaa, turvetta ja jokunen siemen.

Kannattaa toki kokeilla mitä purkista syntyy vaikkapa juuri ulkona. Todennäköisesti kyseessä on jonkin pienemmän siemenlafkan tapa myydä bulkkisiemeniä suhteellisen hyvällä katteella. Mutta kuka tietää vaikka olisikin ihan kelpolaatuisia siemeniä. :) Joskus aikoinaan amsterdamissa myytiin turistikukkakaupoissa myös hampunsiemeniä (amsterdam seeds/trance seeds :laugh: tai vastaava firma tuottajana) samaan hintaan kuin kunnon siemenet maksaisivat mutta laatu oli erittäin surkea. Siemenistä iti harva ja itäneistäkään ei kyllä voinut mennä takuuseen oliko lajike sitä mitä väitettiin tai oliko lajike edes kaikissa siemenissä sama.

Kokeilemalla selviää, mutta ensialkuun osta isompi määrä hyvää turvemultaa tai mikäli kotimaan luonnon tila kiinnostaa niin jotakin muuta vastaavaa tuotetta.
Parasta aikaa on se, kun unohtaa koko kyseisen käsitteen olemassaolon.

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1812
Liittynyt: 27.5.2008

Re: Starter Kit

ViestiKirjoittaja neural_rust » 16.9.2018 11:39

Zamnesia tai RQS noita joskus myi lahjaksi juurikin..
vastaavasta video mainos;
https://www.youtube.com/watch?v=AfLZiX2WLZQ&t=89s


Palaa sivulle “Hamppulajikkeet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa