Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
Iamnumber
Viestit: 1116
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 13.1.2022 15:42

kettunen kirjoitti:Hei tässä tää meitsist ja perheestä Tehty uutinen, löytyy tammikuun hymystä :yes:


Laitan tän tekstin tänää myöhemmin, koska Google lens vittuili ja teki iha omia satuja ku yritin kopsaa :laugh:

Hauska olla lehdenssä dänkkipuskan Kaa, on toki vanha kuva, mut silti :laugh:

https://imgur.com/a/apT892u


Tsemppiä!! Hienoa että avauduit kokemuksista ja että hymy julkaisi jutun!

Popa
Viestit: 171
Liittynyt: 9.10.2020

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja Popa » 13.1.2022 15:45

Isot onnittelut loistavasta artikkelista sekä uskalluksestasi puhua isossa mediassa asiasta tuolla tavalla. Toivottavasti tuokin artikkeli leviää myös muille kuin jo lääkekannabiksen hyödyistä tai kannabiksen hyödyistä ylipäätään tietävälle.Jos tämän maan kaikki kannabista käyttävät kansalaiset tulisivat kaapista ulos niin millainen mylläkkä Suomessa olisikaan. Positiivista tässä on se että Suomen valtio on hävinnyt niinkuin moni muukin valtio sodan kannabista vastaan ja luovuttaneet suosiolla sallimalla sen. Viimeisimpänä Malta.

Kannabis sallitaan kohta kaikkialla muualla paitsi täällä persreikä-takapajulassa nimeltä Suomi jota voisi kohta verrata jopa erään kimin leikkikentäksi.Jatkuvasti saa lukea kotietsinnöista kannabiksen takia ja mitä se kaikki aiheuttaa asunnon haltijalle yms lähtee työt ja perheet voivat hajota jopa lapset voivat lähteä..

Samaan aikaan siellä sosiaalihuollon ja lastensuojelunpuolella huudetaan kannabiksen vaaroista ja usein huutelijoina ovat nämä +50 vuotiaat valistuneet vinkkulasi kourassa suu täynnä xanoreita toimistossa koko elämänsä istuneet tantat jotka ovat elämästä ja yhteiskunnasta vieraantuneet aikapäiviä sitten.

Ymmärrän tietyllä tapaa kotietsinnät ja tarkastamiset kyllä,en väitä että se olisi ainoastaan kiusantekoa kasvattelijoille koska usein kerrostaloasunnoissa on näitä elämänkoululaisia joilla on asunnossa huomattava vesivahingon ja tulipalon vaara olemassa ja ikävän usein näissä niin sanotuissa nistikämpissä saattaa olla jopa lapsia.

Mutta että jos asiansa muuten hyvin hoitaneelta henkilöltä ja siistissä asunnossa on muutama kasvi niin eipä se aiheuta välttämättä sen suurempia toimenpiteitä kuin huomautuksen.Tiedän itse muutamia tapauksia joissa on todettu että kasvit sitten saavat lähteä ja asia sillä hyvä.

Etenkin Lahden seudulla tuntuu nyt jäävän poikkeuksellisen paljon ihmisiä kiinni kasvattamoista tuntemattomasta syystä.Viimeksi tänään sain lukea että hätäkeskuksen tehtäväannon perusteella kiinni jääneestä kasvattamosta. Toki kyseessä saattaa olla juuri mustasukkaisten ex tai kavereiden jotka ovat jääneet ilman maistiaissavuja kostosta. Kuka tietää,syitä voi olla lukuisia

Olkoonkin niin että jokaista kiinnijäänyttä puskaa kohtaan istutetaan kymmenen uutta. Eriasia on toki jos jollakin on teollisuushalli täynnä kukkaa tai jos kasveja alkaa olla sen verta paljon että ne eivät takuulla olisi omaan käyttöön. Tämäkin asia ja ongelma ratkeaisi jos sallittaisi vaikka 3-5 kasvin kasvatus itselle. Mutta toki miten lisääntyy samassa suhteessa sitten edellämainitut vesi ja pikku kärähdykset lamppujen muodossa onkin toinen seikka.

Suomen kannabispolitiikka aiheuttaa sen että täältäkin lähtee ihmisiä varmasti lomareissuille paikkaan joissa polttelu on sallittua osa jopa on muuttanut ja muuttaa varmasti ja nekin eurot jäävät Suomelta saamatta. Ihan oikein tälle takapajulalle.

Vielä kerran isot aploodit loistavasta ja rohkeasta artikkelista!

kettunen
Viestit: 199
Liittynyt: 20.11.2019

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja kettunen » 13.1.2022 16:08

Popa kirjoitti:

Olkoonkin niin että jokaista kiinnijäänyttä puskaa kohtaan istutetaan kymmenen uutta. Eriasia on toki jos jollakin on teollisuushalli täynnä kukkaa tai jos kasveja alkaa olla sen verta paljon että ne eivät takuulla olisi omaan käyttöön. Tämäkin asia ja ongelma ratkeaisi jos sallittaisi vaikka 3-5 kasvin kasvatus itselle. Mutta toki miten lisääntyy samassa suhteessa sitten edellämainitut vesi ja pikku kärähdykset lamppujen muodossa onkin toinen seikka.Joo, meitsi oli kyl liiotellu vähä ku mul oli 56 puskaa, rakas harrastus vähän levisi ja sitten kun tein erinäisiä uutoksia hampusta jotka auttoi kipuun :laugh:

Toki kukkivia kasveja oli vaan " parisenkymmentä" joista puolet oli eri vaiheessa kuin toiset ja 12 pistoa oli kuolleena purkissa, en vaa ollu jaksanu ottaa pois, ku piti laittaa uudet tulille ja loput oli eri ikäisiä vegejä.

Kämppä ollu aina vimosenpäälle, eikä meidän elämässä oo muuta ku sukulaiset ja muutama ihan tavallinen ystävä (ei mitään hämäriä porukoita. a-klinikan täti totesi, että tällaisissa huumepiireissä tuppaa liikkumaan hämärää porukkaa, kun huumeita ostetaan. Johon totesin, että eikö noista kasvien määrästä jo nää, että ei oo tarve ostella :laugh: )

eikä olla mitään huumeiden käyttäjiä, kannabista en huumeksi laskisi.

Ja sosiaalitoimi totesi ennen tapahtumaa ja tapahtumien jälkeen, että koti on siisti ja lapset, että vanhemmat voi hyvin ja lapsista pidetään hyvää huolta. Tottakai, koska lapsemme ovat meille kaikki kaikessa

(ennen tapahtumia siis totesivat, että kaikki on hyvin, koska meillä kävi kaksos vauvojen takia lastenhoito apua SOS.toimen puolelta, koska pyysimme sitä, kun meillä ei silloin asunut ystäviä/sukulaisia/apukäsiä alle 150km sisään.
käytännössä tarkoitti sitä, että saatiin nukkua 3h viikossa rauhassa, tai käydä kaupassa jne)

Nyt onneksi Rauha maassa viranomaisten osalta, mutta oma kasviharrastukseni ja kivunlievitys ollu tässä yli vuoden tauolla, olis kiva kun laillisuus etenisi, niin voisin jatkaa, koen et mun aivoista ja hampun tuntemuksella vois olla apua monelle.

Tällä kertaa kannoin korteni kekoon tältä osin, että saadaan aikaan edistystä, ettei yksikään koe enää tätä samaa shittiä.

Viisas sanonta "sinun pitää olla joko tarpeeksi rikas tai tarpeeksi köyhä, että voit puhua asioista niinkuin ne ovat"
Pätee tässäkin.

köyhä työtön, ei ainakaan taloudellista riskiä. Mua on paljon kiitelty siitä, et tein tän ja kehuttu rohkeudesta, pelko se on millä ihmiset vaijennetaan ja mä en oo kyl koskaan pelännyt hypätä vaikka tuulimyllyjä vastaa, jos tilanne sen vaatii, sitäpaitsi yhteiskunnan rakenteita, normeja ja lakeja on mukava kyseenalaistaa, ku en nää täs mitää järkee, oon oppinut, et jos jokin asia ei kestä tarkempaa tarkastelua, siinä on yleensä jotain mätää :laugh:

Lisäks en oo somessa, joten paskamyräkkä saakoon myräköidä somessa, se ei mun persettä kutittele, joten voin puhua julkisesti ja tulen puhumaan, uskon tän poikivan lisää näkyvyyttä asialle, pitäis tän jutun kera tarjoo itteesä puhuu muuallekki, koska sen osaan :laugh:
Viimeksi muokannut kettunen, 13.1.2022 16:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

kettunen
Viestit: 199
Liittynyt: 20.11.2019

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja kettunen » 13.1.2022 16:10

Iamnumber kirjoitti:
kettunen kirjoitti:Hei tässä tää meitsist ja perheestä Tehty uutinen, löytyy tammikuun hymystä :yes:


Laitan tän tekstin tänää myöhemmin, koska Google lens vittuili ja teki iha omia satuja ku yritin kopsaa :laugh:

Hauska olla lehdenssä dänkkipuskan Kaa, on toki vanha kuva, mut silti :laugh:

https://imgur.com/a/apT892u


Tsemppiä!! Hienoa että avauduit kokemuksista ja että hymy julkaisi jutun!Hei ja erityis maininta sulle, kiitos sulle käräjä avusta ja henkisestä tuesta, vaikka tuomio tulikin.. en oo nyt varma missä hovi homma menee parhaillaan.

Sillo laitoin s.postia sulle siitä THL jutusta, ni oli pakko keksiä sinne omat kyssärit ja silti siltä tuli vaa ympäripyöreetä paskaa, mitä ei tohon lehteen edes tullu, koska se on luettavissa THL omilta nettisivuilta, ne laitto tyyliin linkkeinä vastaukset :laugh:

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4581
Liittynyt: 26.7.2008

Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 15.1.2022 10:19

Tähän ketjuun kommentointia ja keskustelua uutisista.
– See these eyes so red, red like jungle burning bright. Those who feel me near, pull the blinds and change their minds -


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija