Pienet uutiset 2015 keskustelu

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
stumpu
Viestit: 423
Liittynyt: 26.11.2009

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja stumpu » 11.11.2015 16:42

No kerrohan toki mikä sitä vaivaa. :D

Jazz1
1 tähti
1 tähti
Viestit: 754
Liittynyt: 2.5.2008

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Jazz1 » 11.11.2015 20:07

Squeek kirjoitti:...
Löytyy hevosmiesten sisäpiiritietoa. Se tässä huvittaakin.Faktat tiskiin. Ihan turhaa muuten kaikki "tiedän mutten kerro"-läpät

Avatar
ghostyass
1 tähti
1 tähti
Viestit: 873
Liittynyt: 24.2.2005

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja ghostyass » 12.11.2015 21:59

Muistan kun laitoin tänne n. 10 vuotta sitten SS:n verkkolehdestä jutun kannabiksesta ja se aiheutti jo tuolloin kuohuntaa. Well.. Thing`s havent been changed around here! Tai jotai, mutta näin:

"Kommentti: Poliisin puuttuminen ei syrjäytä, kannabiksen käyttö voi tehdä niin


Suomalainen huumausainerikoslainsäädäntö on tällä hetkellä melko hyvin ajan tasalla ja vastaa tarkoitustaan.

Pieni muutos, jolla voisi helpottaa oikeusjärjestelmän työkuormaa ja tehostaa poliisin työtä, voisi olla myös pienten kannabiskasvimäärien hoitaminen suoraan sakolla.

Nykyään kannabiskasvien kasvattaminen tutkitaan huumausainerikoksena. Vähäisissä kasvimäärissä sen voisi hoitaa keveämminkin: sakko saman tien ja kasvit hävitykseen ilman pitkiä kuukausia tai jopa vuosia odotettavia oikeusprosesseja.

Suomi ei ole Yhdysvallat, ei yhtään

Kannabisfriikit väittävät, että viranomaiskontrolli aiheuttaa syrjäytymistä. Se ei Suomessa pidä paikkaansa.

Suomen kriminaalipolitiikka, poliisin toiminta ja oikeuden rangaistukset ovat täysin muuta kuin Yhdysvalloissa. Rakenteissa ei ole mitään samaa.

Suomessa poliisi puuttuu käyttörikoksiin muun työnsä ohessa. Nuoret ohjataan pääsääntöisesti puhutteluun. Monet aikuisetkin saavat ensi kerroilla ohjauksen hoitoon ennemmin kuin minkään ankaran rangaistuksen.

Sen sijaan viranomaiskontrollilla on iso ennalta estävä ja ohjaava vaikutus. Poliisin puuttuminen saa aina yhden sun toisen ihmisen havahtumaan, mitä on tekemässä.

Tutkintakeinot tarpeen

Jos esimerkiksi puhallutusratsiassa jää kiinni kannabiksen käytöstä ja nyssykkä taskussa, nykyään vakavin seuraus siitä on useimmiten tietokoneen takavarikoiminen.

Eli jos poliisi katsoo tarpeelliseksi alkaa tutkia esimerkiksi mahdollista huumausaineiden kauppaa ja tekee kotietsinnän, poliisi voi takavarikoida ja tutkia nuoren tai aikuisen tietokoneen.

Se on konkreettinen haitta monelle nuorelle. Mutta kotietsintä ja takavarikot ovat myös poliisille laillinen, tärkeä ja hyvä tutkintakeino, jolla vastuullisesti käytettynä on kansalaisten tuki rikostutkinnassa.

Pienistä huumerikoksista alkanut tutkinta voi paljastaa todella paljon muuta - kuten omaisuusrikoksia tai esimerkiksi väkivaltaista velanperintää.

Nämä ovat tärkeimmät syyt siihen, miksi poliisin tulee tuntea alueensa nurkat, huumetilanne ja niitä käyttäviä henkilöitä aivan katutasolta alkaen.

Jos lainsäädäntöä jotenkin haluaisi kehittää, puhuttelun lisäksi myös nuorten valvontarangaistuksissa olisi lisäämisen varaa. Suomessa on monenlaisia ohjaavia ja kuntouttavia rangaistusmuotoja, joita tulisi voida käyttää laveasti ja ohjaamalla asiakkaita entistä enemmän järjestöjen päihde- ja elämänhallintakuntoutukseen.

Muoti-ilmiöiden perässä ei tarvitse poukkoilla

Kaikkiaan uusimmat tilastot näyttävät siltä, että kannabiksen laillistamisen etenemisen on jo hiipunut länsimaissa. Suomessa huumeiden käyttö vielä kasvaa, mutta osassa Euroopan suurmaita se on kääntynyt jo laskuun.

Kukaan ei vielä tiedä, onko kyse pysyvästä ilmiöstä.

Suomessa kannabiksen laillistaminen olisi täystunarointia, hätiköintiä, joka loisi uutta rikollisuutta ja lisäisi huomattavasti terveydenhoidon kuluja.

Suomessa päihteistä maksetaan ensinnäkin vero. Kuinka moni kavereille kannabista kasvattava maksaisi kannabisveronsa säntillisesti? Jos kannabista myytäisiin puodeissa, olisiko niiden pitäjät ensisijaisesti niitä kirjanpidon ja veronmaksun tunnollisesti hoitavia kansalaisia? Epäilen.

Suomessa jo alkoholin verotus aiheuttaa erikoisia ilmiöitä, kuten tavallisten pulliaisten heittäytymistä jopa rikollisiksi rahdatessaan viinaa Virosta Suomeen myyntiin. Oman käytön rajoista valehdellaan Tallinnan laivoilla tämän tästä. Miksi veron maksu kannabiksesta sujuisi helpommin?

Katukaupan valvonta olisi mahdotonta

Isompi ongelma tuli siinä, ettei pienen ja ison huumerikoksen rajaa voi tuosta vain kadulla mitata. Jos Suomessa saisi kuljettaa kannabisnyssykkää laillisesti taskussa, mistä poliisi tietäisi, kellä se on taskussa omaa käyttöä varten ja kuka on katukauppias?

Katukaupan valvonta muuttuisi mahdottomaksi. Nyt poliisi saa takavarikoida ja hävittää huumeet. Se on tärkeää.

Kokeneen huumepoliisin mukaan kannabiksen kotimaisessa kasvatuksessa on jo nyt mukana laajalti järjestäytynyttä rikollisuutta. Heidän on myös helppo tuoda halpaa marokkolaista Suomeen ja tumpata sitä markkinoille "suomalaisena kotona kasvatettuna".

– Aika usein ostamisella rahoitetaan rikollisuutta. Kymmenyksien ottajia riittää, poliisi sanoo.

Mitä nuoret oikeasti sanovat?

Kannabiksen käytön kannattajissa on paljon rikollismielisiä – henkilöitä, jotka eivät oikein välitä, mitä viranomaiset sanovat. Se laskee kynnystä, että tavallisista päihdeporukoista löytyy usein aina edes joku vähän kovempi tekijä – Se yksi, joka jonain pössyttelyiltana tietääkin, mistä olisi myös ekstaasia saatavilla.

Kannabiksen saatavuuden helpottamiselle ei ole mitään syytä. Kaikki askeleet sen saannin helpottamiseksi tuovat kannabista tarjolle vähän lähemmäksi nuoriakin.

Suomen kriminaalipolitiikka ei syrjäytä nuoria eikä juuri aikuisiakaan. Päihdeongelmat sen sijaan syrjäyttävät.

- Ensin kaveri sanoo käyttävänsä vähän ja kasvattavansa vain omaan piiriin, mutta oma toleranssi kasvaa äkkiä ja kasvatuskin on pian bisnes. Sitten on pipo vuosi vuodelta syvemmässä päässä.

Mitä nuorempana kannabiksen käyttö alkaa, sitä suurempi todennäköisyys on tylsistymiselle, ahdistumiselle ja pian myös hoidon tarpeelle - olipa syynä sitten oppimisen ongelmat tai masennus.

Entistä useampi nuori tuntee jo jonkun, joka käyttää kannabista. Arvatkaapa, mitä nämä nuoret vastaavat itse kyselyyn, pitäisikö kannabis laillistaa. Suurin osa vastaa: ei pitäisi.

Eivät nuoret sokeita ole.

Asta Tenhunen"USKOMATONTA miten Asta Tenhusen kaltainen "toimittaja" jaksaa taistella vuodesta toiseen tällaisilla valheilla yleiseen mielipiteeseen. Toden totta, Savon Sanomista on tullut kannabisvastaisuuden viimeinen linnake.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... aa/2169876
You wake up and realize the days were slow but the years went fast

Jazz1
1 tähti
1 tähti
Viestit: 754
Liittynyt: 2.5.2008

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Jazz1 » 12.11.2015 23:37

Välillä Asta raportoi uutisia ja välillä kirjoittaa kieli poskessa kolumnia tai satiiria. Onkohan lukijakunta tietoisia, että kaikki julkaistu ei ole samanarvoista. Korvaan särähti "kannabisfriikki"-sanan käyttö, mautonta.

Avatar
Hatsitatti
Viestit: 592
Liittynyt: 13.2.2012

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Hatsitatti » 13.11.2015 6:16

Tuonne voi Twiitata, kyseiselle hyeenalle/korppikotkalle. :twisted:
https://twitter.com/astatenhunen

Avatar
fub0
Viestit: 8
Liittynyt: 1.11.2012

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja fub0 » 13.11.2015 8:19

Hatsitatti kirjoitti:Tuonne voi Twiitata, kyseiselle hyeenalle/korppikotkalle. :twisted:
https://twitter.com/astatenhunen


Ei se peikon ruokinta koskaan ole ollut mikään paras vaihtoehto.
Tuntuu että tämä kys. Journalisti tieteentahtoen hakee tätä paskamyrskyä kirjoituksissaan, saapi sitten julkaista hänelle kannabisfriikkien twiittaamia kauheuksia.

Mautonta ja provosoivaa tekstiä, mutta ilman että pätkää kritisoidaan asiallisesti ei hommasta tule lasta eikä paskaa.

James Potkukelkka
Viestit: 88
Liittynyt: 19.8.2007

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja James Potkukelkka » 13.11.2015 8:35

Yhdestä asiastahan me ollaan Astan kanssa samaa mieltä:
Asta Tenhunen kirjoitti:Pieni muutos, jolla voisi helpottaa oikeusjärjestelmän työkuormaa ja tehostaa poliisin työtä, voisi olla myös pienten kannabiskasvimäärien hoitaminen suoraan sakolla.

Nykyään kannabiskasvien kasvattaminen tutkitaan huumausainerikoksena. Vähäisissä kasvimäärissä sen voisi hoitaa keveämminkin: sakko saman tien ja kasvit hävitykseen ilman pitkiä kuukausia tai jopa vuosia odotettavia oikeusprosesseja.


Tuohon kun lisäisi sen, että kannabiksen käyttörikoksesta tuomittaisiin korkeintaan sakkoa, ilman sitä kuuluisaa H-merkintää, niin sehän olisi jo pirun hyvä yhdistelmä.

Sillä aikaa pitää toimia hiekkana oikeuslaitoksen rattaissa. Kirjallinen käsittely tulee hylätä automaattisesti, jotta saadaan kasvatettua oikeudenkäyntikustannukset maksimiinsa. Jos ihmiset haluaa tuomita meidät harrastuksemme takia, maksakoon siitä asiaan kuuluvan hinnan. Järkiperäiset argumentit ei ihmisiin toimi, joten vaikutetaan siellä missä se tuntuu - lompakolla.

Edit: nimenomaan rauhallisia argumentteja. Ei saa provosoitua, sillä juuri muita aseita väärässä olevilla ei olekaan, kuin provosoida meitä.
Poltinko todisteet?

Avatar
Hatsitatti
Viestit: 592
Liittynyt: 13.2.2012

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Hatsitatti » 14.11.2015 10:43

Pitääkö sitten olla hiljaa? Niin kuin Suomalainen yleensä on! Ei me päästä puusta pidemmälle olemalla turpa ummessa, kyllä pitää uskaltaa avautua ja sanoa mielipiteensä.
Montako laillistamis aloitetta on tehty. Kaikkihan nauraa kannabiksen laillistamisen puolesta puhujia. Perkele kun kaikki kannabis myönteiset ihmiset puhuisivat ja lähtisivät BARRIKAADEILLE huutamaan asian puolesta niin jotain tapahtuisi, eikä mutuilisi täällä forumilla.
Lähden taistelemaan kannabiksen puolesta jos tarve vaatii ja käynyt marssimassa Helsingissä hampun puolesta. Nyt on aika tehdä jotain eikä olla siellä pikku piilokämpässä hiljaa ja mutuilla siellä. :yes:

fub0 kirjoitti:...

Ei se peikon ruokinta koskaan ole ollut mikään paras vaihtoehto.
Tuntuu että tämä kys. Journalisti tieteentahtoen hakee tätä paskamyrskyä kirjoituksissaan, saapi sitten julkaista hänelle kannabisfriikkien twiittaamia kauheuksia.

Mautonta ja provosoivaa tekstiä, mutta ilman että pätkää kritisoidaan asiallisesti ei hommasta tule lasta eikä paskaa.

neljakolme
Viestit: 263
Liittynyt: 22.4.2013

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja neljakolme » 15.11.2015 17:43

Hatsitatti kirjoitti:Pitääkö sitten olla hiljaa? Niin kuin Suomalainen yleensä on! Ei me päästä puusta pidemmälle olemalla turpa ummessa, kyllä pitää uskaltaa avautua ja sanoa mielipiteensä.
Montako laillistamis aloitetta on tehty. Kaikkihan nauraa kannabiksen laillistamisen puolesta puhujia. Perkele kun kaikki kannabis myönteiset ihmiset puhuisivat ja lähtisivät BARRIKAADEILLE huutamaan asian puolesta niin jotain tapahtuisi, eikä mutuilisi täällä forumilla.
Lähden taistelemaan kannabiksen puolesta jos tarve vaatii ja käynyt marssimassa Helsingissä hampun puolesta. Nyt on aika tehdä jotain eikä olla siellä pikku piilokämpässä hiljaa ja mutuilla siellä. :yes:

...

Onhan se aika paskaa olla yhteiskunnassa sellaisessa asemassa ettei voi mielipidettään kertoa julki ilman pelkoa sosiaalisesta eristämisestä (potkut töistä ja tulevien uramahdollisuuksien karsiutuminen). Omalta osalta jäädään internetissä huuteluun ja kansalaisaloitteiden allekirjoittamiseen. Tämä on tilanne siis nyt, kun on 60+70-lukulaiset valtionpropagandaa vapaaehtoisesti nielevät on vallassa. Kunhan niistä päästään eroon ja alkaa tuoreemmat sukupolvet täyttämään valtion virkoja ja johtajapaikkoja, niin voi olla että nuoremmatkin uskaltavat mielipiteensä ääneen huutaa.

Hamppu on kivaa, mutta ei se yksin tuo tarpeeksi elämään sisältöä että sen takia luopuisi muusta ja eläisi sinut itsensä ja yhteiskunnan kanssa.

Avatar
Dean
1 tähti
1 tähti
Viestit: 162
Liittynyt: 4.1.2005

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Dean » 16.11.2015 13:33

stumpu kirjoitti:Joo oli kyllä SS tarjonnut oikeen tuutin täydeltä paskaa! Leuka meinas loksahtaa pöytään, eikä ruokaa voinu pureskella ku avasin uutisketjun. Siis huhhuh...
Vai että kannabisfriikkikin oon :smash:


Sanos, muuta! Todella hämärä täti.

Tämmönen on savonsanomien luetuin blogi tällä hetkellä... kritisoi todella asiallisesti ja hienosti Asta Tenhusen jakamia vääriä tietoja hampusta.

http://blogit.savonsanomat.fi/the-metal ... enhuselle/Tuosta sekopäätoimittajasta on keskusteltu myös suomi24 foorumilla, kannattaa lukea ja kertoa mielipiteensä vaikka suomi24 onkin aika persu paikka. Saattas vaikka saada näkyvyyttä, ja siten lisää hyvää julkisuutta.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13081452/kannabis-asta

Avatar
stumpu
Viestit: 423
Liittynyt: 26.11.2009

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja stumpu » 16.11.2015 19:29

Dean kirjoitti:...

Sanos, muuta! Todella hämärä täti.

Tämmönen on savonsanomien luetuin blogi tällä hetkellä... kritisoi todella asiallisesti ja hienosti Asta Tenhusen jakamia vääriä tietoja hampusta.

http://blogit.savonsanomat.fi/the-metal ... enhuselle/
...


Hmm, minkähän takia tuohon blogiinkin on tarvinut kommentointi sulkea... :smash:
Olisi muuten varmasti puhutuimpienkin kärjessä :lol:

Avatar
toohi
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 784
Liittynyt: 1.12.2006

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja toohi » 17.11.2015 17:17

neljakolme kirjoitti:...Tämä on tilanne siis nyt, kun on 60+70-lukulaiset valtionpropagandaa vapaaehtoisesti nielevät on vallassa. Kunhan niistä päästään eroon ja alkaa tuoreemmat sukupolvet täyttämään valtion virkoja ja johtajapaikkoja, niin voi olla että nuoremmatkin uskaltavat mielipiteensä ääneen huutaa.

Hamppu on kivaa, mutta ei se yksin tuo tarpeeksi elämään sisältöä että sen takia luopuisi muusta ja eläisi sinut itsensä ja yhteiskunnan kanssa.


60-70-lukulaiset opiskelijaradikaalit saattavat vähän päristellä partojaan tälle kommentille, jos sattuvat näkemään. Varmaan kuitenkin tiedät, että ensimmäinen iso huumeaalto oli nimenomaan tuohon aikaan ja valtion propaganda alkoi vasta noiden vuosien jälkeen Suomessa, kun hamppu kriminalisoitiin. Liike ei mun nähdäkseni ole ihan noin suoraviivaista, että aiemmin ei kyseenalaistettu auktoriteetteja, mutta kun nykyinen sukupolvi pääsee valtaan, niin kaikki muuttuu. Kyllä täällä aiemminkin on ollut paljon alan harrastajia, mutta osa on muuttanut mieltään tai vaan laiskistunut aatteen suhteen, kun ovat todenneet pääsevänsä helpommalla hyppäämällä oravanpyörään. Samoin tulee käymään nykyisellekin sukupolvelle ja yleinen konsensus nytkähtelee pikkuhiljaa suuntaan tai toiseen. Virassa kun ei auta pahemmin huudella omia mielipiteitä, vaan pitää edustaa yhteisesti päätettyjä arvoja. Erona 60-lukuun on se, että nykyään hampulta ei voi välttyä pienimmissäkään pitäjissä, kun internet on tuonut samat mahdollisuudet kaikille. Harrastajia on siis enemmän, mutta ennenkaikkea niitä on nykyään miltei kaikissa kaveripiireissä kautta maan.

"Isänmurha" kyllä psykologisena ilmiönä ihan mielenkiintoinen juttu, mitä tulee väkisin kelattua, kun ikää tulee.. :guru:

-toohi

Avatar
bakedbaker
Viestit: 229
Liittynyt: 13.11.2014

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja bakedbaker » 18.11.2015 12:56

Hatsitatti kirjoitti:Perkele kun kaikki kannabis myönteiset ihmiset puhuisivat ja lähtisivät BARRIKAADEILLE huutamaan asian puolesta niin jotain tapahtuisi, eikä mutuilisi täällä forumilla.
Lähden taistelemaan kannabiksen puolesta jos tarve vaatii ja käynyt marssimassa Helsingissä hampun puolesta. Nyt on aika tehdä jotain eikä olla siellä pikku piilokämpässä hiljaa ja mutuilla siellä. :yes:


Sehän se just on että pitäisi keksiä keino miten saada ihmiset kadulle suurin joukoin. En minä tiedä miten! Sanon kyllä heti jos keksin. :D Voitte sitten lytätä idean. :P

Pitäisikö joka tapauksessa panostaa ensi kevään UNGASS-ajankohtaan? Sehän on 19.-21.4. eli maaginen päivämäärä osuu siihen sopivasti ja on keskiviikko. Nyt ehtisi hyvin valmistella. Jos ei muuta keksitä niin ihan perinteinen marssi? :wanha:

neljakolme
Viestit: 263
Liittynyt: 22.4.2013

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja neljakolme » 18.11.2015 22:42

toohi kirjoitti:...

60-70-lukulaiset opiskelijaradikaalit saattavat vähän päristellä partojaan tälle kommentille, jos sattuvat näkemään. Varmaan kuitenkin tiedät, että ensimmäinen iso huumeaalto oli nimenomaan tuohon aikaan ja valtion propaganda alkoi vasta noiden vuosien jälkeen Suomessa, kun hamppu kriminalisoitiin.


Anteeksi epäselvyyteni, tarkoitin lähinnä syntymävuosia. 60-70-lukulaisiin opiskelijaradikaaleihin olisin viitannut 40-50-lukulaisina. Opiskelijaradikaalit menivät töihin ja unohtivat aatteen, antoivat jälkipolvien rauhassa niellä propagandaa ympärimaailman. Nykyisille "opiskelijaradikaaleille" ei ole töitä tarjolla ja eivät oravanpyörään pääse unohtamaan aatetta.

nutz
Viestit: 110
Liittynyt: 14.8.2014

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja nutz » 19.11.2015 6:56

Toi avoin kirje blogi on poistettu Savon-sanomien johdosta. näin kommentoi kirjottaja omassa facessa:

Savon Sanomat poisti blogini sekä yli 20 000 kävijää parissa päivässä keränneen kirjoitukseni maalaisjärkeä uhmaten, omien sanojensakin mukaan ilman loogista syytä.
Savon Sanomat on myöskin sulkenut kaiken kommentoinnin Facebook-sivuiltaan (ja poistanut kaikki ihmisten valitukset asiasta).
Saa jakaa. uusi teksti

Hienoa toimintaa medialta... :smash:

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 2039
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 19.11.2015 16:14

Aikamoista dramatiikkaa tarjonnut tuo Karhusen ja Savon Sanomien tapaus. Tulisi nyt jo se kevät ja UNGASS, mikäli siellä päätetään alkaa laillistamisen tielle niin alkaa käydä härmänkin medioille vaikeaksi pitää sormia korvissa ja huutaa "Lalalalalalaaa, en kuule!"
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

hampparimies
Viestit: 265
Liittynyt: 5.5.2011

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja hampparimies » 19.11.2015 20:37

nutz kirjoitti:Toi avoin kirje blogi on poistettu Savon-sanomien johdosta. näin kommentoi kirjottaja omassa facessa:

Savon Sanomat poisti blogini sekä yli 20 000 kävijää parissa päivässä keränneen kirjoitukseni maalaisjärkeä uhmaten, omien sanojensakin mukaan ilman loogista syytä.
Savon Sanomat on myöskin sulkenut kaiken kommentoinnin Facebook-sivuiltaan (ja poistanut kaikki ihmisten valitukset asiasta).
Saa jakaa. uusi teksti

Hienoa toimintaa medialta... :smash:


Just. :|
Miks Asta saa puhua huumeista, mutta muut ei? Aika epäreilua..

Avatar
Putkonen
Viestit: 239
Liittynyt: 2.5.2014

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Putkonen » 20.11.2015 18:44

Oli aivan pakko pistää Savoon palautetta...
“Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.”

neljakolme
Viestit: 263
Liittynyt: 22.4.2013

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja neljakolme » 20.11.2015 21:05

Rusinat kyllä on viimeisen vuoden aikana rasahdellut useaan otteeseen, kun lähes kaikki suomalaiset mediat ovat ottaneet käytännöksi vapaan keskustelun estämisen. Aluksi oli kommentointi estetty kaikkiin maahanmuuttoon liittyvissä jutuissa, sitten nyt.fi poisti kaiken kommentoinnin ja nykyään kommentteja/blogeja/sisältöä jotka ei vaan miellytä The Establishmenttiä™ poistetaan raivokkaalla kädellä. Onko nyt se aika mitä Seanan McGuire ennusti Newsflesh-trilogiassaan, valtamedian petettyä kansan siirtyvät median moraalinen vastuu ja uutisointi yksityisille bloggaajille? Jos jotain voisivat oppia McGuirelta, olisi avoimuuden lisääminen: toimittajien poliittiset/henk. kohtaiset biasit julkisiksi. Puolueettomuus on niin harvinaista nykyään niin olisi edes hyvä saada lukijalle selvästi luettavissa oleva kirjoittajan bias, oli se sitten kannabiksen tai persujen vihaaminen.

Ei tää meno voi oikeasti näin jatkua.

Avatar
Dean
1 tähti
1 tähti
Viestit: 162
Liittynyt: 4.1.2005

Re: Pienet uutiset 2015 keskustelu

ViestiKirjoittaja Dean » 20.11.2015 23:31

Asta Tenhunen on henkilö, jonka mielestä kellään ei saa olla kivaa. Pelkään pahoin, että tämä nainen puskee eteenpäin Jeesuksen ja lääkkeiden voimalla.

Muistakaa antaa palautetta toimittajalle. Jouduin blokkilistalle kun kyselin liikaa. Ekaan vastattiin että huumemyönteinen kommentointi on kielletty.

-D

Ps. Nähdään kolmannessa valtakunnassa taikka sen itäisessä seuraajassa.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa