Hempstrom - Your headshop in Seinäjoki (www.hempstrom.fi)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
Hempstrom
Hempstrom Author
Viestit: 4
Liittynyt: 8.1.2020

Hempstrom - Your headshop in Seinäjoki (www.hempstrom.fi)

ViestiKirjoittaja Hempstrom » 18.1.2020 14:22

Hyvää huomenta, päivää, iltaa ja yötä kaikille! Seinäjoki on vihdoinkin saanut oman headshoppinsa, joka löytyy tällä hetkellä osoitteesta http://www.hempstrom.fi !

Pyrimme laatuun ja rehellisyyteen niin asiakaspalvelussa kuin tuotteissakin, emme halua myydä asiakkaillemme mitä tahansa kuraa. :mrgreen:

***Tarjoamme Seinäjoella maksuttoman kotiintoimituksen tilauksen arvon ylittäessä 10€ !****

***Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman toimituksen matkahuollolla kaikkialle muualle Suomeen, tilauksen arvon ylittäessä 10€ !***


Kevään mittaan tulemme rantautumaan Seinäjoen keskustaan omiin liiketiloihin, jolloin kaikki tarvehankintasi ovat aivan käden ulottuvilla!

Valikoimamme on aluksi hieman suppeahko, mutta tulee kasvamaan tästä roimasti. Tällä hetkellä valikoimamme kattaa perustarvikkeet polttamiseen,
bongit, bongien tarvikkeet, paperit, filtterit, grinderit yms! Pian tulossa varastoon GHE:n lannoitteet ja ONA hajun neutralisoijat. Myöhemmin keväällä
saamme valikoimaan kattavasti kasvatustarvikkeita ja mm. genetiikan keräilyyn/koristekäyttöön tarkoitetut siemenet. :wink:

Tälläkin hetkellä voit ottaa yhteyttä sähköpostiin info@hempstrom.fi, jos tarvitset tiettyjä kasvatustarvikkeita. Kysy, niin katsotaan saataisko järjestettyä heti!
Päivitämme tähän ketjuun uusimmat tarjouksemme ja voit kirjoittaa tänne myös kokemuksia asiakaspalvelustamme tai toiveita tuotevalikoimasta. Arvostamme palautettasi!

Uuden verkkokaupan kunniaksi tarjoamme Hamppu.netin käyttäjille -10% alennuksen koodilla "HAMPPUSTROM10" :) Alennuskoodin voit syöttää verkkokauppamme
maksutavanvalintasivulla, ja se on voimassa 18.1-22.1 välisenä aikana, joten kipinkapin kaupoille osoitteeseen http://www.hempstrom.fi !
Viimeksi muokannut Hempstrom, 19.5.2020 1:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Hempstrom
Hempstrom Author
Viestit: 4
Liittynyt: 8.1.2020

Hempstrom - Your headshop in Seinäjoki (www.hempstrom.fi)

ViestiKirjoittaja Hempstrom » 30.1.2020 14:01

Verkkokauppaan saapunut uusia tuotteita! Growshop saatu avattua, sisältäen GHE:n lannoitteita yms!

Nyt valikoimassa myös Ona Blockit ja Knaster -yrttisekoitukset.

Hamppufoorumilaisille jälleen erikoistarjouksena -10% kaikista tuotteista koodilla "HAMPPUSTROM10". Alennuskoodin voit syöttää verkkokauppamme maksutavanvalintasivulla ja se on voimassa 30.01-02.02.

Siispä verkkokauppaan http://www.hempstrom.fi ! :yes:

Hempstrom
Hempstrom Author
Viestit: 4
Liittynyt: 8.1.2020

Re: Hempstrom - Your headshop in Seinäjoki (www.hempstrom.fi)

ViestiKirjoittaja Hempstrom » 19.4.2020 12:55

Vallitsevan tilanteen vuoksi Hempstrom tarjoaa huhtikuun loppuun saakka toimituskulut 0eur, kun tilauksesi arvo on vähintään 10eur! :mrgreen:

Ostoksille siis -> http://www.hempstrom.fi :guru:

Hempstrom
Hempstrom Author
Viestit: 4
Liittynyt: 8.1.2020

Re: Hempstrom - Your headshop in Seinäjoki (www.hempstrom.fi)

ViestiKirjoittaja Hempstrom » 19.5.2020 1:34

"Hempstromilta saa siiduja!" :) Seedbank avattu!

Dutch Passionin ja Expert Seedsin feminisoituja siemeniä saatavilla näin aluksi! Laajennetaan valikoimaa muihin siemenlafkoihin, kunhan saadaan kauppaa rullaamaan. :yes:


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa