Kymmenen vuotta - eikä suotta?

Sana on vapaa.
Avatar
siementäjä
Viestit: 48
Liittynyt: 28.5.2009

Kymmenen vuotta - eikä suotta?

ViestiKirjoittaja siementäjä » 11.3.2019 14:20

Tänä keväänä tulee täyteen 10 vuotta siemenpuuhasteluja basaarissa. Muutama siemen on maailmalle ehtinyt lähteä ja ehkä jotain koristeellista niistä on kasvanutkin vuosien aikana. :)

Päätimme pistää kilpailua pystyyn pyöreitten vuosien kunniaksi:

Kerro siemeniimme liittyen tarina!

Tarinasi voi sisältää tekstiä, kuvia, musiikkia, performansseja, kuvataidetta, veistoksia, tilataidetta, näiden yhdistelmää tai jotain aivan muuta. Osallistuminen mieluiten tähän ketjuun, mutta jos et halua julkista osallistumista niin myös YV käy.


Parhaat tarinat palkitaan ilmaisilla siemenillä. Viisi (5) parasta tarinaa saavat siemenpalkinnot.

Kilpailu päättyy 20.4 ja tämän jälkeen valitsemme parhaat tarinat ja otamme yhteyttä niiden kertojiin palkintosiementen tiimoilta.

Huom! Jos haluat vaikuttaa niin huomioimme osallistujien viestien saamat tykkäykset.

Jobbe
Viestit: 115
Liittynyt: 10.3.2013

Re: Kymmenen vuotta - eikä suotta?

ViestiKirjoittaja Jobbe » 11.3.2019 17:04

Siemeniä on maistunut tänne useita, eikä vain tällä nimimerkillä. Lähes 10 vuotta palveluita käyttäneenä on siemenet ollut herkullisia, on tullut vietyä ulos puskia jotka on kanit ja elukat syöneet. On myös tullut annetua siemeniä eteenpäin joiden lopputuloksen virkavalta on vienyt, on myös tullut onnistuneita projekteja sisällä ja ulkona joita on tullut ilolla sauhuteltua ja tarjottua eteenpäin. Aina ensimmäisenä kun siemeniä tarvitsen käyn tarkastamassa Siementäjän tarjonnan. Kun laatuun ja palveuun voi aina luottaa. Joskus oli erä siemeniä joita en saanut itämään mutta tämä johtunee varmaan muista tekiöistä kuin Siementäjästä.
Muista vielä ensimmäisen tilauksen Siementäjältä kun tilasin lajikkeita roppakaupalla lähes olemattomilla taidoilla, eihän niistä mitään tullut kun sanomista. Nyt edelliset siemenet kokivat saman kohtalon. Mutta paljon mahtuu hyviä muistoja väliin. Ps. kertaakaan ei ole posti tms. vienyt siemeniä.

Vihreän iloista ja tulevaa ulkosatokautta myös muille hamppareille! jos nyt tänä vuonna ganjapis laillistettais suomessakin, sanoin tämän tapahtuvan 10 vuoden päästä (10 vuotta takaperin)
Asioilla on tapana järjestyä

Jobbe
Viestit: 115
Liittynyt: 10.3.2013

Re: Kymmenen vuotta - eikä suotta?

ViestiKirjoittaja Jobbe » 17.3.2019 12:05

Odotin uudella käynnilläni näkeväni muiden tarinoita, harmikseni näitä ei ole tullut ainakan julki.
Asioilla on tapana järjestyä


Palaa sivulle “Yleiskeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija