Liukuovet

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Vieras

Liukuovet

ViestiKirjoittaja Vieras » 17.4.2019 13:29

Miten rakentaisit?
Eli kaapissa on kolmiosainen liukuovi peileillä. Mitä siihen tilalle, taakse, miten ne säätää? Miten tiivistys? Kaappi on eteisessä, joten jotenkin fiksun näköiseksi pitäisi saada.

Caindingle
Viestit: 24
Liittynyt: 14.2.2019

Re: Liukuovet

ViestiKirjoittaja Caindingle » 18.4.2019 2:40

Liukuovia varmaan suht vaikea saada luotettavasti tiiviiksi jos ne haluaa siinä ikäänkuin pitää hämäyksenä.
Helpoin lie olisi lyödä kaapin sisälle sopivan kokoinen teltta jos moista löytyy, tiiviyden kannalta siis. Tai höyrynsulkumuovia ja vastaavalla teipillä saumat, joku muovinen raksan vetskariovi siihen.
Toki askartelua, modausta ja pientä vaivannäköä tuo vaatii teki miten hyvänsä.

Vieras

Re: Liukuovet

ViestiKirjoittaja Vieras » 21.4.2019 8:55

Kiitos viestistä. Pitäisiköhän liukuovet vaihtaa johonkin muuhun? mihin? Niiden sisällä on n. 160cm syvä tila. Voisiko ovien taakse tehdä helposti jonkin tiiviin seinän tms? Liukuoviin voin laittaa lukot, niitä ei kukaan availe. Onko muita ideoita, kuvia joistain vastaan tulleista setupeista tms? Pitäisi kuitenkin saada hajuttomaksi. Teltta ei välttämättä riitä. Tarvittaessa ilmanvaihdon voi tehdä myös takakautta seinän läpi makkariin.

Avatar
Iamnumber
Viestit: 509
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Liukuovet

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 21.4.2019 9:54

Käytännön helpoin on ostaa teltta joka mahtuu tuonne.

3 liukuovea leveä ja 160 syvä tila on tosi iso .. tietty kutina et kirotus virhe ja normi komero syvä.. jolloin joku 55cm syvä teltta voisi sopia.. leveyttä 120 tms.. jotain tuommoisia löytyy valmiina.

Pelkkä eristävä seinä altistaa komeron muut seinät kasvatus tilan dunkkiskselle ja kosteudelle. riippuen raknteista home yms vaara + dunkkiksen saaminen pois on sitten aikalainen projekti (haju tarttuu) .. siksi teltta on ns hyvä lähtökohta.
Irrational one

Caindingle
Viestit: 24
Liittynyt: 14.2.2019

Re: Liukuovet

ViestiKirjoittaja Caindingle » 21.4.2019 10:44

Aivan telttaa sisään ja ilmanvaihtohan siellä pitää olla, joten eikun vaan reikää tekemään ja ufot ynnä aktiivihiilet kehiin. Täällä varmasti joku stealthy kasvattaja on joka osaisi neuvoa niksit vaimennuksiin. Ainakin kasvatuspäiväkirjoissa oli yksi jolla on aika mainio kaappiin värkätty set-up.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa