Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Tutkimukset - MITÄ tutkitaan

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
Iamnumber
Viestit: 907
Liittynyt: 8.12.2015

Tutkimukset - MITÄ tutkitaan

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 2.12.2019 12:39

Heips,

eilen tuli national geographicsilta tunnin dokkari kannabiksesta. Ihan perus ok..

Se mihin kiinnitin huomion on tutkimus USA ssa. Valtio hallinnoi, tutkija anovat näytteitä ja valtio päättää kenelle annetaan.

1) ilmeisesti JOS tutkimus on kannabis myönteinen niin anomus hautautuu, näytteitä ei anneta. JOS tutkimus on kannabis vastainen niin näytteitä saa. >> vääristää tutkimusta.
2) Mikäli näytteet tulevat yhdestä paikasta niin on syytä olettaa että näytteet yhtä lajiketta (tai korkeintaan paria - eri thc:cbd suhteet) - lajike lkm ei mainittu dokkarissa. Ongelmana tässä on että yksi lajike EI sovellu joka vaivaan .. Karkeana esimerkkinä .. 100% sativa tuskin antaa hyvää hoitovastetta uni-/ nukahtamisvaikeuksien hoidossa. >> vääristää tutkimusta.

Eos miten muissa valtioissa tutkimus on järjestetty - niissä mitä olen lukenut ei ole ollut mainintaa asiasta tai lajikkeesta tai kannabinoidi profiilista eikä edes sativa/indica jakaumasta.

Jos jollakulla tietoa tai vankkaa näkemystä, postatkaa lankaan..

Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa